lalala

YEEEEEEEI då var det bestämt, jag ska till Marocko sista maj!! BARA jag och mamma.
Sitter hemma nu och tar det bara lungt, har typ sminkat mig, hade skit tråkigt tihi och så SKA jag ju ut ikväll :P

Sitter och mobbar med lillsyrran , vi mobbar kändisar sååklart :) vi har typ varsin dator framför oss, alltså den här familjen och datorer shit alltså. Vi har 4 bärbara och en vanlig.

SNaaart är det sommarlov talalalala





damdamdam daaam

Jag har nu allvarligt suttit 3 timmar och gjort engelska skit som jag förväntat bara skulle ta en timme men nej nej , det roliga är att jag inte ens är klar än :O baaah hur som helst kollar på Cheers just nu :D så himmla kul. Tidigare under dan var jag hos tandläkaren så ni kan ju tänka er hur min mun  känns just nu (pain). SEEEN var jag ute och köpte en mini Homer :D skit söt sen när jag kom hem åt jag chili con carne och kollade på Pineapple express SKIT rolig haha men också helt värdelös :) Aja gooooooooooooooood natt

najnajnanj

nu sitter jag här och tänker vad jag ska skriva bläblub, har v art ute på "promenad" nu all by my self :P


update

sitter i skolans bibliotek med Isold (som hålslagar massa papper) , har nyss lånat en bok och dööör av hunger :)


fan skit bajs

Jaha då var man såkallad "hemma" igen :( detta stinker! Jag vill fan så tillbaka men mne..
Skolan imorgon :( detta kunde inte vart mer tragiskt, gå tillbaka till det vanliga grrrrrrrrrrrrrrr aja

Äter köttbulle toast av driss :)

So happy

tro det eller ej men jag tror, ar i SCOOOOOOOTTTTTLLLLAAAAANNNNNND!!!!
Yeeeeeeeeeeeei for me an my friends
Allt ar so perfect, i toan finns det plattong, PLATTONG!!! (och hortorkare)
Vorat rum har varldens skonaste tecken :D och kudde. De har bocker har so jag ar inte helt laslos!
Gatorna ar obeskrivliga :D Och vi traffa Pavel som var kvar har.
Jag har kopt hittils en t-shirt och muffskor!
Oj viktigast av allt vi for gratis frukost och vi har ett kok for oss sjalv for vi och tvo till e de only i hela hotellet >D

Saknar er alla men inte Sverige men vi ses om 3 dagar >(

Detta gor till Linda, Gumman jag alskar dig med!! Till Linda Jano

ojusste jusst nu ater vi chips >)

Today is tha shiiet

Idag är dagen, dagen jag och tjejerna väntat på. Im going to Scottland dude :D
Sitter hemma hos Gabi, har nyss käkat pizza och vi har växlat pengar, har sagt hej då till alla och nu kollar vi på tv!!
Jag ska till Skottland nänänänänän :D HEEEEEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!
ses på söndag....

sumsumdumdum

För roligt, vill bara påpeka att när folk äter middag, lunch eller whatever så sitter de tysta, njuter av maten och tar det lungt eller whatever men när min såkallade familj äter eller rättare sagt käkar så skriker vi som i helvete, garvar, gråter och så mycket mer. Snacka om en hel båt med känslor??
Idag var det jag och lillsyrran som satt och åt. Mamma hade lagat nyttig mat (älskar det). Som alltid var vi tvugna sitta och överdriva, sjunga, och skrika. Haha här är sum pictures.



WE ate fullkornsris, nudlar, stekt svamp, kyckling och rökta grönsaker. måste säga att jag är mätt!

Ville också säga att jag nu läst ut alla Twilight böckerna, och det känns lite sorligt men är så glad att det är slut och får helt enkelt hitta någonting annat att läsa :( men men några rekommendationer??


Kolla vad Driss (min bror) hämta hem, yeeeeeeeeeeeeeeei. Bra att jag redan vart hos tandläkaren mohahaha


ready when youre ready now

Vaknade ett idag, men kan inte säga att jag "sov", speciellt inte när mamma som vanligt kom in och ut och ba ska du inte till skolan ecetra ecetra. Hur många gånger ska man förklara för henne att jag har tid hos tandläkaren och hinner inte till båda??
AAAJA min frukost blev äppelpaj med vaniljsås :) sen gjorde jag något jag känner att jag inte gjort på länge, tittade på Ellen Degeneres show. Fan så många minnen från sommaren. Det var typ rutin att vakna, titta på Ellen sen ut och vandra.
Nu är det MTV soom vanligt, guud vad jag älskar den kanalen om det inte blir mitt framtida jobb :D!! men hur ska man få jobb där? Hursomhelst Crossfire var på (blev haypad) men nu lyssnar jag på Katy Perry's senaste!!

En dag kvar tills Skottland yeeeeeei... pEACE ska bounca fortsätta titta på MTV de spelar happy birthday
okokok nu overdrive jag, jag vände kanal till tv3 och hitta how I met your mother haha me watchiiieee
















tell me hind..

Ok eftersom jag nu har så tråkigt och min lillsyrra dissat mig ska jag svara på frågan många undrar (kanske inte du), jag har inte blogg för er (som vissa har), jag har blogg för att jag ska komma ihåg vad jag gjorde,tänkte eller kände. Ni som känner mig vet om mitt fiskminne :P och vad är bättre då med blogg och bilder :) Så nu tänkte jag dokumentera lite saker som händer  ..

 
Min fula packning till Skottland !
 
Min sida av det nya rummet, snart blir väggen rosa också
 
Haha mina älskling hörn (ska hammra upp hyllorna och snart en plasma)
 
 
Outside, jag ser det snöar det var väl roligt hurra...... not
 
böcker jag läser just nu eller rättare sagt böcker jag snart läst ut yeeei


Detta är ett tråkigt inlägg

happ då var det bara 2dagar kvar för mig att lämna sverige och åka till Skottland-edinburgh :D
Jag lääängtar, även fast det bara är för 5 dagar, det ska vara skönt att komma här ifrån och bara andas!

Gick inte  till skolan idag, ville verkligen bara ta det lungt, orkar inte med världen just nu. Lääängtar till studenten då blir det vafan UsA!!!

Har nyligen packat klart, behöver igentligen inte göra det förrän imorgon men jag har så tråkigt, ska snart läsa fjärde boken twilight :) har nämligen bara två kapittlar kvar sen är det the end! lite sorligt men jag vill ju läsa jut dem :)

Var ute med tjejerna, var i nivå sen chaplins. Vissa saker gick wow vissa gick för långt, men in tha end I had fun ;)Vi på nivå








MOHAHAHHAHA

 &  ___-->   =



Bohmida

Veckaklocks skiten väckte mig lite snett idag så jag somnade om vilket ledde till att jag inte gick till skolan :(. Men

iiimorgon ska jag och girlsen till Chaplins :D shiit var så länge sen jag var där vafaaan!!! Men ska fan dit med värsta självförtroendet skiter i ! och jag ska ha så kul nenenene :D:D och det blir Scottland om 7 dagar!


Sitter nu och läser igenom Twilight boken 4 ' breaking dawn'. Hitills är den så jävla bra. Jag har även pratat med Nadja om vad som händer and she let me know on the best parts :D Jag längtar så att läsa ut den tihi!

Har gjort alla mina läxor, är chokad :S
Hur som helst Usa närmar sig mer och mer än man tror. Det blir studengten snart enligt mig och så ska jag fan dit. Har ett dilemma bara, ska jag vara med Samia eller ska jag som en au Pair?? Vet fan inte :/








Morphthing.com

hahaha en hemsida jag rekomenderar stort. du kan sätta ihop två eller flera kändisar och se hur de ser ut som en person eller så kan du sätta ihop dig med kändisar (rek. medlemskap 'gratis'). Bra sida för oss utråkade :)


exempel:

 &  ___--->


demndemndemn

snart snart 9 dagar till SCOTTLAND weeei ;D
Ísold is back, och hon sover här ;)

'I do not speak scottish'

Var och träna med morsan igår :D fett najs, men skämdes över att hennes kondition var skiit bra :O I looked like an ass!!

HURSOMHELST THE BIG G : Jaaaaaaaaag ska till Scottland weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei :D 21 - 25 Januari!! Jag längtar så jävla mhycket!!

Idag  började skolan, no more Jullov vafan :( men aja snart snart närmar sig sommar lovet! Det vill säga mig som äntligen blir 19år, marocko på väg, bröllop och så meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Shit fett många skivor jag ska på :O hur ska jag manage så många hahah aja får se hur saker och ting blir ^^ nu är det SCOTTLAAAAND that is tha shiiieeeeeet



Ska till Edinburgh!
Januari 21 22 23 24 25

Dagen började med ...

att jag vaknade hos Meryam. Åkte till stan hämtade ut mina bilder till mitt kolage :). När jag senare gick till jobbet för att jag trodde att jag jobba men nejnej jag var ledig. Så jag köpte present till Ani sen åkte jag hem. Jobbade på mitt Kolage i 4 timmar. Im so proud of it ;). Sen valde jag att kolla på tv vilket jag fortfarande gör :D. Såg han som spelar jacob i twilight på en film när han var typ 10år, so cute! Kollar fortfarande på tv nu. Kanal 4 SCREAM :):) ääälskar filmen!



Jag på nyår hos Emma :)
Isolds dödande kommentar : weee you kept up your fabulous hairdo!! :D i tought you well young master hairjedi :P

blaa

Kvällen senare blev en kinda succes när jag gick och träffade kompisarna på nyår.
Idag har jag tagit det lungt, städat och moppat rummet också, vi ska väl snart hoppas jag måla den vilket hela rummet kommer vara en succes då :)

Imorgon ska jag träffa Meryam och köpa jävla plus kortet :/ den kostar runt 600??

Skolan börjar om 7 dagar SKIT!! Vi har ju bara haft 2 veckors lov ju??
Ajja bättre, Marocko närmar sig allt mer hela tiden mohaha :D:D, fyller 19 den 3 juni tro mig det ÄR snart :)

RSS 2.0