Ska sova snaaaaaart :P

Imorgon gäller det :) demostration mot våld och me sjunga ^^.
Ojusste Veronica Maggio ställer sig på samma scen ROLIGT, vem vill stå och sjunga bredvid henne :(.
Aja alot going on as always, jag måste bränna skiva imorgon, Driss hade visst ingen :/ MEN GUD snääääääääällllllaaaaa låt allting gå bra :):):)

god morgon

Ännu en sen dag som jag vakknar på. Känns så konstigt att gå till skolan imorgon. Känns som jag ligger så långt efter fast jag tydligen inte gör det. Vill klippa lugg idag igen. Det var ju ändå ganska fint :) aja vi får se!

:)

Idag blev en lugn dag. Jag blev väckt klockan 12 för mamma ville promenera till fittja sen tillbaka.
Jag bytte om snabbt, tog med mig frukost bärande and off we went. Skön dag var det. Fick höra att regn är på G så för mig var det bara att njuta. Vi hälsade på syrran i fittja badet, jag fick en glass på köpet sen promenerade vi hem igen. Åt tonfisk pasta sallad och mamma hade äntligen hittat majonesen MUMS!!

bajs bajs BAJS

Idag är allt bajskorv!!!! uuuuuussssshhhhh :(:(:(
Aja hur som helst har gehörs prov imorgon :'( BAJS och jag ska sjunga senare vilket är ok :/ Inte like kult att uppträda när man har BAJS låtar.

Hade kul igår iallafall :) och jag har myspace nu thihi!

dont think

You think that everything is alright, you think that everything is ok. image14
Thats fine I guess because you told me so.
But do you think Im alright, do you think Im ok?
I dont remember telling you so.
Dont think because its to easy,

doodie day

Idag har inte vart den bästa men den har funkat. Funktionella dagar är aldrig det bästa. Alltså känner mi så jävla pissed off på vissa o grejjen är saker blir ju bara värre. Vill bara bort RESA NÅGONSTANS!
Ani ringde, vilket var bra för jag har saknat henne. Men hon hade inte precis refresh news?? Tydligen har Gabsan börjat strula till skaer igen och vem hatar drama mer än jag? Har inte lust med skolan mer, vill bara aaaaaaaaaa skrika. Men skönt Klara är hemma, hennes måste jag få träffa!

Today is "Mon"day

Mariam sov hos oss efter alla dessa år ÄNTLIGEN.
Nisrin och Mariam vaknade av mitt kämpande att få dem till skolan, det slutade med att ingen av oss gick.
Vi bestämmde oss för att åka till stan istället, vilket ledde till den bästa dagen. Jag tog med min kupong till mcdonalds så man fick gratis glass :P.
Vi gick av i Slussen med "planen" att vandra runt till Centralen. Det slutatde med att vi hamnade ända borta till Tekniska högskolan. Vi hade tydligen vandrat 3 timmar :P. Först köpte vi glass och såg Bingo, vilket var inte värsta men Mariam och Nisrin kom på dessa skämt jag dog.
Sen gick vi in till dessa möjliga konstiga affärer. Kläder såg vi massa av :D och kungsträdgården var så vacker med alla dessa rosa träd :O. Vi var inne i en musik butik där man kunde spela instrumment. Alltså tro mig man vill inte höra Mariam spela klassisk musik, hon kan fan göra skräckfilms musik.
Vi gick in till en orientalisk affär och en videobutik (alltså inget liv).
Och sen så kul det fanns ett skit lågt fönster med en kille därinne som pratade på telefon. Mariam gick fram och spelade att hon petade sig där back. Alltså jag dog av garv. Dagen fortsatte med mera men sen kom vi hem och åt nudlar :).

Jag somnade och vaknade efter 3 tim, gick up och käkade coscos :D. 2 timmar senare och här sitter jag nu och skriver. LÄXOR från fredas väntar fortfarande :/. OJUSSTE värst av allt jag har pollen :( ..
Jag kanske åker till Paris ^^

God morgon

Okej det är inte morgon precis men jag vaknade nyss. Man märker att jag aldrig sovit så här ordentligt på en månad alltså hela jag är svullen.
Det började med att jag satte på tv och talang var på alltså DAAAAMN vad de spelar Simon och Paula :P.
Men Tobbe är lika snygg ända från Latjo Lajban ^^. När det var reklam gick jag till köket då jag såg fattiga riddare :O vilket jag inte ätit på åratal. Chokande nog var de min pappa som gjort dem??? Han har typ  inte gjort dem ända sen jag gick i tvåan. Den tiden han brukade göra munkar :). Alltså det är den grejjen med honom ibland är han pappa och ibland är han en idiot som ska förstöra mitt liv.
OOOH i mtv så satte de på Nickelback - rockstar. Så jävla bra alltså man ska lyssna på texten.
Aja får se vart denna låååånga dag tar mig :/. Har läxor läxor LÄXOR.
Hade engelska nationella. Jag tyckte att det gick bra men jag känner igen mig själv när jag tycker så. Det är typiskt att det bara är jag som tycker så :/

vackert

" Somewere weakness is a strenght and I'll die searching for it "
- Paramore, Let the flames begin

torsdag

Jag är snart 18 år och redan nu är livet som helvete. Hur fan blir det när jag är 19? sen 20? :@ vill flytta ut men skulle inte kunna klara mig själv än. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hatar allt :'(. Vad som störde mig så jävla mycket igår var en kille som verkligen snakkar skit alltså! Han påstå förstå mig men han fattade ingenting???? vad fan bablade han om? Alltså neeeeej så jävla tröött. Sen undrar han varför jag inte har någon pojkvänn LOL jag ska ha någon när vissa är CP vid det här åldern. Ingen är mogen. Ingen förstår ju mig, alla tror att jag är en galning som bara skriker. Alltså årkar fan inte mer gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Onsdag

denna dag är inte min.
hatar alla hemma just nu. vill inte prata med någon alltså.
Är förkyld och har bråkat med alla här hemma så nu hoppas jag att de låter mig vara ifred under  resten av dagen! gick ut och köpte godis. tyckte att jag behövde det eftersom jag väger 47kg? jag har gått ned två kilon :S jag vill bli 50!!! Jag äter som en gris men går bara ned :( hoppas det har med förkylningen attt göra.
Jag har märkt att jag e bara olycklig i sverige. Iallafall i Marocko är jag alltid som lyckligast och jag vägde 59 kg :D.
Vill tibax dit :(

Amy Winehouse - to know him is to love him

To know know know him
Is to love love love him
Just to see that smile
Makes my life worthwhile
To know know know him
Is to love love love him
And I do, and I do, and I do
Oh, I'll be good to him
I'll bring joy to him
Everyone says there'll come a day
When I'll walk alongside of him
To know know know him
Is to love love love him
And I do, I really do, and I do
Why can't he see
How blind can he be
Someday he'll see
That he was meant for me
To know know know him
Is to love love love him
Just to see that smile
Makes my life worthwhile
To know know know him
Is to love love love him
And I do, I really do, and I do



Onsdag

Jag har fått min nya mobil vilket glädjer hela mig.
Men allt känns fortfarande så dimmigt. Kan inte se klart. Mår så osäkert dåligt hela tiden. Vill vara helt själv.
Smsade med Klara. Tack för att du lyssnar på mina problem!

RSS 2.0