sluta regna!

Skulle inte vi alla vara lite gladare om solen sken och regnet bara kom i minimala doser? Men detta är väl inte ok, det har regnat från morgon och det fortsätter lika jobbigt :/
Aja tips nr 1 som inte har med fula vädret att göra, STRETCHA ALLTID! Märker att när jag missar det på morgonen så har jag bara ont överallt. Kroppen är hemskt viktig, glömmer man bort den så glömmer den bort dig. Man måste värna om det som ska orka hålla upp dig i flera år. (Detta skriver jag då till mig själv så jag kan läsa när jag glömmer)

Idag är det inget annat än Lady Gaga! Har plattat håret (onödigt med all regn igentligen) och så är systerson på besök! Om ikväll antagligen åker jag här ifrån direkt eller så åker jag hem först till Paula :) kul ska det bli iallafall och jag längtar sjukt, syster tog mitt pass på jobbet så att jag kunde vara ledig. Vad ska ni göra idag?
xoxo ps. fick höra att folk klädde ut sig för den första konserten här i Stockholm haha, ska man göra detsamma eller?


detta har hänt

Har sökt ett nytt jobb som jag tänker ha vid sidan om, mer än så säger jag inte för att öga!
Har jobbat mycket , på min lediga dag träffade jag Insam, sov hos syrran som köpte en ny tröja till mig :D, och hade ansiktsmask med massa gott och underworld.
Idag spydde jag tidigt på morgonen och har ingen aning varför :S jobbade, solade solarium och imorrn blir det LADY GAGA :D




Lite kort

Jag har haft en bra dag idag. Mediciner mot förkylningen hjälpte, bra dag på jobbet, såg filmen magic micke på bio med underbara och sushi of course. Nu är det underworld maraton med systrarna. 
God natt xoxo

mot lördan

Kan någon komma och banka min näsa så att den ÖPPNAS! Shit är så irriterad på att ha täppt näsa, speciellt när det rinner snor blää!

haha okej hur mår ni? Jag har inte bloggat på ett få par dagar. Har börjat jobba lika intensivt som jag brukade, vilket oftast leder till hem, slockna, vakna och så är det jobb igen. Och på köpet som ni kanske förstod innan så har jag blivit förkyld? Hjälper inte att min kollega säger "du är väl alltid förkyld?" NEEJ det är jag inte :/ alltså jag vet att jag skojar väldigt mycket om att jag är mer sjuk än frisk. Men vet ni, så är det faktiskt inte :S. Man minns bara mer dem gångerna jag vart sjuk för att när jag väl blir det så går det stort. Men jag har haft dagar jag mått bra och tränat och rullat på mig! Dem dagarna kommer snart tillbaka, promise :)

Nog om sjuk prat. Det har vart kul att vara tillbaka till jobbet iallafall :) allt är detsamma och saker rullar på, grannen har rest tillbaka till USA nu :( och det har kusinen med. Alltså livet känns bara lite mer tomt än vanligt, men snart reser jag med till UMEÅ. Där bor nämligen Insam och hon skulle dö om jag kom och hälsade på, vilket jag inte fattar att jag inte gjort än :S ? Jag är ju inte så van att vara utanför Stockholm och nu har jag liksom min chans.
Aja nu drar jag till det verkliga drömlandet, puss.



Gammal bild, men visst ser jag EXAKT lika dan ut haha. Jag var 16 här

Ne-Yo - Let me love you (Until you love yourself)


sista dagen på lovet

Imorgon blir det jobb igenom och förhoppningsviss rullar livet på som vanligt :) har träffat gamla klasskompisar, chillat och tagit det lungt. Kanske till och med vänt lite på dygnet haha men inget jag klagar på. Idag fick jag hem kataloger på lite skoler utanför landet, vill inte riktigt vänta mera utan vill verkligen komma härifrån och få se lite mera utanför denna låda som jag lever i!

Idag så umgicks jag med syster, grannarna och rökte vattenpipa med massa gott och nyligen hade vi "Regular Show" maraton. En tecknad serie som påminner lite om Familyguy humor fast på ett mer milt/barntillåtet sätt :) den rullar ju på Cartoon Network haha.
Aja ska fixa lite ny musik på min ipod för har tröttnat helt på det jag har, sen så ska man ta och lägga sig tycker jag.


Eid Moubarak!

Eid mubarak alla underbara och speciellt för er som ännu en månad klarat sig! Må Gud uppfylla era önskningar, ge er styrka och hälsa. Och fortsätt ni att göra det ni kan för den barmhärtige. AMINE

Min blogg har ju licksom vart "under construction" ganska länge nu haha, men jag har märkt lite och lite att jag faktiskt gillade min sida sådär :) En tjänst! Skulle ni kunna kommentera om något ser konstigt ut? hos mig ser allting jätte bra ut men kanske olika på olika datorer.
Mitt namn (fina zebra texten) är en länk till min profilsbeskrivning och under den finns massa olika länkar till mina andra profiler, klicka på :)

HUR SOM idag är det eid och firas skall det definitivt göra med massa mat och kusiner som är välkomna! Jag ska skutta vidare och rädda mitt rum från att lukta mat wiieee


lördagen

Som vanligt har det vart fnatt här hemma. Dagen började med att städa städa och städa men slutade med födelsedagsfest :). Vi firade storsyrran och köpte åt henne massa massa spa-saker som hon kan pilla på :), bästa presenten till någon som bara förtjänar lugn och ro!
Nu sitter jag hemma och är lika trött som dagen fast än jag vaknade 2? jaa riktig trött-björn är vad jag är, men här kommer man undan. Ska försöka inte sova än och hitta något att underhålla mig med.
Puss ( lägger upp en bild på hur jag ser ut när jag vaknar hahah )


kortkort

nämen nämen nämen. Detta har hänt, tisdagen shoppade syrran och jag fett! Fick mitt halsband (lång historia) nya skinbyxor :D, lite presenter och så vart det födelsedags gott hos kusinen!
Igår hängde man i stan, lunchade på TGI Friday's. Kvällen vart det en mini utkväll.
Idag har jag hängt lite med heldish, promenerat fett :O och så nu sitter jag hemma och gör mig beredd för rond 2 av hejdå ceremonier :P.
Snabbaste inlägget jag någonsin skrivit lol :)

På g ut på en onsdag

Är det bara jag som tycker att det är kallt nuförtiden ? Kanske fastan som krånglar till det, who knows..
Igår hade jag en liten keanu reeves maraton för mig själv :) och nu har jag fått hem Underworld collection hem :D lyckliiiiiiiig
Ska träffa syster idag iallafall, kolla presenter och sen ska jag på kalas ;P


Saker som flummar i mitt huvud

Okej detta har jag velat göra länge, haha ni som läser detta kommer inte årka bry er. Men det kommer jag när jag kollar tillbaka senare i livet.

Film som laddas ned just nu (Tänk om man kunde ladda ned honom också):


Något jag köpte nyligen (maraton någon :) ):


En frisyr jag kan drömma om, och jävligt modigt av Miley Cyrus att klippa:


Något som får mig att skratta otroligt mycket:
(klicka för en större bild)

Och nu lite bilder från dessa senaste dagarna:

Jasmin har försökt lära mig göra fiskfläta, de två första bilderna är mina försök. Den sista är definitivt hennes och det ser man haha.



Underbar kväll i Taibåten och massa burgerking mat. Man sov fint den kvällen med massa chili-cheese tops i bagaget!


Pimpar min jacka :) halvvägs klar, allt som fattas är patches sen är den FÄRDIG

Ramadan Karim älskade muslimer och snart är ännu ett år slut

Ditt liv styrs av en person, det är ok att ha med dig världen på din åktur men glöm inte att ratten styrs av dig och släpp aldrig taget. För vem ska älska dig om inte det är du själv, känn dig aldrig rädd till att våga leva och uppleva. Ta för dig dagen och lev den som den kommer, men så snabbt du börjar leva för någon annan så är det inte ditt liv du styr längre. Tappa aldrig fokus på ratten och styr ditt eget liv, sätena finns för medföljare men endast på dina vilkor.

Ibland måste man skriva ned saker för att påminna sig själv om det man gång på gång glömmer när man mår som dåligast. Jag vill inte må dåligt mera och jag andas bättre luft än jag någonsin kunnat göra, det finns bara en rädsla för mig och det är Gud. Tiden jag spenderar hära är bara en liten del av konsekvenser, men tiden efter detta är föralltid och den lycka som jag längtar hem till. Jag känner mig så lycklig lottad till att kunna få mig själv att må bra och veta att jag har det bra. Gud gav det bästa och det räcker, jag vill inte ens kräva mera för att han skapade mig för perfekt. Vad är en månads av fastan gemfört med all kärlek han kan fortsätta att ge mig på grund av att han låter mig existera själsligt och människoform.
Han finns inte bara som mest när allt är som dåligast, han finns även som bäst när allt är bra och jag glömmer aldrig det.

Camo wamo

Hejsan svejsan, känner mig xtra fin idag med min xtra fina jacka :D

Dagens citat är lätt detta (skrivet av mig) De som vill tro att det finns en himmel på jorden, upplever en kort tid av glädje. För det riktiga paradiset är förevigt.

Väntar på att Nisrin ska fixa sig och så väntar jag på att Jasmin ska höra av sig för att umgås med familj i Skärholmen. Är på spaning efter en klänning eller något fint att ha på min kusins bröllop, väldigt kortvarsel så detta får vara en kortvarsels-klänning.

Igår var syster här och jag fick laga maten vi skulle öppna fastan med :) stilt vart jag, gjorde italiensk mat! Pasta med köttbullssås. Vi åt massa gott sen som kladdkaka och rabarberpie och såg filmen GONE, bra avslut på min kväll.
Ska gå och be nu, vi hörs älskade människor.


I'm your superman

Det vart barnvakt rond3 med siesta på kanten :) idag blir det jag som lagar maten! Oooocch jag fick min jacka idag , lägger upp en bild. Love Ebay


I'm sorry that you're sorry but sorry can't dry my tears lady

Här sitter jag lika vaken som dagen :). Hoppas ni har det lika bra som alltid, för det har jag.
Igår såg jag en sjukt bra film med brorsan och grannen här hemma i vår 3D bio ;). The Fall heter den och den är sjuuuukt bra, artistiskt och grymt gjord med bra skådespeleri och fantasi! Kan inte förklara och ingen trailer can ge den justice. SE DEN :)

Sitter hemma och tar det lungt innan systers barn kommer och det är dags för rond 3. Det gäller att ställa upp när det behövs I guess! Men hur dagen slutar vet vi inte än och nu ska jag flumma runt lite, skriva av mig lite på romanen och kanske spela The Sims.


Onsdag

Hej underbara :) hur mår ni? jag mår bra som alltid! Visste ni en sak? Familj e bäst och jag tror verkligen det inte finns något bättre. Gud lottar ut oss och hur vet han att det är just denna som vi kommer att älska och värna? Han är verkligen den store och jag är så stolt att få vara en del av hans skapelser.

Fastan rullar på bättre för var dag som går och det är så skönt att det har blivit mindre jobbigt, men bakom det kan också ligga all vilotid jag låter mig själv få ha och inte stressar ut kroppen.
Idag har jag och fortfarande sitter barnvakt till mina systerbarn, ena är värre än den andra men tillsammans är dem bara att dö för :) utmaning efter utmaning pööh, trött som fan men sova kan man göra i graven. är det inte så man alltid säger.

Medans systerdotter kollar på Lejonkungen för tredjegången så ska jag passa på skriva lite på en roman jag lät vara sen gymnasiet. Ligger på kapitel 6 :) Dags att ta upp författardrömmarna igen tycker jag!

Awimba we Awimba We :D


IKEA spirits

Jag och lillesyster tyckte det var dags att göra lite vuxenshopping igår, ni vet sånt man ingentligen inte vill köpa men måste! Vi köpte lampor (äntligen), doftljus för alla våra andra var utbrända och tavlor för att hänga upp våra bilder.
Andra syster var så seg så vi rullade till skärholmen till henne dära och kollade present till mamma som haft födelsedag. Vi alla såg även rean på Gina Tricot och köpte en varsin klänning inte dyrare än 30-50kr :D.
Vi handlade även med oss god saker som kladdkaka och rabarberpaj. När vi kom hem vart vi helt slut :/ så Kawtar fick göra all jobb med lampor och tavlor, lite hjälp här och där erbjöd vi kanske :P
Dagen avslutades så perfekt iallafall med underbar mat och massa bilder från Marocko som vi inte sett än!


Hey you!


Måndag

Hejsan svejsan :) hoppas det rullar i det fina Sverige vädret. Vad tycker ni om bloggen än så länge? Jag hoppas verkligen att kunna få till den precis som jag vill !
Om ni undrar vad jag haft för mig så är det blandat. I lördags jobba och fasta jag samtidigt, visst gick det smidigt men kul vart set inte :( vart ganska förstörd efter men då vart det perfekt att familjen var bjuden på middag och god mat/sällskap var det, bästa att avsluta dagen med panic room på tv
Igår spenderade systrarna i kista, shoppade lite och så fick jag en ny födelsedagspresent :,( nu ska jag förklara. Jag hade fått ett hjärta med alla syskonens födelseår vilket vart den finaste ägodelen någonsin men sen i Marocko hade jag tagit av mig den för att nacken börja klia. Tror inte ni att jag tappar bort den, och jag har mått så dåligt över det !!!!!!!!! Men då säger min syster igår, självklart köper vi en ny för en present är en present och jag var villig att köpa den själv men ändå så köpte hon en ny :)
Aja förutom den underbara delen på dagen så vart vi bjudna hos mina kusiner på middag!
That is about it folks, vi får se vart dagarna simmar vidare!


Torsdag

Hej alla fina. Idag när jag vakna så hittade jag morsan med någon slags städmani, hon gjorde om hela vardagsrummet samt som hon bad mig att hjälpa. Snacka om att mamma har hästkraft under fastan alltså!
Jag fick lusten att städa hela mitt rum, dammsuga och moppa, byta lackanen samt tvätta dem gamla.
Sedan bytte jag om för att åka in till stan och umgås med Paula/Thommy, vart present-hunting. Som vanligt blev det för sent för mig och energin på botten så nu sitter jag hemma och inväntar att få äta :)

Igår vart jag med kusinen i stan och köpte lite "måste ha" saker som en mindre paraply, hårnålar, fransböjare och strapless bra :) När jag kom hem vart det god mat som väntade samt var familjen här och vi myste med chips och film. Lottery Ticket var både bra och rolig.

Nej nu ska jag skutta vidare och pilla lite på bloggen faktiskt, har sån lust att byta hela utseendet ;)


Gårdagen är ett minne blott, idag består

Som vanligt är det fastan men jag överlever :) söndags vart jag på bio med fittjabadstjejorna och såg på Ice Age 4. Fick öppna fastan i biosalongen haha och filmen var bra! Helda gullunge gav mig en sen födelsedags present, Versace parfym GALET god :) och suvenyr från turkiet.
Dagen efter vart det stan med Gabi, sjukt fint väder som helst och jag passade på att köpa mig en galet snygg vinröd jacka och ett linne samt lite nya nagellack, aldrig fel med nya färger på naglarna ;) efter hämtade Naggie upp oss och visade oss härliga ställen vi måste besöka och så åkte vi till Skärholmen där Ayman och Jasmine hängde på. Mysig dag vart det men sen satt det stopp i min energi så hemåt drog jag och decka! När jag vaknade kollade familjen på John Carter på vår nya 55tums tv med 3D !
Igår jobbade jag :/ fastade inte för det var ett 10timmars pass men det gjorde inte saker bättre, jag mådde så dåligt att jag gjorde bort mig 6ggr. Men när jag äntligen fick komma hem, gick jag på promenad med M.
Och idag ska jag till stan och hänga med underbara kusin :)

RSS 2.0