lite av sommar lovet

OK det var lääänge sen jag verkligen skrev något. Men men idag känner jag att så mycket har hänt och så mycket att berätta! De senaste månaderna har jag blivit helt fast på Ellen Degeneres show :) hon rockar fan. Drömmen om att få vara i hennes show skulle betyda allt ;). Drömmer oftast att jag är känd och sitter där som gäst :P.

Matt Pokora är fortfarande my number one men på sistonde har jag lyssnad på Jonas Brothers och frågar man vem som helst så är de skiiiiit grymma!! De kommer till Ellen idag :D SKA SÅ KOLLA.

Avbröt beställningen för min dator :( alla höll på för mycket om att jag inte skulle köpa den så nu sitter jag data lös IGEN men men vad ska man göra :/, Sommar skolan börjar snart och jag har inte börjat med matrialet än som jag fick , Jag menar vem pluggar på sitt sommar lov???

Gud saknar skolan bara så att jag får sjunga igen haha. Marocko närmar sig mer och mer :P (det är nästa sommar).
Kollar på Mtv har kollat mycket på sistonde, tyvär inte Disney Channel :( men I have youtube :D !! Har sett Camp rock och as the bell rings så jävla kul...

En film jag rekomenderar för folk som förstår Marokanska och franska kolla på MaRock. Skit bra film, Handlar om en tjej som blir kär i en judisk kille!!













yäyä

sitter hemma framför bärbar datorn och kollar på tv. En bra film faktist.
Är trött på allt men orkar inte ta upp det här.

shalalala

soooomaaaaarloooov :D:D

RSS 2.0