Morgon mys

Detta kände jag mig för när jag vakna! Ska man alltid behöva vakna i stress? Detta blir bra innan jobbet ikväll och så får mina muskler spänna av :)


skadeglädje

Igår bakade jag pepparkakor med gabsan och Barnen. Jag hade jätte kul men kanske var den ända eftersom barnen åt massa deg :P
Idag gick jag på synundersökning och fick veta att jag behöver glasögon :) (HAPPY) och så passade jag och Lidia på att växla :D efter det bjöd hon mig på fika och nu är jag hemma för att snart jobba. Ska kolla vilka serier som lagts ut och förhoppningsvis kunna kolla på dem även.

Same old

Dagen började med att jag gick på min bokade massage och måste säga att hon var grym. Hon tog sin tid och tröck ut mina knölar men rekommenderade även simning. Tydligen så finns inget bättre för ryggen. Efter det lunchade jag med syrran och hennes barn, treevligt :) senare hängde jag med kusinerna som tvingade mig se twilight igen :o evilness. Aja jag gav tibax genom att spoila mohihi.
Goood natt <3


kortkort

Imorgon blir det förlovning, vet inte ens vad jag ska ha på mig :( imorgon får jag öven äääntligen min lön! Nu ska jag kolla på Snabba Cash, har fort. inte sett den :O (Fick veta att Hollywood köpt kontrakt på en engelsk version :/)


Tack paula för min biljett

och Tack tjejer för en underbar kväll med en tom biosalong och massa kärlek!!


The more you run from something, the closer that something gets

Jaha , jag vet inte vad som gör mig mest depremerande. Att jag har min mens och man är grinig då eller att jag fått min första medescin mot något. Jag som alltid hållt mig borta från medescin och föredragit vitaminer, ju mer man springer ifrån något desto närmare kommer man bara.

Laddade ned en peppfilm Confessions of a Shopaholic. Förutom att den var rolig och bubblig så gjorde den mig bara mer deprimerad, att se hur bra relation Rebecka hade med sin pappa fick mig att böla på tanke på att jag inte pratat med min på 2månader. Men det är sådant man får hålla för sig själv. Det är ingen hemma som igentligen bryr sig om vad som försigår i ditt huvud, alla bara mind their own business.


ja du

Innan jag försvinner till jobbet så hade jag lust att bara skriva ut lite, känns som evigheter sist.
Har suttit och fyllt i papper från akutsjukvården, de ville veta hur jag tyckte och personalen och hur allt gick när jag blev omhändertagen. Det var bara att vara ärlig, de har inte världens bästa personal. Till grund och botten gör de sina jobb absolut men känner jag mig säker med dem? Nej, för de är otrevliga (inte alla).
Men en ruta fick jag skriva fritt det jag skulle vilja ändra på och då skrev jag såhär:
Otrevligheten som vissa personal har. Jag är inte dum för att förstå att på en akutmottagning är det stressigt samt rörligt. Men jag som patient som blottar mina smärtor vill inte bemöta otrevlighet och spydiga kommentarer. Specielt inte emot en behörig som endast är orolig.
Vart glad att jag fick skriva det, jag menar t.ex så frågar min mamma sjuksköterskan som ger mig morfin "kommer det hjälpa henne?" Då svarar sjuksköterskan "Fråga din dotter istället, hur ska jag veta? och stå inte i vägen så vi kan hjälpa henne". Om inte jag hade fått morfin och blev helt lullig så hade jag skällt ut henne. Alltså usch.

Aja nastyness aside, så lyckades jag äntligen träna igår :) körde konditionsträning och det känndes bra! Efter det tog jag kusinen till mongoliska och så åt vi så mycket att jag hamna i matkoma, och så på kvällen så gick jag hem till Dominguez och kollade på film. One day (den mest tragiskaste filmen ever)


Shulelu

Kollar på Chuck just, 6an har börjat helt om vilket är nice :) idag ska jag hämta ut min medecin och vara barnvakt åt systerdottern !
Igår var jag med gamla godingar och myste and thats it , mitt extremt sega liv


kortkort

Det börjar bli mer vanligt att jag inte bloggar en gång om dagen. Men vad har jag att berätta, man har fått kontakten tillbaka med kompisar man gav upp, man blir sjuk fram och tillbaka, man ska till USA 12dec och så har jag läkartid ang. mina huvudvärk. Hoppas inte bara någon spontan ambulansresa står med på agendan :/.


I'm still here

Nu verkar allt tillbaks till normalt igen. Ingen galen tidig morgon för att städa och förbereda utan nu är man ensam hemma igen. Började med att äta frukost, cykla och in med vitaminer och sen var det bara att städa hela skåpet nu när det inte luktar mat överallt. Man vill licksom inte ha lukten på sina kläder.
i Lördags hade vi fest för syrrans son och så fick man klä sig ^^, Gabsans familj sök upp och det var bara så mysigt att umgås med alla. Städningen av lokalen däremot var inte kul :/.
i Söndags var det Eid som skulle firas. Då hade vi får-lever/tarmar/hjärna jaa allt en kropp kan innehålla bläää, jag åt ingenting kan jag säga och så blev det värsta disken :O Inte någon eid vidare för mig men det var mys med släkten.
i går promenerade jag och syrran och jag fick bara njuta av den friska luften. Hälsade på Gabi lite och så gick jag hem för att hjälpa till med massa städning som funnits efter veckans galenheter. För att ge oss alla en reward efter all galenheter så kollade vi på rush hour och åt en massa chips och dipp
Och detta är det mesta jag kan komma ihåg, nu ska jag kolla igenom EMA från i söndags, nyfiken på se vad Jwoww hade på sig tihi :)


Godmorgon

Idag väntar mig lite saker, men är inte så värst pepp längre som jag var igår pga världens tjaffs med idioten som kallar sig min pappa. Men men vad ska man göra, gud måste ha gett mig den fadern for a reason och jag är ingen som ifrågesätter.
Imorse valde vi att titta på Anastasia, jag bara älskar den filmen och så mycket minnen, och så är det bara så tragiskt när Aaliyahs version av Journey to the past kommer. Blir alltid så ledsen när jag tänker på hur ung hon var när hon dog :(.
Ska börja byta om snart även och så vi äter vi runt 4 idag, min familj och flera muslimer till fastar så det är mysigt. Hittills klarar jag mig galant :) kanske ska börja fasta upp dina dagar tillbaka?
Aja vi hörs imorgon kära människor, som ni märker har jag inte så mycket att skriva om


It’d be safer, to hate her, than to love her and to lose her

Rubriken är frå You me at six - safer to hate her (älskar låten så jävla mycket)

Hur mår ni? säkert sovande vilket skulle vara det mest normalaste just nu även för mig. Dessa sista dagarna dvs slutet av veckan har vart helt upp och ned här hemma. Mamma har super förberett för min systersons "dop" vilket betyder förberedelse med massa mat som ska mätta fler än 50pers. Galet!
Imorgon fastar även de flesta muslimer inför aid som är påväg, så lite pirrigt på ett sätt att fasta igen men sen igen det är bara en dag och så äter vi 4 till skillnad från ramadan. Ska äntligen få klä mig lite igen och känna mig som människa och inte som något djur i en bur.
Ska iallafall försöka sova nu om inte The L Word lockar mig.


A thing called life

Vet inte vart livet för mig längre men det känns seriöst som om jag har glömt att leva. Att bara för att man är sjukskriven i 2 veckor så stannar hela livet upp? Hur kommer det sig.
Idag gick jag iallafall till vårdcentralen och fick ärret tittad på och de sa att allt såg jätte bra ut , att jag kan duscha normalt igen och försöka göra allt som vanligt igen.
Efter det följde jag med syrran till skärholmen och hon bjöd mig på frukost. Sen har dagen bara rullat på.
Biljetterna till USA är köpta och jag ska äntligen åka dit så sjukt. 12 Dec för mig och Lidia.
Hur som helst godnatt mina fina och jag ska kolla på lite serier. Har redan sett det senaste från 2&½men , glee och new Girl och nu tänkte jag kolla på lite L Word.



12dec


RSS 2.0