Lika seg som alltid

Har typ äntligen fått andas ut lite här och där sen fredan, snacka om att sätta sig i press. Not good at all, och här har man bloggat över 5 år. Det finns en slags kvalité att erhålla. 
Lördags vart det fika och vip bio med tjejerna, vi såg Iron Man3 och tack och lov den var bra :) söndagen gick jag på kusinens föreställning och även lillsyrran hade sitt projekt för 3 året innan studenten, hon var jätte duktig i sin karaktär.
Igår firades det med tårta för att systern fyllt 19 år, mitt lilla marsvin. Och så tvinga mamma mig ut på promenad efter all skit vi åt men jag drog henne till gymet ist (pay back) och så passade jag  på att sola hihi
Aja på g till skolan
 
Ps ni som följer mig på IG förstår bilderna och varför min systerson vägrar släppa min fot

Vägen är ett tunt tråd

 
Känns som vägen jag går på är så tunt att jag kan falla av nästan närsomhelt , så känsligt har allt blivit och kan fortfarande inte landa på fötterna.
i Onsdags fick jag mitt simlärardiplom so dudes it's done and official :) jag är simlärare och redan idag lyckades jag fint, fick en livrädd pojke att simma 10m och en annan simma på rygg som inte ens ville doppa huvudet ! Bästa känslan i världen
igår så vart det min lediga dag och jag borde ha pluggat fast näää, så jag åkte till stan och shoppa med tjejerna och på kvällen vart det sushi och bio med kusinen. Vi såg the Side effects vilket rekommenderats stooort se den :)
aja Mia är på g för vi ska baka och bara ha det mys medans jag har huset för mig själv!
peace out ( ångest, borde plugga! )
 

Miss independent

 
Man blir aldrig frisk känns det som, förkylning är typ ändå det som kan hålla sig längst utan att vilja försvinna. 
Hur mår ni? Jag har mått bättre, fastnat i onda cirkel faset igen. Har jobbat samt pluggat en massa och så har jag försäkt ta det lungt men ändå failat en massa.
Förhoppnings vis så vrider och vänder sig allting snart och solen finner sina strålar!!

Flum

Jag har aldrig vart såhär dålig på att blogga mellan alla mina 5 år men fan det börjar ta priset på seghet.
Hur mår ni? Jag är sjuk med världens irriterande hosta, men inget stannar upp för det. Idag satt jag och plugga inför simlärarprovet i 6 Tim -.-' och så har jag jobbat samt pluggat och pluggat...
Semester snaaart och födelsedag och lillsyrrans student osv!
Zine förlovade sig i lördags och det var det roligaste i veckan


RSS 2.0