Trevligt

Idag fick jag vara ledig vilket vart supermys, poolen är trasig på jobbet så fick ledigt. Istället solade jag och lillsyrran och sen så luncha vi i Skärholmen. Nu sitter jag och tar det lungt. Jobbar tidigt imorgon och så blir det Bikramyoga på kvällen med Gabriela. :) Livet flyter som vanligt igen med andra ord.


Mina fjädrar på väggen ^^ allt från halsband till örhängen InLoveWithBohemian

Eid moubarak

Shit vad duktig jag är. Ännu en Ramadan som kom och gick. Alltid lika värt det varje gång. Först städade vi huset sen åt man frukost, sedan åkte jag med Syrran till Solariumet i Sätra där vi sola och så köpte jag ett påfyllningskort! Ska snart gå iväg för att jobba men när jag kommer hem igen så ska mamma ha lagat middag med pumpasylt, ngt jätte marokanskt och traditionellt under eid så gott!
Aja puss på alla glada muslimer som klarade sig.


Hittade as fin bild på min drömman Keanu Reeves

Sovit ut

Jag tror jag var runt hela Stockholm idag med lite överdrift. Följe med Gabsan för hon skulle skriva in sig i skolan samt så passade jag på att kolla lite och kanske få skolkänslan tibax igen? När jag kom hem så slaggade jag lite, powernap is tha shiet. Sedan när jag vakna hittade jag att serien Dark Angel som jag ladda ned äntligen var klar :) har ju knarkat Nikita på sistonde, både den gamla och den nya serien så tänkte byta lite. Jessica Alba har huvudrollen och serien är ganska gammal but never seems to let me down! Så rekommenderar den serien faktiskt, jävligt bra story och så mycket fightning, not to mention att detta var Jessica innan hennes big break och hon var lika grym då som hon är nu på att skådespela.
Aja idag blir det músken med mamma och jag kommer säkert lata mig men vill verkligen gå idag så ska försöka. Jobbar imorgon och sen ska jag hänga med Paula och Gabs. Nu försvinner jag.


Trött

Idag har det känns att vara lite mer extra lång dag. Hängde med the Dominguez iallafall och det blev bio på kvällen. Vi kollade på filmen Source Code vilket jag tyckte var riktigt spännande film. Skulle kunna jämföra den med Inception för den var nästan likadan. Men ni som inte sett den , gå se den. It's worth it. Aja kära människor, inte mycket att skriva idag inte.


Michael Paynter - Going Under

Glädje, jag älskar min twitter, speciellt när kändisar tar sin tid och svarar :)



Och här är låten jag prata om live inspelat! Snart så kommer den inspelat :D


Hemma igen

Jobbade 4 tim idag och nu är jag tillbax till min soffpotatis mode! Härligaste måste jag säga haha. Senaste har jag bara lyssnat på Alexis Jordan - Happiness och det låten är Happiness i högsta grad. Den är så härlig bara, och man kan inte sluta lyssna på den så den är på repeat just nu. Ska nog fortsätta kolla på lite serier för är så sjukt trött och hungrig att det inte är sant. Flummade så himla mycket på jobbet idag och kunderna förstod inte vad jag sa, tror jag till o med råka flörta med vår leveransgubbe :P.


Alexis Jordan - Happiness

Snart mina musslor

Fastan öppnas om 3 min och jag är hungrig, idag var det jag som lagade middagen och det blev ris med kycklinggryta :). Hela dagen har spenderats framför Nikita :P Jag vet jag börjar bli hjärntvättat av den serien but it's so damn good. Lyckades även hita den amerikanska filmen tihi! Aja mina musslor , snart är det matdax och vi är så duktiga så häng kvar för snart är det eid!!


Här kmr veckan som varit

måndags. Kom hem från Grekland tidigt på morgonen, vi fick gäster och jag lagade middag.
tisdag. Träffades tjejorna hos Sabrina för att ta farväl och sedan blev det Muskén.
onsdag. Jobbade jag och sen blev det massa Nikita :).
torsdag. jobbade jag och sen massa Nikita.
fredag. Hälsade på dominguez familjen, umgicks där sen skärholmen med Lidia och där köpte jag en ny gittarr och present till Nadja. Gick senare till Nadjas bday-fest och förfirade henne.
lördag. Jobbade jag och sen hem till Dominguez för att fira Herr Dominguez, sov över där.
söndag. Blev massa Nikita med mina Dominguez sen sov Gabi här och jag färga håret på henne.
Idag (måndag). Suttit barnvakt och bara mesat mig framför massa Nikita, ska snart stämma gittaren om jag årkar och bara ta det lungt resten av kvällen.


Grekland

lite kort

Hejsan, längesen som vanligt I know. Kom hem från grekland snart en vecka sen och massa har hänt. Just nu sitter jag på jobbet och BoyceAvenue kom på svensk radio :O ckockad måste jag säga. Men men är fort. på fastande mage :( men det går bra iallafall. Laddar upp bilder och berättar mer sen hemma.

Packar :D

Gues what, jag ska till Gekland , PEACE

CABS ARE HEERE

Jersey Shore säsong 4 del 1, innan tyckte jag att de skulle ge upp men nu, I missed them! haha alltså jag är störd. Aja Italy gets smushed. Man måste ha underhållning under ramadan.
Igår efter jobbet åkte jag in till GamlaStan, möte upp tjejerna för Vapiano och så gick vi till Movitz och hälsade på Rim som jobbar som bartänder dära, massa goda alkoholfria drinkar blev det. Det var super super trevlig kväll och jag hade kul. Förutom jobb och fastan så har jag vart i flottsbro och fått njuta glimps av solen och så har jag vart på filmchill hos gabsan. Så livet är bra fast att fastan är på G men chokerande nog jag klarar mig sjukt bra fast jag blir så törstig.
Aja ska underhålla mig som more med avsnitt från den gamla LaFemme Nikita.


Sötaste systerdottern i torsdags

detta har hänt

Som många vet så började fastan igår, sista dagen innan fastan passade jag på att frossa i mig så mycket som möjligt. Men de två senaste dagarna har det gått bra faktiskt och om 3 timmar så börjar dag 3. Kom nyss hem från Wilfred där man umgicks med de gamla kompaniet igen och vi kollade på The Rite vilket är Horror/demon film. Den var ok, hade nog inte velat slösa pengar för den för den kändes som lite det typiska typ som End of days filmen fast denna handlade om exorsicm. Aja nu är jag hemma igen med en påse ostbågar som souvenyr.
Imorrn ska jag jobba igen, men innan jag loggar ute glömde jag berätta att jag var i söndags med Paula och Ani då vi fikade i stan, mycket trevligt sen åkte jag hem till Mia för att säga adjö sen vart det hemåt och seeen så gick jag hem till Gabsan för att kolla på Salsa.
Aja godnatt världen och vi hörs snart, man årkar inte så mcyket direkt under fastan men jag får påminna mig själv att först och främst fastar jag för Gud sedan för att förstå muslimernas gemenskap, bli förlåten för mina synder, passa på att be för det viktiga och förstå även de som inte har mat. Ramadan Moubarek mina bröder och systrar


RSS 2.0