Hej hopp känner mig på topp

Imorgon blir det ääääntligen Lady Gaga :D alltså livet är så underbart just nu vill bara njuta föralltid

Föresten hittade bilder från kryssning som jag var på, sök mig på BDB ska ladda upp bilderna där ;)
New York känns bara närmare och närmare och så gör sommarlovet också. 3 nov blir det Gavin Degraw! ska du gå? jag ska iallafall ÄLSKAR HAN JU :D. Det var länge sen jag pratade om MP faktist speciellt när han fortfarande får mitt hjärta att gå DEBOOMTEBOMMBOMM :)

Skolan har ju börjat igen och det känns väl ok men jag hänger på fortfarande, speciellt när jag tänker på han som går där MUMS :). Läser en skit rolig bok på engelska just nu också, brukar alltid köra hög läsning för mig själv (jävligt bra träning för utal). Den heter Pretty Face och jag rekomenderar stoort! Ha en bra dag allihoppa för jag vet att jag har en RIGHT now. Jusste lyssna på låten David Gray - This years love .. Älskar den låten.
Hoppas jag inte glömmer kameran imorgon !!















Min kompis i ett skåp så jävla söt















Igår ...

satt jag och lockade mitt hår, de som känner mig tycker att det är onödigt för mitt hår är naturligt lockigt.
Men HUR som helst, det var en speciell hår lock som fastnade och vägrade släppa tången så jag fick panik. Haha jag viftade med tången fram och tillbaka så att locken skulle släppa och då brände jag mig på halsen???!?!
För att beskriva smärtan precis så kändes det som om jag hade bränt igenom tången in i halsen ntntnt, jag är inte så väldigt smart.
Haha nu ser det ut som sug märke, mitt första (falska) sugmärke.
Fast det finns många roliga historier om brännmärken jag fått. Min första var på pannan, fast den var inte så rolig. Blev kallad för scarface -.-
Den andra var på öglocken, fast det var min kusins fel. Hon ville platta mitt hår och tappade plattången på mitt öga ÖR?!?!
Hahaha min syrra skulle värma magen en gång med plattången för att hon "frös". Hon tappade den på sin tå och ja brände sig -.-

Jag har faktist aldrig tänkt på det men alla människor har faktist bränt sig minst en gång och det måste inte vara platttången eller in my case locktången. Så om du inte bränt dig än måste det vara skit jobbigt att bara vänta på den dagen det råkar hänta.

noooooooooooooo

nnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOoooooooooooo


ÄR SJUUUKK :(

boomchika wawa

detta kom från helt enkelt ingenstans!
Ok först och främst vad alla undrar över är varför jag fortfarande är vaken när jag igentligen borde njuta min sista dag med sömn innan sommarlovet är official over. haha Jag sov innan :) men nu är jag klar vaken och kollar på, ntntntntnt MTV SÅKLART (as always).

The voice var sjukt bra allvarligt, ungdommar från blå, grön och röda linjen fyllde upp hela kungsträdgården! FloRida Colby Brick&Layce var där och så fler!

Har bestämt att skita i Marocko totalt och att spara pengar till USA istället, vilket är mitt dröm land GOD BLESS USA! Har gjort en spar gris där alla pengar skall till. Jag har ju också 4000kr från stipendiet att börja med! ÄNTLIGEN alltså jag vill så diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!

Jag rekomenderar föresten låten Flo Rida ft Will.I.am - In the ayer , älskar låten! Den sitter verkligen fast i min hjärna och föresten har ni sett de nya JC reklamen :O det är ju freaking snubben fron filmen crazy. Han har blivit jävligt fin moahahhaha.
Har börjat spela ssx 3 igen, den är ju så jävla rolig.

NRJ in the park 30 aug! Får ej missa Lady Gaga. och får ej glömma kameran igen som på the voice!!











JUST dance :)

Så kul hur jag ibland har bra saker att skriva om, veckor som går upp och veckor som går ner. Idag är väl en sådan dag då allt går ned igen. Börjar få för mycket av sådana dagar INTE BRA alltså. 
Vill bara säga till alla som jobbar med service : JOBBA FAN INTE MED SERVICE OM NI INTE VET VAD TREVLIG ÄR FÖR NÅGOT , så nu när jag fått det sagt :)

Idag var jag i sommarskolan igen, var faktist ok. Konstigt nog lärde jag mig mycket :O ahaha .
Har blivit mtillfrågad om jag vill uppträda :) jag älskar sånna frågor, får mig att känna mig känd :P

Tar studenten snart, då närmar Amerika sig :D:D yeeeeyi

Har lyssnat för mycket på låten Just dance med Lady GAGA. haha det sjuka är att den igentligen make no sence men ändå älskar jag den ;)

Ojusste är kär igen :/ åh herre gud vad jag hatar och va kär speciellt när han inte är kär i dig??? men det är bara ännu något i mitt meningslösa liv. Måste fan sluta tycka synd om mig ( kan lova mig själv det som nyårs löfte :) )

grrr

gud har aldrig känt mig så sjukt jävla irriterad som i´dag, ibland undar jag faktist VARFÖR man har kompisar när de aldrig behandlar dig så som du behandlar???

shalallah

träffade en kopia av mitt ex , han var så lllllllllllik att de va sjukt :O han tyckte jag var vacker :P

RSS 2.0