O nana

Bloggar från min nya härliga iPod touch :) snoozade ordentligt idag och vaknade till ett väldigt tomt hus. Håller på och gör brunch, grillcheese (Jersey shore style). Ska forhoppningsvis boxas lite idag och deklarera för de pengarna ska till Chile resan. Älskar lediga dagar and I'm gonna enjoy mine med grillcheese och Ellen på tv, soo my old summer morning PEACE

Resa är knark!

Jag tänker igenom gång på gång resan till London och den var verkligen så perfekt. Resa är som knark seriöst, once you get a taste of it you can never go back. Aldrig, Sverige är din "safe" land med även det du redan kan och känner, spänningen har sugts ut. Nu vill man bara se vad som finns där ute, länder jag har besökt är ganska få. Skottland, Holland, Norge, England och Marocko förståss. Länder kvar är Italien, Grekland, U.s.a, Japan, Danmark, Chile, Spanien ... HOPPAS snart. Nu ska man sluta prata om drömmar och faktiskt ta mig dit nu. Godnatt och

Skottland


Glädje

Vaknade tidigt idag. Städade, packade upp mina kläder och seeeeen så gick jag till jobbet för att simma. Skönaste måste jag säga och efter ett långt pass så sitter jag och segar som fan nu. Ska kolla på Jersey Shore since Sverige valde att plocka bort mtv :/



Hemma igeeen

oh yes hemma igen. Igår när vi kom hem det ända jag gjorde var att sova, MASSOR.
Idag så åkte jga in till stan och lunchade med Gabsan och Paula, mina lyckopiller. Och efter det jobbade jag. Nu sitter jag bara hemma och tar det lungt, har även laddat upp alla London bilder och som vanligt så finns de INTE på facebook utan jag lägger säkert upp några här då och då.
Imorgon kanske jag simmar innan jobbet. Ta hand om er

Förresten vem är du haha?

Kommentarer
Postat av: karach !!

Jag horde att ni traffade nogra snygga killar po bussen

2011-03-27 @ 20:33:01

Svara gjärna :)


Hej igen

Imorgon ar vor sista dag hara so vi tankte po att passa po att go ut. Vi gick ut och festa igor och det var ratt ok, jag tror det var foket som gjorde hela stamningen. Idag har vi bara vart ute och shoppat en massa vilket ar det basta :D so medans alla mina ar dar uppe och fixar sig so ar jag har nere och bloggar lite.

God morgon

Gissa vart jag ar just nu? haha ok its pretty obvious JAG AR I LONDON och det ar soooo underbart. Just nu sitter jag i hostelns cafe och bloggar lite medans alla mina sover. Men i cafet ar det ganska livat, folk vaknar valdigt tidigt hara maste jag saga. Ska iallafall beratta lite.
Po vagen hit kom med buss och taxi sen gick vi ute i stan och sog alla butiker och jag kopte en ipod touch YES sen ot vi i mcdonalds? jag vet jag vet att donken har vi hemma men allt annat var stangt. Manniskorna ar galet trevliga och voran hostel ar bast , manniskorna hara behandlar en som kung faktiskt.
Idag ska vi ut i stan och vi for se vad som hander, massa bilder ska jag ta iallafall och vi ses po mandag. Alskar er och ska dricka min appeljuice nu

mums


Jag föreslår att du like'ar på facebook! Sa nyss hejdå till min mamma så tragiskt. Jag vet att det är 5 dagar men ändå I love my momy. Detta blir nog sista inlägget innan jag åker. Planet lyfter 17:25 och jag läängtar wiie. LONDON LONDON LONDON ok men jag älskar er


Godnatt

Min dag är äntligen över och jag har lyckats göra allt jag ville göra idag tack vare mina listor :P börjar undra om jag är lite av en addict när det kommer till listor. Men det är väl en bra sak? eller? Aja ska sluta flumma, ville bara hälsa alla goodnatt


soon soon :)

Mamma

If we start from the beginning
The time when she was a little girl
The time when she knew dreams and her mind was set with beautiful things.
Like, who am i gonna be one day or who's gonna marry me?
Life was just the beginning and she felt like winning.
But no one ever knows how life changes or the challenges she faces.
And bit by bit
how everything breaks her down, cause the girl she once knew where no where to be found.
But still she had to trust destiny and know that nothing doesn't happen, if it's not meant to be.
Cause even if her life lost faith,
seeing the eyes of her children made her believe again.
And every time she thinks it's the end, she knows her heart will mend.
Giving the life she never could have, she knew
she would never ask for more ever again

/
By: Hind

glader

Exakt , GLADER! haha. Aja min dag började med att jag och mamma promenerade till fittja för att gymma, hon badade lite sen och jag tog det lungt i bastun. Påvägen tillbaka hämtade vi underbara Manargrynet och hon vart så glad haha :'D Kan inte fatta att jag ska få ett till systerbarn!
Just nu ska jag städa rummet och har gjort som vanligt en lista på saker som ska packas och saker som ska göras innan. Jag börjar åka in 13.00 för er som vill veta
Kommer sakna er och ni veta vilka ni är men vi ses om 5 dagar

Lång dag imorgon

Imorgon ska jag packa, göra mig i ordning, måla naglarna och mycket mer. Jag sov hos mina kusiner så när jag kom hem fixade jag lite och jag har äntligen (tack vare en viss person) köpt biljetterna till bussen så nu är vi så färdiga som möjligt att åka. Har gjort som vanligt en lista på vad jag ska ha med och så, ska äta nu "lite sugen på kokt korv" och sen ska jag sova. Åh måste städa rummet!

Ps. märker ni lite på bloggen?


Céline Dion - A new day has come

I was waiting for so long
For a miracle to come
Everyone told me to be strong
Hold on and don't shed a tear
Through the darkness and good times
I knew I'd make it through
And the world thought I had it all
But I was waiting for you

(Det är bara en del av den underbara texten till den låten, se hela här)




To be or not to be..

Jag fick mitt provs resultat och tydligen så fick jag ig igen? Först säger han : Över plugga inte för det ska inte vara kompliserat utan du ska förstå. Även det så pluggar jag ärslet av mig och när jag sitter där så tänker jag "hmm det här är inte svårt jag kan till och med ge mer svar än det som behövs" Sen får jag ett mejl där han säger "ja du detta gick inte så bra heller". Alltså va??? Vad kräver de, jag menar det är Första rings samhälle. En barnrumpa borde kunna klara av det provet men nej nej? Fan årkar inte mer ska bara tänka London London!
Igår gick jag även på en smink kurs och fick sminka mig och lära mig lite om produkter, det tyckte jag faktiskt var kul och sen blev det kusinerna. Nu sitter jag här och försöker beställa in buss biljetter för kusinen blev för dålig för att följa med mig och fixa dem. Och sen jobb som alltid. Ska gå nu och äta och ta mina emo issues någon annan stans.


Lite  rolig popcorn insident jag var med om, som ni ser är det mikron och påsen har öppnats samt som alla popcorn flyger hihi

hemma

Ska ut om en timme för ansikts och smink tips samt. behandling. Efter det blir det kusinen för att planera in lite mer ang. London resan :) Har kollat på One tree hill och bara unnat mig gott för skämma bort sig ska man göra när man vart duktig och det har jag haha. Provet gick bra enligt mig men man vet själv att känna så kan betyda vad som helst. Nu hoppas vi på det bästa bara!


God morgon

Jag är så nervös att det inte är sant, jag ska nu åka in till skolan för att ha prov och det är bäst för mig att jag klarar av den annars vet jag inte vart jag ska ta mig till.
Hur som helst igår var en bra dag, förutom att jag jobbade så åkte jag och syrran efter jobbet till grillen och åt korv :) sen hemma kollade hela familjen på Alice i underlandet och sen var det Bigbrother live med massa popcorn och underbart sällskap från syrrans kompisar!
Idag har jag gjort en liten schema som jag ska försöka hålla för jag har lite saker att göra:
  • prov
  • Växla pengar
  • Jenny (ansiktsvården)
  • träna?
  • Kusin
Tror jag är massa nervös pga att jag reser till London på Torsdag. Har ni några tips om ni vart där t.ex. hur enkelt är det att ta sig runt med bussar och tåg?
Jag slänger upp 2bilder från konserten i fredas


Foto : Mia Dakik

.


konserten var bäst

Är hemma igen efter att ha jobbat och ska åka in till kusin nu för familjen är där, passade på att äta och kolla på Jersey Shore.
Igår vart bäst och jag ska förklara. Vi skulle ju köa jag och Mia för de flyttat konserten till anexet och det var bara stå platser, vi fick inte ens mellanskillanden :/. Hur som heslt när tiden äntligen var inne och vi trodde vi skulle få puttas som idioter as we always do, så ser vi att det finns balkong och de på balkongen såg ALLT då menar jag verkligen allt och man var så nära scenen att det var sjukt! Så jag gick fram till vakten som stod för trapporna till balkongen och fråga ifall man fick stå där, då säger hon att de är endast för dem som skulle haft sitt plattser. :O Kan ni fatta SCORE, jag fick lämna in min gamla biljett och så fick jag en balkongsbiljett. Så jag och Mia hade BÄSTA konserten och vi stod så fritt att jag kunde ta av mig skorna när de började irritera mig och lägga dem åt sidan, bara sådär. Haha alltså känslan, och vi förtjänade verkligen för vi skulle ha haft bästa platserna och nu fick vi ännu bättre. Vart lite tragiskt iförsig att se alla tonåringar mosas men äh. Bandet var AWESOME desutom, de var verkligen allt och lite till och förbandet LostAlone var grymma också.
Men nu ska jag springa iväg


18 mars Fredag

my chemical romance


nej nej nej

Först och främst, jobbig situation. Jag ska ju på konsert imorgon som var bestämda sittplatser men NU så har konserten blivit förflyttad och det är stå platser :O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så jag och mia måste skita i alla möjliga planer ocg gå och köa som vi freaking alltid gör? Jag som trodde jag skulle få sova ut normalt innan en konsert men det är tydligen en del av konsert livet.

Idag så mötte jag upp Mia , vi sökte lite jobb, träffa Gabi, kollade nya glasögon till Mia samt. som jag fotade mig på deras kamera som de ställt ut. Tanken är att man ska fota bågar som man gillar och skicka till sig själv så man får tid att tänka. Coolt ?? eller är bara jag fett sen som vanligt haha.
Hur som helst vi lunchade sen på john Chris och hade det jätte trevligt, sen blev det träning!
När jag kom hem så hade någon mystisk människa fyllt våran kylskåp (Driss), så jag gjorde värsta HighTech smörgåsen :) Nu kan jag sova med gott samvete iallafall men imorgon väntas Hell Day gaaah
Ska kolla mailet nu och se mina bilder mihihi


PÅ G

Dagen skiner på ett annat sätt idag, det känns som om det är ok att le igen. Grejen är att man hamnar så lätt i en slags depp tid som kan hålla sig sjukt länge. Ni som ser detta inlägg, mår ni någonsin så? Isåfall vad påverkar er? För mig kan det vara allt från himmel till jord, men det är sådanna tider man alltid måste påminna sig själv att det faktiskt finns folk som bara vill dig väl och älska dig själv vad som än händer. För din bästa vän är du och det kan låta väldigt deprimerande att säga men det är sanningen. Man ska säga "Jag kan inte älska någon annan tills den dagen jag kan älska mig själv" och ändå sluta vara så bortskämd för det finns människor som alltid kommer ha det värre och du kan själv få det väldigt "värre". Det är då man alltid uppskattar det man haft och jag trodde jag hade lärt mig det när jag äntligen blev frisk förra sommaren men man glömmer snabbt. Så nu rycker vi upp oss Hind :P

Ska träffa underbara Media idag och vi ska springa runt stan med CV'n. Efter det så blir det kickboxningen!


God morgon

On the Agenda:
Möta Mia och åka till stan 13.00
Träning 17.00
Hem och plugga!


Skulle aldrig

göra listor men nu faller jag för det och det är kul för mig själv att se så här är en lista jag hitta, sjukt vad man får upp när man googlar:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Ingenting faktiskt
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov mihihi
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Bajsa :3
Det sista du sa högt:
Läste upp "Bajsa" för lill syrran
Det senaste någon sa till dig:
"Vart får hon pengar till bröstoperationen ifrån" - Nisrin
Vad har du druckit idag:
JordgubbsJuice, Vatten och varmchoklad
Vad var det senaste du åt:
Sour Cream Snacks
Vad var det senaste du köpte:
Pannkakor
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun?
Vad är det för väder hos dig nu:
Iskallt
Godaste glassmaken:
Mango eller Banan
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
I believe it when I see it
Sover du tungt:
AAA, mitt andra namn är Björn
Drömmer du mardrömmar:
Stress drömmarna är mina mardrömmar
Trivs du med ditt jobb:
Yezir! Skulle inte vilja byta
Favoritklädsel:
Tajta Jeans och en stor tjocktröja
Favoritlåt just nu:
Teardrops - Massive Attack
Vad ser du om du tittar till höger:
Mitt fönster
Vad gör dig glad just nu:
Min ledighet imorgon
Vad ska du göra härnäst:
sova?
Höger eller vänsterhänt:
Högerhänt
Humör just nu:
Sårad och förvirrad
Favoritgodis:
SaltLakrits blandad med fruktsmak
Kläder just nu:
Mjukisbyxor och topp
Sommarplaner:
Jobba!
Hur många kuddar sover du med:
3st
Spelar du något instrument:
Gitarr, försöker lära mig piano och trummor
Morgon eller nattmänniska:
Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Att må bra
Är du kittlig:
hihi ibland, beror på humöret
Snarkar du:
Nej , I'm more of a talker
Stjärntecken:
Tvillingarna II
Äckligaste insekten:
Larv
Längtar du mest efter just nu: Resa bort

 


flum inlägg

Yeei , man kan blogga igen. Det gick inte direkt i morse, vart lite sne eller.
Känns konstigt att mina 30 dagars grejs är över, vart kul att alltid ha något att skriva om varje dag. Nu när jag läser så garvar jag redan över det jag skrivit haha.
Hur som helst jag är ledig imorgon och får se vart dagen tar mig, ska på konsert på fredag LÄNGTAR. Har inget mer att skriva HEEEJ DÅ

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Detta blir den sista inlägget för mitt lilla "projekt" 30 dagar som jag haft. Tror vad jag ville få ut av det här var att försöka se mig som en person istället för att se mig genom mina ögon så ville jag se mig genom spegelns ögon if that makes any sense.
Jag ska prata om ett sista ögonblick jag faktiskt var med om idag och se hur mycket ni hänger med på och om ni kan läsa genom raderna.
När man lyssnar på så hög musik att inget annat än musiken hörs börjar man märka att det är världen som lever efter musiken och känslorna skiftar efter musiken också. Man börjar märka hur tragiskt livet igentligen är om man inte har någon mening, vi lever varje dag för att uppfylla någon slags krav tills dagen vi dör. Vi lever aldrig så fria som vi igentligen tror att vi är, och när man tänker så det är då man verkligen förstår vilket fängelse vi lever i. Vi födds med samhällets mening för livet och inte våran egna mening med livet. För om du verkligen verkligen skulle tänka efter vad du vill göra med livet så märker du att det är för att uppfylla någon slags krav. Ska jag klara av det där provet? Eller ska jag bli läkare? Eller jag måste jobba idag för att få pengar till glädje. Jag vet att vi inte heller kan springa runt och göra vad vi vill för vi människor behöver våra gränser i livet, det är vad som gör oss till dem vi är men fortfarande. När ska vi bli fria? Jag kanske låter som en hippie nu men en del av vad de trodde på förutom all knark var faktiskt bra.
Och detta var ögonblicket jag hade när jag satt i tunnelbanan påväg till skolan, och allt detta jag skrev nu gick igenom mitt huvud på 2min


?

Varför betygsätts vi? Vi människor som födds så fria, varför betygsätter man sig själv och andra människor. Du växer upp i livet med tron att du är bra eller dålig efter vad samhället betygsatt dig. I skolan, i jobbet, hos vännerna, vem är viktig och vem är mer viktig.

Som ni märker så mår jag inte så bra idag heller. Går säkert igenom någon slags depp tid. Hur som helst idag åkte jag till skolan för att göra prov men det blev förflyttad till nästa måndag så åkte hem igen. Jobbar senare och får försöka tänka på possitiva saker för att hålla kunderna nöjda? Vilket liv man har alltså, man vet att man mår så dåligt innerst inne men man får inte vara självisk. För som vanligt tar man alla andra före sig själv.



Seriöst

Jag är inte på humör för varken skriva eller säga någonting idag. Jag mår helt enkelt inte bra idag och är väldigt, väldigt besviken över mig själv. Bra känsla va? Aja vill inte tänka mer.
Mamma ska göra pizza för att uppmuntra lite runt hära.



Dag 29 – Mina ambitioner

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Att bli artist inom vad som helst men helst musik för det är min starka sida och vad jag brinner för.
Att en dag starta en familj, min egna. Har så mycket kärlek jag vill ge helt enkelt.
Tror inte jag har flera :)




Dag 28 – Det här saknar jag

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Jag saknar att få vara barn då allt var i min vildaste fantasi. Inte där verkligheten fick allt att bli så deprimerande. Ibland känner man sig som en plastpåse som bara försvinner med vinden som Katy Perry säger haha. Men som barn visste man inte allvarlet och många kanske gillar att växa upp men jag är inte redo än.



Musik smak

Mina musik perioder har verkligen vart unika. Man har inte upplevt musik försän man lyssnat på allt som finns där ute. Speciellt från olika länder, Det började med spansk musik som ledde till Japanskt, sen Tyskt, sen Indiskt sen franskt, sen holländsk och några till. Nu är det Dansk musik som gäller och artisterna är Medina och Burhan G men sen finns det ju flera.
Idag var jag på träningen och armen åkte på stryk. Den har vart veklig hela dagen och jag har blivit rekommenderad att inte använda bandage? Aja. Jobbet var mysigt också sen åt jag och syrran på grillen, jag ville ha kokt korv och hon hamburgare haha. SKA PLUGGA Nu :( och jag känner hur jag kommer misslyckas imorgon men men


Medina - Ensom "Jeg håber du er ensom uden mig"

With this I say goodnight

Selena Gomez and the Scene - Who says

miiii *-*

Jag har världens sötaste systerdotter visste ni det? Idag är hennes 2års födelsedag och vi firade henne med glädje. Ska sätta in bilder så får de "do the talking". Tyvärr har jag inga mat bilder från Tacos bordet syrran gjorde men smärtan i min mage är fet bevis haha
Ska nog lägga mig snart, god natt!
Notice att jag tvinga hela familjen att kolla på Lykke Lis konsert på tv hihi

Dag 27 – Min favoritplats

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Är utan tvekan min fantasi. Det är min favoritplats, behöver inte ens skriva mer eller berätta mer. Tragiskt kanske men I don't care!


Hemma igen..

och ska snart inta min position för beauty-sleep. Behöver det för helvetes dagen imorgon. Lördagar på jobbet dvs.
Efter all mys med Gabi och hennes underbara son så hämtade kusinen mig med bilen så jag vart med henne 2tim och rökte vattenpipa sen så åkte jag hem och väntade på syrran. När hon kom kollade vi först på "The Curious Case Of Benjamin Button", sen fixade vi oss och mot stan för att fira den andra underbara kusinen Sara och träffa massa gamla bekanta. Det vart mysigt och vi fikade och pratade massa gamla minnen. Men nu som sagt är jag äntligen hemma och ska lägga mig. Imorgon fyller även min underbara systerdotter år och vi ska fira henne efter jobbet, always having something to look forward to!

Antigen är jag för tidig eller för sen med att se filmer men denna berörde mig verkligen och Brad Pitt bevisa att han är lika mumsig as always

Dag 26 – Mina rädslor

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Simpelt! Jag har flera men även linkande till allas tror jag.
1. Att aldrig få uppleva kärlek. Ha känslan att bli älskad av en speciell person.
2. Att inte hitta min plats här i världen, dvs min framtid? Vem blir jag som person.
3. Att bli bortglömd, jag tror det är det värsta att känna att man är ensam i hela världen.

Vad har ni för rädslor? Det är ändå en ganska stor fråga. Det kan vara allt från spindlar till jordbävningar.
Såklart har jag många fler som är självklara men de tre övre är de jag tänker på varjedag, men ändå mkt tacksam i livet att jag har det jag har. De finns de som dör i svält eller i krig, snacka om riktig rädsla.





























mosh

man vet aldrig vart dagen kommer att ta en och planera hjälper tydligen ingen. Igår slutade lite annorlunda fast bra. Först hämta Gabi mig med bilen och vi chilla hos henne med Cheerios som snaxs och chai-latte som dricka. Sen åkte vi till träningen och fick flera blåmärken, sen hem tillbaka till gabi och kollade på The Fighter som inte ens är ute på bio här än. Men jag fick värsta kicken av den medans gabi tyckte den var halvt ok och Lidia somna tidigt.
Idag är seg dag och Leon stanna hemma från dagis så han kunde sega med oss. Blir massa kusiner sen när dagen börjar fast det tar jag sen.

Dag 25 – En första

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Denna rubrik var lite svårare än de andra så jag googlade lite på bloggar för att se vad andra skrev för lite inspiration. Då hittade jag en tjej som hade lite frågor ihopsatta och det tyckte jag var kul , så jag kopierade det och ville svara på frågorna hära. Tjejen heter Vickan förresten, gå in på hennes blogg! You will love it

  • Pojkvän? Sebastian (under fritids tiderna), han höll ju sig en vecka eller?
  • Hjärtesorg? Amine tror jag han hette, de slutade med att genom att jag såra honom så sårade jag mig själv.
  • Fylla? Haha nej en sådan första finns inte... än?
  • Utbildning efter grundskolan? Samhälle och Musik
  • Högskoleexamen? Not yet, men undrar vad jag kommer välja
  • Idol? Spice girls sen kom Britney Spears ofcourse
  • Favoritserie? Vita Lögner
  • Utlandsresa? Marocko
  • Hobby? Föralltid och alltid musik
  • Favoritbok? Twilight (var inte en storläsare innan)
  • Ambulansfärd? Räknas taxi skickad från sjukhuset? Sommarn 2010
  • Anställning? Tv-reporter på REA 2002
  • Tanke när jag vaknar? "Hittar jag honom idag?"
  • Kyss? Tror prata om det innan, kmr inte ihåg pga alla skämtkyssar
  • Kopp på morgonen? Te! Marokansk tradition
  • Systerbarn? Manar Systerdotter som blir 2 år den 12 Mars
Var tvungen att ändra frågorna lite för tjejen frågorna kommer ifrån är gift så det var lite vigselfrågor och så :P

Min kropp gör ont

Jag hade träning idag och så använde jag min nya body lotion från Mary Kay. Alltså hela jag luktar godis haha. Hur som helst, jag brukar alltid få träningsvärk men nu har jag bara ont? Alltså det känns verkligen som om jag har åkt på stryk. Vilket jag gör :P men det brukar inte göra ont efter, kanske för att jag har jobbat också? Stod på fötterna hela dagen och det är där jag har som mest ont. ONT! Aja jag är ledig imorgon och ska kanske på systerdotterns inskolning om jag kommer upp från sängen dvs. Sen kanske träning igen och Nadja på kvällen.

Älskar den här låten , Alexandra Stan - You Show Me The Way





Dag 24 – Det här får mig att gråta

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Jag gråter inte på filmer och jag gråter inte vanligtvis för något. När folk sörjer så är jag personen som skrattar.
Men jag är som sagt mänsklig och jag har mina svagheter och det är faktiskt musik. Musik där jag känner igen mig själv eller en beskrivande känsla då kan jag börja gråta. Musik inspirerar mig också mycket till att skriva eller fota eller rita. Det är stammen på själva trädet om jag säger så, jag kan gråta hur mycket som helst när jag hör en låt som prickar till i hjärtat.


God natt

Imorgon blir det träning och sen jobb, det vanliga helt enkelt. Sov gott och det ska jag också göra. Men man kan aldrig slockna helt utan lite skön musik. Ska även länka till två grymma youtube kanaler som jag STARKT rekommenderar!

RNG : Rated Next Generation / Var med i Americas Got Talent. Asgrymma små tjejer som dansar
Maddie Jane / Asgrym flicka som sjunger flera av mina favorit rock låtar. Jag är kär och det kommer du också bli

Med allt detta sagt, godnatt Sverige och resten av världen



internationella kvinnodagen

Yepp Vi kvinnor är bäst tyvärr. Så är det bara, slänger upp lite galet fina bilder på kvinnor där deras skönheter inspirerar mig grovt. De är verkligen unika och ingen annan lik.



Vem är kvinnan med skönhet som inspirerar dig?

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Läs mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Jag älskar att fota. Lite en av passionerna jag haft men inte riktigt skryter om, men jag tror man märker det på bloggen själv. Jag gillar att fånga något speciellt men speciellt för mig själv. Jag är en väldigt fantasifull människa och det jag drömmer eller tänker försöker jag alltid hitta eller få ut på bild.
Något annat som får mig att må bättre är att skriva, att bara få skriva ut allt från himmel till jord gör mig glad.
Sen igen har vi även alla underbara människor man tar till hjärtat, jag menar vad är bättre än att bara umgås?


Kvinnodagen

Pratar med Gabi nu men har kunskapen att skriva samtidigt :)
Är hemma på min säng och degar men har gort lite grejer idag. Målade naglarna babyrosa och noppade mig. Sen åkte jag in till Karlaplan för att luncha med Nadja på McDonalds. Alltid lika kul att få träffa henne och det var faktiskt skönt väder ute förutom att det blåste mycket.
Ska fortsätta sega och får se om jag bloggar mer sen

Godnatt

Imorgon/idag är en ny dag och har verkligen bara lust att skriva av mig. Jag tror det här är vad jag älskar mest med min blogg, att den verkligen bara är så personlig och jag kan bjuda in vem som helst till mitt liv och få andras åsikter. Även om läsarna är typ 2-3 personer så vet jag att en stor del av mig alltid kommer att finnas här ute för andra att se förr eller senare.
Hur mår ni förresten? Jag mår väl sådär. Känns som om jag svävar på moln just nu. Inte på sättet då man går på crack :P utan på så sätt att livet känns så obalanserad. Medans andra går på rak mark så svävar jag.
Hur mycket ska man igentligen lita på människor? Är det sant att människor vill ens bästa eller är bara alla till grunden helt själviska? Jag menar man tänker ju oftast "Jag vill må bra" eller "Jag vill känna mig älskad", det är mycket "Jag" som surrar i huvudet på mig. Men sen igen så har jag alltid vart så osjälvisk i livet, det är alltid att jag försöker uppfylla andras krav och hålla dem nöjda medans jag ibland eller nästan alltid glömmer bort mig själv. Varför gör jag så? Gör ni så? Börjar undra om jag ska skapa Hind dagen, då jag och endast jag gör något som gör mig glad. Kanske går på bio själv eller går till frisören eller går ut shoppar själv. Emo varning :P ? inte precis men jag tycker nästan att jag borde spendera en dag på mig själv och om det inte går isåfall 3 timmar högst där jag stänger av telefonen och bara stirrar in på en vägg. Låter konstigt men tro mig ni anar inte hur skönt det är att bara sitta i tysnaden och låta hela världen försvinna och bara veta att man finns för sig själv, att ensam är starkt och man överlever trotts alla slagsmål med sig själv. Aja nu tror jag mina ögon kommer slockna nääär som helst, god natt kära människor, vilka ni än är.



hemma igen

efter den mest underbaraste dagen och känner mig uppladdad faktiskt. Först åkte jag och syrran till den här ansiktsbehandlingen jag skulle på och då var det för Mary Kay produkter. Vi fick testa allt från ansikts/hands skrubb till foundations och både jag och syrran blev helt uppfriskande. Jag köpte en foundation och en bodylotion som rättar tydligen till huden, vi får väl se resultatet. Tydligen får man pengarna tillbaka om man inte är nöjd :).
Ska tillbaka dit på måndag och få en smink kurs och sen en spa behandling, sen lektion på om man vill fortsätta och arbeta som Mary kay Konsult? Alltid kul och pröva iallafall för jag menar, jag vet ju inte ens vad jag vill göra i framtiden so why not!
För att avsluta denna perfekta dag så gick jag, syrran och åt Sushi på SushiBar. Att vara sjuk har aldrig vart mer perfekt.


Lite stolt över hur fin bilden blev :)

Dag 22 – Det här upprör mig


Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Just nu så är det hur jag låter mitt jobb ibland ta över mitt liv. Jag försöker med den lilla tiden jag får att umgås med alla annars känns det som om jag förlorar en stor del av mig själv. Visst är det skönt att ha pengar men man ska inte försvinna helt heller. Tack och lov så försvinner inte de människorna som förstår vad jag går igenom. Men jag får påminna mig själv att denna situation är bara just nu, sen ändras allt igen. Jag vill fortfarande se världen, se usa :P och få mina drömmar uppfyllda. Så det är vad jag påminner mig själv varje gång, att hålla ut. För även om jag skulle dö imorgon så kan jag iallafall drömma om morgondagen och man behöver inte leva som om varje dag är ens sista för man ska alltid be för morgondagen.
Glöm det förflutna, lev idag och be för imorgon.


Mina favorit party låtar.
Alexandra Stan - Mr.Saxobeat
Medina - You and I
Inna - Love



sjukling

Har ni läst rubriken? Yepp jag är sjuk :(
På senaste har jag jobbat som en galning men det är äntligen slut nu för nu jobbar jag som vanligt igen :). I lördags firade vi Emma och hon gillade verkligen presenterna vilket gjorde mig glad och maten :O Majspaj, enough said (Fick även matlåda till jobbet). Festen började hos Gabi men flyttade sig sen till Emma där alla bara chillade, tack och lov att jag började jobbet 14.00 för alla gick inte och la sig förrän 6? yep alla sov där typ.
Har hittat min Samhälls bok nu, eller mamma hitta den och jag kan äntligen börja plugga. Idag ska jag och syrran gå och få ansiktsbehandlingar på fridhemsplan som Gabi tipsa om. Mer än så får ni veta när jag kommer hem. Ska förresten slänga upp en bild på det nya linnet jag köpte och bild från emmas grej.


Spetslinne H&M 99:-

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Läs mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken)

Nu är det de här igen med ögonblick? kommer inte direkt ihåg vad jag skrev på den förra men en av de bästa kan jag väl säga att det var när jag fick min systerdotter. Hon var så liten och den mest underbaraste. Skrek aldrig, grät aldrig och än idag är hon lite så. Visst kan hon låta med inte på det värsta sättet. Jag älskar henne och hon ger så mycket glädje. Så där har ni ett bra ögonblick 12.03.09


Vad hände?

Sitter nu helt död på sängen. Har städat hela mitt rum för att hitta min samhällsbok, har nämligen prov på måndag. Tror ni jag hitta den? Nej det gjorde jag inte :( passade iallafall på att dammsuga.
Efter 5 dagars jobb är jag äntligen ledig :D har träning idag också vilket jag längtat till! Jobbar imorgon igen :S alltså är så sjukt trött. Hittade min gamla dreamboard medans jag städade mitt rum och på den var det massa U.S.A bilder. Alltså vad hände? Jag hade så stora drömmar om att få åka iväg som au pair men pga körkortet så sket allt sig. Nu sitter jag som en gamling, jobbar och stressar ut mig över onödan. Längtar till lite bättre dagar och får drömma som jag gör bäst.
Igår när jag kom hem väntade det underbar besök och vi rökte vattenpipa :) glädje kan jag säga. Aja tibax till livet och ta hand om er. 'deppigt inlägg eller?'


Tiffany Dunn

Hennes musik är det ända jag lyssnat på de senaste. Musik stilen är väldigt unik och om jag ska vara ärlig så klarar inte alla av att lyssna på hennes musik. Antingen gillar man det eller så hatar man.
Hon växte upp med att dansa väldigt mycket och från hennes pappas sida fick hon musiken, så hon har brunnit väldigt starkt för båda stilarna. Jag lägger upp de 3 låtarna jag inte kan sluta lyssna på, se om du klarar av musiken du med


Min favorit är Too Bad I Love You :)

Dag 20 – Den här månaden

Läs om mina 30dagar (Finns under kategorin 30dagar eller klicka på länken

Den här månaden händer det faktiskt lite grejer.

4 Mars fyller Emma år, en av mina underbara vänner.
12 Mars fyller min älskade syster dotter 2 år
18 Mars är det My chemical romance konsert med Mia
24 Mars blir det London resan med kusinerna


RSS 2.0