MIDSOMMAR

godmorgon alla fina. Jag hade skrivit ett inlägg igår men hann aldrig lägga upp det som vi koncenterar oss på denna haha :) igår var så mysigt, från att fika på Lyran med A och G och sedan bara mysa hemma hos mig samt som vädret ute inte var så roligt. PÅ kvällen vart det hemmafest hos V och ganska lyckat! hade kul och för att inte ha gått ut på länge och att det var midsommardagen igår så vart det roligt :)
 
 
 

tankar i mitt huvud

Det är sjukt hur någon som luktar bekant eller en låt som påminner dig om bortglömda känslor kan få dig på helt andra banor. Det här med att tiden läker alla sår är ju bara bullshit, det ända vi gör är att glömma tills vi blir påminnda eller så accepterar vi och gör det till en del av oss. Men om man varken eller vill glömma eller acceptera, utan bara elta i det? Att vara människa är så mycket mer än att gå stanna äta sova dvs leva, ibland känns det bara som att jag inte skulle ha existerat i denna värld. Som att det är något som bara fattas, och jag kan inte känna mig hel utan. Livets mening är att föralltid känna glädje och det känns som att vi föralltid eftersträvar den känslan, jag tror jag ibland satsar för mycket att uppfylla den själsliga biten av mig att jag glömmer den delen som dras kvar på jorden och än är inte livet här för mig över. Framtiden skrämmer mig lika mycket som den näste och jag vill inte att mina val i det här livet kommer att vara dom som skadar mig tillsist.
Jag är lyckligt lottad som har friheten att tycka och tänka, och kanske ibland man blir för självisk och tar det för givet när flickor i min ålder världen runt aldrig kommer att förstå hur det är att bara vara. Världen vi lever i, blindhet och bekvämlighet. 
Vi människor är verkligen en speciell skapelse

jahap no more then

Igår kom syster förbi och sov över, vi såg klart hela The Nanny tillsammans och nu så finns det inte riktigt något mer att titta på, typiskt. Jag måste planera fram en serie jag kan kolla på under Ramadan, any tips? iförsig så kommer jag jobba som bara den :/ så kanske blir lite svårt att hinna med en serie.
Idag ska jag försöka hinna plugga så mkt som möjligt igen för att kanske rulla ut sen, blir bara så nervös när jag inte pluggar och alla celler i min kropp kommer att säga att jag kmr att faila. aja ingen mer depp mode, back to life 
 
Jag är fan expert på att ta fula bilder!
 
 

trött tjej

Huvudvärk, trött, seg, trasig, japp listan är lååååång mina bröder och systrar!
Det här med att plugga är inte min grej och det känns fan som att jag kan explodera när som -.-
Produktiv har jag vart iallafall, allt förutom att plugga haha. Duschade, åt frukost, städade mitt jävla rum och fönade håret så jahh I'm good to go. Så vi säger bismillah och så börjar vi plugget ;) hoppas ni får en bra dag
 
Tro mig om detta är "stökigt" så skulle ni sett hur det såg ut innan, kunde knappast gå runt fritt
 
 

hellu

Här sitter jag i min lilla area och pluggar, förutom det satt jag även barnvakt ett par timmar och nu så får jag väl ta upp pluggandet igen :) En vecka innan det gäller och förhoppningsvis så är denna gång den sista gången så håll tummarna alla där ute!
Finns inte så mcyket mer än så att säga, hareee
 
 

Hola!

Godmorgon på er! även då kl egentligen är 1 pådagen så gördet mig inget :P Sitter med min frukost och mitt försök nr 2 till att klara av teoriprovet. Man vill ju liksom ha det där jävla körkortet nu
Mamma ringde från Marocko och ville se hur vi hade det, hon lät inte så pass glad vilket får mig att undra hur hon mår egentligen :( hon har ju vart borta nu ganska länge sen mitten på maj.
Jag börjar undra igen lite själv hur jag mår, allt kan kännas så intens ibland samt som man ändå vet att man bara borde vara glad. Varför ska det alltid vara så? det ena eller det andra men aldrig bara ok? Aja vi har alla våra dagar som alltid.
Ska tillbaks till frukosten nu och förhoppningsvis så gåre bättre denna gång med pluggandet då underbaraste S har lånat mig lite matreial 
 
peace! ps. skit i stroll frissan!
 
 

på väg hem

Dom här senaste dagarna har vart helt tokigt. Om ni undrar vart jag har försvunnit dessa senaste dagar så är det Malmö som har vart "The happening", från torsdagen till nu vilket betyder att jag sitter på tåget påväg hem :)
Om vi ska prata om det minimala negativa med denna resa så vare väl att jag behövde sova på golvet haha inte bästa upplevelsen men vi bytte senare till något bättre :) stressen var också inte så hype, men resan i sig det vill säga mässan var sjukt grym.
Vi fick gå på seminarium och föreläsningar som handlade om jämnställdhet, våld mot kvinnan inom olika saker typ som krig, sexhandel, jobbmarknaden och ja listan är otroligt lång!
Men jag fick även chansen att skriva om dessa dagar på botkyrkasroster.se så jag länkar vidare inläggen så att jag själv kan gå tillbaka och läsa när jag vill :)
Ses i Stockholm!
 
http://botkyrkasroster.se/forsta-dagen-pa-nordiskt-forum/
http://botkyrkasroster.se/nordiskt-forum-dag-2-pa-valdet-mot-kvinnor/
http://botkyrkasroster.se/sista-dagen-pa-nordiskt-forum-women-and-the-military-from-a-feminist-perspective/
 
 
 

jaaaaaa

då har man klarat av uppkörningen heeeelt jävla sjuk!!! nu vart det avklarat 50% så nu ska man som faaaaan satsa på teorin, inshallah må jag få körkortet nu förfan :):):):)
 
 

trötter

är såååå trött mentalt, tror min hjärna vart i varv på sistonde att jag glömt hur det var att inte vara stressad. Skojar inte, aldrig bara pressat mig själv så mcket i livet som nu. I guess when you really want some? aja imorgon gäller det och jag vill bara lyckas GUD JAG BER SNÄLLA och känna lugnet att vara 50% inne liksom. Får bli en siesta nu och imorrn kan vara ändringen i mitt liv, you never know inshallah
 
puss från en trött Hind!
 
 

god morgon och god förmiddag

älskar morgon som sånna här! och vilket är för/efter middag för vissa haha. Vaknade, åt frukost, duschade, fick veta att jag kanske åker till Malmö och så fick jag rummet äntligen gjort! det vart så galet stökigt :/ ibland undrar man bara. Fick igång tvätten också och nu ska jag föna håret.
Jag borde fan leva såhär föralltid, trivs som bäst som en ensamvarg bara. Vad har ni haft för er? jag har ju bara ett vellans segt liv men inshalla så ändras allt för det ska jag fan se till. Fan och Inshallah i en och samma mening ;) inte bra...
puss på er
 
 

hej

så nu är det lika tomt i huvudet igen, saknar min mamma otroligt mycket samt som jag njuter av friheten. men alltså det känns så tomt utan henne typ att jag verkligen behöver henne bara för att prata ut, dock det finns dagar hon inte ens lyssnade på mig ändå haha men hennes närhet, att bara veta att hon är här gör så mycket :/ har typ lust att resa till marocko bara för att -.-
 
vad har ni haft för er idag. Jag har jobbat så jag har typ missat halva solen som värmde :) men det positiva med Fittjabadet är att jag ändå njuter av solen halvt.
Och aaah jag har verkligen inte så mycket mer än så att skriva om haha
 
 
 

lite fritt skrivande bara

 
Hej hej hej hej hej :P
Här är man skriver från sin nya dator, äntligen en efterlängtad Macbook <3 men det sjuka är att man inte haft tillgång till en riktig datorn på så länge att man nästan glömt bort vad man ska ha en till -.- haha
hoppas ni fina människor mår bra idag. För mig är det som om jag har en jobbig känsla i kroppen som är blandad av nervositet ångest och en massa namnlösa saker. Känner ni någonsin så? ni vet när det är som att man hellre skulle ha velat sitta hemma och bara dega framför en bra serie och skita i resten av världen? But hey någongång måste man lyfta sig samman och greppa tag i lite friskluft :) så hoppas ni får en bra dag, if not well vi alla har sånna dagar och passa på att njuta av dom med, för alla dagar har en mening i livet.
puss
 
 
 

Glöm inte

Jag har tappat bort mig på sistonde och försökt att bara hitta mig själv igen. Dagarna har inte vart enkela och nu när mamma är i Marocko och ska vara där i 4 månader så känns allt mer känsligt. Men att jag tappat bort mig själv från bloggen är jätte konstigt. Det här var alltid mitt hem att hitta tillbaka till, då jag kunde skriva av mig och vara mig själv men istället har jag sökt mig till uppmärsammarnas källa Facebook twitter och instagram? How original :/
Men här är jag än igen och känner att jag behöver skriva av mig.
Ville först och främst tala om för mig själv hur stolt jag är över dig! Glöm aldrig vem du var för du hedrar alltid person som du blivit. Om du ska älska dig vem ska? Så Hind, jag älskar dig och personen Gud gjort dig till, sluta fråga för han gjorde allt rätt och planerat. 
God morgon alla, ha en bra dag xoxo

RSS 2.0