Kollar på troja

Vad händer imorgon får man tro. Ja du nu ska jag svara på det. PARAMORE! Tiden går så snabbt och det känns som 2mån sen Mia köpte biljetterna. Nu är jag hemma hos Mia och ska sova här för att köa tidigt imorgon :) Vi har även shoppat för imorgon: 4redbull 2mini oreos 2risen 1ploppLakrits 1paket kalkon (mackor) 2wasa knäckebröd och så var det nog inget mer. Ville köpa twilight tidning med affisher och tatueringar men tidningen var på tyska och kostade 65kr. Desperat? Nej :). Aja mina vackra människor, ha en underbar Måndag imorgon cause I will.peace


Ska försöka kyssa alla ;)

Ska snart på bröllop

Dagen igår var underbar. Men idag mår jag BAJS.
Igår firade vi först eid ( Happy Eid alla) och hela familjen var här även släkten. Massor av mat var det och speciellt KAKOOOR. Och världens fetaste muffins ifylld med chokladsås.
Senare hade jag den underbaraste tjej kvällen! Först vill jag säga TACK GABI ( du vet varför).
Vi åkte in till en resturang/Café på östermalmstorg och rökte vatten pipa med körsbärssmak, det var Paulas första gång. Men jag tror hon ljög för hon rökte bättre än vad jag och Anisan gjorde. Hon kanske har det i blodet på något sett. Vi åt även den godaste pommes. Tack till mannen som fixade vår vattenpipa! Jag och Paula fick lite snurr i huvudet efter ett tag och det gjorde mig lite rädd men Ani körde på.
Efter en timme o så gick vi till Chaplins (vart annars) och festade lite. Ani började bli sämre dock så vi bestämde oss för Mcdonalds i Skanstull där brorsan jobbade. Vi fick MASSA mat, det var allt jag behövde :). Ani fortsatte att knarka sina Espiritox (bra för innan förkylning) och hon var flumm. Jag var tvungen också att ta några, you never know.
Senare när Driss slutat (100år för hnm) åkte vi hem. Vid liljeholmen skulle vi byta tåg. Det roliga är att någon räknat utt att jag vart vaken 24tim seriöst. Från kl 6 till 6?? Så ni kan tänka er jag mådde inte bra. Vi fick springa igenom tunnelbanan med dörrarna öppna på båda sidorna. Jag var jätte rädd att sista dörren skulle stängas och jag skulle åka iväg till fruängen :O.
När tåget äntligen kom så började jag och Ani bli lite koko, så vi synkade våra telefoner med samma musik, sen blev det ett spel då synkade vi alla fyra, men jag FAILA. Sen var det bara Ani och driss och det var inte lika kul.
Och det var nog det roligaste på kvällen :) Ojusste höll på att flyga åt helvete när vi skulle av och mina fötter gjorde ont! PEACE


mina fina flickor :)                Främligen som tog bilden      Här synkar vi :)

ska se trailern för ff13

Nämen nämen nämen, vet ni vad jag räknar ner dagarna till?? Inte bröllop minnsan ( ska på det nu på lördag) UTAAAAN PARAMORE auuuuuuuu. Nu på måndag ska köa sen klockan 8 och köpa massa mat med Mia Baby. Jealous much? YOU SHOULD BE



Påminn mig att kyssa henne :)


SKOLTRÖTT

hmm vad finns att berätta. Jag har haft mässa tor-lör, vart informatör och haft konsär. I fredags fick jag äntligen se New Moon då det var premiär :D Jag dog. De tog inte bort lika mycket som första filmen och jag blev bara mer kär i alla karaktärer som vanligt. Som vanligt skrek alla tjejer? Och jag och Paula tänkte driva lite med dem genom att när Laurant syndes skulle vi skrika, men fail jag skrek själv haha.
I lördags var jag med underbara tjejer och kille och vi hade det trevligt med ris, jordnötssmör och kycklig :)
Nu sitter jag hemma och latar mig, DON'T JUDGE! Jusste fick låna Nip/Tuck säsong 2 av Pillis :D så ni vet hur min fritid ser ut. peeace


Underbara bilder från New Moon kvällen

modell eller :)

Jag skulle åkt till skolan idag. Men mitt åkkort är borta. Först var jag irriterande men sen släppte det sig. Jag är inte så materiell och so den är borta. Life goes on. Om bara morsan var lika dan haha. På fredag är det new moon :D yeeeei längtar så möjligt. Tackar Paula som gjort det möjligt.
Spenderade dan med lill syrran istället. Vi tog massa modell bilder. Fick sminka henne också mohaha. Jag gjorde Daim capuccino också :) Jag skummade mjälken riktigt ordentligt yumyum!
En annan sak också gud vad jag är stolt över mig själv. Jag bryr mig verkligen inte längre när folk blir irriterade på mig, måste säga att om man inte tycker om mig för den jag är så är jag inte en bitch eller andra roliga ord som folk hittar på nu förtiden. Jag är en underbar människa som kräver respekt och lika behandling som jag ger andra. Dvs ger jag kärlek förväntar jag mig kärlek tillbaka annars fan ta dig. Varför ska jag slösa min tid på dig. Du vet exakt vem du är! Aja tillbaka till min vardag :) Jag har skola imorgon, är glad faktist för första gången, för på jätte länge så har jag förlorat mig själv på ett sätt. Jag har glömt att älska mig själv. Vem jag är som inre är värd guld och svårt att hitta. Vi alla är unika. Älskar er PEACE ( Paula Gabi Ani ni är underbara )

 Älskade Manar fyllde 8månader 12nov

Finns många fler men Nisrin hotar mig med att lägga ut grejer på mig om de kommer fram :)

njuter av 3 tim helg kvar

Ok , jag började smygtitta på Nip/Tuck igår och såg klart säsong ett idag :) så jag är en väldig lycklig människa nu.
Manar har fyllt 8 månader, och jag är av chock. Vart har tiden tagit vägen?? Skolan går si så där men betygen suger inte iallafall vilket gör mig glad. Jag hänger på helt enkelt. Igår fyllde mina kusiner år men jag glömde även gratta en väldigt viktig person i mitt liv och nu skäms jag :( Fick hitta på någon lame ursäkt vilket gjorde ont :( Hoppas du aldrig läser detta.
Ani är här och hon ville rymma hem men Driss fick kvar henne genom att få henne att spela Sonic :) Så nu vägrar hon gå hem haha. Söndag idag pööh, redan skolan imorgon från ingenstans. Vart försvinner helgerna igentligen??? Men springande tid leder till student vilket leder till frihet. Tänkte som au pair men om det inte löser sig blir det nog Marocko? Kanske England? eller varför inte praktisera för Cesar och få en inside på vad han gör? Ajja finns mycket. Hursomhelst kommer jag den 4juni dagen efter min 20årsdag gråta av glädje att det inte är sant. Are you gonna be there? you better be


Nisrin sover

Vart ska jag börja. Igår fick jag första säsongen av Pillis med Nip/Tuck, Lycklig? Hell yeah! Nu vet ni vad jag gör på söndag. Kollar den gärna med någon som vill :)
Idag fyller the twins år, grattis killar. Ni är mina underbara kusiner.
Skulle åkt in till skolan idag för att repa. Men syrran valde att jobba så jag hade inget åkkort, så jag sov ut ordentligt. Allt med skolrep och musikal blir för mycket när det kommer till att inte få sova.
Klockan 7 blir det dans sen kanske något direkt efter? Aja får se vart denna lördag tar mig. Peace



Grattis :) (ser ut som om båda ör blinda :P )

Ska snart till skärholmen

Igår fyllde Isold år, hon hade en liten tjejmiddag och det var mysigt att umgås med klassen.
I fredags vill jag bara säga att Rabih åkte ut i Idol :(!!!!!
Tillbaxs till fredan. Min systers man fyllde år och vi gjorde en överasknings fest. Han blev glad speciellt efter han fick sin bärbara dator :O.

Är lite off just nu, hade ett samtal nyss med Ani, och det var inte en rolig en. Hoppas verkligen inte att sånt händer igen. Tycker om henne. Aja ska fixa mig nu för att möta Ani och Oleg till skärholmen.

SNart :D

Igår var jag i skärholmen men Mia. Vi fikade med världens godaste shai latte på espresso house. Jag tog ut lite bilder till min systers man som överasknings present. Och fick mitt första läppstift från make up store :)
På kvällen blev det donken med de vanliga men jag borde inte gått för jag blev värre :(. Träffade Jack och Rajveer där ;D!!

Idag gick jag till tandläkaren och han la gummisnod vid framtänderna för att stänga gluggen :D No more glugg people. Senare blev det skärholmen igen med Gabson och Paula. Gav henne pengar till New Moon premieren YEEEEEI So it's sattled thanks to Paula (älskar dig). De kollade lite grejer och Paula blev galen över en klänning haha. Jusste för er alla som älskar disney. 99kr för många klassiker i Åhlens. 

MÄNNISKOR EMA's börjag om en halvtimme :) jag är LYCKLIG som alltid. Peace to mtv and you folks



Bilden är YUUUUMMMIII


Gör lite grejer på datorn

Såg en inressan del av one tree hill, från den första säsongen och den fick mig att tänka. Vad är jag mest rädd för? Tänkte tänkte och till sist kom jag på det, jag tror jag alltid vart rädd för det men aldrig bara tänkt att jag är det. Min största rädsla är nog att jag dör och inte gjort mig hörd. Att människor inte vet vem jag är. Att det inte blir något vettigt ur mitt liv. Det skulle verkligen vara ett liv förgäves om jag inte fick något ur det. Frågan många ställer " vad är meningen med livet? " skulle nog vara att gå från inget till något. Skulle vilja säga gud, med det vet jag redan att gud är störst :) men gud är efter livet, nu vill jag bara veta vad jag ska göra med mitt liv innan döden kommer?

Är sjuk, känns jobbigt för hela min kropp mår så dåligt. Sliten och trött är jag, värst av allt så fryser jag hela tiden. Kunde jag inte blivit såhär sjuk när jag hade lov? Aja får ta dagarna som de kommer. Ska nog imorgon till skolan för att jag måste, tragiskt? Ja!
Efter kanske skärholmen med Media och köper lite grejer till syrrans fredag.



Bilden från One tree hill.

RSS 2.0