Boknörd?

Idag vaknade jag tidigt med höst snuva. Ville inte alltid missa så mycket av dagen. Så nu sitter jag här i filt och kollar på tv. Ute är det sjukt mycket molnigt och det känns som förra året då jag satt i mörkret, molnigt ute och twilight serien i handen. Underbara tider som jag verkligen bara saknar. Just nu läser jag L.A Candy av LC och den är ganska bra.
Idag ska jag träffa gänget förhoppningsvis och vi får se vad som händer.


Underbara utsikten, I need some hot coco!

Lite här , lite där

Igår i skolan fick jag veta att jag har prov nästa vecka -.- hoppas det går bra. Och på fredag jobbar jag första gången :D jippie. Nisrin och hennes kompisar var här igår och vi kollade på The proposal och även världens sjukaste film The human centepede. Varning , kolla inte på den filmen! Tänker inte ens beskriva den.
Tjejerna som var här var så gulliga, de påminde mig så mycket om mina yngre dagar. Tro mig, jag känner mig så gammal. Alla förväntar sig att jag ska vara "vuxen" blää.
Idag åkte jag till stan och var med underbara Gabsan. Det vart roligt, jag såg alla mina framtida kläder för min första lön tihi. Sen kom vi hem till mig och Leon kom sen. Har vart så söt för han började krama mamma och pappa.
Imorgon planeras det med underbara människor. Men det pratar jag om imorgon

Off to school!

Peace out! (med lite bilder från igår)

Tuggummit matchar min nya tröja

Mike , The Situation :)

På g till skolan!

underbar måndag

ok igår avslöjade jag på facebook vad det var för kontrakt jag skrev på. Jag har fått jobb i fittjabadet :D!
Syster dotter var här och jag lekte med henne så mycket, hon är så glad hela tiden att dte värmer hjärtat. Man vill typ äta upp henne.
Senare gick jag till Gabsan och var med henne, Mia kom dit också och det vart riktigt trevligt alltså. Efter så promenerade jag med Emma och Mia hem. Underbar dag måste jag säga.
Idag ska jag till skolan och ha samhälle wippie (not)
  See ya later

Igår..

lyckades bli en riktig soffpotatis dag! Först kollade hela familjen på the Expendables, sen åkte jag och Syrran in snabbt till Skärholmen där hon köpte lite kläder till mig :D Jag fick ett par nya jeans (på tiden) en t-shirt i persikofärg och thé blåa skjortan jag dött för jätte länge nu.
När vi kom hem blev det mer filmer? Först kollade vi på Salt, sen på Star Dust sen på She's all that sen på She's the man och sist, monsters inc.
Vi hade köpt in choklad, muffins, ringar, Nacho chips, vanlig chips och redbulls :) Haha så jag kan förstå att vi orkade se alla filmer.
Aja idag ska jag gå och skriva på ett kontrakt , vilket kontrakt får ni veta sen ^^

potatis potatispotatis

Idag är min "soff-potatis" söndag. Jag sitter här med min hesa röst och tänker inte göra ett skit! Förrän imorgon då jag måste plugga. Ska kanske kolla på The Expenables sen med syrran?


detta har hänt

Igår hade jag underbar tid på nova. Alltid lika kul att de ber mig komma dit fast det ligger åt helvete :). Jag lär lägga upp video på youtube. Tack Sophia, Devi, Ravina och Safana för att ni följde med och Sophia du var underbart bra ska du veta!
Idag fick jag äntligen se Eclipse -.- Bättre sent än aldrig haha, tack Paula you're the best. Vi hade fett kul och det är alltid lika roligt att dela sådanna filmer med folk som uppskattar dem.
När jag kom hem vart det lite gäster här och mamma hade lagat världens godaste mat, jag behöver seriöst träna igen och hålla mig! Drömma går alltid hihi


Niceiga 2dagar

MI?

Igår var jag på skol mässa, det var om skolor som fanns i USA tror jag. Men jag gick då på en informations möte med Mia och fick höra om skolan Musicians Institute. Måste säga att allt lät väldigt posetivt och det är bara 1 och ett halv år som man går där. Och de bygger verkligen upp ditt instrument och utvecklar dig som person. Jag är på speciellt när jag har 9000kr väntande på mig (stipendium som jag fick). Jusste liten rolig grej, det var sångaren från Hammerfall som föll info mötet. Han likt massa andra kändisar har gått den skolan. NICE

Idag gäller det. Det blir Nova igen fast denna gång med Sophia. Jag tror det ska bli jätte kul faktist.
Imorgon blir det bio med Paula Vi ska se Eclipse :) jag ville vänta tills dvdn kommer men Paula är så gullig och hjälper mig ur mitt "jag har inte sett den än" zonen.
Ha en trevlig dag iallafall


Min älskade tjockis! Stolt moster

Hanans boot camp

Haha syrran hade vatten jumpa igen, så denna gång var det jag Mia Gabsan och Driss. Det vart tidigt och jag vaknade halv 6 för att vara där 7. Lite sent kom jag :P men syrran gjorde det bästa med att träna oss ändå. Vi blev bjudna på frukost sen också så vi njöt av en frukost tillsammans samtidigt som vi hade det trevligt. Vi åkte kommunalt denna gång och ingen "Gabi med bilen" så alla vart helt döda efter.

Senare vid 3 tiden har jag intervju i Fittja badet, intressant måste jag säga, hoppas jag får jobbet! Och efter det är det med Mia till stan för att få info om musik skolor i USA, coolt eller hur?


Pigga människor på busshållsplatsen :)

Bilderna säger allt!



NINONINO

Människor, idag är jag lite lyckligare faktist. Har en jobb intervjue i fittjabadet. Snälla ge mig jobbet already! Vi får hoppas på det bästa. PRAY WITH ME

Igår var det skolan, sen hem till Rodde? Rudde? Aja :P skulle hjälpa lite med musik och sen dök Sophia upp. Hon sjöng för mig och OHMIGOD hon är duktig. Så jag har hookat up henne till Nova kvällen. Kommer ni ihåg när jag skrev om Nova då jag och Reema körde? Och vi fick våra namn på affishen, de var så söta. Men nu bad de mig att komma och uppträda igen så jag ska! Nästa månad kör jag och Reema där också. Ska bli bäst. För er som vill med då säg till, även Reemas kompisar!
Aja idag har vart detsamma, skola , skärholmen med Mia och sen hem. Ni sitter jag här och segar


Sverige lär behålla sig Moderat

Igår hos Amanda var verkligen en underbar kväll. Vi hade sjukt roligt, speciellt fick jag lära känna Tove och hon var awesome. Vi såg filmen American History X, den är så grym men ändå väldigt tragiskt! Vi åt tacos och garvade hela natten lång tills 4 på morgonen. Tack människor, en sånn kväll blev oförglömlig. OCH OLLE SERIÖST haha att du körde till västerås??

Idag när jag kom hem, pratade jag med Arani som är i Prag. Fick se hennes hus hihi och nu är jag hos Emma med Gabsan och kollar på valet. Emma gjorde kokosbollar ^^ aja märker att jag bara bablar nu så


Amanda som fjortis haha, fortsättning följer! Slash n' Brush

Som gamla tider

Idag ska jag träffa Amanda igen :D min kära kompis som räddade mig under gymnasie tiden! Hon jag och Olle ska nog bara mysa hemma hos henne, om hon nu sms någongån och säger att hon är hemma :/, hon har flyttat ut till studenthem men idag kommer hon hem till sin familj så vi ska vara där!
Kanske ska träffa Arani snabbt idag för hon reser imorgon för att vara borta i 6 år
Aja underbara människor ha en trevlig helg för jag sover säkert över hos Manda.


Våran student foto  Amanda Olle och jag

underbar film kväll

Tack Paula och Mia för en underbar dag, speciellt Paula, du gjorde dagen möjlig :)!
Efter att jag faktist lyckats plugga religion och skrivit en ny låt så åkte jag till Paula med Mia. Vi köpte cola för mia typ suktat efter det ordentligt och när vi kom till Paula (efter att tappat bort oss som vanligt, my bad) så fick vi veta att hon gjort kladdkaka :D vilket jag suktat efter länge. Vi hade super tid och jag fick se Camp Rock 2 som hade premier idag. Yeeei, är bara lite lyckligare. Aja hoppas er dag vart lika underbar. Ps. Paulas kladkaka rocks!


det är inte meningen att man ska förstå bilderna men de är underbara :)

Mobbad?

Javisst men jag skäms inte över det ska jag säga :D För idag är det premier (äntligen) här i Sverige för Camp Rock 2 och jag ska hem till Paula och chilla samt. som jag OFCOURSE ska se den!
Just nu försöker jag få in så mycket i huvudet om judendomen så jag kan klara av Religion.

Jusste min underbara Kompis Zine som jag känt 13 år, hittade bland hennes gamla saker en dikt som hon hade skrivit om mig. Våran planering var att flytta ihop och ha massa ostbågar.
"Det finns något som Hind avgudar
Hon tycker om det mer än nudlar
Den här grejen är gul
Den har ett utseende som är kul
Nu börjar vi närma oss till vad det är
Grejen som hind håller så kärt
Ostbågar, det vill Hind ha
Ostbågar, det får Hind att må bra
Ostbågar, nu är det lika bra att du drar
Stay away, it's her cheesedoodle"



Grejen med att vakna tidigt

är att det känns som om halva dan har gått. Jag vaknade 6 idag, åkte till syrran och hade vattenjumpa. Sen hade jag tandläkar tid halv 11 och fixade mina tänder. Nu sitter jag hemma, klockan är kvart i 12 och hela huset sover fotfarande. Det är sjukt med vad man hinner att göra när man väljer att vakna tidigt. Fast ibland är det skönt att bara sova ju! Aja ska kanske till Ikea sen med Gabsan, får se om hon sms vid 2 tiden.


haha hittade stört gamla bilder, som den hära med tandställning!

Hemma igen

Vart på Anisans avskedsgrej. Vi åt god Tacosmat, efter rätten var choklad och Brullepudding. Underbara Hong, Paula, mia och gabsan var där. Aja godnatt människor och imorgon vaknar jag tidigt för att träna, yei.

Ps. Har fått The Goofy Movie och sett en underbar film som heter Ip man (helt kär).


Min stjärna


Fredag 17/9 19.00, Can't wait


Seg i huvudet

Jag tror jag fått för mycket sömn på sistonde. Inte bra, eller?
Idag är det avkedsfest för Ani. Jag längtar till maten men inte till själva tanken av festen :( Ani kommer vara borta i 6ÅR???? För att bli läkare. Jag önskar henne all lycka men ändå, jag kommer sakna min kompis, inte sant?

Förhoppningsvis imorgon blir det träning igen med syrran och på fredag blir det "Cause we rock, we rock.." berättar mer om det sen :D. På helgen blir det Amanda? Miss you honey

ps. tack för alla söta kommentarer, jag älskar er verkligen!


Dagarna Ani hade långt hår och Hind var blond

och jag ba whääät??

För roligt, dagen började bra måste jag säga, not! Först blev jag stoppad av tele2 försäljarna haha och jag trodde jag var bra på att säga nej men tydligen inte. Jag köpte inget men jag var tvungen att lyssna på hans "försäljar snack" för så snäll är jag :P.
Sen träffade jag Michelle och Sara på vägen till skolan. Det var trevligt :D. Och till det värsta, jag satte mig på FEL tåg för jag vart så borta. Jag hamnade i solna när jag igentligen skulle ta mig till Jakobsberg. Så jag fick vända om, byta någonstans i mitten och åka till Skolan. Jag skulle ha kommit 20min tidigt, istället kom jag 10min sen. haha jag säger såhär. Om man har gott om tid, skryt aldrig om det.
 Aja och resten av dagen var det samma, enstaka lektion sen hem, systerdotter var här sen somnade jag som alltid och nu är jag vaken!

För er som årkar läsa om min depprasion, jag har vart så ledsen de senaste dagarna :( jag vill verkligen lyckas inom musiken, och det gör ont varje gång att veta att dagarna bara rinner bort och mitt liv blir mer meningslös. Jag tar inget förgivet i livet och jag är verkligen jätte tacksam för det jag har, men drömma kan man väl alltid!

VMA'S

Hej underbara läsare, en glad Hind sitter just nu framför sin älskade kanal mtv, kollar på VMA'S 10 och kliar på sitt myggbett. Livet blir inte mer awesome haha.
För er som undrar om min date, blev ingen, vilket var väldigt skumt, killen har försökt och när jag äntligen säger ja så hör han inte av sig. Ehäm? Aja his lost såklart.

Idag har jag halv pluggat, inte direkt stolt över det lilla jag gjort men men.
Imorgon kommer konstiga män hem till oss igen och ska borra, så jag lär vakna as tidigt fast jag börjar skolan 2.
Ha en bra kväll, I know I will!


chai latte i handen :)

ONE day I will be famous!

Hittills så har den här bloggen haft den bästa rubriken. Det känns posetivt och jag är så trött på mina "jag tror inte på mig själv" rubriker. Det sjuka är att jag blev inspirerad av en 92, det är inte åldern som är grejen men det är bara konstigt på någotsätt att veta att tjejen som levt mindre än mig har hunnit inspirera en hel värld including me. Jag vet att jag pratar om henne 24/7 men aja, love you Demi Lovato!

Idag var jag med familjen hos Syrran och Gabsan vart bjuden också :), hon och Leon hade kul och det värmde mig i hjärtat. Jag har underbara vänner och jag vill verkligen ge det jag får av dem.
Imorgon ska jag plugga lite, duscha kanske? sen en date? haha , vi får se hur dagen blir. Men först och främst, jag sitter nu och skriver text igen som jag alltid gör. Jag är så grym hihi, jag typ dör för mina egna texter fast vissa tycker de är ok, jag tycker jag är väldigt talented. Ni kan få en smakprov istället för ngn bild som alltid.

I can try to write a text
with a full meaning
Try to put my life trough a test
come trough it without bleeding
// Hind


Eid moubarak

haha min rubrik kommer sent men äh, aldrig försent att gratta alla kära muslimer som vart så starka genom ramadan och fastat. Vi är riktiga survivors!
I fredags åkte jag till skolan och hade gitarr lektion vilket var awesome tyckte jag, får alltid lära mig nytt. Sen hem för att fira Eid, var med min kära underbara familj och Gabsans mamma hade gjort kakor som mamma ville ha. kokos doppad i choklad med Manjar. Sen gick jag hem till Mia och vi skulle ha tittad på film men det blev massa musik som vanligt och jag fick se hennes famous skåp :P
Igår (lördan) Var jag med Busra på förmiddan och på eftermiddan med släkten, firade delvis min kusins födelsedag och eid. Efter det träffade jag Gabsan, Oleg och vi hade det kul. Från bar till bar och donken :) sen liljeholmen sen hem.
Idag ska jag till syrran och ska försöka tvinga Nisrin att göra kladdkaka!


höhö roliga tagna bilder!

4 på morgonen

Jag är vaken? varför är jag vaken, jag vet inte. Jag ska upp om 4 tim för att gå till skolan och ha gitarr lektion och idag firar vi Aid (slutet på ramadan) , på lördag ska jag till kusinerna sen ut och party.
Förrigår åkte jag in till stan och hade den härligaste dagen med Gabsan, vi njöt av det lilla Sverige hade att erbjuda. Vi åt mycket natur godis och jag måste säga det är inte nyttigare bara för att det inte ser ut som godis. Hur som helst , idag var jag med Anisan och Paula, vi fika och sen skutta vi runt stan. Det var mysigt och jag hade kul. På vägen hem åkte vi med Sandra, thé Sandra som jag inte sett på as länge.


Ni är min värld

It's sattled :)

Igår såg jag äntligen filmen Salt med Gabsan, jag tyckte den var bra faktist! Många har klagat på den men jag gillade den. Sen i morse såg jag How to be med Robert Pattison. Många skulle hata den filmen men jag tyckte den berättade så mycket som var så likt mitt liv och jag älskade den.

Och nu till rubriken till detta inlägg. Mia har äntligen lyckats boka en biljett till mig för att se Avenged Sevenfold så yeeeeeeeeei!!!! Nu ska jag duscha sen gå ut för det är fint väder idag.


Har du konstig smak som mig så kommer du att älska dessa filmer!

mjaaaa Livet är bäst

Saker blev inte som tänkt igår men jag fick fortfarande iallafall spendera en underbar dag med min syster och det gjorde allt och toppade allt!
Idag vart en underbar dag. Sov as skönt sen åkte jag in till skolan där lektionen gick sjukt snabbt haha men fick träffa Olle och Martin igen :D, sen träffade jag Oleg i stan och skuttade runt där medans han kollade på kläder, jag tyckte det var kul faktist :). Sen hem till Gabsan min, var med henne, sov lite också :P och lekte med hennes underbara son, sen skjutsade hon hem mig, så all and all en väldigt AWESOME dag. Får se vad imorgon har för mig. Vem visste att ta studenten kunde vara så under fuckin bart!!!

Underbara två event

Igår hände underbara saker haha, jag hade en mini konsert med mina låtar, jag vet att många tabbar hände men seriöst så hade jag as kul och det betydde allt för mig speciellt de som döck upp, tack! Seeen åkte jag hem till min kära Zine som fyllde 20år och jag fick värsta maten som lovat :O och vi hade as kul faktist. Älskar dig Zine!
Aja idag ska jag till modellhuset med Syrran och systerdotter, får se hur denna dag blir.
Mycket händer i livet som värmer mig och jag måste ta vara på mina minnen, vem vet när allt försvinner eller jag försvinner?


.

God morgon

Idag lär bli en grym dag, det känns bara som om allting äntligen faller på plats haha. Men nu ska vi inte överdriva :). Jag hoppas många kommer idag och lyssnar på mig 19.00 i Picknick parken (genom hangaren) since I'm really putting myself out there.
Senare blir det Zine, en människa jag saknat väldigt VÄLDIGT mycket! Grattis graaattttiiis min älskling och jag kommer älska dig föralltid!


älskar dig

Subtopia festivalen 4/9

Idag ska jag ut och köpa present för att en underbar vänn till mig fyller år imorgon. Vad mer händer imorgon, joo jag har en miní konsert på subtopia festivalen, kom dit!!! Den börjar 19.00 och är en haltimme. Kommer spela upp mina egna låtar, här är listan:
1. Down down
2. Music is an infatuation, not fame
3. Father
4. My own
5. Benjamin
6. Catch me if you can
7. Over you
8. I will not go
Några finns på min youtube om ni vill lyssna på dem (loggot under min bild) annars så hör ni ju dem imorgon för er som dyker up


Kolla vad jag hitta också, alltid lika kul att spara sånna saker. Går man in på Subtopiafestival för den 4/9 och skrollar ned så hittar man detta:

eller klicka på denna länk http://www.subtopiafestivalen.se/2010/konsert-med-hind-himdi-picknickparken/


Jag i Tbanan :)

torsdag

Vaknade till att telefonen ringer (det gör det mycket på sistonde) och det var ett skivbolag :O skoja , jag och min syrra ska gå och fotta oss på söndag med lilla systerdotter. Dvs vi ska leka modeller en dag hihi, bli sminkade osv. De ringde dåra för att min kusin hade rekommenderat mig, haha jag sa tack men nej tack för att min syrra redan bokat tid :P

Idag har det i allafall vart super seg, har städat (mama made me) och nu ska jag väl kolla på Ghost wisperer eller någon film. Aja!!

ticktack

Då var jobb intervjun over and done, och det känns faktist som om det gick bra, förutom att tbanan strejka så jag fick åka till tumba sen pendel. Och det var problem med pendeln också. BAJS. Men jag kom fram till slut och älskade Gabsan hade gått och förvarnat dem att jag skulle vara sen, min ängel.

Idag är en lååång dag och vi får se vart tiden för mig. Just nu är jag sjukt depremerad för att att vilja ha någon ska vara så jävla svårt. Jag har så kärat ned mig i en person som är trögare än windows 94 modemet?? Ni fattar vinken (tyvärr inte han). Aja människor det är fint väder ute så uuuuuut och njut.

mjomjomjo

Imorgon eller idag rättare sagt så har jag jobb intervju på BIKBOK, nu hoppas vi på det bästa för jag behöver en ny mobil, körkort, en pojkvänn (sånna kan ju man köpa) och se Avenged Sevenfold med Mia :)

Nu är det förresten 8 dagar kvar tills Fastan is officially oveeer.
Skolan gick som smör, LOL , lektionen var inställd, så jag hade åkt till Jakobsberg helt i onödan WOW, har många sådana moments lately hihi. Aja för er fans, så uppträder jag på lördag i subtopia festivalen. En hel halvtimme för mig själv. People if you come don't get bored. Eller som min lärare sa idag "screw them som klagar, de ska vara glada att de äns får se dig" haha exakt! :P Aja ska sova nu, morsan väcker mig om en timme för att äta.



Saknar Marocko!

RSS 2.0