här försvinner man

Oj här har det hänt mkt :). I fredags var jag i grönan och såg Danny med Paula och Tessan. Jag hade faktiskt sjukt kul och jag åkte insane och den var verkligen helt insane, danny och hans band/dansare var också underbara!
I lördags firade jag och Mia våran kompis Nadan där vi lagade mat för honom, kyckling med mangocutney. Lyckat och så kollade vi på Water for Elephants, den var faktiskt bra men väldigt seg i början. Lyckad kväll!
I söndags så blev det bio med massa och vi kollade på Fast five och jag bjöd Pavel på Sushi som en sen presentpaket :) men filmen var nice och jag har bestämt att köpa alla filmerna fan.
Idag imorse tog kusinen studenten och han var så glaaaaad haha träffade lite andra som också tog i Tumba Gymnasiet. Nu ska jag senare jobba men gud vad det hänt saker fram och tebax, ska först kolla posten och beställa något från vdon bara för 9kr hihi


BB just nu

min dag har vart världsbäst och det är tack vare underbara människor. Det är så sjukt hur glada de gör mig, tack
Vi var i stan idag, först åt/fikade vi på ett nytt ställe. Sen shoppade vi lite, jag hittade min bday klänning och underbara Paula köpte en tröja till mig :D Gabsan köpte även en ny kappa som faktiskt var jätte fin. Senare vandrade vi bara vidare tills vi tröttnade och valde att åka hem. Jag var så nära att sidecutta mitt hår också haha alltså umgänget är så spontana fast på ett bra sätt.
Hemma nu så har jag kollat lite på 7th heavens sista säsong och även Glee (vad händer med mig?) aja not making it a big deal. Vissa saker måste man gilla på sin egen tid. Imorgon jobbar jag och sen blir det grönan mycket glad tjej.


Ser ni den fina affischen jag fick från Bengans på Robyn

Godemorgon

Idag har jag bara fått ha en mysig morgon, vakna frukost och tv. Old fashion style :P nej men jag jobbar ju alla dagar framöver igen så idag är jag bara ledig. Och det ehöver man om man inte vill slita av sig håret till sist.
Ska senare platta håret och träffa tjejerna i stan. Förresten på tv var 7th heaven, har aldrig förstod varför jag älskar den serien men har alltid bara älskat att kolla på den ända sen albyskolans tider haha. De ligger ganska långt back i tv typ att Sandy är gravid och dramat mellan Ruthie och Martin. Aja alla som läser detta ba den serien SUCK haha men ha en trevlig torsdag alla cause I will och kan inte fatta att det nästan gått ett år snart sen jag tog studenten, time is a funny thing - hard to catch and will not ever wait for you.


Okej då?

Alla vill veta vad jag önskar mig så här kommer en lista onumrerad bara engång sen så tänker jag fortsätta säga att det spelar ingen roll vad ni köper eller inte köper bara ni dyker upp :)

DVD - Burlesque (inte för att den finns ute än tihi)
CD - ÄLSKAR MUSIK allt från Demi Lovato till Britney Spears ( har inte den nya skivan ) till Christina Augilera till Veronica Maggio kanske?
Merchandise - Konstigt nog så har jag hamnat i en slags Wonder Woman fas
En ny plattång? min är trasig :/

aaa här har ni det sen är jag tom i skallen faktiskt. God Natt


The best songs come out of feelings

Idag har jag jobbat och lyckats gyma direkt efter. Imorgon ska jag plugga asap och även gyma för jag behöver röra på mig.
När jag kom hem så hittade jag att jag äntligen fått min bok som jag såg hos Mia, Blonde skriven av Joyce Carol Oates och är en fiction av Marilyn Monroes liv. Spännande :) Har även kollat på lite series och Glee också. Det är sjukt hur jag hatar den serien men typ kollar ändå, tror det är för att jag gillar historierna men hatar att de gör typ cover på allt. Aja puss på er och vi hörs.


Lite lycklig igen

Jag lyckades med provet igår och är lite lycklig igen :D. Jag ska promenera idag till jobbet och tänkte gyma? Vi får se om jag hittar lite rena träningskläder hihi. Aja allesammans på fredag ska jag till grönalund med Paula :D, om jag ska erkänna så ska vi se Danny hihi. Hans musik har verkligen MindF**** min hjärna :S. Men ha en bra dag och så hörs vi igen sen när jag förhoppningsvis har träningsvärk!


Åker till skolan nu

Vaknade 9 på morgonen och 3 timmar senare så är jag nästan klar med min inlämningsuppgift ÄR SJUKT LYCKLIG.
Har äntligen laddat på mobilen igen och mina kompisar är så roliga, jag är äntligen normal igen för dem haha.
Hur som helst önska mig lycka till för provet och så hörs vi senare om kanske 4 timmar?


Syskonen i förra veckans BB-Live

It's raining

Att sova vid fönstret är aldrig positivt, antingen får man sol i ansiktet eller som nu att man hör massa regndroppar på glasrutan. Jag hade hoppats att få sova föralltid idag påtanke på att jag har prov och jag vill verkligen inte. Varje cell i min kropp vill bara ringa och sjukanmäla mig men det kan jag inte heller göra, jag MÅSTE få detta klart innan maj månad är slut och det är nu slutet av veckan. På ett sätt så är det mitt fel som skjuter upp allt men hallå jag har bara jobbat och inte fått andas som en galning, det ända jag kunnat belöna mig själv med är små resor och då kan ju jag inte sitta och plugga?
Nej men ska äta frukost snart och jag sitter redan nu och pluggar i lugn och ro.


nervös

Imorgon ska jag ha ett muntligtprov och jag är jätte nervös, har redan failat på samma prov 2 gånger så detta är 3 gången. Snälla alla, be med mig och håll tummarna. Jag vill verkligen ha mitt betyg och göra något av mig själv. Kommer inte andas normalt imorgon och inte förrän allt är över som in i helvete.
Aja godnatt och puss på pannan.


America's Next Top Model

Kommer ni ihåg Nicole Borud? Hon var med i cycle 3, året Eva vann. Jag kommer ihåg hur kär jag var i henne pga. hennes hår. Jag har alltid velat ha kortkort, som pojkfrisyr och rött överhuvudtaget, sjukt fint. Så många gånger jag failat med att färga. Första gången blev det orange och andra gången blev det lila, efter det så gav jag seriöst upp haha men drömmen finns kvar, ska fan googla lite makeover tävlingar och se vad som händer.



Godmorgon

Sitter och äter min frukost samt som jag kollar på Våra Bästa År. Kan ni fatta att den serien fortfarande är vid liv? Den första delen kom tydligen ut på radio haha när mamma var ung. Ska snart iallafall försöka plugga och det går inte bra, alls. Jag har provet imorgon :( och min högra arm gör bara så sjukt ont. Har ni hört talas om muskelinflammation? Det är det jag har i högra armen, så snabbt jag sover på den sidan eller översträcker den så låser det sig därför är det viktigt att man rör på sig rätt.
Idag ska jag jobba och sen komma hem och plugga vidare, ska nog plugga lite på jobbet också :)

Måste bara säga att igår såg jag Miss Congeniality på tv och jag bara älskar den filmen! Börjar undra om man kan få en makeover själv?



Hemma igen

Nu är det bara fram med böcker och sista energi och börja plugga. Mamma gör blåbärspaj och jag har bokat klart för den 3 Juni, resturangen lät perfekt och trevlig så nu längtar man bara fram ^^.


Peace out

Nu skuttar jag ut mina vänner för att jobba, snälla snälla kom förbi så bjuder jag på kärlek. Har updaterat spelaren med lite nya låtar, lika deppiga som alltid just as I like it ;). Ska ringa och boka resturangen idag också för my bday middag hoppas jag får den! Aja gots to run


We'll stop and erase Cause I'm gonna wipe That smile off your know-it-all face



Selena Gomez - Stop and Erase (kolla up låten i spelaren, den är grym)

God morgon

I need my cup of wonder


Still alive

Så tack och lov lever alla nära och kära inklusive mig fortfarande :) Efter jobbet idag snoozade jag smått sen städade jag rummet och drog till Pavels bday party. Var mysigt att bara få se alla igen och äta lite tårta. Efter valde några att dra vidare men jag drog till Mia och chillade vidare. Känns som nyår på ngt sätt för när kl var 12 så kramades jag och Mia och bara grattade varan för att vi fort. levde :P Kan lova att alla fick en realitycheck och bara förstod hur mycket människor betyder för en.
Innan jag lägger mig, är hemma just nu och chattar med kusinerna , så ska jag berätta att jag beställde hem en Wonder Woman mugg som kommit, hämtade hem den igår och eftersom jag är en té älskare så kommer jag njuta av min té för resten av livet i denna :

och med det säger jag GOD NATT

Världens undergång

Nå vad tror ni? Blir det världens undergång idag, jag menar än är dagen inte slut. Enligt koranen så vet ingen när den dagen kommer, och koranen har ju haft rätt hittills inom många saker så vi får se.

Jag var så ledsen idag när jag gick upp och mamma vart lite chokad att jag skulle jobba idag igen. Hon säger hela tiden att jobba är bra men dock så saknar hon mig bara mer och mer och jag saknar alla som bara håller mig sällskap :( . Jag har ju bara promenerat de senaste och idag morse när jag tog min vanliga promenad så vart jag extra ledsen. Jag är ledig på Tisdag och Torsdag men då måste jag ändå plugga, på ett sätt kanske det är världens undergång.


Min hjärna är seriöst grillad

Hur tänker vårat skolsystem igentiligen -.- jag vet att jag är grovt en klagare men detta blir för mycket för mig, jag kan seriöst säga att jag skiter i hur våran ekonomi fungerar i Sverige ( tro mig jag menar inte detta, är bara väldigt trött och bitter )
Hur mår ni idag? Jag däremot ska jobba, hade velat ha ledigt så jag kan göra klart lite saker men har man gett sig in på något så måste man förfölja det. Men om två veckor händer lite roliga saker, nästa fredag ska jag till Grönan för att se Danny med Paula och på näst nästa fredag så fyller jag 21 år :) Det ska bli kul och jag ser verkligen fram emot lite kul! Men ska gå tillbaka till arbetet nu, puss på pannan och ha en trevlig fredag.

Livet rinner och försvinner

Bloggar lite från jobbet since jobebt är bara vart jag har vart de senaste dagarna. Ända sen jag kom från London har det vart stenhårt rakt fram, ååh saknar alla så mycket L säger inte att det inre är lärorikt för det är det men jag har också förståt så mycket mer att det finns mer man vill göra i livet. Hur mår ni alla? Jag däremot har prov nästa vecka samt. en uppgift som ska in så det är mcyket på kort tid men jag har födelsedagen att se fram emot J och den dagen är 100% ledigt, ska fan i mig inte jobba. Men eftersom jag vart så duktig och stält upp så kanske jobbet kommer erbjuda mig en biobiljett :D sheeena. Det är det jag älskar med mitt jobb, de ger så mycket tillbaka fast jag ger så sjukt mycket.

Men denna vecka har vart GALEN, har bara promenerat till jobbet både fram och hem. Jag har sett sjukt mycket blod på en dag gemfört hela mitt liv, påminner mig om att det ser ut som jordgubbssås :P. Och så fick jag världens finaste komplimang av min gamla kvarnhagslärare Anna-Maria. Enligt henne är jag jätte pedagogiskt och tålmodig så lärare skulle passa mig utmärkt :D Har alltid älskat henne.

Aja behövde skriva av mig, ha det bra och så hörs vi


Korkort

Bloggar lite snabbt. Hur mår ni? Jag är lite i stress , mkt att fixa men ska försöka blogga när jag kmr hem <3

lite händelser

En sak som chokat mig är att Irland har bomhotat London och detta var bara i Söndags? Vet ni hur konstigt det känns på tanke av att man bara var där för några dagar sen ? Bombhot mot London

Nu tillbaka till mina vardagar. I söndags var jag på BB-Live igen med båda systrana och vi hade kul som vanligt, det finns bilder och vi var med ett antal på tv så kolla om ni kan kolla repriset på hemsidan , annars lägger jag upp bilder sen :).
Jag ska iallafall plugga nu för annars får jag mardrömmar på kvällen, älskar alla er som älskar mig och vi hörs

Underbara vänner i Picadilly Circus

WTF

Alltså man blir så sjukt irriterad på SL och alla dessa höjningar. Det ända de gör är att ge asdålig service och jävligt massa kostnader. Läste idag på DN och det är störande.

Lördag 14 Maj Allting har ett pris - även en chipspåse

Läs själva och se

flumileriflum

Ok så jag har hunnit med såhär mycket såhär dacks. Har vart och tränat med Gabsan kickboxning sen kom jag hem och började plugga konstigt nog ? Och så nu tar jag en paus så min hjärna inte blir grillad. Ska få hjälp senare av Gabsan med lite mer plugg.
Förresten när jag var med Mia i skärholmen igår så började jag kolla upp lite klänningar för min fördelsedag och då hittade jag massa gott i SISTERS måste säga att klänningarna där var 2die4 och ska visa lite vad jag kom upp med, men tills dess så händer livet och ska gå iväg och be nu och kanske äta lite.


Långklänning 799:- (Sisters)
Volangklänning 599:- (Sisters)

Har de mesta av bilderna nu , tack älskade paulis


bb snart

Jag tänkte kolla på BB snart sen får vi se vad som händer.
Idag var jag med Mia iallafall och vi promenerade till Masmo sen tog vi tåget till skäris och bara skutta runt :) det var mysigt att vara med henne igen och bara ta det lungt lite, hon bjöd mig på en coccosboll och när vi tröttnade tog vi tåget hem. Nu sitter jag hemma och kollat på en film som heter Miss March, lite torr humor men ändå en gullig film. Handlar om en kille som ska förlora sin oskuld med sin flickvän som han dejtat i 2 år och han blir så nervös att han blir stenfull och slår sig och hamnar på koma i 4 år och när han vaknar har livet hamnat upp och ned och hans flickvän har blivit playboy-bunny och fått titeln som miss march. Så han försöker hitta henne och det är vad filmen går ut på. Inget märkvärdigt men tyckte den var ganska ok och den fyllde ut tiden. Som sagt BB här näst


torsdag

Sjukt hur snabbt tiden går, det är något jag aldrig kommer att sluta säga. Idag är det exakt en vecka sen jag började packa för London resan och nu är jag helt plötsligt hemma igen.
Fick vakna lite tidigt idag pga att de skulle montera om våra fönster hemma , men efter så snoozade jag lite men sen var tanken att träna och plugga men Gabsan skulle jobba så jag tar nog det lungt istället. Får träffa henne på kvällen sen :).
Igår hände mig det mest gulligaste alltså, jag berättade för min älskade syster som alltid lyssnar på mig om att jag vart lite sne på en kompis till mig och mådde verkligen as dåligt. För på något sjukt sätt så har folk alltid lättare att trampa på mig, andra säger att det är för att jag är för känslig och tar åt mig men jag säger att det är för att folk snappar åt att jag verkligen bryr mig och då får det dem att må bättre genom att passa på att trycka ned mig. Det får dem att känna sig mäktiga och så har det alltid vart.
Efter jag pratat med syrran (detta var på jobbet) så gick jag för att byta papperskorg, då säger den mest gulligaste pojken ever, han satt i ett hörn och vänta på sin mamma " Om din kompis inte kan förstå att du lider så borde du inte ta åt dig för det borde vara hon som får lida" vart kom den ängeln ifrån. Han vände min värld helt och hållet!
...
Blev ett telefonsamtal imellan, jag ska promenera senare med Mia men hur som helst ha en underbar dag alla och vi hörs säkert sen


glada tjejer på g till London


hemma igen

äänu en gång har jag vart med om en resa, denna vart lite mer annorlunda. Inte så mycket shopping men mer men mer som göra saker. Tjejerna shoppade dåra väldigt mycket! Men vi åkte LondonEye och så åt vi i goda resturanger och festade, så på 3 dagar kändes det som vi gjort väldigt mycket. Bilder var många men jag måste få dem innan jag kan dela med mig :) däremot tog jag några med ipoden som jag ska ladda upp nu men vi hörs ovh ska jobba senare på kvällen

Är i London nu

Jag sitter på samma buss och är på väg till samma station , minnen fast med andra människor :) bussen har wifi och denna gång glömde jag varken ipoden eller mobilen i väskan! Vi hörs kanske sen puss på er

Tidi :)

Det blir ett inlägg från min iPod :) idag ställde jag upp och jobba men efter kom Mia förbi och vi först körde hård träning sen stretchade vi hundra år och seeeen simmade vi och efter det bastade vi och seeen valde vi att luncha Milla's för att toppa allt perfekt så ni kan gissa hur stolta vi var efter :) när jag kom hem somna jag direkt och nu så är jag klar vaken, väntar på bb repris och äter kvälls snacks. Imorgon blir det inget annat än London ! God natt och jusste allt är packat och klart

Who's to say

And you say we're too young but maybe you're too old to remember


- Vanessa Carlton

tillbaka efter en viss tid

Shoosan, jag har dåra haft för mig lite grejs. På sistonde har Sverige njutit av skit väder och till och med snö? Valborg firades på båt, nämligen salsa kryssning :D Jag hade bästa tiden med Gabsan och många flera och dansade bokstavligen 24/7. Bästa köpet därifrån vart SJP väska / smycken och choklad-lakrits mums. När jag kom hem så la jag mig direkt haha. Resten av dagarna har jag jobbat och segat som bara den, men imorgon jobbar jag tidigt sen är det dags för packa för det blir London på fredag YEII och mer än så skriver jag nu inte för ska kolla på BB som har reklam. Förresten så ska jag med syskonen den 15maj tillbaka på en BB-Livesändning.


JUSSTE vad dum jag är, jag promenerade även med Mia till Max och åt världens godaste burgare på riktigt med värsta DeLuxeShaken Banana split fan va gott alltså, kan ej beskriiiiva.


RSS 2.0