happy

allt känns så bra nu. Fick sjunga mycket bubbly idag och har färgat håret brunt och var ute nyss på promenad med en gammal vänn till mig :D och kan KAN inte sluta lyssna på Vanessa Carlton - Heroes and thieves. Har lagt in den så ni kan förstå vad jag menar!
Har spelat mycket gitarr också så mina finger toppar börjar hårdna nu :) och har fått mycket tid att få jobba nästa månad :D och nästa vecka är höstlov :) och har fått mitt stipendium nu, stoppade hela 3800kr i spargrisen som jag ej kan öppna blir irriterad :S vill ha de pengarna !!! gaaaah :D Halloween kommer snart festa festa FESTA. ojusste all festandet gjorde så att jag fick en stor fet blå märke på mitt ben för jag ramlade från trapporna med klackarna. Borde fan vara van med dem på tanke med hur mycket jag festar (alkohol fritt). Aja kan inte tänka på mer att skriva förutom att min pappa är bajs :D och jag ska ha älskade skola imorgon och har äntligen om jag inte sagt det fått en "I love NY" t-shirt :):):) Lyssna nu på Vanessa Carltons låt och känn dråget av låten..






äpplet faller inte långt från trädet

Har äntligen laddat up en massa bilder på facebook :D jävlit skönt måste jag säga! Aja försov mig idag så har vart hemma IGEN asså gud vad stressigt allting är hela tiden får aldrig andas ut bara :(

Sitter framför Kawtars dator och kollar runt lite.
Så jävla kul, jag pratade med mamma om att jag har det svårt med kärleken om att när jag äntligen får någon jag vill ha, vill jag inte ha han längre och tydligen var det exakt samma för morsan när hon var yngre. Saken är bara att hon gifte sig med pappa till sist :/ DÅLIGT VAL så jag hoppas att inte göra samma misstag!

BRYR MIG INTE

HAN ÄR INTE MIN PAPPA FATTA!


pleasedo

Fastan har vart slut ett tag nu och jag måste bara säga gaaaah allt har gått så som jag tänkt mig. Att efter fastan skulle jag återställa mig och det är precis det jag gjort. Jag fick min lön så jag har shoppat mycket och ätit mycket :) har också vart med tjejerna och I gotta say it feels so god to bee with them again och så har jag vart mycket med den nya tjejen Isold vilket jag msåte säga det är hur äkligt som helst hur lika vi är! Mycket på g som vanligt med jobbet och allt but I gotta say I'm back on track tack och lov att jag gjort av med alla åsne kompisar som inte förtjänade min vänskap to begin with!

Ojusste quicko quicko -> Ska köpa en tränings maskin hem så att jag kan börja träna och även fast jag sett alla Gossip Girl delar så har den premier idag klockan 7 Daaa jag ska se dem igen!

RSS 2.0