gnugga ögonen

Ibland vaknar man upp, man kan vara så fast på känslor som bara hänger kvar. Man kommer inte riktigt ihåg varför man mått så dåligt men att som en moln har de funnits över dig. Men efter ett tag stannar man upp och uppmärksammar att man faktiskt är en levande varelse som andas med ett bultande hjärta och ett ansikte utåt mot världen. Varför tar vi förgivet varje steg vi tar och tror att varje sekund kommer att ha samma chans medans vi klänger oss på känslor som är onödiga och endast saboterar och bländer skönheten som jorden har att erbjuda runt omkring.
Vad som sades och vad som blev gjort är ingenting gemfört med framtiden, och handlingar förs varjedag. Så varför inte stanna upp och skaka på huvudet, ge upp all tvivel och bara leva.
Vi väljer att må dåligt, att bli sårade och se det dåliga. Varför inte välja att vända på spegeln och bli den du ser dig själv att vara, vakna inte kommande morgon dag och undra varför livet går i repris. Välj att leva.

trött som fan!

Kom nyss hem från vad jag trodde skulle sluta som en oändlig plåga. Gick till min kusins tjejs utspring, och först så regnade det men sen så vart solen som sjutton :O jag och lillsyrran som kom dit i xtra kofta och paraply trodde vi skulle torka ut i någon öken eller så! Gabi kom även med förbi lite snabbt och det slutade med att lillsyrran hoppade på någon annans flak så jag fick gå hem med alla hennes saker samt som jag tappade bort mig heeelt. Men nu är jag hemma iallafall och tror jag ska ta en liten powernapp för det gynnar mig :D


4 dagar kvar

Nu försvann man rejält pga allt man haft för sig, idag blev det en varm dusch, solarium med nisrin, 100% packning för marocko och nu popcorn med massa gott! Innan åt man kyckling med sötsursås samt wraps, pressbyrån inspirerad :).
Och nu tar vi igenom allt man vart med om, slå mig om jag glömmer något eller om du inte årkar läsa.
Jag firade mig innan tolvslaget med kusinerna pizza och massa mys! Dagen efter blev jag bortrövad av tjejerna till Karlstad där de bokad in hotell för mig och vi firade med jacuzzi, mys och middag samt lite smygshopping på vägen hem!
Dagen efter kom syskonen förbi med jordgubbspie och presenter :P, efter så sov jag över hos Lidia!
Lidia har haft utspring och mottagning (grattis min älskande) och så har jag haft möhippa för Kawtar (syrran) med strippa och syster bjöd så mycket på sig själv! Det firades även med utgång på SOMMAR.
Jag och Gabi har bokstavligen levt på tortilla och så har jag firat underbara kusin som blev 21år, vi firade henne på EAST med underbar sushi och förchill.
Dagen efter vart det Zainabous utspring och mottagning, Lördagen så vart jag lite med syskonbarnen (som åkte till Marocko idag) och så gick jag på ORKESTER! Symphonic Fantasies, bäästa jag vart med om med Kingdomhearts och FF music. Efter vart det bio med joinad av kusinen, filmen Snow White and the Huntsman, måste säga att jag vart besviken men kanske ger den en annan chans någon annan gång :P
Aja detta var den veckan som rullat på, nu blir det söndagsmys efter massa packning och klädtvätt :/
Se alla bilder för vad som hänt mig senaste på TWITTER

Hola wonderful peeps!

Är inte regnet vi har idag uppfriskande? haha HELL NO, men nej man ska alltid uppskatta allt så alla vi pollen dudes, nu sköljs det bort sakta men säkert. Gud en annan sak, JAG FYLLER ÅR IMORGON! Weidest ever haha, det känns så konstigt och ändå som ingenting :P
Dagen började med att jag städa hela huset med lillsyrran för idag kommer mina kusiner förbi och bara hänger! Huset såg icke acceptabel ut om man säger så. Sen träffade jag underbara Mia för hon skulle hjälpa mig handla in lite för min stora systers överraskning. Vi smått fika även och bara pratade om hennes nya planer, man kan ju inte riktigt tygla ned kvinnan :)
Nu är jag hemma och pratade för en stund med min mamma, delade med mig lite nyheter och sånt inför Marocko resan. Hon vart lite irriterad på saker jag köpt för allt finns dära och hon ville inte att jag skulle tynga ned mig, men jag gillar att vara förbered :)
Aja jag vängtar på min broder som ska komma hem med lite snacks och så, och så ska jag även lägga upp här på bloggen att en av mina underbara/favorit dansare från ABDC svarade på ett inlägg jag skrev :D gaaah haha.



Glömde även igår var jag på Heldas utspring och mottagning! Så fin var min älskade, GRATTIS IGEN HELDISH!

oops

jo då jag e fort. vaken! Ska gå lägga mig nu, tänkte bara dela med bloggen att min läkare ringde idag. Jag hade tidigare röntgat hjärnan för att jag fått dessa huvudvärksanfall här och där, så fick jag svar att min hjärna såg ut som en helt frisk och prefekt hjärna men att man måste anteckna allt som dyker upp och läkaren varnar mig att jag inte behöver bli skrämd med åtsido från alla mina hjärnvärk så hittade hon ett kärl eller om nu hon sa ven, som var större än de andra kärlen/venen? Hon säger att detta kan vara normalt men man måste ändå kolla upp de små grejer som dyker upp, hon säger att hon själv inte tittat på bilderna, att det är läkarna för specifikt området för hjärnan som kollat, och att hon kommer skicka detta vidare till neurologerna så även de får göra en sista bedömning. Nu får vi ju se vidare hur allt detta slutar eller börjar.
Min läkare går på semester men påpekar ändå gång på gång att om något seriöst skulle dyka upp så skjuts inte detta åt sidan om utan det kommer att tas till fullaste allvar då hon är lika nyfiken som mig att få ut vad det är som händer med mig. Jag förklarade tidigare att dessa "anfall" håller sig allt från 5-15min och sen är allt som vanligt igen, och enligt min läkare så är detta inte normalt utan att för att det åtminstonde skall ses som migrän eller annan vanlig huvudvärks-symptom så ska smärtan hålla sig längre men jag upplever det som att allt är fullt ut normalt, som om de 5-15min aldrig hände. Och det är det som gör henne så nyfiken till att komma fram till vad det är jag har. Who knows guys, maybe I invented a new sickness :/ je ne sais pas
Aja underbara, kommer alltid att kunna kolla tillbaka på detta och vem vet då kanske jag redan har mitt svar och tänker "oj hur fel hade dem" eller "gud när allt var så simpelt". Bara Gud vet.
God natt ♥


RSS 2.0