Igår

Inget var ok igår, Jag och Pillis stod i slussen nästan 45min och väntade på Smink-Tor, han som har hand om sminket på musikalen. Det var kul att vi fick vara med på ett skol projekt, Pillis och jag skulle prata vid en papperskorg sen skulle den börja prata och vi skulle bli förstummade och gå därifrån. HAHA vi faila grovt, lite kul.

När jag kom hem fick jag min student klänning :D JA jag har den weeeiii! Vet att det är tidigt men kom igen 4 månader kvar bara. Det kommer gå som attans

Idag firade vi min bror som fyllde år i tisdags och idag fyller Amine år, CONGRATS BROTHER!
Peace

Saker som hänt

I måndags blev jag intervjuad hemma en tidning jag inte kommer ihåg namnet på haha. Men saker gick as bra, de fotta typ 50 bilder för att bestämma sig och jag fick läsa det hon skrivit. Det blev en sååå bra text. Hpn ändrade inget på det jag sa men sammanfattade det underbart.
Mina luncher har gått på Burger King 24/7, Amandas fel :)
Trafiken med tången har vart pain in the ass, de har krånglat som fan!
Jag har lånat 1-5 av Harry Potter av Nadja. Så varje kväll har jag och Syrran film kväll! Vad mer finns att säga. Jag är trött på livet rejäääääält årkar inte mer. Paula Och Gabi KOMHEM!
Peace ps. har massa bilder jag snart ska sätta in plus lägger in artikeln de skrev så småningom ds.

kortkort

Sov hos Nadja och segar mig. Det gör hon med fast hon inte sger det. Målade mina naglar blå och nu spelar hon gitarr mums. Peace

är hos Nadja nu

Igår var jag med Anisan, Vi gick först till nivå 22 vilket var off och sen blev det Mango Bar och det funka :D! Vi hade kul och sen drog vi till Nacka, mi nya familj för jag är nu adopterad av Anis familj. Jusste jag liknar Irina hihi, tack Arani :)
Idag när jag vakna hos Ani nacka, kollade jag igen på Harry Potter 6 Awesome. Sen åkte jag till Nadja för tjejgrej och nu är jag här och det är MYS
Peace ojusste Alexander hjärta Nadja

shanana

Var hos tandläkaren idag. så som de pratade lät det som om tandställningen borde åka av snart :) Igår var jag vaken och kollade på The Crow MUUUMMMS för Brandon Lee säger jag bara, tack grannen. KL.8 ska jag fika med Ani idag, vart någonstans får vi se. Plus Gabi ska vara kvar i Chile 3veckor till , vaarföör?? :(:( Kom hem!
OJUUSSTE Manar har lärt sig att stå :D STOLT moster!!
Peace


Säger det igen MUUMS

funniest thing ever

Fick ett samtal av en Stella brud som ska intervjua och fota hemma hos mig, hon ville veta lite om min musik och publicera i tidningen :). Fick låna nyss The Crow vilket jag ska njuta heeela kvällen. Imorgon tandläkaren tihi. Peace

the ups and the downs

i Lördags sov jag hos Ani efter vart på Sherlock Holmes. Vi kollade på The golden compass. Den var bra men har en två och jag hatar fortsättningar för jag årkar inte lägga ned tid på dem.

I söndags gick vi ut för att fira Mia, först var det en italiensk resturang i gamla stan, sen var det retro med massa chill. Hon fick underbara presenter som var så hon, jag och Ani hade köpt till henne Kaffe ljus med muggar och Choklads recept bok.

Jag har fått jätte konstig aptit. Jag äter för fullt. Mycket hela tiden. Jag håller mig mätt endast 1 timme högst. Men jag mår även jätte illa efter, så jag kan inte längra lita på min mage. Den ljuger. Sen igen kan det också vara att jag är så oroad hela tiden. Saker hit, saker dit. Jag vill bara andas. Är det verkligen så mycket att kräva efter? Jag tycker inte det. Igår kom jag hem 10, idag vaknade jag 5 och slutar 5. Jusste har även prov idag vilket jag kan säga nu skiter sig. Gaaah.
Peace

Grattis Media

19 år eller???? GRATTIS MIABABY



peace

bra början på helgen

I fredags efter massa mat! Stack jag och Ani hem till mig där hon åt coscos sen off to Subtopia för att betala. Tjejerna var där och vi kom på ett nytt namn för grubben, nämligen NubNuB D. Awesome.
Idag träffade jag älskade Manal och vi gick på bio, vi planerade Snabba cash men det blev Sherlock Holmes, TO DIE FOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ska bara citera Nisrin.
Nisrin får en 5 sms
Hind : You have no life
Nisrin : My life is in my phone.
Peace, är hos Ani nu och imorgon blir det MiaBaby


AWEESOMMMMMEEEEEEEE


Kollar på Ellen

Vaknade 5 idag, och lyckades ändå komma försent Fail. Men lunchen var ändå bäst, fick fullkorns ris (that's a first) köttfärs sås och nachos. Nu är jag hos Ani i Nacka för att äta igen! Ris med räkor plus hennes cheesecake. Den är asgood men hon faila lite on the making process, men den är goooood.
Folk har twittrat mycket om Haiti så jag var tvungen att kolla vad grejen är. De har tydligen vart med om jordbävningar och kraftig storm?? Alltså stackars människor. Gå in på aftonbladet och läs om det.
Tillbaks till Ellen nu :) Peace

Sovit mycket, javisst

Jag bara sover och sover och sover. Vart  kommer all trötthet ifrån?
Igår fikade jag på Waynes med Amanda. Mys som vanligt. Idag segade skolan bara riktigt. Men när jag kom hem fick jag god mat så jag blev lycklig och belåten.
På fredagn tänkte jag och Ani handla present i stan. På lördag träffar jag Manal, kanske snabba cash då?
På söndag firar jag fina Media :D Det ska bli nice.

Film kortkort: Jag såg Alexander med Colin Farrell och hunken Jared Leto mums.
Driss har köpt svärdet i stenen (vi har massa grymma Disney filmer, mäst klassiker.)
Nu tittar jag på The Simpsons för vi har säsongerna 1 till 19, de ni..

Peace ps. har ni märkt den nya bandspelaren, shuffla runt, det finns skööna låtar ds.

vänt på tiden kanske

Ja mina vänner det har jag def. gjort. Men inte bra gjort :(, Jag missssaaar juu mycket! Men imorse var ok, fär jag hade så härlig dröm att jag aldrig planerat att vakna, så jag försov mig bigtime vilket inte var så bra.
När jag äntligen kom till skolan planerade jag och Amanda eftergrej i PG, vilket var mysigt att ha härliga människor där. Vi uberchilla lite sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här som en cocos nöt och är förvirrad. Jag tror jag är kär, och jag tror jag vart det hela tiden men bara vägrat att erkänna det. Nu får jag drömmar om det också? gaaah livet har sina sätt att complisera sig på. Men som alltid överlever jag, för vad är livet utan lite fantasi? De ni!
Peace.

lång/kort dag?

Min dag började knas, I know I know. Men den slutade ganska chill ändå.
Syrran och manar sov här vilket var mys. Så jag lekte med systerdottern på morgonen :). Sen lite grejjer sen off to school. Fikade med Amanda Niklas och Jocke på waynes. CHAI LATTE!!! Sen gick jag på en enda lektion. Sen letade jag upp smink för jag är med i sminkgruppen i musikalen :D vi kommer få kurser och massa mohahah. Sen drog jag till Ani för att kolla på Harry Potter 6e filmen vilket var naaaaaaaajs! Innan så tappade hon bort sig vid frysen is och privata områden FAIL.
Sen åt vi tamilsk mat gjord av Anis syrra YUMYUM. Seeeeen åkte jag och Anisan hem och fjolla oss som vanligt. Och nu sitter jag här och berättar snabbt om allt för mamma irriterar mig om att gå upp samt. som folk chattar med mig för fullt. Gaaaah galen kväll.
Peace people

saker har hänt

Ingen pratar med Pappa här hemma räät åt honom!
De här senaste dagarna har jag bara dansat för dagen idag. Vi uppträde för Tamiler vilket var niice, men tror inte de förstod på oss men ääh DAMAGE CONTROL :D

Igår firade jag Insam på mongoliska resurangen i stan. Vi var många dära, och det var även som en liten hejdå grej för Insam ska flytta för att plugga till Tandläkare. We'll miss you, ska nog åka och hälsa på såklart.
Det var också lite som en reunion grej, Dini var där och även Solomon :) Fick även träffa Vanessa innan hon åkte!



Peace, obs! vi var mååånga fler, 25st kanske?

årkar inte

Mår inte alls bra! Hatar mitt liv, hur kan de göra så här mot mig? Vad är fel på dem, det är inte vi det är dem! Kunde inte alls sova igår. Inte äns lite. Mår inte bra och tror inte idag är min dag bara.

inte bra , inte bra alls

Livet baaaara segar. Igår mådde jag si sådär och idag lite trött, men så trött att jag inte årkar något alls! Men ändå har jag hjälpt till hemma, gått ut och handlat och vart på bibblan och lånat lite skivor :). Nu sitter jag och rippar några och segaaar.

Peace

äntligen loseeers

mmmm mohahaha, jag har äntligen sett avatar. Jag gick och såg den igår med Wesam, ani, kirthi och Isold! Den var gryyyyyyyyyyyymmmm! Älskar the Na'vi folket ♥

Idag vaknade jag 2, var trött. Träffade Miriam och Madde på bolero bueno cafe halv 5. Jag fikade där och mysade. Madde gick sin väg sen kom Ani och John. Det blev mer mys. Sen blev det jag och Mirre ensamma och snart Adam. Jag följde med dem till Donken, sa hejdå och träffade Nadja. Vi fikade på Cafe 60 vilket var bäst. Drack Chai mmmm! Sen flummade Nadja i kyrkogråden. Sen flummade vi i tåget och SEEEN blev det äntligen hem. Men när jag kom hem mådde jag illa. Baaajs. Trodde jag ville spy :( mår bättre nu men inte till 100%
Godnatt och peace


Ett måste i hyllan

RSS 2.0