kortkort

Tror jag tappat lusten lite för bloggen, vet inte riktigt vad jag ska prata om längre :P så torr är mitt liv just nu.
Söndagen jobbade jag, måndag med och sen sov jag hos kusinerna. Nästa morgon hälsade jag på Gabi som hade mass pluggat och så sov jag hos henne. Dagen efter vilket e idag har jag MASSPLUGGAT, grillat hjärnan! Hälsade på jobbet och så nu sitter jag hemma och försöker läsa men tror min hjärna sagt stop.
Imorgon blir det lite shopping och så blir det underbara Lidias skiva :)


Bio med barnen

Wow vad min hjärna e grillad. Känner mig som en svamp som bara sugit åt sig sjukt mycket information. Med andra ord, jag har masspluggat. Har ett arbete som ska in på måndag och det känns mer positivt nu än innan. Innan var jag säker på att jag skulle faila hårt :)
Hur mår ni? Visst har vi haft sjukt fint väder och så plusar vi på en timme imorgon! Torsdag och Fredag har jag jobbat, onsdagen där sov jag hos kusinerna och det var jätteroligt att få hälsa och se dem igen. Men för resten av dagarna så har jag faktiskt inte mått så bra. Vart på riktigt låg botten och det var inte så roligt.
Jag är mig själv igen men inte helt tillbaka. Vet inte vad det är jag riktigt går igenom men känner att jag bara behöver ta mig i kragen och skaka av mig det.
Idag har jag vart ledig. Först åkte jag med syster och hennes barn till Heron City, där träffade jag på Gabsan, Leon och Lidia. Vi skulle ta barnen på deras första bio och filmen vart Lorex. Den var så bra :D jag gillade den väldigt mycket och den hade budskap som även barn och vuxna skulle förstå. Passar bra in till mitt miljöarbete just nu haha.
Aja ska fortsätta plugga nu, kanske kolla på sista reunionen Jersey Shore och sova?


Jag mår bra nu

Tack bror!


usch

Idag är vekligen inte min dag, vad är det med mig? Tror jag aldrig vart så olycklig som idag, det är fan inte en skön känsla :( värst av allt, jag är så inne i min depression, tror inte jag vill må bättre hellre.

Hej

Jag hade så kul igår och mitt hår luktar fortfarande Kobba :) Igår var jag hemma hos helda, hon hade bjudit tjejerna från jobbet. Först umgicks vi, sen år vi massa massa god mat, efter det vart det vattenpipa och massa snacks. Jag hade askul och satt hemma med ett leende hela kvällen.
Idag tänkte jag iallafall börja dagen med att plugga lite kolla lite Beverly Hills sedan träffa Gabsan.

Tänkte blogga lite snabbt

Idag börjar jag skolan och känner hur det pirrar i kroppen. Hoppas detta går bra helt enkelt.
Igår så jobbade jag, och jag tror jag aldrig vart med om en sån mer kaos dag någonsin. Allt jag ville göra var bara att få komma hem, tack och lov jobbade jag med underbara människor och jag och syster tog allt i våran egen takt.
När jag kom hem var jag så irriterad på dagen att jag seriöst bara ville fucka ur, eftersom Josefin var här med syrran så tog vi fram vattenpipan, satte på chillmusik och massa ljus. Detta var chill på maxgrad!
Aja nu ska jag plugga och hoppas ni har en bra dag

Lidia och jag i Urban Outfitters i USA


pms

Igår när jag kom hem från jobbet vart jag ganska svettig så då satte jag igång med Zumba som Paula lånat mig. Snacka om att jag svettades och det kändes bra att få röra på sig även om man bara var hemma. Efter det tog jag en långdusch och plattade håret! Jag sov bra :)
Idag gick det nästan inte att vakna, 100 snoozningar senare tvingade jag upp mig själv och gick på praktik. Jag blev hämtad av Helda och vi hade kul, vi passade även på att besöka Zainabou.
Nu är jag hemma och syster är på besök, man har alltid saknat henne men sen får hon sina pms attackar så det var bara att gå iväg till datorn och plugga lite :/

Jag och Bart Simpson i Skottland


Från och med idag

Ska jag HIND HIMDI sluta göra alla andra glada och tro att det nöjer mig vid slutändan! För det gör det verkligen inte. Jag ska börja ta mig i första hand och se till att jag är lycklig innan jag gör andra lyckliga, jag ger av mig själv men nu får jag börja ta av mig själv.
Ingen annan behöver ta åt sig åt detta innlägg, det betyder inte att det handlar om någon annan eller att jag älskar mina nära och kära mindre. Utan det handlar om att få en sundare Hind och om ni tycker att jag förtjänar det bästa för att jag är en sån bra människa då förtjänar även jag detta.
Det är slut på mina ångest och panik dagar, och när jag mår som värst ska jag börja läsa detta igen för att påminna mig. Jag är inget offer och jag måste börja leva efter det också. Detta är min blogg och inte åsiktsblogg, här skriver jag fritt om mina känslor och mina tankar. Du är välkommen att läsa men börja inte reflektera det emot mig för jag vill inte ångra eller må dåligt för något som jag själv tycker.
Och då säger jag nu kör jag mitt eget race och skiter fullständigt i allt annat, det är jag som är föraren och passagerarna får gjärna följa med men styr ditt eget liv istället för att försöka ta över min ratt även.
Dela med dig din livsssyn på saker och ting men försök inte ändra min samtidigt.
Än en gång påminner jag att denna blogg handlar om mig och enbart mig och upp till mig att uttrycka mig

flum

Ojoj, här vart det pollen på fullfart! Kliande ögon, kliande näsa och ett huvud på sne! Med andra ord, jag höll på dö igår. Först jobbade jag tidigt sen när jag sluta och kom hem så hade jag fått mina paket, plattång, värmeskydd och en hårborste :D de gav mig också parfym som present :S men gav den till mamma.
Lidia kom förbi mig och det var hur kul som helst att ha henne här och bara mysprata. Efter att hon gick så somna jag direkt, för mamma gav mig pollenmedecin och inte visste jag att den droga hela mitt system.
Idag ska jag försöka faktiskt plugga lite, börjar inte förräns måndag men eftersom brorsan hade boken så börjar jag redan nu. Kanske man får lite extra tid på vinst. Jag jobbar på kvällen och hoppas ni får en underbar dag.

Marocko here I come


god natt

Jag måste tydligen lägga mig tidigt nu pga att min kollega är sjuk och jag hoppar in.
Idag fick jag mitt fina skal :D och så träffade jag underbara Zine. Vi hade mycket att prata om som vanligt och så fikade vi :). hon berättade även om att hon kanske skulle bila till Göteborg och frågade om jag ville med och jag svarade HELL YEAH.
Efter så passade jag faktiskt på att åka till jobbet och köra lite simskolepraktik, fick även fräscha upp minnet till lite av det vi lärt oss.
När jag kom hem så började jag med första uppgiften från distansskolan. Underbara bror har läst samma kurs så jag fick låna hans kurlitteratur så jag behöver inte betala 600kr för någon dum bok wiiipiiiieeeee :D
Hoppas ni mår bra för jag kommer sova lungt ikväll iallafall :) Den som sa att gud inte fanns LJÖG!

Jag på väg till underbara London


Måste ut typ nu

Ville bara snabb blogga för ska träffa zine i skärholmen idag. Måste visa vad jag fick i posten idag :D glaaad tjej


shulelulu

På topp humör igen jadåå! Vaknade idag till att systerrbarnen är här :) mina underbara pluttar. Åt frukost och satte igång med att göra lite rester som ska in för simlärarutbildningen.
Nu sitter jag och spelar igenom massa Demi Lovato låtar, hon är så underbar. Alltså jag låter som om jag går på någon slags lyckopiller :P
Tänkte om orginasera rummet lite idag igen och så ska jag träffa Paula och förhoppningsvis tjejerna på kvällen och bara mysa.
Hoppas ni får en lika trevlig kväll.
Måste bara tillägga att jag nu hämtat Beverly Hills 90210 och så lever man 90 talet igen :) älskar seriöst den tiden!


Äntligen

Beställt lite underbart till mitt hår :)


Lite mer klar

Idag mår man så mycket bättre. Man kan andas igen men halsen är fortfarande lite krasslig.
Hostel rummen i London var ganska kyliga och jag är en varm person så det ledde ju till förkylning tihi. men det stoppade inte mig från att gå ut och ha kul, äta gott och köpa massa fint. Resa till London var deffinitivt inte tredjegången gilt SKA TILLBAKA!
Sen jag kom hem har jag vart hemma och legat sjuk, firat systerdottern som idag blir 3år och så har jag jobbat.
Idag började dagen med att jag fick fnatt och gjorde om hela rummet och så åkte jag in till stan för att fika med kusinen :).
Nu har jag beställt en NY plattång, hårborste och så beställde jag igår min samhällsbok för jag ska plugga distans. Längtar lite hihi. OCH SÅ ÄR BILJETTERNA TILL MAROCKO ÄNTLIGEN KÖPTA :D mormor ♥

hemma igen med en förkylning


London

Sitter nu på bussen med Gabs och Emma påväg in till Bakerstreet. Sist jag lämna bloggen så skulle jag till frissan och ville bara säga att jag dör för mitt hår nu!! Aja vi hörs snart


älskar dig, tack

Hade nyss en konversation med äldsta syrran på telefon i hela timmar. Haha hennes barn hade till och med somnat och till slut sa vi hej då.
Det jag älskar med henne är att jag kan säga saker som jag endast säger i huvudet för mig själv. She knows my deepest secrets och förstår mig ALLTID, dömmer mig aldrig eller tycker att jag har för starka åsikter. Jag kan vara hur fördomsfull jag vill och tycka precis hur jag vill och jag lovar att det är väldigt sällsynt att hitta den relationen med någon. Jag har alltid gemfört henne med Mother Therisa men det är för att det är precis så hon är för mig! Hon uppfostrade mig lika mycket som mamma så hon vet vem jag är och hur jag fungerar.
Vad jag ville säga att ibland kan man ha pissdagar men just nu mår jag så jävla bra och det är pga henne.
Tack för att du finns syster, du är minst lika viktig som alla människor i världen så glöm aldrig att ta plats ♥


:)

Jag har seriöst haft kul och mått bra på sistonde. I onsdags var det sista dagen som vi hade simlärarutbildning. Först åt vi thai-mat på lunch tiden SAWADI :D. Sen efter utbildningens avslutning peppade vi varandra i bilen påväg till Heron City för att vi hade bestämt oss att fira med Bowling! Tjejerna utmanade varandra men jag varnade dem att jag var en förlorare så mig skulle man inte teama med haha. Som tur var vi inga lag och jag klättrade upp faktiskt från 3:de plats till 2:a plats :O de ni! Efter så åt vi mat igen och då blev det indiskt för min del. Senare på vägen hem hälsade vi på fittjabadet och så åkte jag hem. Heeeelt körd vart jag mot dagens slut och bara deckade.
Idag, torsdag dåra. Jobbade jag helt tidigt men kroppen vart van faktiskt, och så fick jag ju sluta tidigt. Då kom Paula förbi och vi försökte planera bio eller något annat men det slutade med att vi bara satt kvar och lunch/fikade. Jag tyckte det var super mysigt och vi tjattrade på! Fick henne att hämta WhatsApp så man kan sms henne även när pengarna tar slut tihi.
Nu sitter jag hemma och helt taggad för imorgon. För ska till frissan som Paula rekommendera med Lidia aaaaah. Pirrar i hela mig. Sen ska jag passa på att växla även för London Resan på Söndag.

Bilder samlat från utbildningen

RSS 2.0