God morgon

Idag blir Sverige en timme bakställd och vintern närmar sig. Jag vaknade sent men förlorade inte dagen ändå. Jag lagade lunchen och det blev korvstråganoff vilket är awesome :) ligger nu bara i sägen med syrran fort. sovande bredvid och så läser jag min favorit bok pretty face av Mary hogan som jag hade beställt innan all elände. Vi får se hur dagen slutar. Firar min första halloween sjuk. Peace


Björn blund

Först vaknade jag, städade, duschade, satt barnvakt sen så sov jag siesta. Släkt kom förbi -.- och kusinen hade med sig massa choklad till mig. Lördagsgodis enligt henne. Allt som allt världens tröttsamaste dag och så får jag se att såret blödde på sidan om :( mamma säger att det inte är något farligt men jag vill bara bli frisk


Yeah buddy!

Helt jävla sjukt. Bloggar från iPoden, idag hade mamma fest hemma för min nya syster son. Takten, ljudet och humöret var helt upp o ned här hemma men alla hade det trevligt och nu luktar mitt hus föralltid mat haha. Gabi fick spontant lust för bio så hon hämtade mig med bilen och så såg vi primiären ( hur stavas det :p ) för In Time med Justin Timberlake. Den filmen är by the way INSANE så sjukt jävla värt att se den!! Aja ska sova nu och orkade inte starta datorn så här fick ni lite av min dag Peace


Gjorts idag

Skärholms shopping, och det hära



Grattis Lidia

Idag blir en underbar person 19 år! Har ladrig sagt detta till henne men jag är avendsjuk på henne för att hon är verkligen underbara i alla grunder och nivåer


Lyckades fira henne idag även, yeei me for getting better

Long story short

I onsdags åkte jag in till akuten med ambulans pga av massiva smärtor i magen och så spydde jag gång på gång, tappade till och med räkningen till hur många gånger. När jag kommer fram och fått morfin för att lugna ned smärtan för innan slog jag på väggar och skrek så får jag veta att risken är att min blindtarm är infekterad.
Då blir jag inlagd och går på droppar i 4 dagar och under dessa fyra dagar har jag blivit röntgad och fått veta att det är blindtarmen och att jag kommer få den bortopererad. tack och lov är blindtarmen inget man behöver och det ända den gör är att samla massa bakterier som till slut kan leda till en infektion, kanske till o med spricka vilket kan leda till att du dör.
Jag fick åka hem i lördags och nu så har jag "hemarrest" i typ 10dagar och så får jag inte jobba i 2 veckor. Så vet inte riktigt vad jag ska blogga om längre. Förutom att idag tack och lov mår jag mycket bättre och det är sjukt hur man aldrig vet hur dagen kommer att sluta eller börja. Normalt ena dagen till att man blir opererad helt plötsligt andra dagen. Just nu ska jag kolla lite på serier som jag laddat ned och så får man låta bli att nysa/skratta/hosta haha.

non-spoken


Ooj då

Nu är man hemma efter massa galenheter men vi backar lite. Söndagen, gaaaaah Britney var AWESOME! Sjukt jävla insane. Det är typ "den som vöntar på något gott, väntar aldrig för länge". Och så många gånger som jag velat se henne så tog denna konsert priset. Hon var så vacker och så urgullig att det inte är sant. Skjut mig för jag kan dö lycklig bokstavligen. Man träffade så roliga människor på konserten också men jag säger bara såhär, vi stod längst fram utan bråk.
Ok nog med det, igår så åkte jag in till skärholmen med Gabsan och Lidia, ville passa på att kolla upp nya gympadojjer och jag hittade ett perfekt par som var bra för ryggen och promenad. Vi fikade även och så chillade jag resten av dagen hos gabi.
Idag var tanken att jag skulle köpa nya skorna och promenera hem, men man ser hur fult vädret är ute att det blev att Lidia h'ngde med, vi köpte skorna, fikade och så tog vi tåget hem ;). Måste tipsa att det finns en heting som jobbar på McDonalds som heter Razwan eller något, ääh men han var sjukt snygg haha. Oj jag köpte en fin tjockväst typ från Vero Moda, rea förstår ni :P. Aja massa blabla vid sidan, peace


Tagen av Vicky :)

tralalala

Helt sjukt, jag tror inte det slagit mig riktigt men idag efter hennes första konsert ska jag äntligen få se henne live. BRITNEY SPEARS! helt galet. Det första jag gjorde när jag vakna var att lyssna igenom hennes alla skivor, ligger nu på den tredje som heter Britney. Sen får vi se om jag hinner med resten av de 4.
Manar (systerdotter) hennes farmor kommer idag på besök från Marocko, för första gången även för att få träffa Sufian (systerson) och hennes andra barnbarn från den andra brodern som bor i Sverige.
Aja mina peeps mer än så händer inte för mig, puss på pannan och önska mig en jävligt bra dag. Twittrar säkert ngn gång under dagen.


Nostalgi

Will you be there ? 16/10 ♥


- Britney Britney Britney Britney .. Helt hype

Godmorgon :)

Och så var man på farten igen, jag kan igentligen blogga på kvällen men vet inte riktigt om jag kommer årka. Just nu ska jag iväg till Maxi för att handla present till en underbar kvinna vid namnet Gloria som fyller år idag. Hoppas inte någon läser detta så tidigt men jag tänkte typ Leila Bakar för hon älskar Leila :). Sen går jag hem till dem firar så mycket tiden låter mig sen måste jag jobba :( och det blir ruttet men shohej så ser min dag ut

God only knows what we're fighting for


Haft en bra dag

Jag tycker det är typ awesome att jobba en dag och sen ledig den ena och så fortsätter det så. Man kan typ alltid tänka "ok idag ger jag mitt allt och så vilar jag imorgon".
Så idag var jag alltså ledig och då fick man vara ute i det sköna samt kalla vädret med bra sällskap. Först följde jag med syrran på läkarbesök för hon skulle väga plutten, efter det följde hon med mig för att kolla massage grejen som hon inte kunde göra med mig igår. Gullungen bjöd mig även på lunch, italienskt mmmm :).
Sen var det sätra med Gabsan för att jag behövde SOLA man blir så pigg och fin. Rättare sagt man behöver inte lida pin för att se fin ut :) (förutom mina nya skor som typ döda mig)
Sen åkte vi in till stan och träffa Paula. Vi fika och så leta vi upp lite tatuställen samt som jag köpte en ny stav till min piercing i örat. gabi köpte världens finaste tung piercing :O Rosa Leopard fläckar, så fin!!
Och nu så är jag hemma och helt död om fötterna tihi.

spola dem!

Är så trött på människor som tror att de kan trycka ned med deras äckliga spydiga svar eller fräckhet. Säger bara en sak ditt otrevliga fan, gå skit på dig seriöst! Man ska sluta ta skit från vem som helst även om det är en kompis eller någon så nära som en familj medlem. Du ska veta att du alltid har lika mycket rätt att ta plats oavsett ålder, du existerar inte i onödan och ingen ska äns lägga fingrarna på dig. Spola människor som är lika smutsiga som skit, för det finns bara en plats för dem och det är soptunnan. Tro aldrig att bara för att du är en ödmjuk människa så ska det vara lättare att trycka ned på dig. Visa dem att på en våg så väger du lika mycket och de ska inte väga mer och se ner på dig. Ärligt talat vad är skillnaden mellan jobbiga arbetskollegor, jobbig farsa eller jobbig kompis med en mobbare? Känner du dig ned tryckt då är det Mobbning. Det måste få ett slut, bort med människor som inte har plats i ditt liv och hitta någon som behandlar dig så som du vill bli behandlad.


It gets better but only when you stand up and make it better

Beyoncé - End of Time

Come take my hand, I won't let you go. I'll be your friend, I will love you so deeply.
I will be the one to kiss you at night. I will love you until the end of time
.



My room is my empire

Är hemma helt själv OHyeah! Älskar att springa runt och inte höra ett pip haha. Har ätit frukost och fixat mig för jobbet. Behöver inte gå någonstans än så passade på att fota mina nya skor som jag beställde från Nelly. They are to die for :). Eftersom planerna sket sig i morse och syrran behövde sova ut så ska jag ha lite kul i ett tomt hus istället tihi.



Hemma igen

Just nu är jag helt inne i fotbollsmatchen mellan Sverige och Holland. Sverige måste vinna annars kommer kusinerna skratta lite åt oss va. Nej men heja Sverige.
Jag hade det mysigt hos syrran iallafall, lekte med systerdottern medans syrran fick ensam tid med småttingen. Det gäller att ställa upp så mycket som möjligt just nu. Imorgon kanske jag följer med henne till Skärholmen, tänkte kolla upp massage även för ryggen börjar sakta men säkert ta kål på mig. Säger detta om och om igen men nu jävlar ska jag ta itag det.
Saker som kommer att hända på Söndag är det Britney Spears konsert m. Vicky. Längtar sjukt! Sen kanske man hälsar på Mia under December månad med Lidia. Aja tbx till fotbollen (1-1 just nu) , sen platta håret, sen kolla tvätt för imorgon och blabla godnatt

Syrran bjöd på mums :)

Bra start på dagen

JAG har vart duktig mina kamrater. Imorse när jag vakna så åt jag självklart först frukost men sen, sen ska ni veta så städade jag HELA rummet! Jag även damsugade varenda damm typ bakom tv, sängarna, borden ja you get the picture. Så nu är jag i världens fräshaste eller aa fräshare än vad detta rum vart på länge tihi.
Ska bara äta nu världens godaste maträtt, vet inte vad den heter men den är marokansk och sen ska jag hem till syrran.



“When someone gives you a hand, make sure they give you it with heart”


Blandade känslor som vanligt

Att vara trött är aldrig positivt, man mår så dåligt samtidigt och så orkar man ju ingenting. Jag vet att vissa har det mer tuffare men detta är just livet jag lever och för mig är det tröttsamt.
Idag gick jag upp 12 tiden och valde att promenera och bara få i mig frisk luft, gick även förbi och hämtade mina nya skor från Nellys. Ska lägga upp en bild på dem men imorgon när jag är lite piggare. Hoppade in i duschen och fönade håret senare. Jobbade naturligtvis och nu är jag hemma som en potatis på sängen. Ska nog kolla på någon film sen sova stirrande på på månen. Den skiner väldigt starkt ikväll.



God natt



The beauty of art

 



Liten kul grej

Ni vet hur efter jag är med saker, nej men för er bloggare om ni gillar att få frågor och vill dela med er svar så har jag hittat det perfekta. Kolla http://www.blogresponse.com då kan ni även få en frågelåda som man lägger upp på sidan, ni kan se min på sidan om ni skrollar ned men lägger även upp en i inlägget.






OMG

Jag har aldrig mått så potatis som jag gör nu. Vaknade sent och min hjärna grillas. Så nu ligger jag i sängen och kollar på tv vilket jag inte gjort på 100år.
Igår var jag först med familjen , sen åkte jag in till Stan för att vara med Vicky då jag såg Colombiana för 3 gången. I know I know! Senare promenderade vi i stan och så tappade vi bort oss? Så det lilla jag hade av GPS och batterier på mobilen lyckades vi promenera oss tillbaka till gamla stan. haha vi var så stolta samt som vi kände oss dumma. Senare så mötte jag upp Gabriela och Lidia , vi hälsade på syrran på jobbet sen tog hon oss till SoftKök&Bar. Vi hade sjukt kul igår faktiskt and that is my night! Vääldigt lång och nu är jag grillad. Back to tv


Fortfarande uttråkad

Jag vill inte berätta om min dag så detta är vad jag har haft för mig. Obs har äntligen sett Red riding hood och så lite Jersey Shore såklart!


The Mistress - Jay Sean


boring

Visst finns det tråkiga dagar, men bästa var att min var värre än så. Förutom personalmöte och Gabi på besök så mejlade jag min dröm man. Alla vet vem Knappen & Hakim är från NRJ? Nå jag mejlade Knappen för han är bara för söt. Från att han lät mig prata med Matt Pokora till att jag ville springa efter han från BigBrother publiken så nu har jag förklarat min dumma kärlek. Hoppas bara han svarar och så här skrev man:

Hur gör man om man vill ha en date med Knappen. Mvh Var inte feg

Önska mig lycka till och nej ni är inte välkomna på vårt bröllop


lite från idag

Ok jag tror att jag återhämtad mig från resan men tyvärr så har jag bara blivit värre i hälsan, kom hem förkyld och igår hade jag typ feber. Det är bättre idag men kunde inte direkt gå till jobbet vilket irriterade mig mycket :(
Har tagit det lungt hemma idag iallafall och berättat för folk hundra gånger om hur Måndagen var. GALET såklart, aja det finns massa videor och bilder men årkar faktiskt inte ens ladda upp dem hihi. Mina naglar är fina och fräscha igen, Yayi fixade med leopard fläckar och det vart bara perfekt och så mig.
Har umgåts med min systerson även :) inte rört honom för då hade jag smittat han :/ men fick störa och pilla på han som vanligt hihi ^^




Fina naglar hos Yayi

Helt jag bara! Valde att fixa gelé fast utan tippar. Perfekt


HELT GALET SJUK

Tror lite svårt för mig fortfarande att förstå vad som hänt. I måndags var jag ju i Götan för att se Keri och mer än så.
På grun av mina VIP biljetter så fick jag först gå in och se henne repetera på scen inför konserten, sen fick jag träffa hela hennes crew. Sen blev det meet'n'greet då fick jag hennes nya skiva, och sen den signerad, fick även ett foto signerad där jag blir tackad att jag är hennes VIP. Sen skulle man ta ett foto med henne GALET, efter det hängde jag med henne till hennes louge där hon skulle fixas och under den tiden passade jag bara på att fråga henne massa frågor och hon skrattade och skämtade med en, HLET SJUKT. Sen satt både jag och hon och sjöng till Ne.Yo (något man har gemensamt) Efter det fick vi ställa oss på hennes scen för att se hur allt såg ut och så blev man fotad där. Efter gick jag ut till publiken för Keri skulle byta om och då ställde jag mig med syrran och Jossan. Hela hennes konsert var underbar och jag sjöng till alla texter, hon till och med grät på scen genom låten Hustler vilket gjorde mig så ledsen för hon sjöng så äkta med känslor.
När låten pretty girl rock kom så tog hon upp sina VIP's och några till upp på scen. Vi dansade med henne samt som hon lät mig sjunga låten genom HENNES microfon gaaah! Sen blev man kramad och efter det kollade jag på resten av konserten. Hon är den mest jordnära människan och hon gav mig den bästa dagen. Kan inte skriva mer förutom att jag döör nu.


heaven vs hell

Jag har haft helvetensdag! Men nu skiter jag i! För imorgon blir det Göteborg och Keri Hilson VIP


God natt

Jag har haft världens tråkigaste dag blandad med minimal smärta. Men jag har tagit en dusch och fått koppla av. Ska sova nu för är trött fast jag sovit siesta :/ kanske ngn effekt på Vitaminerna jag börjat ta? Äh vem lurar jag!



RSS 2.0