alltid

Ingen i denna värld i detta liv eller nästa kommer att förstå vem jag är eller vad jag vill. Bara jag kunde få förklara, få visa att det enda jag lever för, brinner för i denna värld, i detta liv och nästa är musiken i mig. Det är den sanna kärleken, glädjen jag igentligen vill visa, inte den ni ser nu, idag, den ni alltid sett utan den jag igentligen är. Sätt mig på scen med en mikrofon i handen och tårar från mina ögon så kommer du förstå, inte med orden eller med rörelserna eller med utseendet utan min röst. Rösten gud gav mig, den sanna rösten som berättar vem jag är och inte vem du tror att jag är.
Men sanningen är att jag måste tro på mig själv, tro att jag kan klara det, tro att skälet till att gud satte mig på denna värld var att få bli den jag igentligen vill bli. Med drömmen i mitt hjärta, drömmen ingen kan ta ifrån mig, drömmen jag endast kan komma åt måste få sin tid. Låt den ta den tiden den behöver för när det gäller kommer den att lysa, lysa starkare än solen, lysa så starkt att ingen kan stå i vägen. Stå du där och se på när jag klarar det, när jag inte längre behöver gömma mig.

blabla

saker har vart upp o ned som vanligt. Aid närmar sig bara 3 dagar kvar :)! Livet är väl underbart på något sätt men på nått sätt upplever jag stress och ångest hela tiden, önskar att jag kunde få stop på det och då menare jag det :/
Jag och Kawtar satt och prata om att anmäla oss till lyxfällan :P låter som en idé

Har  vart hos Yayi och tjejerna. Sov där och stannade kvar på morgonen. Vi kollade på tre filmer i raken :)

friends friends friends...

Veckan har vart faktist mer bättre än vad jag trodde att den skulle bli. Har återupptagit kontakten med mina vänner igen och det har vart så skönt att få vara med dem igen. Jag vågade inte riktigt göra det för att det hade gått så långt. Men igår var jag med Suzan och hon hade bra nyheter att berätta och vi fick gratis ansikts mask i lush :). Idag gick jag hem till Ani, Gabi och Yayi kom sen. Men det var trevligt att umgås med alla igen :). Det blir film med dem nu på fredag! På lördag ska jag nog ringa Meryam (hon som alltid tror att jag glömmer henne) Sen på Onsdag är det Ramadan Karim. Aid det vill säga och jag har bjudit tjejerna på middag :)!!

OCH jag MÅÅÅSTE ta och fixa min mobil alltså!

Njut av en riktig klassiker

Ultimate KAOS - Casanova



God morgon

Vi (hela familjen) vaknade som vanligt halv 5 för att äta innan fastan. Så jävla skönt att det äntligen tar slut om 7 dagar!
Valde att stanna vaken så jag har snart vart vaken i 4 timmar redan. Som vanligt krashade jag framför tvn och mtv! Vad skulle jag göra utan den kanalen :O vill inte ens tänka tanken.

Aja idag är jag inte sjuk så jag kan inte ursäkta mig bort från skol orienteringen idag :/ This sucks! Sååå det blir skogen ännu en gång. Alltså vad är det igentligen med min skola och jvla skogen. Ser jag ut som en natur människa NO I dont think so. Ska iallafall bli kul att tappa bort mig igen som förra gången haha :P

Allt är så fel just nu. Kommer få skit lite lön igen och tiden till Marocko börjar bli knappt, kommer aldrig hinna samla alltså. Sen är det press att klara av ekvationen i matte och samhälle måste också klaras av annars blir det ingen stipendium tydligen :/ Vet inte vad jag ska göra längre :( Börjar verkligen tro att det varken blir någon Marocko eller USA efter trean! This REALLY sucks.. Ska bli kul att läsa detta efter 3 år och se vart jag hamnat då..

..

mår jag bra just nu? hmm får se em NEEEJ! Har jag någonsin mått bra NEJ.
Har jag bett om att få vara vart jag är nu ha de syskonen jag har ha den värsta pappan jag har, bli bortglömd NEJ NEJ NEJ!

Allvarligt vad är meningen med livet? Från och med nu LÅT MIG VARA FÖRFAN IFRED!

Britney Spears

Så j'vla glad och det här är en stooor skäl till varför jag jobbar. Köpte nyss den sista senaste skivan med Britney "blackout" nu har jag precis alla mohhahaha!

Min samling :


Oh gud!!!!!

Tidigare skrev jag till en av mina favorit författare Mary Hogan. Konstigt nog svarade hon :D shiiet alltså jag vart helt chokad. Hon skrev såhär :


Hi Hind!
Thank you SO much for writing me. You made my day.
I'm always so thrilled to hear from readers...especially readers in other countries.
I've never been to Sweden, but would love to go. Someday, maybe.
All my best to you,
Mary



I feel so happy :)

Kom nyss hem. Hade en helt o förklarlig dag idag. Känner mig så lycklig för det var så mycket på en och samma gång. För det första är det ju fastan Ramadan sen så är det en fredan (jim3a) sen så var jag i musken hela dan precis som planerat. Kan inte förklara känslan av att bli omringad av muslimer. Best feeling ever! Så för er alla snart om exakt 11 dagar så är det aid eller som vissa säger bajram. wiipiiie

Mary Hogan

Hon är så jävla bra författar hon skriver roliga inspererade böcker, älskar henne speciellt för att böckerna är på engelska :D! Först läste jag "pretty face" nu läser jag hennes första bok "the serious kiss" vilket är så JÄVLA bra!!

 











gud var min styrka

idag mår jag si och så. har planerat imorgon att efter skolan åka direkt till musken och be dära alla böner. Jag behöver allvarligt vara vid muslimer just nu vilket jag e jävligt irriterad på de icke troende.

Ojusste kolla vad jag hitta i en svensk koran, jag citerar " ....slå aldrig guds tjänarinnor..... "

wippie

Senare under dagen efter att änligen öppnat fastan och fått i mig rejääääääääääl mat haha :D så gcik jag och sola solarium hos min syster soon to be mother! Det var min första gång och ska jag vara ärlig så trodde jag att den skulle falla ihop och bränna mig till miljontals bränn skador :O men aja ska tända tvn nu och kolla på mtv :D eller inte :/

















Män får slå kvinnor inom islam

Alltså är så jävla irriterad på folk som säger saker om islam de inte kan stå på????
Igår sa en tjej bara rakt ut från ingenstans det står i koranen att män får slå kvinnor. Ingen jävla bevis hade hon och jag vet fan inte vart hon fått det ifrån???? Alltså allvarligt Jag vet att det inte står och mamma och pappa som läst koranen vet att det inte står. Imamen predikade till och med om det förra fredan om relationen mellan kvinnan och mannen. Grejen är att Kvinnan har mer respekt än mannen. Hon bär sjal och är "mannen i huset". Det är kvinnan som bär på barn och går igenom lidelse i 9 månader. Hon tar största platsen i himmlen.  Alla vet att inom islam förutom gud och profeter så är kvinnan den tredje man ska respektera speciellt om hon är en moder. Varför kan aldrig någon säga sånna hära bra saker om islam?????? varför ska de alltid ta upp cp grejer som människor felar och använder islam som ursäkter.

Skulle jag verkligen vara muslim om män fick göra så? tror ni jag är någon satanist som dyrkar våld eller???

pff..

Så jävla trööttt på folk som s ka leka mina vänner alltså allvarligt jag skämtar inte när jag säger att jag är hellre kompis lös än att ha kompisar. Det är så jag alltid har klarat mig och det är så jag kommer att klara mig! Så från och med nu jag pallar inte vara social mer ! Hatar verkligen alla kompisar jag har grrrrrrrrrr vill verkligen bara blääääääääääääää

The Veronicas - Untouched

Älskar låten , du kommer också det!





ninonino

Jaha jag lurade visst mig själv , blev ingen skogen. Alltså om jag är sjuk vad fick mig att tro att jag skulle orka vandra i skogen.
Hursomhelst sitter hemma och kollar på mtv som vanligt :) Gissa vad som ä på Chris Brown vs Michael Jackson. Ok det var väl dumt klaaart att MJ vinner hallåååå, you'd be an idiot om du röstar på Chris haha. Chris skulle inte ens kunnat dansa idag om det inte vore för MJ!

Hur som helst ska jag kolla på THRIIILLLEEER :D nu , och kanske KANSKE lära mig the famous dance alla gör hela tiden :P

Drumline

Gissa vad som är på tv 3 så här sent ? Drumline :) med Nick Cannon. I freaking love that movie men måste fan ta och

sova snart klockan är 3 am for god sake ..... But can't resist finns så jävla snygg kille med :O Föresten kan inte fatta att Nick är gift med Mariah Carey??????????? Oh god Im scrued jag ska fan till skogen imorgon 8(








 


Dingdong

Som vanligt och kliché aktit så är jag , gissa drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr SJUK haha, det är det ända jag är bra på i livet. Att bli sjuk! :/

Aja imorgon är det mentors/klassens dag och vi ska vara i skogen bläää. Det här är det roligaste vi blir uppdelade så det är inte hela klassen och min mentor måste vara kvar i skolan hahaha varför heter det då mentors/klassens dag?

Dingdong, kan inte sova soom vanligt :( Any tips? skulle faktist kunna behöva någon.
De sista veckorna har det vart så jävla mycket prat om varför jag har pojkvänn och varför jag inte har det? Tror folk inte att jag vill ha pojkvänn eller? det är bara så jävla svårt att hitta en bra kille OCH muslim nu för tiden since everyone goes icke troende

Jag kollade på vma vilket är heligt för mig , mtv och allt ;P Hur som helst värrrrsssta comebacken Britney Spears gjorde? HOn vann 3st moonman, hon vann ju mest av alla ??? I CALL THAT COMEBACK!










skitskit...

Oh någon jag kan tänka mig se ut som är nog hayden panettiere. Hon har verkligen allt skrattet humorn rösten skådespeleriet osv. Oftast för mig är Liv Tyler men hon börjar bli så gammal nu :P så jag håller mig till yngre versioner idag. Hon är dock bara ett år äldre :D Hon spelar också Claire i mitt FAVORIT serie Heroes ^^

















rajtan

Fick se LAdy gaga vilket var bäst, trängde mig längst fram så jag fick se allt bäst Filmade allt också

har färgat håret och klippt mig, har inte vant mig med färgen än :/

OJUSSSTTTE Fastan började för 3 dar sen

RSS 2.0