Holland

Minnen ~


mmmhm

Igår var jag på kalas med Manar och Hanan för Leon hade fyllt 2år. Det var så mys att kunna se godis och chips igen och systerdottern hade så kul, och så klickade syrran med alla.Underbara familj alltså.
Efter kom jag hem för kusinerna var här , mamma hade kommit från Marocko så de ville hälsa på. Efter åkte jag lillsyrran och Kusin på bio och såg BridesMaides. Jag har aaaaldrig garvat så mycket att jag bokstavligen fick ont? Så värd film och skådisarna är så roliga! Aja idag ska jag träffa Paula och Ani senare sen så ska jag hälsa på Mia lite snabbt och umgås med Gabi.


Vi var tvugna att köpa King, modetidning för män bara för att ett specielt ansikte var på omslaget

early birdy

Jag hatar toabesök mitt i natten eller as tidigt på morgonen, inte sant? Det ska alltid facka upp resten av sömnen. Nu är jag lika klar vaken som dagen och kan inte somna om pää :(
Efter att ha vart fast hela dagen på jobbet igår fick jag äntligen komma hem till min mamma. Hon var exakt som jag kom ihåg henne , fick nya converse YES mina andra vart helt trasiga /: men men ska göra lite frukost åt mig och så slänger jag upp lite bilder från nya saker jag äger! Idag ska jag även på kalas och inte vilken som helst, Jag och syrran är bjuden på Leons kalas ^^


shoppat :D


underbaraste örhängen från GinaTricot 149:-

Skjorta Fram&Bak (öppen på ryggen) VeroModa 259:-
svart kort top 70:- Gina Tricot

H&M Armband 29:- Magtröja 69:-

min dag börja sent idag

Vaknade nyss och hade värsta drömmen jag INTE ville vakna ifrån :(
Nu är jag vaken iallafall i grumpy mood, igår träffade jag Nadja och Pernilla och vi åt Sushi och bara umgicks. Jag kollade lite på Nikita även med Nadja och det fick mig att vilja komma hem och ladda ned den gamla Nikita från 1997. Det är äntligen löning idag också tihi så nu känner jag mig stabil igen.
Idag ska jag hämta syster dottern och sen till skärholmen med syskonen för att shoppa lite presenter, kanske något till mig själv?


tihi

skrev in syrran på Modelljakten Kanal5, vart lite flum skickat så får se hur långt hon går :P
Men men flum osidå, god morgon my fellow swedes. Jag vaknade till min dunder te Vanilj-te :) och nu kollar jag på Ellen DeGeneres, det vanliga för mig. Ska hämta Managrynet om 2 timmar och så ska jag till Nadja senare, kanske sova hos Gabi på kvällen. We'll see, we'll see


My cup of wonder :)

eeeh, what is going on

shulelulu. Syrran kom på besök idag och jag lekte med systerdottern, vi pratade även med mamma över kameran :). Jusste, min syster har krävt IceTé så länge nu så jag köpte det till henne med peach smak och hon blev så glad. Så tips , när gravida kvinnor kräver ngt. Nöj dem med att köpa det de vill ha :)
Har plattat håret nu även :) Imorgon ska jag hämta systerdottern från dagis sen hem till Nadja!


Amy Winehouse

To me, it's not what you did, to me, it was about the person you were and the voice that could change the sky from gray to blue. May you rest in peace, maybe finally you'll forget about your addiction and just rest.
xoxo Hind


Godemorgon

Efter det som hänt i Norge så snurrar ju 1000tankar igenom en varje dag, först och främst mår mina kusiner bra?

Idag får vi se vart dagen för mig. Mamma kommer ÄNTLIGEN hem på fredag och gud, jag har saknat henne tillräckligt. Just want her back! På fredag är det även Mia's goodbye grejs och Leon ska man fira på lördag ^^. Förtsa födelsedagen jag äntligen är här för.
Jag köpte världens finaste halsband även från H&M igår, jag börjar fastna för någon slags indian/rock stil so I might as well go with the flow :). Vi hörs senare, kanske hittat på ngt då tihi
ps. Har äntligen fått mina efterlängtade Paulo Coelho - Veronika Decides to die pocket/DVD

My heart is refusing me..

.. it won't listen to a thing I say


kortkort

Som vanligt försvinner jag, vad har hänt. Jag har shoppat lite , vart med syskon och vänner mycket och så jobbat såklart!
Just nu sitter jag hemma, hade film kväll med syskonen och Gabi. Får blogga lite mera senare. Har träffat Nadja också, snaggat om mig igen och nu kollar jag samt lite musik.

Filmer har mening

Har du någonsin kollat på en film och tänk, sjukt hur det ändrar hur jag ser på livet? Det händer mig många gånger och det hände mig idag också. Det är det bästa med film, att det väcker så många känslor i mig på en och samma gång. Jag tror det är det bästa med att vara människa, mina känslor får mig att förstå hur vackert det är att vara människa.

Har ni sett "The Sisterhood of the Travling Pants"? Om inte skäms , den filmen är so not a chick flick. Idag såg jag för första gången andra filmen The Sisterhood of the Travling Pants 2 och den var så bra. Så nu finns det i bloggen och nu kmr jag aldrig glömma att jag sett den filmen!



Be careful how you send an apology. The receiver may not receive it in the right way.

Hemma och mys med mig själv. Börjar fan vänja mig att ha hela huset för mig själv tihi.
Idag efter jobbet som var booriiinngg..... Så kom jag hem och powernappa sen så kom Paula på besök :D först kollade vi på Tangled sen så drev vi pretty much igenom Bill and Ted's Excellent adventure. Det var mysigt att vara med henne igen ^^ och hon var mer rödhårig än någonsin.
Nu lallar jag runt internet lite, kanske spelar The Sims sen? Aja fin fina människor , take care


shulelulu

Igår när jag vakna åkte jag in till skärholmen. Gabi hade mått så dåligt den senaste tiden så jag ville överraska henne med att ta henne till EUROnail så hon kunde fixa sina naglar! Hon bjöd mig på lunch även.
När jag kom hem tog jag det först lungt sen gick jag tillbaka till Gabi för hennes söta mamma samlade in pengar för hennes bror i Chile så man kunde köpa kompleta och så gick pengarna som sagt till Chile.
Jag hade det mysigt som alltid , sen när jag kom hem gjorde jag lite fika till mig själv och fick sällskap av grannen.
Nu sitter jag och äter kalaspuffar och ska röra mig mot jobbet ^^

Godmorgon

Nu ska jag passa på att städa köket lite, min tur typ.
Igår var jag på bio, såg Harry Potter. Vart as glad att jag äntligen fått se alla filmer nu! En premiersdag sen men äh jag njöt lika mycket som människorna innan hoppas jag.
När jag kom hem släckte jag ned alla lampor och tände doftljus sen gjorde jag chai té och rökte vattenpipa för mig själv. Det var så skönt att bara tänka och få ut så mycket som möjligt. När lillsyrran kom hem gjorde jag mer té och så tog ci det lungt tillsammans. Jag vart chokad att se att hon är lika Cheers galen som jag är när den kommer på tv :). Vi avslutade kvällen med ostbågar.
Idag som sagt efter städningen så ska jag kanske först träffa frugan , sen stan för att träffa Nadja och sen till Tullinge för att träffa Nadan.. Mycket runtrunt haha men det blir bra för imorgon jobbar jag. Blää


breathing is just a time killer

Min store syster sov över med systerdottern. Det kan bli ganska tomt i denna hus nu när mamma är borta.
Tisdags spenderades först med att jag satt barnvakt för Leon och Manar. Så klart fick jag underbar hjälp. Efter jag vart klar fikade jag hemma med Josefin, det var oreos och Chai té som jag fick av Gabi ^^. Vi passade på med levande ljus också tihi, så det luktade frukt/chai/kakor hemma hos mig. Jag avslutade kvällen med vattenpipa!
Igår lagade jag middag till familjen sen gick jag på bion med systern. Kan ni gissa vilken film? Fast5, JA jag skäms men syrran hade inte sett den än och hon behövde break från sitt vardagliga liv. Så 4 gången gilt hoppas jag.
När vi kom hem sjöng vi för min mamma genom webcamen för hon fyllde år igår och som vanligt hade min mamma själv glömt bort.
aaaja idag får jag se vart dagen för mig. Ta hand om er

Skyscraper

You can take everything I have, You can break everything I am
Like i'm made of glass, Like i'm made of paper
Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper


Dream a dream big enough for you and me

Sitter här och fixar lite och tömmer lite på datorn samt som jag lyssnar på Demis nya låt.
Hur mår ni idag? Jag mår bra. Idag kommer systern med hennes familj och andra syrran ska laga mat, så jag har en chill dag framför mig. Men det funkar nog bäst så, det är that time of the month igen. Imorgon fyller mamma år och hon är inte ens här :( saknar henne så mkt. Men ska fortsätta fixa trixa


Skyscraper

Som vanligt är vi svenskar extremt dåliga och jag kan inte njuta av min frus låt i min ipod för den svenska iTunes har inte låten men som vanligt är internet ett geni och jag lyckades hitta låten online. Den är så sin och beskriver mig 100gånger om. Jag lägger upp länken så kan ni njuta av den och imorgon på mammas födelsedag kommer videon upp ps:hela bilden är en länk
Demi Lovato - Skyscraper


it's amazing so amazing

hemma efter mys dag. Igår var jag i stan med Mia efter klänningar och Gabi Lidia haka på. Vi luncha och fika på Cafe 60 sen så drog vi hem, jag blev upphämtad med bil av Gabi och jag tog med mig systerdottern så hon skulle leka med Leon. Slaggade där även och på morgonen hängde jag med Lidia. Senare hälsade jag på syrran och till sist blev det bada i fittjabadet med syrran Manar Lidia och Leon. Det kom flera senare och massa korv blev det :). Nu sitter jag hemma och bara latar mig mycket.
God natt Sverige och ha det bra

Being yourself is being nobody else


ångest

Är bara så sjukt besviken på en person just nu och jag kan inte sluta tänka på det. igentligen förstår jag inte varför jag tar åt mig så mycket. det känns verkligen som om ångesten äter ut sig ur min kropp. Men människan betydde väl mer än vad jag trodde att hon gjorde. Jag behandlade henne som familj men ändå så betyder man tydligen ingenting vid slutändan. Tack !

sorry

Har nu verkligen inte bloggat på länge. Mycket har hänt som alltid, jobbat massa, haft tacokväll med syskonen, firat Gabi, solat mycket , vart på grönan med kusiner och mkt mer.
Igår jobbade jag men sen när jag kom hem satt jag barnvakt, Mia hälsade på och grannen annars blir det ganska tomt i detta hus. Sen kom storesyrran och hon och systerdottern sov över, vi kollade på inception ;)
Idag har jag jobbat och haft världens huvudvärk :( har det fort. och kusinen vill ut och festa. Får se hur det går.

Är så sjukt irriterad på en person som jag trodde visste lite bättre men tydligen inte. Det visar än en gång hur naiv jag är som litar på människor när jag igentligen bara borde ge up. Hopplöst!

movies makes anybody's day

Här sitter jag lite hänging efter att sett vädret ute och betalat massa räkningar samt diskat. Så livet har sina ugly truths. Hur mår ni då ? För mig är det jobb som gäller. Duschade även efter att få vetat att i jobbet så är det 32+ typ? blää aja, jag fick hem filmer jag hade beställt från cdon :D Leon, Gothika och Inception. Jävligt bra filmer måste jag säga. Men aja ska börja fixa mig nu och vi hörs underbara människor!


RSS 2.0