Söndagar

Tror seriöst att söndagar börjar bli min favorit dag. Vaknade idag och bara rullade fint i sängen i 3 timmar. När jag väl kommer upp så äter jag brunch, tar kudden och lägger mig i balkongen och bara ligger här med härligaste vädret och bra musik!! Detta ska typ bli en ritual no lie, speciellt när man har Justin Nozuka i högtalarna.
De ni gott folk, nothing like it :))
Vill ni förresten veta vas jag har haft för mig? Inte jag heller haha, livet är detsamma och dagar med

Gud skapade mig till en soffpotatis

Här ligger jag som soffpotatis, har städat hela rummet och dissat plugget. Har liksom inga plugg rutiner förutom att göra allt i sista minuten :/
i torsdags träffade jag kusinen, vi åt godaste maten och rullade igenom butiker! Eftersom jag inte är en shoppings människa så somnade jag tidigt, förstår inte hur vissa klarar av att shoppa, blir hur trött som helst!
i fredags ställde jag upp för L.E.K som kamera man och efter blev vi bjudna på en riktigt galen föreställning av dansenshus :)
aa det var mina dagar, nu sitter man här som en gamling på en lördag och njuter av serier.
 
Zine, min barndomsvän hittade väldens gulligaste bild på oss
 

Oh häppy daaay

Idag blir det lyxfrukost igen och så träffar man kusinen i stan :) saknat sånna hära dagar!
Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst och det är bara att hålla kvar den känslan så mkt det går.
Ska försöka gymma ikväll även om det går.
Igår var en bra dag för mig, först och främst tog jag lillesyrran på solarium och usch vad jag brände mig, vågade inte visa morsan för hon hade ba "I told you so" and jarajara.
Sen gjorde vi en liten shopping runda och avslutade med mat.
På kvällen ville Mia ta en promenad pga hysterier hemma så vi rullade till donken och tillbaks. Ser ni, lyckad Onsdag all in all :)

Frukost

Flummade igenom lite gamla inlägg jag skrivit under bloggens gång och måstebara säga, wow 6 år av upp och ned! Får mig att undra hur länge man kmr att hålla på?
Här sitter jag vid frukostbordet med min ww-cup och bara njuter av lugnet, oftast när det är skola så hinner jag aldrig äta frukost och här sitter jag nu med jordgubbar och mackor, lyx :)
Hoppas alla hade en bra Valborg ? Jag däremot tycker att det är alldeles för mkt hype för en brasa, så jag valde något mer lugnande. Hängde med tjejerna från skolan och så gick jag på bio med Mia och såg underbara Bradley Cooper i filmen The Place Beyond the Pines. Kom sedan hem och däcka. 
Nu sitter jag och tänker bara hur dagen ska se ut, puss på er!

RSS 2.0