shabababablablabla

Dagen har vart lång ska jag säga LÅÅÅNG. Har fått min hårförlängning helt kär men den behöver klippas. Var hos Gabi och kollade på Avatar och hon hjälpte mig med en as gammal läxa som nu är klar JIPPIE. Imorgon mösspåtagning. :/


Sjuka Leon :(

GRATTIS NISRIN

Jag har en lillasyster som fyller 16 år idag :)


Glöm inte att gratta henne!

Lite bra saker

Det har vart för mycket av det dåliga på det sistonde. När jag väl inte trodde att livet kunde bli värre, God proved me wrong.
Jag kan berätta det som är bra dåra, för det tar inte upp lika mycket.
Igår var jag hos Nadja och försökte plugga lite. Vi åt Pizza med banan kyckling och nötter :D As gott! Idag fick jag veta att jag ska köpa min hårförlägning imorgon. Den 26maj tar jag bort tandställningen!!! Längtar så mycket. Min syster fyller år imorgon, hon blir 16år. Aja fanns inget mer. Peace


Hittade denna bild :) Fina minnen

mamma är sjuk

Idag har jag vart modern i huset. Först handlade jag i maxi sen i vivo sen lagade jag mat. Allt detta för att mamma är seriöst sjuk denna gång. Hon kan inte göra ngt :( lite jobbigt. Aja skolan imorgon, bajs! Peace

Frukost hos Himdis

God morgon alla, jag är fortfarande lite skakis från igår haha men det är så roligt att skrika. Eller jag skrek inte jag mest dog lite men as kul var det iallafall :D
Jag har ätit peanut butter vad annars :) On the agenda today: Åker till stan med Mia, kanske kusinerna sen. Inshalla vi får se. Ha en bra dag människor peace.


Gooodmorrrgoon

Gröna Lund

Yeeei, haha vill jag börja med. Idag började med en bitter klass och en överlycklig människa (jag). När skolan var slut köpte jag och Manda Marabou Passion vilket jag vill rekommendera. Saftig choklad.
Sen träffade jag Paula, Thommy och Sabrina och mot Grönan :D. Jag var lite överallt ska jag säga. Har inte vart där sen jag var 10år haha. Långa kön var det men allt gjorde min dag. På extreme trodde jag att jag skulle dö och då ser Paula och Sabrina Rabbih och Eddie från idol, och de naturligtvis dör medans jag dör på grund av skräcken av att jag kommer dö. Haha idol killarna kollar ju mot oss för vi skriker, speciellt mig för de tror de får uppmärksamhet medans jag skricker min sista bön. Mysigt :D vi köpte mini Donuts mmm sen åt vi på Mcdonalds vilket gjorde mycket hihi sen hem :). Tack för en underbar dag människor speciellt Paula som gjorde detta möjligt. Tips! Åk nyckelpigan haha, höjdenpunkten på hela dan. Peace


Här har vi kul!

Godnatt

Hon har börjat gå :D min älskade syster dotter går av sig själv. Älskar dig
Imorgon blir den grönan med tjejerna, älskar er. Peace

förlorat dig.

Tro mig det känns att förlora dig för det känns som om jag förlorar mig själv på ett sätt för tro det eller ej, fast jag inte har känslor för dig längre så betydde du ändå jävligt mycket för mig en gång i tiden. Men du vill helst lita på dig själv och vara självisk. Varsogod, jag tänker inte stå i vägen denna gången. Jag årkar inte tjafsa med dig hela jävla tiden. Peace på dig.

Idag fick mig att förstå hur sjukt nära studenten faktist är. Känns som om jag aldrig kommer hinna med ngt men ska försöka! Var även på ettornas Kammar Kafé, fick en att tänka på när vi stod där. Sjukt hur snabbt tiden går. Snart är det studenten gaaaaaaah. :D


Sandys en gång i tiden haha!

fisk fisk fisk

Idag har vart bra förutom min bittra klass (inte alla). Jag fick två bio biljetter efter mitt jobb som informatör mohaha :D. Sen åt jag på jet. KycklingAvocadoKlämma med curry mmmmm.
Sen gick jag hem till Gabi, fick en Chai Latte :) (tack Lidia), myste även med Bina Paula och Fabian. Bullar och en rolig Leon (Gabis son), min kväll blev lyckad. NU ska jag sova efter jag kollat på Breakfast Club. Peace

ääälskar

måndag måndag måndag

Min dag har vart ok. Har haft bättre garanterat. Vad ska man göra? Känns som om man inte förtjänar att vara glad. Som om någon tar det ifrån en. Så snabbt jag blir glad kommer jag ihåg att det bara är tillfälligt. Det kommer lika snabbt som det försvinner. Vem vet jag kanske gillar att tycka synd om mig själv. Jag undrar hur riktig lycka känns som? Vet ni?


peace

Hemma igen

Min helg har vart i Brandbergens Centrum med Sanna och Sara.
Först lördagen. Åkte in dit med Nisrin och Josefin. Vägen var verkligen ett projekt. Men vi kom fram tillsist där Sanna vänta på oss. Vi handlade in tacos grejer :). Sara kom senare och vi började förbereda maten hos Sanna. Jag fick guacomolen för mig själv hihi. Vi segade i vardagsrummet sen gick vi ut på gården för att röka vatten pipa. Nisrin och Jossan åkte hem men jag skulle ju spendera helgen där så jag sov över hos Sanna.
Söndagen började med frukost, sen såg vi Paranormal Activity. Inga ord för den filmen, hade en kort debatt om den var falsk eller riktig på facebook och alla kom fram till att den var falsk men inspererad av riktiga händelser. Senare under dagen gick vi hem till Sanna's morbror. Hans frur skulle hjälpa oss med biljetterna till Marocko. Men hon fick en dotter samma dag, så Sara hjälpte oss :). Så jag spenderade mina sista söndags minuter med dem. Plus TACK GABI, du vet varför. Älskar dig, och jag ser dig imorgon.
SÅ kort fattat. Jag ska tydligen till Marocko människor den 27 Juni - 10 Aug. Peace

Sanna räddar sitt bröd från nötterna.


Frukost är en bra start på dagen

Oj oj oj vad min frukost idag slog topp :D! Jag åt min livs kärlek, jordnötssmör och världens, jag skojar inte, världens GODASTE Youghurt. Den heter Yoggi dröm och finns i alla möjliga smaker. Nisrin fick strawberry Cheescake och jag tog  Karamel. Känner mig fett lycklig nu :P Så människor har ni en dålig dag kan det oftast vara för att ni ätit en dålig frukost eller ingen alls. Var bara tvungen att blogga om detta haha, man vill minnas sånt ni vet. Peace
On the agenda : Kusiner över helgen, Sanna och Sara.


PS. jag älskar mina vännner, tjejer jag saknar er!


Är ni vakna?

Kunde inte låta bli att blogga så här sent. Kan verkligen inte sova ibland. Så konstigt, mycket går igenom hjärnan när man försöker sova. Det man inte tänkt på förr kommer helt plötsligt fram. En film som hjälpte lite iallafall var Cruel intentions. Ni som inte sett den, come on people? SE DEN!
Aja imorgon blir det Sanna och Sara. Lyckad helg I gotta say. Aja en andra chans till sömn.
God natt alla.

Reese witherspoon, Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar

Mår illa! kanske laktos?

people people people. Idag vaknade jag kl.6 för att göra ett förhör där mina kompisar dissade mig totalt. Så jag skrev om boken jag hade förhör på aldeles själv, mysigt hehe*.
Skolan var seg, hålltimmar hit och dit men endå bra dag. Olle körde runt mig en massa i bilen hihi. Han körde mig även halvt hem. Jag längtar verkligen då vi ska roadtrippa ned till Skottland. Yes människor ni hörde rätt.
Fikade med kusinen Merjem även på Cafe 60. Chai latten var god och jag fick veta hur hennes liv var och så bytte vi skiv biljetter :). Hade tänkt att bli chill kväll efter men ändrade planer och det är ändå skönt att vara hemma till sist.
Sist men inte minst 6 veckor kvar till studenten. Och mitt utspring är den 4 juni, kl. 12.30!!
Peace


haha så roligt, så här ser man Hind nu för tiden!

lite svar lite inget

haha svar till era kommentarer. Jag vet inte hur jag lyckas svälja flugor :D och ja! Det är fett synd men nej jag rekommenderar inte flugsväljning dock det inte smakar ngt :P
Idag var både ok och blää. Skolan var seg och trög som vanligt men sen åt jag och Manda på Tastys och det gjorde mycket. Kycklig curry mmm :) haha jag har aldrig haft en favorit rätt men konstigt nog äter jag ändå mest Kyckling Curry! Så now I know.
Jusste people (som ni märker har jag inte mycket att skriva) jag har en ny crush :D. Gordon Ramsay. Den mannen är 44 år men dödar mig ändå! Peace


Mjau visst? (svara inte om du tycker the opposit)

Posetivt nog?

Idag har vart en intressant dag måste jag säga. Igår såg jag filmen Meet Bill, vilket jag rekommenderar. Den ändrade min syn på allt. Måste tänka mer possetivt. Så idag försökte jag vara glad och ehum lite saker hände. Det underbara : Jag fikade hos Nadja med vanilj té mmmm. Det var en jääävlig solig dag, glassögon ett måste! Promenerade med Gabsan och var även hemma hos henne som vanligt.
Det konstigaste: Jag svalde en fluga. Låt mig repetera JAG Hind Himdi svalde en fluga. Aja sen blev jag slickad i ögat av Ying (Gabis hund)
Aja ska njuta av den underbara filmen Van Helsing. Peace


Min sol, syster dotter Manar.

Pollen?

Ingen skola idag. Hemma och vilar, ser inte snäll ut ska jag säga. Min näsa rinner och mina ögon kliar och mitt huvud känns som en luftbalong. Nice.
Igår kollade jag på percy jackson & the olympians the lightning thief. Den var bra men hade förrväntat mig så mycket :(, haha killen var mumsig iallafall haha. Sen blev det Princessan och grodan igen. Mamma är lite irriterad, hon gillar inte att vi kollar på film hela tiden. Ellerhur, det är det hon gör varje dag på tvn. Vad är skillnaden?
Min frukost idag är apelsin, behöver c-vitamin!
Igår i skolan var inte så jobbigt som jag trodde. Det blev många glassar och m&m's :) hade tydligen fått pengarna från mitt uppträdande. Och Olle hade sms krig med mig. Jag vann för han gav sig :) Peace

Me , när jag är frisk :/

en dag med Sanna

Alltså människan borde ha sin egen serie haha, så knas är hon.
Vi försökte tvinga mig till Marocko vem vet? Hind i Marocko 2010??? Isåfall en väldigt kort tid som 3 veckor.
Det var trevligt att ha henne tillbaka. Man saknar sina tider i Marocko jätte mycket. Hon var här hela dagen sen rökte vi vatten pipa nere vid gården. Jag blir alltid lika snurrig av det så när jag stod och väntade med henne på tunnelbanan så snurrade allt på riktigt. Hennes ben var skadad för jag hade suttit på hennes knän. Så ni kan tänka oss gående helt skadade.
Snart ska jag kolla på en skräckfilm och sen gå lägga mig för skolan imorgon. Vilket jag inte längtar till. Aja livet måste gå vidare så att studenten närmar sig :) Peace (ska förresten kolla på sorority row)


Förberedelser för en underbar kväll!

Seg dag som vanligt

Vaknade hos Gabi tidigt som vanligt. Man ska inte överskatta Leon. Han har sina morgonar. Han väckte mig först och så väckte jag Gabi :) Vi åt frukost och somna alla tre igen. Sen när jag vakna igen, tog jag det lungt och kom hem. Vi får se vart dagen tar mig. Peace


Han dreglar dig tills du vaknar. Ond människa, men hans leende dödar.

Ska sova hos Gabsan

Idag är det Gabi-day :) Allt hon vill göra, gör vi. Vi har vart i stan och hon har tatuerat sig, en vinge med sin sons namn. Jätte fin verkligen. Stackarn visade mig bitmärken på hennes arm, hon var tvungen att bita sig själv för att det gjorde ont. Enligt henne gör detta mer ont än att föda barn. De ni! Hon är antigen den modigaste eller den mest massocist person jag känner haha.
Har en ny mobil också, inte som min älskade nokia men den funkar!
Fredag idag sen är det helg och efter skola igen :( FUCK
Peace

SUE

Idag var en mysig dag. Träffade min barndoms kompis Zine, någon jag inte träffat as lääänge. Vi fikade på Espresso House, Chai Latte och Cheescake :). Sen vandrade vi runt. Älskar dig Zine <3 underbara minnen.
Peace


SSSUSUSUSUSUSUUSUS

God morgon

Jag vaknade med att fixa tvätten och på tv var det Ellen :) Älskar Ellen. Sötaste en 4 åring från China, dansar Michael Jackson på Ellen. Han dödade verkligen, speciellt när han prata. Aja videon förklarar allt, klicka på länken http://www.youtube.com/watch?v=GRJm9RVF-d4 
jusste bilden från igår med Gabi läggs in nu :) Peace (Ska förresten träffa Zine idag, har saaaknat henne)


Sötaste.

onsdan i mitt påsklov

aaaaaj vad jag vart seg haha. Har tillbringat hela dagen med Gabsan, först med hennes familj i skärholmen där jag köpte en ny väska :D sen hem till henne där även Oleg chilla med oss. Sen köpte vi pizza, hem till Oleg och kollade på en störd film som heter Shutter Island. Alex joina oxå. Nu sitter jag hemma och segar ännu mer och ska sova efter detta, för jag har siestat hela dagen bokstavligen. Peace

Skulle ladda upp en jätte söt bild men Bluetooth hacka, så imorgon :) NAtti

MÄTT SOM EN PLÄTT

Det var en lyckad kväll idag. Jag var med Insam, Peter och Insam-kusinen och lunchade. Feven och Asmaiet rymde iväg haha. Det var jävligt mysigt och mättande haha. Sen köpte jag svart nagellack :) och vi alla åkte hem och gaggade hela vägen.
Jag gick till Gabi efter och chillade. Älskar att vara hemma hos henne, 2ra hem. När det blev sent fick jag skjus hem :D Hon är bäst!!! Nu är jag hemma och bloggar lite. Driss har pimpat min dator xD. Imorgon blir det Skärholmen och kusin på kvällen <3


pimp bakom ratten haha <3

Mitt älskade Umeå barn <3

detta händer idag

Idag blir det Insam och några till, får se vilka. Vi ska äta på Mongolian Bar. Kommer bli najs :) har suttit inne för länge. MUST. HAVE. AIR.
Peace

Påsklov yei

Igår eller idag var jag vaken 24tim haha, vet inte riktigt varför jag skryter om det men :P Så snabbt pappa vaknar ska jag börja överföra gamla saker till min nya dator som jag ÄLSKAR. Den är så Hi-tech :)

Förresten människor jag dissar er inte, jag mår verkligen inte bra och då menar jag hälsan. Lovet är allt jag behöver, så jag kommer inte kunna träffa många som jag alltid gör. Hind vill vara Hind, if thats ok.
Peace


Mitt färgade hår


Ny dator yes

Underbara människor, min mage blir bara värre och värre. Mamma vill att jag ska kolla upp det, men jag vill inte. Vet inte varför.
AJA GODA NYHETER, jag skriver detta inlägg från min nhya dator :D Hittills så är den inte klar updaterad med jag prövar mig fram och så. Älskar den
Peace

Kämpare, javisst

Igår var jag med om stor projekt. Jag skulle till Annelis fest, men det var pproblem mellan Örnsberg och Hornstull så jag fick Åka fram och tillbaka. Resan tog bokstavligen 4 tim. Kämpare! Men när jag äntligen kom fram var det ok, sen var det sova hos Nadja och det var lika kul som vanligt.
Idag åkte jag till Kista, var först med Nadja, Romgard Simone sedan Gabsan och hennes familj. Det var mysigt och jag åt pesto. MUMS, nu är jag hos dem för middag sen ska jag gå hem och KANSKE få min nya dator.
Peace

senaste

Som vanligt på sistonde har det vart mag besvär and yes still I've got mucho besvär.
I onsdags var jag ute me Mia, Reema och Funda. Vi hade det trevligt. Först shoppa vi runt lite sen fika vi på Hurtigs Cafe, de skulle tydligen ha världens godaste Cheescake. Blev lite besviken men första biten var ljuvlig!
Sen började det snackas mycket om Burger King så vi drog dit snabbt och köpte pommes :) Så dagen var mycket lyckad. Jag köpte nya jeans leggins efter jag sönder andvänt mina gamla.
Igår (torsdags) kom Gabi, Paula och Ani hem till mig och Leon förstors :D. Vi myste i mitt rum och var en bunt av tjejer bara. Mycket trevlig dag. Sen kvälls promenerade jag alla hem.
Idag får vi se vart dagen tar oss. Det är fest vid skolan men vet inte riktigt om jag pallar åka långt idag.
Peace jusste ska köpa en dator idag tror jag

Happy people

RSS 2.0