Gooood morgon

Gud här kommer ett efter hundra års inlägg. Det kommer att bli ett nytt år inatt och nya misstag finns att göras. 2011 är året som har kännts rätt, jag har gjort i princip allt och rest som en galning. Holland, Grekland, London två gånger och även det efterlängtade landet USA :) jag har funnit och även mist vänner, har fått ett nytt systerbarn och har lärt känna massvis med människor. Har lyckats hålla jobbet hela året, har färgat håret ett antal gånger, snaggat sidecut och fått glasögon :) jag är inte vart jag trodde att jag skulle vara men det är så mycket bättre! Fick klart på skolan vilket var jätte skönt, har fortsatt växa som människa och min syster är förlovad. Så hej då 2011 och så får vi se om 2012 är världens undergång

Glömde jag nämna blindtarms operationen

 


En dag kvar

Blää var inte lika kul att packa denna gång men aja bara imorgon kvar!


Haloj där ute

Alltså ni anar inte hur nervös jag är och ontop on that så spöregnar det ute som fan.
Idag har jag min spelning, fick pyssla ihop en julmedley och så valde jag Avery's underbara låt Go Screw Yourself haha.
Igår vart jag i Skärholmen och köpte med mig allt jag behövde till resan och så kom jag hem och massrepa inför Nova ikväll. Paula kom även förbi och höll mig sällskap vilket var trevligt :) efter allt så la jag mig tidigt bara för var så trött, men så vaknar man hela tiden under kvällen och mamma visste direkt varför. Hon sa det, det är för att jag är nervös inför resan och det är jag. Vet inte varför igentligen men min mage är soppatorsk just nu.
Aja ni får ha en underbar regnig dag och önska mig lycka till i Lidingö. Efter det myser jag i Gabis nya lägenhet.


Maybe we got some snow after all

Shit hur denna vecka bara känns som en massa gröt smörja. Ska se till att jag får sluta tidigare på fredag för detta går inte, har inte gjort ett skit innan resan förutom att växla och skriva ut alla viktiga papper. En av plussen är att även fast vinter jackan är ute så rymmer man från snön ettt tag tihi :) aja ska äta frukost nu, kanske gå igenom lite låtar för fredag <3


Coscos

Frugan har flyttat :( sitter och äter coscos halv 11 på kvällen och jag jobbar lika länge imorgon
Bajs


Tadela

Nu kan man tänka sig vrf jag är vaken, mjo såhär är det! Det har vart "ashura" i två dagar och då ska man fasta vilket solen går ned 3 ? Lättaste jag vart med om :) idag är det andra dagen och jag åt nyss frukost.
I lördags firade vi Jones mamma efter jobbet. Hon fyllde år och har tydligen aldrig i sitt liv blivit firad, så för att ge henne ett minne av Sverige så fick hon tårta och presenter.
Igår efter jobbet simmade jag och Zainabou, efter stängning aaaand thats it


Jobb hela veckan

Usch man blir trött när man jobbat en hel vecka och så har man en till framför sig? Aja det är ju bara att ta det sura och gå vidare. Men sen igen så finns det saker som glädjer en, när jag kom hem så hittade jag världens gulligaste julkort ever, tack jossan och Godnatt världen


massa skadeglädje

Idag bedtällde jag mina glasögon :D jag får dem när jag kommer tillbacka från LA men gud vad glad jag blir igen. Jag säger jullafton är den mysigaste tiden och jag blir alltid så glad och yes yes yes ingen snö än wiiie.
Ska jobba idag och lika så hela veckan tills jag åker :( tråkigt men den 9dec har jag uppträdanden igen på Nova och den 11 firar jag mini jul och så reser jag och Lidia den 12 !!!!


RSS 2.0