shalalalalala

Igår var jag med gänget och Pillis för hon fyllde 18år igår ^^. Jag hade kul faktist men att dra tidigt var smart påtankte på att jag bor så långt bort från dem :). Men hon var iallafall glad och fick lite striptess från Jocke och Jonathan! (De strippade för pojkvännen)

Idag vaknade jag från Meryam och åkte in till Jobbet för att hämta min lön. NU har jag betalat för allt vilket är jäävligt skönt!
Nisrin kom senare och vi gick runt lite, köpte leopard leggins :D:D en åkte vi till Skärholmen där jag köpte ett boxar linne från newyorker och blev raggad av en försäljare haha var lite kul :) Bäst men inte minst åt jag och syrran skumbanan med choklad.

Pernillas b-day




shubshub

Morgonen började som vanligt i Himdi huset, massa skrik och "kärlek" (LÖL)
Hur som helst nu sitter jag här helt livlös. Fick hem post nyss and guess what, fick rädda barnen tidningar för att jag donerar. Blev glad faktist för det är en påminnelse om att man gör en ändring även om den är liten.

HUUUR som helst Marocko närmar sig med varenda ande tag. Det är så nära att jag drömmer om det :S det är faktist jobbigt, ena stunden i marocko andra stunden i sverige :/

PAAAJSE















Film kväll

shit vad jag hatar pengar och fan vad pengar förstör allt!!! Vem var det som sa att bästa livet är de som har pengar???? Nåja låt mig svara på den frågan FALSE! Det första morsan babblar om är varför jag köpt Ipod och varför jag inte har pengar att betala henne för. Är det mitt fel att pappa är så jävla snål att hon vänder sig till oss för pengar, jag jobbar som djur förtjänar jag inte att köpa en ipod till mig då???????? Sen står lill syrran och kallar mig för cp barn och massa ord bara för att jag inte öppnar dörren när jag vill vara själv. "Hoppas du dör fattig" är vad hon säger till mig sen vill hon  låna mina kläder :S Vad FAAAAAAN eget rum TAAAAAACK Aja årkar inte bry big

Kom nyss från Nadja :) Olle var där. Vi satt alla igår som tuppar och kolla på filmer, Skrääääckfilmer (dead silence, Turistas) :D:D:D och sen Bolt som faktist var bra! Sov över där och är nu hemma efter en låång väg :)


Rödhårig Nadja :D












Alla har sina goda stunder..

Det finns så mycket att de fram emot just nu :) Mina kompisar har skiva, blir moster om 2 veckor, Åkeeeer snart till Marocko, Slutar snart 2:An vilket betyder adjööösss till Sandys ^^

År tre ska bli det bästa sista året helt enkelt

Peace out, En glad Hind




kortkort

Hade tjej kväll med två underbara tjejer Isold och Linda :D. Vi hade kul. Kollade på Cabin Fever vilket bara var massa blod och trams, sen blev det Moulin Rouge haha filmen gick åt att rådna :D massa chips godis och sååklart våra fjortis bilder :P
Roligaste var nog när vi la oss och babbla som alltid..



SUNGLASSES

shupp

Yesiir igår dagen var ganska kul. Igår uppträdde vi klassen i olika musik klasser. Vi var 80 talet och klädde ut oss till hippies :D


Senare under dagen åkte jag hem fixade mig till Paulas 18årsdag, mötte Gabi och Vanessa. När vi kom dit var vissa där :D och resten kom senare. Vi åt så god mat, plus till Paula och Sabrina. Få se nu lax... äppelpaj och "caramel" tåårta så jääävla gott :D


HAPPY VALENTINE's! inte för att det är min favorit dag eller för att jag aldrig fått fira den ( nej jag tycker iinte synd om mig själv) så hoppas jag att ni alla andra får en bra dag :D den är inte bara för kära men också för nära :) Det blir jag och Meryam idag..









JUST NU...

är jag hos den fina 18års tjejen som lagat mat till oss och efterrätt, PAULA!
Hon håller på och fixar sig och vi tjejer chillar lite överallt, speciellt jag sitter i hennes rum och hade lite lust att blogga :) Bilder/minnen för livet kommer senare :D

Och jag har fått en rosa IPOD yeeeei me

ÄLSKAAAR!

Alla vet att ingen dansar som Turk i Scrubs gör :D äääälskar


crisp crisp

Imorse när jag vakna vet jag inte vad som kom ned på mig. Men jag mådde INTE bra alltså, jag ska sjunga imorgon och det kommer gå baaaajs. Vet inte hur detta ska gå :( håll tummarna för mmig!
Sen är det också det att jag måste göra så mycket hela tiden att mitt hjärta inte hinner med , gaaaah all tid bara springer. Har ni nåhgonsin käänt att ni bara vill sitta i rummet , stirra in på en vägg och känna tiden stanna! Det är väl gjort för sommarlovet dåra..

Tisdags var jag med boys n girlsen haha I had fun. Sebbe's idé om att fira Paulas födelsedag vilket vi ändå gör på fredag. But I ain't complaining. Man kan aldrig vara förmycket med kompisar!! GRAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIS till Paula idag iallafall äntligen 18år :)


ONsdag åkte jag till Isold efter skolan och bakade choklad muffins med hennes lille syrra också. OK ok jag gjorde inte så mycket förutom att smörja in med smör :P. Men muffisarna blev goda iallafall och vi kollade på Grease!


Idag tog Isold bort tandställning, och när jag kom hem sov jag för jag var skit trött. När jag vakna drack jag kallt vatten vilket var INTE bra haha för nu sitter jag som en idiot med ont i magen ntntnt...
TV just nu ni som vill se lite Batman gör då tv 6

bjgd

Idag började dagen med att jag gick upp åt frukost och sen stack drekt till gymmet. GYmmade med mamma , när vi kom hem åt vi gröt med färskpressad morot,citron och apelsin. Gott :P naaaaaaaaaaj!!!

Senare tog jag en dusch och fixade mig, mötte killarna sen åkte till Paula. Nu är jag här och vi har kul :) de käkar korv och jag var tvungen att blogga lite :D:D

ska fixa mig snart...

för att gåut och träffa nobody else but Meryam.
Lyssnar på Leona Lewis - run. Rekommenderar stort http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0
Paula mitt hjärta som blir 18år nu på torsdag skickar bilderna till mig från Yayis bday :) vi hade så kul så jag ska nog ta och lägga upp ngra..

Ojusste ny smak på Ramlösa med Mango :D MANGO är min älsklings frukt now you know that folks


nänänä

Mycket har hänt på sistonde!! Biljetterna till Marocko är nu köpta och stämplade! 30maj säger vi hejdååå Sverige och kommer inte tilbaka förrän 13 aug yeeeei :).

Har från och med idag bestämmt att sättet jag lever på ska ändras! Ska börja röra på mig mer ska sluta äta bajs mat. MEER grönsaker på tallriken, ska fan i mig sluta ta folks skit och ska FAN i mig sluta säga att jag är ful för det vet vem som helst att ful är det sista jag är! Varför ska jag alltid leva i skuggan av andra? nej nej nej detta ska ändras nu !

Kollar på 'married with children' aka våra värsta år. alltså för rolig, jag älskar serien. Fast jag känns som den enda :P
Såg gossip girl igår också fast jag sätt serien redan, alltså måste säga CHUCK DÖÖÖÖDAR MIG hahaha och nate också lite och de andra killarna lite :P men mest Chuck, va äre med mig och brittiska killar :S??
Aja nu ska jag kolla på min favvo kanal vilket är MTV :)

base three

Skolan började tidigt idag, vi gick igenom de 2 veckorna som vi bara kommer ha musik yei :D, senare gick jag och Isold och små shoppade sumsum. Köpte present, french manicure och lite presenter :)

When I got home ... åt jag och sen la mig. Alltså saken är att sommaren närmar sig och det gör bikiniserna också haha men vintern ska alltid förstöra allt när man äter och sen gissa?? exakt sooover , ntntnt detta kan inte sluta bra haha.
Vaknade fyra timmar senare, nu ligger alla och sover förutom jag. Kollade nyss på Scrubs och gjorde lite frenchmanicure. Nu ska jag avsluta det med den sista "färgen".
Jag lär vara vaken hela kvällen but NAAH who cares när man börjar 11.50 !!





En lång dusch gör allting bra

Allt har bara vart fu'ked up idag. Jobbet och alllt, gud vad jag vill komma bort. Marocko slutet av maj närmar sig bara mer och mer!

Var med Isold igår, vi skulle se Yesman på bio men filmen var fullbokad så vi drog hem till mig och hade kul istället :) tog negativa bilder på varan (hon tog mäst på sig själv), jag fick islenskt godis av henne vilket är Choklad med lakrits. Så gott!

Blir Moster om en månad, när jag kom hem hade vi tårta som en efter fest för driss, bara familjen. Syrran och hennes man var här och de pratade om de olika namnen som barnett skulle heta. Diskution diskution!

som ett avslutning på dagen duschade jag lääääääääääääääänge, vilket var fett najs! nu luktar jag vattenmelon :)










Påminner mig om Marockos vattenmelon


RSS 2.0