GOTT NYTT ÅR

Jadå här har man vart med om upp o ned. Känslor och saker som gått rätt och fel.
Men sjukaste av allt 08 är ett förglömligt år. Tyvär har ingen speciellt att minnas hänt. Värsta året av allt!! Det har gått som smör tyvär.

Men nu får vi hoppas att 09 börjar med ett "andas in, andas ut". Halva släkten är här hemma hos oss och de kunde inte vara mer tråkigare, menmen har fottat för mitt kolage! Ska senare till Gabi och dem om det nu fortfarande är så. Ska fotta fotta fotta!!!

Jag hoppas verkligen att 09 blir allt jag önskat mig och mer. Jag blir 19år dåra (GAMMAL) OCCCCH jag har lovat mig själv att höja självförtroendet. Höjde det 0.5% får se hur mycket det höjs detta år. Får önska alla ett GOTT NYTT ÅR och mitt ord är att skaffa mig förfan en POJKVÄN!! har vart singel föralltid nu :)

:)

Shaaaaaaaaaaaaaaalow
mycke´t MYYYCKET har hänt senaste. Arani har äääntligen fyllt år. Har Jullov sweet sweet Jullov. Isold jävel är i island. Jag har inte plattat håret på 2 veckor nu :D:D plattången har jullov med ;). Har träffat killar här och där. Vaart med om jävla människor. Har snart läst alla Twilight böckerna ( äger alla och ligger på trean). Har sett filmen 100000gngr. Måste se Yes man med Jim!! den filmen dööödar.

 har förresten köpt en kollage bok där jag ska klistra massa bilder som jag tagit med kameran! behöver bara min lön för att skriva ut dem! Jusste vi kommer vara klara med rummet som vi gjort om och slängt massa. Vi behöver bara måla nu :D:D

Var på föreläsning om Islam idag i Skanstull. Gud var så jäääävla bra. De pratade om att slå barn att det är fel i Islam! Så gå inte runt nu och tro att det står att man får slå sina barn eller kvinnor!

.

Länge sen jag skrev, hur som helst. saker har vart helt upp o ned. Blir sjuk heeela tiden. Börjar tappa tron om jag ens har kompisar. Britney Spears fyllde år igår :) GRATTIS .

Är så jävla trött på livet, det är för jobbigt. Vakna gå till skolan. Jobba på helgen sen skolan igen ?? Gud vad jag längtar till sommarn för då ska jag deffenetivt till Marocko !!!

RSS 2.0