gott nytt år.

Ok människor jag skojar väldigt mycket men nu talar jag jag sanning. Det blir avatar Imorgon och jag har även BOKAT så försök nummer 2 :). Min familj är här och vi firar med stoooor mat bord! Jag har påmig min fina jeans jacka och Ani ska kanske komma hit, Jag menar no Gabi or Paula this years end :( men jag älskar er och gott nytt år till er även Leon!...

Igår gick det bra. Jag och Ani gick till chaplins and we had the time of our life. Nu ska jag kolla på stardust:) Filmeeeen PEACE

kortkort

Ska ut med Ani, har tvingat Nadja nu är det bara Hong kvar. Får se hur kvällen slutar. Än har den inte än börjat. Köpte jeans jacka på rea som jag love. Peace

Neil Gaiman

På tal om böcker fick jag nyss min bok jag beställt Stardust! av Neil Gaiman. Filmen var en succes men seriöst så vet alla att böcker är BÄST. Jag ääär så glad jippie. Efter jag läst ut twilight serien för 3 gången ska jag läsa den!!!! och sen min andra bok Marked.


Lycklig YES I AM

vet ni vet ni vet ni??????
Jag har ju en favorit författare som heter Mary Hogan, älskar hennes böcker. När det var jul passade jag på att hälsa henne god jul och idag fick jag SVAR :D Jag känner mig lycklig lottad FAKTIST. haha Hur som helst här är hennes mail. Tänke lägga upp den så att den alltid finns.

Mary Hogan (28.dec.09) :
Hello Hind!
How great to hear from you. I've been with my family in California and didn't go in my email until this morning. What a nice surprise. Sweden...is it cold there? Did you read the SUSANNA Series? Or my other books, THE SERIOUS KISS, PERFECT GIRL and PRETTY FACE?
Thank you for emailing me. I love to hear from readers.
Have a happy 2010.
All the best,
Mary

Här är böckerna hon pratade om, de är verkligen bra!

som ni märker blir det mycket rosa

December

Jag har skrivit massa trims, men no pictures. So here are some!

Jag är Lucia / 11dec   Feven&Asmaiet / 17dec     Syrran 25år / 17dec      Julavslutning / 18dec


Anis B-day / 19dec   Fabbe&Paula / 19dec     ngn extrem tråkig dag / ?dec  Nadja&me / 25dec

Of course finns fler bilder, men vem årkar :D

Ännu en dag borta och närmare till skolan :/

Något som är tråkiht är att jag kanske har virus på datorn :/ något som är kul är att jag är hos syrran och tar det lungt, ska sova här och imorgon ska jag sitta barnvakt. Det blir chill hos Hanna imorgon för hon fyller år ♥
Fick hålla på med pärlorna idag :) och så har jag bara tagit det lungt, chattade även med Paula idag !
ojusste igååår så kollade jag och Ani på säsong ett av Gossip Girl. Alltså Chuck Bass är likamed FEELGOOD


Chuck Bass: I'm going to have to tell my parents the hotel they just bought is serving minors.
Serena van der Woodsen: And if you get a drink, they're also serving pigs.
Chuck Bass: I love it when you talk dirty.

Fanns flera roliga CITAT från säsong ett, klicka här och läs dem!

ani poops

Jag har något att berätta människor. JAG FAILA MED ATT SE AVATAR FÖR 3 GÅNGEN!!! Aja det blir efter onsdagen nu, måste sluta lägga öga. Hemma håller alla på med pärlor just nu för Jag och lilsyrran fick det i julklapp av storesyrran :), men istället för att joina dem sitter jag här med Ani och Kirthi :/ ??? Skoja :P Nej men vi promenerade till Thommy för att hämta en bok Ani aldrig kommer läsa. Vi såg Gabis fina present till Jonathan också :D, Sen fick vi höra vad som häntt Paula :(. Aja nu ligger vi och segar, eller Ani och Kirthi rättare sagt. Ingen G.I Joe blev det heller yum yum PEEACE

ordentligt trött

Satte uppe igår till 6 på morgonen och fixade 40% av mina låtar! Är så jävla trött idag. Och halvt sjuk också mjaaau. Jusste blir Avatar idag äntligen, mohaha ingen ska stoppa mig om jag så måste se den själv :P.
Ha en bra dag folk för min slöar, jag fastar idag ser ni :).
Imorgon ska jag sova hos syrran, på tisdag ska jag sitta barnvakt till min systerdotter :D På kvällen kanske Hanna? Aja peace människor!


Min lilla tönt i sin förra månads jacka :P Hon har en ny nu, Hennes mamma håller henne uppdaterad med mode

äntligen mohaha

Först vill jag bara säga, har mitt usb minne nu, så det är bara börja om från början och det känns skönt att alla saker blir sparade fjuuuuuv!

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få se Avatar vafan :D Jag är så lycklig mohahah. Och jusste Paula min tunga har svullnat upp så jag kan inte prata normalt hihi :) Saknar sig och Gabsan
Syrran har fått en bil om jag inte nämnt det förr :) den är silver och FIN! Och så har jag köpt Stardust. Ni vet den underbara filmen med pojken som blir kär i en flicka som är en stjärna. Jag har köpt pocket boken :D Den är säkert asgrym som bok, och med mitt student-rabatt är det typ gratis ;).

 
Peace

perfekt

Jag hade awesome kväll med Nadja. Vi fikade på donken, försökte få någon att vara med oss. Men alla emo fierade oss! Sen gick vi till tbanan och åkte, vet inte vart och sen tillbaka till stan. Efter gick vi till pressbyrån på hunt efter en tidning haha, Vi fann den äntligen. Sen väntade jag med Nadja tills hennes pendel kom och sen åkte jag hem :). Fick bästa julklappen hittils, en mixtape med hennes låtar på :)

NÄR JAG KOM HEM DOCK satte jag in min ipod på datorn och alla låtar försvann????? HELVETTTTTEEEEEEE så imorgon ska jag köpa ett usb minne och ladda om allt på nytt och sen även spara dem!!!! THEY BE DAMED OM DE FÖRSVINNER EFTER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DETTA kallar jag ett emo inlägg alltså

Peace :(

God jul alla

Idag samlades familjen hos syrran för att fira, hon gjorde as grym julbord och jag tror jag håller på dö.
Igår vandrade jag i skärholmen och Mia gav mig julklapp, charmbras.. Den var pretty. Ani kom senare och insam. Senare åkte jag till kusinerna och de gjorde peppakakor lite fail men ändå goda.
Tack alla som skickat fina jul hälsningar och detsamma till er GOD JUL, saknar Paula och Gabi, hoppas Chile är roligt, Hoppas du kom fram bra Paula <3
Jusste fick av syrran en fin sten bricka med doftljus på till mitt rum :) Dessutom är detta den tredje julen sen bloggen ^^
Peace


Vart jätte bra julfilmer på tv idag


minnen

Vi pratar om gamla minnen och så, då dycker Simple plan up och vi börjar lyssna på gamla låtar :D. Shut up shut up shut don't wanna hear it ....

mm Aladdin choklad.

Idag är jag hos Paula för hon åker till Chile på onsdag, var tvungen att säga hej då. Hiba nida ani vanessa och madde är här också vilket är kul :D Vi firar en trevlig jul, så GOD tidig jul :)

Tänker inte bli emo igen pga lite drama

Varför dör alla :S? Dettta bevisar bara att man ska ta hand om sig, man vet aldrig när det blir den sista dagen för dig. När jag tänker, om jag skulle dö skulle jag inte ångra något, och jag har ändp haft det ganska bra i livet. Ska komma til saken nu. Idag dog Brittany Murphy av hjärt attack? Helt random seriöst? Må du vila i fred, vem du än var som person.



Saker har inte gått som en dag borde vara men jag klagar inte. Tackar gud för den jag är. Har brytit en vänskap idag, men vet inte om jag mår dåligt av det, hoppas bara inte det var ett snabbt tänkande. Än så känns det inte det. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Folk som för in drama i mitt liv försvinner lika snabbt som dramat började. Jag har inte tålamod för sådant. Hata mig inte, de ända jag håller tag på är de som är värda att älska för att de älskar mig. Förlåt, du vet vem du är. Jag är inte någon som årkar bråka, du är bara inte värd så mycket då.

Värsta suround ljudet

I torsdags efter all snö bajs, kom jag äntligen hem. Jag åkte med Driss till stan och julhandlade till alla mina tjejor. Köpte även boken marked (house of night), boken i biblan blev utlånad fast jag stod på väntelistan grr. Så jag tänkte äga en egen :D.

I fredags hade vi 4 olika skolavslutningar och lika kul varje spelning :D. Blev tjejmiddag hos Nadja sen. Gott med pizza och mys. Sen kom resten och partajade lite. Åkte hem sen med lite strul :).

Idag kom några över för att Fira syrran, men jag firade henne i torsdags och hon fick armband av mig.
Nu är jag hos Ani, för hon fyller år idag!!! :D GRATTIS ANi. Jag och Mia torskar framför chipsen och dippen.
Peace och ha en njutbar lördag.



Grattiiiis <3

Vill bara hem

Vem har skrivit till tomten och önskat sig snö, eller rättare sagt hur många har skrivit till tomten och önskat sig snö? Har ni sett hur det ser ut. Jag kan inte äns åka hem! Omöjligt. jag är fast hos Ani's syster (Nacka) och väntar på att snön ska ge upp. Sluta snöa. Neeeh nu måste jag skriva till tomten om minus snö. Tänk när allt blir slask?? OH :/
Aja igår blev fail totalt. Vi fick inte som vi ville så vi åkte hem till Anis syster för det var närmare. Idag kanske jag ångrar mig lite. Det hade vart skönt att kunna vara hemma nu. Och jag som ville vara med lillsyrran.



Peace

Lite hungrig faktist :/

Det snöar, som Pillis sa den första julen på länge med snö. :) Mysigt med snö måste jag erkänna speciellt när det är fin snö. Men alla vet att det slutar med slask! Så njut människor.
PÅ fredag är det julavslutning och även våran tur att hålla jul konserten. Min ens kommer framföra Paramore - I caught myself. Är pepp på det faktist :D
Har lånat House of night - Marked nu, så vi får se om bok serien är värd att köpa och läsas.
Lillsyrran har opererat bort halsmandlarna. Mamma säger att hon mår bra men spottar blod och kan inte rikgtigt prata än :(, Vi ska nog göra en film kväll för att muntra upp henne.

Min roman som jag skriver är jag stolt över hitills. Jag är inte bra på att beskriva saker men asgrym på att beskriva känslor måste jag erkänna. And also har jag berättat att jag läste om Twilight för att för 5 gången :) Nu läser jag new moon. Man ska läsa mycket på vintern tycker jag, speciellt när det finns snö. Det blir mer mys så!

Filmer

Jag har sett 2 bra filmer, och har hittat en bok serie jag ska pröva på.

Shaun of the dead ( zombie, komedi )
Surf's up (animerad, komedi)

House of night (6st böcker av PC Cast and Kristin Cast ) Handlar om vampyrer osv. Den är inte som Twilight :)

Peace

livet är tråkigt seriöst

Ja människor snart är det fina året slut, sajk med det fina. Äntligen ska 09 ut och in med 10 med nya förväntningar och hopp. Vi får hoppas för det bästa.
Som vanligt har ännu en vecka gått som smör och detta har hänt mig.
Onsdags tog jag med lillsyrran till skolan och sen földe jag med Ani till hennes sista dans, jag fick samtidigt veta att den jäveln ska resa och plugga i 6år?? Hur som helst fick äntligen se Twilight ostört
Torsdags Lånade en ny bok som jag nu läst ut som heter Hothouse flower av Rose Impey. Gillade den verkligen
Fredags var det lucia tågandet hela dan. Hemsk dag, hade vaknat halv 5. Men spontant fick jag vara Lucia :D. Det gick bra i allafall och sen sjöng jag lite spontant i centrum vilket var kul :P
Lördags lucia tåg igen of course. Fick sjunga The christmas song och det gick awesome, fick även en jul blomma. Drog sen till Isold och chillade lite.

Nu sitter jag som en tönt och njuter det sista av min söndag, gör det detsamma människor, Peace



Ska skriva lite på min roman I mitt huvud

twilight- FAIL

Igår så skulle lillsyrran och jag kolla på Twilight. Jag var fett pepp. Och exakt när filmen börjar så försvinner all el. Tydligen i hela alby. Bra för klimatet :) men ingen twilight ju :(. Sen kom syrran hem med massa Mcdonals mat så vi åt en massa i mörkret :D. När elen äntligen kom tillbaka så valde jag att sova istället. Men mätt mage och ingen twilight. grrrrr

ny låt på g

Jag skriver låtar det vet alla och ni som inte vet det fy. Nej men jag skrev en underbar låt som heter I'm gone till mig och Reema, för VI ska starta ett band, de ni ;) Jag är fett pepp! Peace


shalala :)

:) glad

Kollade nyligen igenom videona som jag spelade in från Paramore. De blev bättre än jag trott faktist.
Hade tandläkare idag och ändringar syns mer och mer på mina tänder.
Sitter hemma nu och tar det lungt. Har börjat undra om jag ska börja skriva en roman fast som en dagbok av mig själv. Har alltid försökt skriva men det slutar alltid, vet inte varför. Får försöka som sagt igen dåra :). Ha en trevlig Tisdag alla. Ska kolla på ghost whisperer nu med Jennifer Love Hewitt



Peace

Lördag och Måndag (söndag var gaaah)

Som jag hade räknat ut blev jag dissad av kusinerna i lördags. Men det var fine cause I saved the moment med en vanlig lördags kväll för mig själv since I was the only child home. Jag kunde inte klaga det blev jag toast mackor och Capucchino Marabou och tv självklart. Filmerna var på kanal 5 The Crow, vilket är en underbar och klassisk film och på 6:an var det Lords of dogtown men dunderbara Heath Ledger. Lyckad lördags kväll för moi.

Mitt underbara plåster       yumyum I eat              Före                               Efter(tuggtugg)

Idag skolan as usual men en ok dag faktist. Jag och Amanda försökte vara vegeterianer med olika skäl. Min var för klimatet så jag vägra ko kött och lamm. Lunchen var också kul för Arvid och Simon drev lite :). Resan hem var kort sen skulle jag till Jonathan för goodbyea Gabson. Hon gav ju mig en underbarf present, new moon 2010 almenacka :D och när jag träffade Paula gav hon mig en new moon affice med Wolf pack :D Så nu har jag Twilight och new moon i klädskåpet yumyum! Dagar man vill klä sig blev mycket simplare. Efter Gabis adjö gick jag till donken med Media och Nadan :). Jag fick en underbar Starbucks Termos från england av Nadan. BÄSTA nu blir det fräsk te till skolan varje dag!! Alltså mina kompisar skämmer bort mig :O men det är jul snart så ;) Ska dock oxå jul handla, Mia Ani Paula Gabi ni är på min x-mas list!!!


I skåpet, WOLF PACK            Min underbara termos

Syrran ska ut

syster ska ut och partaja som vanligt på någon vip skit så ingen bio blir det. Kanske Tisdag med Manal? vi får se aja ska till kusinerna snart om inte de nu dissar mig PEACE


dagens outfit ;P

denna vecka

I onsdags sög skolan rejält (förlåt för mitt språk). Amanda valde att sluta projektet, jag förstår henne :( men endå. Vi valde att ficka i kondeteriet sen :) mumsig var varm chokladen men inte resten, jag mådde illa och var hungrig. Så efter en lång tid gick vi till Gina och hittade fina klänningar för billigt pris! Vi båda köpte en varsin och sen blev det BK, pommes med dip! När jag kom hem hörde Ani av sig och jag gick över till mitt andra hem. Där sov jag!


I torsdags var skolan dålig som alltid. Efteråt skulle jag jobba med Ani och Yayi och service grej. Kvällen gick som smör och vi hade kul. Till vår förtjänad fick vi 600kr. mmm värt! Sen träffade vi på Gabo och han skjusade hem mig och Ani i fittja. Han tyckte Alby var farlig?

I fredags var Manar här. Min älskade systerdotter. Jag åkte till sacomässan för lite info för högskolor och hittade stockholmsUniversitetet vilket jag gillade! Senare blev det BK och shopping, Jeans leggins med kedjor och en  svart tjocktröja. Vi köpte (Isold, Amanda) även present till Linda, en fotto tavla, perfekt för hennes inflyttning och födelsedag. Vi hade blivit bjudna på middag hos henne. Så efter åkte vi till henne och hade lite kul med singstar och godaste kladdkakan. Hon blev glad för presenten. Jag drog tidigt, för vi var ända borta vid kungsängen. När jag kom hem ringde Ani och jag träffade henne. Hon hade conv. med poliser vilket var intressant faktist :) Sen hem till henne för att sega sig.

Idag duschade jag, kanske Avatar sen med syrran??



Peace

Bilder från Paramore



Tack för en underbar kväll. peace

LYCKLIG

Igår som alla vet eller borde veta var Paramore i Sverige och spelade i Arenan. Jag ofcourse var där med Mia och Reema. Bästa dagen i mitt liv vet jag! Jag vaknade 7 och jag och mia åkte till Fryshuset halv 9 tiden och var där för att köa halv 10 på morgonen. Jag dokumenterade lite från igår.

kl. 09.29
Köpte nyss Chai och Mia smoothie på Waynes. Vi är i liljeholmen. Och jag mår bra hittills med mina nymålade gula naglar :)

kl. 09.52
Jag trodde vi skulle vara de ända men nej :) Vi fick trevligt folk vid oss

kl. 11.25
Fotograferade nyss en massa människor med deras kameror. En hade tydligen vunnit träff med Paramore så hon ville visa bilder för dem. Och me Mia var med :)

kl. 11.46
Mia har kaffe och redbull i sig. Hon snurrar runt mig i cirklar. Tårna har tapat känseln. Annars var vädret toppen.

kl. 12.55
Reema är här nu :) Nu är trion complet

kl. 13.29
Vi pratar om att starta ett band :)

kl. 13.53
Träffade min granne Eva nyss! Kön är lång så oj vad de stackarna kommer stå längst bak.

kl. 14.52
Nadja är här :). Och så träffade jag gittaristen från you me at 6 :D (de är förband och grymma)

kl. 15.17
De har skjutit ihop kön nu. Värsta springet. Folk puttas och vissa får chock och gråter. De öppnar inte förrän halv 7

Det var det jag skrev. Resten är historia! När vi äntligen kom in blev allt lite bättre. Vi fick asgrymma ståplatser (inte först utan sen). Vi såg allt!!!! Asgrymma förbander var det. Men bäst av allt var såklart Paramore. De spela alla bästa låtar och alla sjöng med! Nu är mitt liv complet! Fler Bilder kommer sen


Här står vi och köar :)                    Matt från you me at 6!

RSS 2.0