NEW FREAKIN YORK!

Mina biljetter till USA är köpta och jag åker den 28nov till den 10 januari och är så sjukt glad över det, minus all katastrof mina kusiner går igenom just nu :( kärleken går ut till er!
Lyssnar förresten på en av mina favorit låtar The Script - Nothing den är så fin.
Har jobbat självklart som vanligt haha, shoppat lite små grejer som jag levt utan när jag levt fattig :P
Firat underbara Lidias födelsedag som nu även är på väg på sin lilla äventyr till Chile, hoppas på det bästa älskade.
I lördags firade jag Taraneh som också blev 20år och en stor tjäj :) sjukt kul kväll med mycket dans faktiskt.
Firat Eid också, happy eid alla kära muslimer.
Idag så åkte jag till Klippotek1 och satte in fjäderextentions, sjukt fina och så åkte jag med Mia till Kista och efter det stan haha. Vi lunchade på TGIF , hennes kompis Elif var med och så kom syster också. Köpte en ny jacka :D och så kom jag hem.
Nu sitter jag som en potatismos och har ONT i magen för det är den veckan :/ så ska softa med lite Jersey Shore och så får ni ha en fortsatt fin Tisdag.
 

Tisdag

Idag vart en ledig dag samt en bra en måste jag säga. Umgicks med systerbarnen samt som jag bara softpotatis my ass :).
Har umgåts med kollegorna på ett ställe som heter Malek's grill och rökt sjukt god vattenpipa! Ibrahim, kom från Norge och hängde med mig och syster vilket var sjukt kul. Annars har jag faktiskt bara jobbat, och det har vart ok förutom all drama som helt plötsligt försegår men men nu ska jag kolla lite på Jersey Shore och längta till New Jersey haha.
 

We're beautiful like diamonds in the sky

mycket mycket har hänt :) så nu skriver jag av mig lite sen tänkte jag faktiskt lägga mig samt kolla lite på senaste Jersey Shore
Först och främst måste jag säga, vart i hellsicke har året rullat ? 2012 kom och kommer deffenitivt gå, förhoppningsvis firas den i New York som planerat.
detta meddelande är till den framtida Hind, SLUTA lyssna på Rihanna - Diamonds innan du tröttnar!

Lördagen hängde jag med kollegorna och vi rökte pipa på Malek's grill
Söndag umgicks jag med Mia i Kista och såg Savages
Onsdag umgicks massa underbara med mig på jobbet
Torsdag vart jag på Malek's grill med Helda och Sofie
Fredag (idag) så var jag med systrarna i Skärholmen, klippte mitt hår, vi åt Subway och så umgicks vi hemma. Jag var tyvärr tha partypooper och somna. Blir så när man bara jobbar, vilket sumerar resten av mina dagar som gått. Men men värt just nu!
 

Tisdag

Vaknade upp lite upp och ned känns det som, för det första ser mitt ansikte så svullet ut och så känns det som om mitt huvud hänger löst och väger 100kg. Rolig beskrivning men sant.
På fredag har filmen Savages premier men eftersom att jag måste jobba så ville brorsan gå med mig på Lördag :) så jag ska reservera två biljetter till han och mig (om han inte på ngt mystiskt sätt bråkar med mig igen).
Hur som ha en bra dag alla, vart inte så inspirerad till att skriva något. Ska jobba snart så jag ska hitta något kul denna timma.
 
Puss
 

Tillbaks till det vanliga

Då var Umeå-resan över och Insam gumman vaknar till en tom vägg :( naaw saknar dig med!
Resan hem gick jätte bra och jag åkte hem till syster direkt för att skippa hela resan med tunnelbanan. Umgicks lite dära och dagen efter åkte jag hem. Har gjort lite hemsysslor nu som att städa rummet, ordna för jobbet och ska fixa mat snart innan jag måste dra. Ska ta och ladda ned första delen på sista säsongen av Jersey Shore:)
Hoppas ni alla har det bra och så höres man.
 

Umeå day 7

Då var denna resa slut. Sjukt hur snabbt en vecka kan gå, hoppas bara nästa vecka går lika snabbt så man får jobbet överstökat. 
Igår så gick vi för at handla in lite saker som Insam behövde och passade på att köpa mys för vi skulle kolla på The Dictator när vi kom hem. Hälften av filmen ringer några av hennes kompisar och bjuder oss på hemchill. Så det var en kväll av lite nya människor och sedan en skjus hem.
Hemma slängde båda av oss direkt ner på sängen och somna fint. Idag var det frukost med våfflor igen mums och fortsättningen på The Dictator. Nu lagar hemmafrun lax och jag har packat helt klart och lär röra på mig runt 7.
 

Umeå day 6

Jaha då har denna vecka gått som luft. Åker hem imorgon och det känns lika dåligt varjedag :( måste fan ta mitt liv på allvar nu och välja en framtid som är värd att satsa på!
Igår när Insam kom hem så gick vi och åt Sushi med hennes kompis. Efter var det dags för biopremiären för Taken 2. Hade låga förväntningar men den vart hel bra faktiskt :) När vi kom hem chillade vi med arabisk musik och vattenpipa.
Idag vaknade både jag och Insam sent på dagen, det blev våfflor till frukost :D jag städade huset som tack till att hon ändå låtit mig få stanna och erbjudit mig bara massa kärlek. Sen somnade tröttern igen haha men jag försöker att inte sova så mycket när jag ändå fått en bra sömn.
Hoppas Stockholm har det bra iallafall med sol äntligen, här regnar det tyvärr oändligt mycket.
 
Insams sätt att droga ned mig! Hon visste att jag skulle ha ont dagen efter så hon la fram tabletter till mig på bordet att hitta :)

Umeå day 5

"Du är i en matsal med framtida läkare, kolla vad du hittar" haha detta är vad Insam sa till mig igår. Hon fick det låta som en buffe :P tyvärr var inte utsikten passande haha.
Igår avslutade vi kvällen med att åka in till stan, hämta ut biobiljetter för idag. Vi ska nämligen se Taken 2 och idag är premieren. efter rullade vi vidare till Max, jag fikade och Insam åt samt var på spaningen haha.
Efter kom vi hem och hon gjorde sin famous tonfisksallad så jag och hon kunde få mums lunch idag :D.
Aja förutom att jag fick min mens idag :/ så ska jag bara ta det lungt, målade mina naglar som känns fina nu mihihi.
Peace
 

Tips till er, påminnelse för mig

Tänkte skriva upp om några hårprodukter jag testar :) Jag brukar alltid skriva upp det jag köpt eller testat för att kunna gå tillbaka och se själv vad som funkat och inte funkat. Vilket det är ett bonus för er som vill ha bra tips!
Precis som att tandläkaren vet bäst om vilken tandkräm man igentligen borde köpa istället för att ta en vanlig på ica maxi så ska man alltid lyssna på sin frisör som gör jobbet på ditt hår och vet vad som passar just dig. Han tipsade om L'oréals Lumino Contrast (hårinpackning) samt Vitamino Color Shampoo. Båda produkterna gör sitt, luktar sjukt gott och finns ändast hos hårsalongen. Speciellt jag som ääälskar hår, produkter och att mitt ska må bra så måste jag säga att dessa bara är ett possitivt köp och tydligen så har jag använt fel och lite för dyra produkter om jag ska vara ärlig. Så om du är någon som har slingat/färgat hår så är detta man ska ha, jag är någon som har torrt hår och blir värre pga hög-värme och färg. Produkterna återfuktar, ger fibrer och räddar hår från att bli skadat. Och så fick jag veta att skadat hår inte kan räddas av någon produkt alls, det ända som finns för det är att klippa sig så bli inte lurade av alla reklamer som påstår att det räddar skadat hår, du kan bara hjälpa håret från att bli skadat.
 

Umeå day 4

Redan haft tjejkväll med pipa, massa gott och bakelser. Kommer vara lite tråkigt att åka hem känner jag :( men ändå så saknar man Stockholm. Mycket blandat.
Idag vaknade jag, åt frukost som Insam lämnat till mig och så lunchade jag med henne på skolan, fick träffa hennes kompisar hon umgås med. Efter jag skulle ta mig hem så tappa jag bort mig, tog fel buss, betala för mycket på bussen och så vart jag bara too pissed to even try again haha. Slutade med att jag valde att promenera hem bara :P Nu ska jag nog bara ta det lungt. Hade planerat åka in till Vasaplan men tror jag bara ska softa, fötterna gör lite ont efter en onödig prommis i nya skor haha.
Får se hur dagen slutar när Insam kommer hem.
Puss på pannan!
 
Lägger upp bilden på maskaran jag sa att jag köpte igår. Gillar den hittills :)
 

Umeå day 3

Onsdagen har redan den rullar förbi, men idag kändes som en extra lång dag.
Först vaknade jag tidigt för att följa med Insam till sin läkartid. Efter åkte vi in till stan, jag byte tröja, köpte ny maskara och så åt vi sushi :) GODASTE, bra sushi i Umeå FYI.
Efter åkte vi ut till skogen, och handlade på ica maxi typ som woffelhjärnm våffel mix, ingredienser för en rabarber/hallon paj och massa annat gott.
Hemma deckade vi helt ut, och när jag blev på tvingad vaken en andra gång :P så började vi laga korvstråganoff och så förberedde vi paj. Jag tog en dusch och åt världens godaste matt. Nu gör vi köttfärspaj pga lite missförtsånd tidigare :P och för att inte slänga än massa. Härr får man äta en massa för det är billigt och köps massor och måste därför ätas en massa. Haha Umeå = Mat, I ain't complaining :)
Aja pajen e snart klar och jag ska sova snart för att årka luncha med Insam på universitetssjukhuset.
 

still day 2

Jag vågade ut mig på stan idag och måste säga vart inte besviken. Butiker man aldrig hört talas om plus det gamla och det forsade med snygga kläder. Tyvärr så forsar det inte med pengar så jag gynnade mig själv med den billigaste toppen från GinaTricot (snygg iallafall) och ett par boots från DinSko för 400kr. Velat ha liknande modell länge så jag passade på så billigt! Lägger upp en bild :)
Har ätit nu iallafall och Insam och jag kollar på She's the man, ska tvinga henne med pipa sen mohaha
 
Dem svarta på tjejen med mörkt hår! 2 die 4

hej då Stock(boring)holm / Umeå day 2

Insam är så ond! Hon tvingar mig diska städa :O Nej skoja, AAH Hej Umeå och Insam :) Kom hit igår och resan gick som smör. Vart jätte konstigt att se henne men på samma sätt lika normalt som livet. Jag har bara känt mig välkommen och hon har redan bjudit mig på värsta maten! haha jag kmr må bra här denna vecka.
Idag vaknade jag och Insam vart här lite och gick sedan till skolan. Men vad gör det mig :P hon har MTV whäät och så ska jag fixa mig nu och se Umeås Vasaplan på egen hand.
xoxo for now
 
Från resan igår:

RSS 2.0