Dagarna går verkligen vidare

Hej finaste. Jag märker att jag försvinner mer och mer från bloggen, men aldrig ned vilja. Det vart så sjukt mycket sen jag kom tillbaka från USA. Dels känns det som att en evighet har gått dock att det bara gått bokstavligen 3 veckor sen jag kom hem.
Här är en kort uppdatering med mkt innehåll, skolan har tatt fart men inte på ett jobbigt sätt , dock kmr det att bli jobbigare med tiden.
Jobbet är till och från delvis så känns det inte riktigt som om dom vill ha kvar mig där.
Min mamma är i Marocko pga att min mormor vart sjuk och nu så har hon gått bort. Jag har gråtit upp och ned och i bussen på väg till skolan. Saknaden av henne är otroligt stor och det hjälper inte att veta att hon inte heller finns här längre...

Aja idag ska jag fixa lite grejer, plugga, jobba och sen träffa Helda och Zainabou


Tiden gick för fort

Jag vet att det var mega längesen jag blogga sorry, det mesta gick åt att njuta så mycket jag kunde. Men resan finns på Twitter även så någon blogg blev det.
USA slutade med att jag gick på bröllop i New Jersey och så firade jag jul i Charlotte North Carolina och så blev det stranden i Daytona samt grill med nyårsfirande i Tampa Florida. Sista tiden spenderades i New Jersey och New York :) när jag kom hem vart det skola på fristående kursen jag ville komma in på yeeei och så jobbade jag idag.
Idag ska jag även träffa massa underbara och fira Mias 22 års dag. But first things first, hit that shower up!! :)

Älskar er alla , ps bilden är från när jag satt på planet på g hem! Ds


RSS 2.0