spex

Sitter i datasalen i skolan. Vi har uppgifter i kultur-och Idéehistoria som är ganska tråkiga. Det enda som är kul idag är att det är fotografering med klassen idag och eftersom vi går i trean så blir det spex. Bara att om jag hade vetat bättre hade jag klätt ut mig för nu har hela klassen gjort det. Men tur som kom jag lite fin klädd iallafall :) Men men min klass är lite tråkig, vi borde komiit på något tillsammans. Ska försöka fotta alla vid slutet!
Tillbaxs till arbetet. Peace


can I really trust myself?

Idag hade jag tid hos tandläkaren, det gick bra. Nästa månad stänger vi det sista av gluggen jag har.
Planen var att jag skulle komma hem direkt efter, byta om och åka till skolan. Hade fel kläder på mig, det var ganska kallt idag. Men men men detta är vad jag säger varje gång jag har tid hos läkaren. Men jag har faktist ursäkt denna gång! Syrran kom med Manar och ungjäveln vann mitt hjärta. Så you see I had to stay :)
Bäästa nyheter ever, You me at six ska vara förband till Paramore och jag hooppaas det blir backstage biljetter nu :). Kommer att bli bästa kvällen ever, måste sluta lägga öga.
Aja tillbaks till Manar och jag äter bullar med vaniljgrädde till frukost. Kommer dö fet!

Peace




Mutad

Planerade att chilla dagen lång , just me an my fat ass  jag menar sov minst 3 gånger idag :) men kom ut ändå. Först var det ett njaa när jag blev bjuden på Mcdonalds av Nadan sen blev det ett Hell yeah när Media muta mig med hembakade cookies. Man säger inte nej. Så mötte Media och Nadan i centrum, promenerade till Hallundas Mcdonals och chillpillade där med my fat ass. Så nu är jag hemma och har fortfarande läxor som väntar på mig, gaah.
Peace.




föör mycket tv för mig

Galna senaste dagar. I torsdags efter skolan åkte jag hem till syrran för pannkakor och Manar :D När jag kom dit så var syrran helt väck, tydligen hade Manar slagit in huvudet på sängen. Så söt hon hade ett rött sår på panan. Älskade hennes första sår. Så jävla söt, ville bara äta upp henne.

I fredags efter skolan gick jag ut med Miriam och Vilja. Måste säga att första stället sög men efter att Madde tvingade oss till ett annat ställe med betald taxi så blev allt mer roligare! Var trevligt att hänga med de gamla Sandys tjejerna. Stället kommer aldrig att bli detsamma utan oss tjejer.

Idag vaknade jag tidigt. kunde inte sova. När jag satte på tv så hittiade jag bummbibjörnarna :D minnen minnen och nu är det Cheers och ooh när vi nu pratar om tv så kollade jag på en hel maraton med The hills :)




mjaoo

Hur vet man igentligen var gränsen för vänner går? Visst är det kul att alltid lära känna nya kompisar men när vet man att man kan lita på dem eller vilka man ska föredra förrän andra. Alla ljuger ju hela tiden, hur ska jag förstå vilka man ska lita på? Är så jävla trött på att ha bytt kompisar lika mycket som jag byter mina strumper! Aja here I putt my heart out again. Tack och lov att jag har er Gabi, Paula, Ani och Yayi. Jag älskar er verkligen, you know that right?!! Ta alltid vara på era vänner.

Efter det emo inlägget. Dagarna har vart oändliga när det kommer till skolan. Börja 8 sluta 5 ?? Skit jobbigt. Det börjar med att jag vaknar 0600 och kommer hem 1800? 12 timmar! Sjukt oändligt. Sen ska man vara vaken ju och göra läxorna. AJ ajaj, studenten ska sluta med tårar och glädje ABSOLUT

Peace och njut av det lilla så kallade frihet.


eid Moubarak del 2

Vill bara gratta alla muslimer idag, förfan vad vi är bra! En månads fastan slå det ni. Idag ska det vara mycket mat och familje glädje. Min syster, hennes man, hans bror och deras bebis är här ;D Kanske mammas moster kommer senare :) får se!!
Fick äntligen träffa Vanessa idag. Vart lite jobbigt sens alla träffade henne över jävla allt och jag nu :/ Aja fick njuta av hennes company en kvart :) Sen åker hon tillbaka till vart hon nu kom ifrån.

Nu sitter jag och Niszeh och sjunger Karaoke i Youtube, spana in IsaacNewton25 !!
Tillbaka till min "muslimska jul" Peace

 
Me and Vi, från idags möte

blame it on the boogie!!

Ok nu kommer detta låta som ett emo inlägg men fan vad jag hatar killar. Dör hellre just nu singel. De är så dramatiserade, så mycket drama som sitter fast på dem. God why god why? Enda killen jag trodde jag kunde handskas med turned out to be fail! Men vi får se vart framtiden leder mig. Det är väl det som är mycket spännande också. FRAMTIDEN. Den måste bara se underbar ut för mig annars ger jag fan upp på livet.
Behöver komma ut och festa rijält överallt. Sponntana utgångar som jag hade med Meryam! Ska bli glad människa igen, you'll see :) PARTY and MUSIC HELL YEAH peeeaaace ska tillbaka till msn där folk terroriserar mig ännu mer gaaah. Det enda som hjälper är Michael Jackson musiken :)



planera aldrig

Här är ett råd till er alla. Jag har märkt att om man planerar så blir saker aldrig som planerat. Så PLANERA INTE! Nästan i 4 dagar nu har jag haft olika planeringar och ingen av dem har gått så som jag sjukt velat. Gaah aja Media gumman hoppas stan shoppingen gick bra.

Sitter hemma som ett slask just nu och har bara massa ont, tack och lov att detta är sista fasta dagen. Inte enkelt måste jag säga. Ramadan moubarak alla (imorgon).
Gud vad jag är sugen på choklad??? Efter fastan ska jag göra en feeeeeet macka med choklad mmm, känner hur det kurrar i magen nu :) Så ni som planerat idag och det gått skit, gör som jag gå ut och köp choklad eller baka baka baka!!

Kände att det enda som skulle få mig att glömma smärta var att sminka mig och leka lite modell :P så jag tog fram kameran och exprementerade lite. Som alltid gillar jag inte normala töntiga bilder. Jag måste göra dem lite konst aktiga.


the good in good bye

OK så jag är skolkare idag igen :P, nej men idag var fredag och inte vilken fredag som helst utan sista fredan i ramadan så jag hade lust att vara nära gud! Så jag och mamma åkte till muskén. Fullt var det, men det är bara härligt att se hur många muslimer som finns just bara i skärholmen.

Min sim-kort strula för jag bytt till abonnemang vilket gör inte saker enkelt. Skulle träffa en kompis och nu har jag inte äns människans nummer men men. Hoppas den personer ser detta!!
Aja snaaaaaaaaaaaart är fastan slut, äntlingen idag eller imorgon. YEI back to normal. Vad ska ni göra när ni firar ramadan? Jo jag ska ÄTAAAAA och sen ÄTA och sen äta osv..
Träffade min gamla IV-lärare Christin. Älskar henne så himmla mycket och jag önskar henne allt väl.
Nu ska jag skutta iväg och be PEACE




vaken än

Var ute idag med MediaBaby, she looked good as always. Vi vandrade runt alby som vanligt och pratade vilket var chill. Nu sitter jag som en tönt framför mtv.com och kollar på alla nya The Hills delar vilket jag måste säga är mer awesome än förr. Har jag någonsin berättat om hur mycket jag älskar mtv? neej inte, ok. JAG ÄÄÄÄLSKAR MTV aja Peace , back to watching sista delen av säsong 5.




ingen sång förrän nästa vecka

Igår lyckades tunnelbanan komma 23min försent när jag skulle till skolan! Hur som helst resan blev kul när jag mötte Wesam som höll mig sällskap :) alltid lika trevligt att träffa kompisar som man inte sett på länge. När jag kom till centralen så var pendeltåget 10min förstent? gaaah alla dessa förseningar ledde till att jag missa min sång lektion som jag dyrbart endast har en gång i veckan. Ännu en gång blev dagen räddad när jag pratade med Media baby :D Hon berättade om att Paramore skulle komma (vilket jag fick veta förra veckan) och jag föreslog att hon skulle boka 2 biljetter så vi kunde gå, nu är det bara upp till om hon får av sin pappa which we all hope for!

Idag orkade inte jag gå till skolan, jag vet skolkare blabla. Jag passade istället på att ringa och gratta Cesar som fyller år idag!! Han blev glad haha men han ska alltid spela svår. Det är våran Cesar det så GRAAATTIS CESAR och ha en bra dag..

Peace




sen som vanligt

Kom till skolan 40min försenad till min lektion. Doing my morning rutine :) men dte var tur att jag inte missade much för de demostrerade små redovisningar som man skulle förberett. Tanken var att använda tavlan så mycket som möjligt så jag redovisade om hur man gör en sandys sub haha. Bästa jag kunde göra :D och det gick smidigt oxå så jag fick nog mvg ;). Löjligt att dte är svC, jag menar vi får ju göra barn övningar, shouldn't jinx it. Aja nu sitter jag här och har hålltimme som vanligt och jag sällskapas (om dt äns är ett ord) av Hanna :). Skriver mer om denna underbara dag som jag slutar 17.00 på när jag kommer hem, tänka sig att jag kommer vara vaken över 12 timmar idag TJOOHO 
PEACE

Kommer galet SAKNA dig SANDYS-MIRRE

Igår kom jag hem från en väldigt lyckad kväll med Sara och Sanna. God mat var det ehum jag menar MYCKET mat var det och allt blev mättande och belåtande.
När vi äntligen kom hem satt jag 2 på natten och kollade på MtvMusicAwards. Måste säga att det var värt att vara vaken för det. MA är inte lika bra som den brukade vara i mina yngre dagar men endå så händer det skandaler :D. Bästa var nog att de hyllade Michael Jackson vilket man blev glad över!! Älskade att Janet gjorde en minnes uppträdandet för honom och Madonna gav så värt tal. Fattar inte att människor kan driva om honom på filmer och media, kalla honom för pedofil om och om igen?? Michael gav oss så mycket och hela hans liv blev tagen ifrån honom. May he rest in peace.
SKANDAL SKANDAL var när Kanye gick upp (IGEN efter Justice skandalen) och tog mic från Tayler efter att hon vunnit en moon-man och sa att Beyonces video var lätt mer värd, att hon borde vunnit. Fattar inte varför man görs så :S.

Aja kom nyss äntligen hem efter skolan, vi fick även veta rollerna idag :).





Ni som inte förstår bilden: Det finns en skylt (Jag) som visar att Sanna är till Salu

















Mtv

Fixad och klar för att gå ut med syrran och lil syrran :). Just nu kollar vi på Madonnas film Looking for susan och senare i natt MTV MUSIC AWARDS :D:D:D:D:D

slut på rubriknamn

Igår var jag hemma hos syrran och åt middag. Det var trevligt att vara med hela familjen speciellt min systerdotter som underbart bara blir större och större!! Älskar henne, jag tycker alla borde skaffa sig en sån :)

Idag blir det Gullmarsplan och sen en okänd förort, ska träffa Sanna och Sara idag vilket kommer bli najs :D jag är bara inte så på när det kommer till att åka utan åkkort men men får se, skolan börjar imorgon gaah så jag vill inte direkt inte ha gjort något innan hell week
PEACE




Min underbara och enda systerdotter Manar
















mobilen är snart död

Senast har det väl hänt mycket. Håret blev en succes :) gillar min nya hårfärg. Måste nog byta bild, jag menar jag ser ju inte ut sådär längre?? Dagen har vart ok. Skolan var kort och nu hänger jag med Paula och Gabriela och hennes lilla Leon:) älskar mina vänner och man ska alltid skatta sig lyckad!! AJa finns inte mycket att skriva om. Ha en bra fredag.

snö snö snö

Hade tänkt att göra om min blogg lite, den ser ju ganska tråkig ut eller hur?? vem pratar jag med igentligen :P det är bara jag som läser detta haha.

Igår sov jag hos Isotta :) vi kollade på RENT och sedan Moulin Rouge vilket var mysigt och Olle var där också. The happy moment var nog när jag fick en stor påse och då menar jag stooor påse med snöbollar fyllda med choklad och lakrits :D. Aja nu ska jag gå och färga håret brunt PEACE


















Fresh prince

Vaknade idag för att åka till Ani, hon hade äntligen fått jobb . När jag var halvsväg så hände något väldigt typiskt. Jag var tvungen att gå av i Mariatorget för det var problem vid centralen. Så jag gick till slussen och träffade Ani där. Vi kom hem till henne chillade lite med Fresh prince!! Sen gick vi ut och shoppade mat. Yayi kom sen :D vi fixade maten (tonfisk/kyckling sandwich) sen fick jag öppna fastan :D, efetr maten blev det doritos med dipp och mer fresh prince ;)
Nu sitter vi och chillar och hoppas att Ani gör pannkakor för glass och sylt finns!!

Vill bara medela att jag Ani kan till 100% rappen nu till serien.. Inte normalt



RSS 2.0