shena mellan bena

Hur mårs där ute. Idag har vart en sån jobbig dag :/ , fastan är inte lätt alltså men det är bara vara "in for the ride"
Min granne e tibax och jag promenerade lite med honom ute i det fina vädret senare kom jag hem och ba DECKA! Just nu är jag påklädd och sminkad och påväg mot Heron för att träffa underbara fittjabads tjejorna. Hoppas ni får en trevlig kväll och jag tänkte öppna fastan med sushi mmmmmmm


Hej du där borta

Jag har vart så nervös för hur denna dag ska gå, nu när jag är med i leken (fastan) men hittills är det inte jobbigt och jag har huvudvärk smått men jag överlever första dagen. Vi får väl se hur jobbigt man tar det i längden, allt är alltid ok 2-3 gånger men sen kommer det jobbiga in. Men jag ber om all styrka Gud kan ge mig och bara hålla hoppet uppe. Det är mest jobbigt när man inte har förståelse med sig från andra som gör att tålamodet sjunker till noll.

Idag har jag vart på Leons kalas med syster där barnen lekte galet och det var jätte soligt och mysigt. Ansiktsmålning fanns på platts och jag fick en fjäder målad :). Nu sitter jag hemma och helt slut och vi får se hur dagen går vidare



godnatt

Förutom att jag fått en dream catcher av Lidia som present (yes nu äger jag äntligen en) och att jag fortfarande är vaken trotts att jag vaknade 6 imorse så saknar jag en viss person som håller sig hus i London! Tomt rum eller :(

När vi vart utlåsta i Ifran ( Marocko ) av Josefin för att hon sov -.-

Lim i håret?

Imorse var det bara att gå upp 6 på morgonen och förbereda mig själv att bli inkopplad med massa sladdar till huvudet och magneter med lim. Mys? haha nej utan massa obehag, därför vart det perfekt med sällskapet jag fick :)
Senare vart det "siesta" grill och filmen "grown ups".
Nu sitter jag hemma och tvättat bort uschet från håret, imorgon blir det fastan (nervös) och kalas.


Underbara systerson är här och fast han är snorig så är han lika mysgod

Sommaren kommer till sitt slut, helu Hösten

Okej så det kanske vart dags för mig att börja blogga igen eller :) hur mår ni? Jag mår faktiskt bättre än jag någonsin har gjort tror jag faktiskt. Lite roligt sagt men det känns som om jag hittat mig själv och att jag växer dag för dag bara starkare som människa. När ni hittar eller hittat den känslan jag pratar om, håll hårt om den. Det känns som om jag inte behöver dra ned någon för att må bättre eller att jag behöver titta på någon annan för att leta efter mitt ideal och behöver definitivt inte prata om någon annan för jag pratar hellre om det som har med mig att göra.
Få inte detta bakåtvänt, det är inte så att jag har velat prata illa om andra eller att jag inte kommer fortsätta ha dagar jag känner mig jätte ful men skillnaden är att jag trivs i mig själv och vill ingen annan stans.

Detta har jag haft för mig, vart i mitt älskade hemland och träffat min underbara familj som jag planerar att åka tillbaka till nu i november :) vi får se hur det rullar fram
Träffat massa nya människor som kryddar på livet ännu mer
Det är ramadan just nu, månaden då alla underbara muslimer samlas tillsammans och lär oss den verkliga sidan av girighet.
Jag har vart sjuk mycket :/ men hamnar tack och lov alltid på bättringsvägar, börjar jobba på Tisdag :)

Planerar, att resa till Marocko november, NY i Januari, Plugga engelska i högskolan och resa som AuPair. Och om jag blir diagnosd så som jag hoppas på så ska jag försöka ta körkortet, kanske kolla upp boxning igen och faktiskt börja.


RSS 2.0