kortkort

Sitter och lyssnar just nu på Innas album "Hot" och längtar till sommaren :) hon är så bra!

Igår efter jobbet gick jag hem till syrran för tårta! Brorsan fyllde ju 24 i torsdags så det var mys.
I dag jobbade jag bara men allt gick så fort så nu är man hemma och bara mesar sig. Imorgon ska jag träffa Carlos och även kickboxas med Gabsan :D jag kmr älska mååndagar!




I'm falling all over again


Daydream


Let me show you how to Burlesque

Förutom att jag vart i Ikea med kusinerna, tappat bort mig i skogen (bokstavligen) , ätit god mat i Amazonas med de närmaste så har jag sett Burlesque ! Njöt av filmen till fullo och liten del av mig dog. Så värd var den filmen, lätt den bästa premieren jag vart på. Nu ska jag kolla på den senaste Jersey Shore och imorgon jobbar jag,  small price for a good life.




That is what music does to my soul

På sistonde har jag bara lyssnat på Ne-Yo och kan inte tröttna på hans musik. Har alltid tyckt att hans texter kan väcka så mkt känslor. Han får mig att känna musiken ända från fötterna upp till hjärtat, och jag ryser varje gång.
Jag kom till kusinerna igår och idag ska jag ut med den ena och köpa lite saker på ikea! Och ikväll blir det vännerna <3

I'm not just gonna dance to his music, one day I'll become him!


ditt och datt

Har äntligen städat klart skåpet :) stolt? Javisst! Nu är det bara rummet och små detaljer kvar. Brorsan fyller år idag så ett stort grattis till honom. Ska platta mitt hår och byta om och senare till kusinerna tror jag. Vi flyttade fram tårt-firandet till lördagen istället.
Imorgon blir det middag och Burlesque med vänner.

På senaste har jag tänkt mkt på ålder, vad jag vill hinna göra innan det känns försent. Och jag tror det största hos mig är skaffa barn, men för det vill jag helst gifta mig först men hur ska jag göra det när jag inte äns träffat någon? Bästa åldern för barn är mellan 18-25 men sen börjar det dra sig mot gränsen. Jag vill inte vara 30 lixom när den första ungen kommer? Aja meningslösa tankar men för mig inte. Jag blir 21 om 5 mån och det känns verkligen som om tiden börjar dra mot sitt slut. Riktigt sjuk känsla, brukar ni ha den ibland? Att din tid på jorden är snart över? Jag överdriver, javisst! Men ändå kan inte sluta tänka just på dessa saker...




Välkommen till mitt rum haha

Lillasyster


All I ever wanted was to have you in my life

You gotta let me be yours...


sheena på er

Hemma i Snöiga Sverige igen :) både si och så. Ska jobba idag igen ^^ men jag längtar till på fredag för då blir det middag och bio med fina människor jag saknat. Idag kommer gabsan hem :) ska bli kul att se henne igen. Måste städa mitt skåp hhaha för det ser upp och ned ut! Min kusin kanske tar körkortet idag så jag håller tummarna.
Sen har jag fått veta vääärldens underbaraste hemlis igår, men jag får inte dela med mig :( för själva personen som det handlar om vet inte ens att jag vet, men jag säger såhär!!! Någon är i 3 v. :D:D:D


Holland (här äter man frukost tidigt på morgonen i DailyFrance)

Lite jobbigt

att blogga igen efter att jag vart borta. Jag har vart med om så mycket så jag hoppas twitter och facebook uppdaterat er för jag orkar verkligen inte skriva ned ngt just nu. Jag saknar mina kusiner till fullo och det var verkligen som ett hem för mig. Aja Mia kom och hälsa på mig i jobbet och efter donka vi. Nu ska jag ladda upp lite bilder från Holland men ta hand om er ooch puss


kortkort

sheeeena ;) efter att jag fick varldens godaste cafe po starbucks so kopte vi en hem som vi har till frukost mums.
Idag har vi vart i hennes skola och vi planerar senare for KFC. Vi gor oxo varje kvall som en video dagbok dar vi pratar om dagarna. Hon ar so kreativ ch sot min kusin och vi hors sen.

jusste alla har cyklar och de tar kor inte bilar hahaha

tihi

Jag ar fraaamme. Allt ar sa bra har. har redan vart i sturbucks och sett stan i Gouda for det ar dar kusinen bor. Jag fick traffa de flesta idag men kommer traffa lite mera denna vecka. Berattar sen for hon ar lika jersey shore galen som mig so det ar det vi ska gora med massa chips.
peace

Please don't go


I found myself in wonderland


shananana

På sistonde har jag vart så duktig och tränat men resultatet av dessa fina insatser ledde till att jag blir sjuk :( come on? Aja , jag reeeeser snart :D:D haha så jag försöker vila ut riktigt ordentligt. Imorgon börjar allvaret. Växla pengar, pixa håret och packa. Längtar , kanske slutar bli sjuk där borta? haha vi pratar ändå bara om en vecka.
Min kusin är här ju från USA så han är man mkt med också.

Blir inga bilder på länge, är för sjuk för att fota hihi

kortkort

Lite awesome, jag blev upphämtad av Mia och Gabs. Sen suprise till Donken :D och jag fick äntligen min Chicken TexMex (El Maco Fiesta). Nu sitter jag som en tjockis hemma och har gjort upp planer med syrran. Vi ska träna och basta imorgon ^^

segheter

Bara för att jag vill att denna vecka ska gå snabbt så kommer den gå super långsamt.
Detta händer lite, jag valde promenera idag istället för träna och det funkade bra! Imorgon kanske jag kan simma igen? Vi får se. Gabi kmr förbi och tränar också så jag får sällskap hem tihi.
Tor-Fre är mina förberedelsedagar till Holland, vill inte missa ngt, speciellt när jag reser själv.
Lördag firar jag underbara Mia. Och på söndag jobbar jag. Så detta är min tröga vecka GÅÅ SNABBT
Sitter nu på jobbet som en riktig tråkmåns

blälälälä

Blir mer och mer nervös över Holland. Har skrivit minst 3 listor över saker som ska med och saker jag inte får glömma :(.
Var hemma hos Gabsan idag och bara tog det lungt.
Min kusin överraskade hela huset igår när han kom förbi och skulle sova över :) (min kusin från Usa)
Ja detta var väl allt som fanns att berätta och jag är fort. nyttig ....

I don't need no parachute

Jag har vart duktig mmhm :) Vaknade kvart i 6 , kläde på mig och så gick jag till jobbet för att simma i en hel tom bassäng bara för mig själv. En timme efter hade jag vattengympa med syrran och ngra till. Had a blast :). När jag kom hem la jag mig direkt för jag vart helt utkörd.
När jag vakna åt jag frukost med underbara Josefin sen kollade vi på Säsong 5 Criminal Minds, asgryyym! Nu sitter jag helt uttråkad och spelar Jersey Shore spelet på Facebook och det är typ som TheSims haha. Aja det är skönt att bara få vara hemma och ta det lungt. Ska simma imorgon igen och mitt ätande har blivit bättre. Jag ska strejka innan Holland


Keri Hilson

Alltså innan jag lägger mig, en seriös fråga, vem gör den här brudens hår? She's killing it everytime and I'm lovin' it!


myys

Innan jag berättar allt som allt så är min underbaraste kusin Dounia här, hon som är som min andra mamma och hon har alltid de underbaraste historierna från hennes barndom att berätta.
Förresten så såg jag första delen av Jersey Shore S3 and Me Happy :D
Ok, igår efter jobbet bjöd jag Store syrran på Vapianos som en sen firande av hennes födelsedag. Efter det åkte vi hem till Anouar för min kusin från USA hade kommit på besök helt random. Haha gillar att alla kommer till Sverige och hälsar på? Vi kollade på Hot Tub Time Machine och Despicable Me , två värda filmer att se :). Sen åkte vi hem förståss.
Idag efter jobbet så gick jag hem till Vanessa för att vara med henne innan hon åker hem. Vi pysslade och pratade galet gamla minnen, riktigt gamla, vi typ hamna på Excellence och Supernatural och NG3 och ja listan är lååång. Efter massa mysigheter kom jag hem till underbara gäster och coscos, nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt för att simma/vattengympa.

Fredags

Idag

Godnatt!!

Efter kusinerna blev jag upphämtad med bil av Paula Gabi Lidia. Vi åkte till Maxi och handlade massa snaxs sen hem till gabsan för att kolla på "Forgetting Sarah Marshall". Alltså jag dog och efter att sett den filmen typ 100ggr så älskar jag den bara ännu mer. Detta gjorde dagen lite extra, och sen blev jag skjusad hem igen ^^. Nu ska jag sova för imorgon jobbar jag.


lite kort igen

Är hos kusinerna och sov över här efter jobbet. Är kul att vara med dem igen , känns lite konstigt för jag brukade vara med dem varje dag. Har proppat i mig massvis med godis och chips men bäst av all jag väntar på att coscos blir klar för vi ska käka riktigt marockansk coscos NICE. Hörs sen

händer just nu

Idag är en lång dag och jag jobbar 10tim. Jobbigt om jag ska erkänna. Sen ska jag upp till Hydro och hämta ett paket :D Har nämligen beställt 2 böcker från Adlibris, Gifted (serieböcker). Efter det åker jag hem till mina kussiner och sover över dära!
Jag har bestämt att veckan innan Holland ska jag träna! Är så sjukt trött på att bli sjuk hela tiden så yeei BESTÄMT!
Hur som helst har jag ändå haft det kul idag :D Janne (arbetarkollega) är as rolig hihi

Vädligt onödigt inlägg :)

Jag säger såhär, när man fastar så tycker man helt plötsligt att allting antagligen är roligt eller tråkigt. Jag är mer "allting är roligt". Ska berätta nu, på Ellen Show berättar Ellen att hon adopterat 2 kalvar och hon vill ge alla gravida mammor råd om vad de ska förvänta sig. Då säger Ellen så här "Be prepared that they Mo alot" Och detta är vad svenskarna översätter "Var beredda att de rör sig mycket". Alltså what? hahahahaha , hon pratar om kossor och de måste trott att hon prata om barn när själva skämtet var att hon igentligen inte ska ge gravida mammor råd för det ända hon kan är om kossor. Men sen igen som sagt jag fastar idag så allt verkar upp och ned så ta inte åt er :)

Bästa nu, Jag fick min Michael Paynter skiva igår, Sverige vägrar köpa in hans skiva för hans fan base inte är tillräckligt stort hära. Så jag fick beställa den från cdon.se utomlands, de vill säga all the way from Australia där vart Michael är ifrån.
Jag har många gånger twittrat (och taggat hans namn) om hur jag längtar efter min skiva. Så när jag ääntligen får den så twittrar jag igen att jag är lycklig, bara att denna gång så svarar han :D JAG ÄR GLAD! Han är en av mina favoriter och det är som om, vi gemför med Michael Jackson, för mig är det som om Michael Jackson skulle svara , så glad blev jag :D.

oooooch, måste springa till brevlådan för jag fick nyligen mina böcker från Adlibris.



Even darkness has its glory





She is the dawn

Bildbevis


Den som väntar på ngt gott..

Syrran är hemma nu och brun och ännu blondare än förra månaden. Hon tog med sig massa presenter , inte för att det var därför jag sakna henne men men :D Glad tjej nu!


väntan är outhärdlig

Sitter som en fin flicka och väntar på min kära syster. Hon landade 5 i Sverige så hon borde vara hemma halv 7? Hon ska väl plocka upp bagagen, kanske gå på toa för det är mer än 6tim flyg tror jag. Sen ska de bli skjusade hit från Arlanda och de kanske lämnar av andra först sen henne? Hur som helst allt om allt borde det väl ta en och en halv timme? Saknar henne :( Medans lyssnar jag på underbara bandet Kane


Är fort. sjuk för guds skull

Jag hade det mysigt på jobbet igår med Helda, gillar jobba med henne :) plus passade på att skriva ut biljetterna till Holland!
Efter jobbet blev jag erbjuden att spela biljard på Mariatorget med massa, jag hade det jätte trevligt faktiskt men rösten var och fort. är lika borta och dte var jobbigt att skrika.
Idag har jag vart superwoman, Suttit barnvakt, städat hela rummet för syrran kommer hem idag och fastat. Helt slut just nu och jag tillfredställde mig själv med att kolla på The City Maraton på mtv. Nu ska jag bara vila och vänta på syster. Jusste fick hem min nya skiva idag också - Michael Paynter "Love the fall". Sverige vägrar sälja hans skiva här så jag fick köpa den all the way från Australien.


kortkort

på jobbet just nu och folk gör redan narr av att jag inte har någon röst. :)

Dorian Gray

Såg sjukaste filmen nyss måste jag säga. Den heter Dorian Gray och skådisarna är Colin Firth och Ben Barnes.
Den handlar om Dorian som får sig själv målad i ett porträtt, då han förstår sin skönheten önskar han att få stanna ung föralltid och att porträttet ska åldras istället för han själv. Hans önskan går i uppfyllelse och massa händer där emellan.
Den är ok, förutom att Ben Barnes är sjukt snygg så var filmen inte direkt min smak. Men men, sett är sett och än en gång har jag lyckats fylla min skalle med onödigt skit, Lovin' the 2011 already! Godnatt.


Insam

Grattis min älskade kompis på födelsedagen , ÄLSKAR DIG

Bilden var så fin att jag klippte ut kompisen :P

min gårdag

Jag är officielt hemma nu. Galet långt var det igår. Först firade man hos syrran och maten var endless sen så efter tolvslaget försvann jag bort till Emmas, och det var mysigt som alltid. Jag sov hos Gabi också för det blev ganska sent för mig att ta mig hem själv sen. När vi vaknade åt vi världens godaste mat och sen så beställde jag Calzone till alla och Fabian kom förbi med film Despicable me. Jag vart för trött dock och gick och la mig igen haha, först sov Lidia bredvid mig sen sov Fabian bredvid mig. Alla var slut från gårdagen :) Men nu är jag hemma och min röst är heelt borta. Känner mig som Ariel :P Aja imorgon jobbar jag så nu ska jag bara ta det lungt.
Gott nytt år alla älskade



RSS 2.0