blind

Att se dig gör ont. Men att tänka på dig gör mer ont. Men värst är att inte kunna säga något rätt för allt blir fel. När jag drömmer om dig drömmer jag så hårt att jag önskar du upplevde samma dröm. Så du ser. Inte har du bara blindat mitt hjärta. Jag kan inte se mer, jag kan inte tänka rent längre, jag kan inte prata mer. Inte ens mina drömmar låter du mig vara ifred. Min kärlek är som en stor fråga som jag önskar att du kunde vara svaret på. Inte för att förbli kär utan för att äntligen kunna se. 

Min terapi

Sitter här hemma helt själv. PÅ tanke på hur surt mitt liv känns. Ser jag endå ljuset ibland. Musik är min terapi. Lyssnar jag på en låt som beskriver mitt liv eller hur situatonen som är detsamma blev bättre, får mig och känna mig bättre. Så mitt råd till alla är Lyssna på musik när allt är som värst. Sätt på hörlurarna i högsta volymen och lev ditt drömliv utan att bli störd. Ingen kan ta ifrån dig det som betyder mest förutom du. Som sagt livet kan alltid kännas surt men glöm inte att strö socker på det då och då.


Shine

I use to shine. Shine with colors. Shine with the sun. Shine with people. Just feel that my day wanted to shine.
But you started hiting me. Telling me names. Saying that what I was worth didn't matter. Because who will care. I wasen't good enough. Thats when I knew. That me shining wasent real. Me imaginating this perfect world.
Im sorry I couldn't make you proud. But just so you know that for you I stoped shine.

Debatt Nisrin

En fråga till alla som jag järna skulle vilja att ni kommenterar på.
En intressant fråga av min lillasyrra. Igår frågade hon mig helt allvarligt " är Bob Marley svart? "
Först garvade jag ihjäl mig för det är klart att han är svart. Men sen googlade vi honom och han såg inte så svart ut längre :S.

skrika

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

Dessa dagar har vart så OBESKRIVLIGT fel. Har bara velat skrika SKRIKA. Alltså vill ställa mig på ett berg och bara skrika så högt tills jag inte har någon röst kvar.

Är så olyckligt kär, olyckligt levande överhuvud taget. Vill bort från verkligheten. O gud är den enda som förstår hur jag så gjärna vill bort och försvinna till mina drömmar.

nej nej NEJ

Näääär ska de förstå, när ska alla förstå. Jag klarar inte av detta mer. Vissa skriker för hjälp. Men vissa mår faktist bättre av att få vara vem de är. Om jag inte mår bra i livet. Så behöver jag inte ha någon som får mig att må bättre. Det är så här jag ska vara. Olycklig. Don't try to fix me when I'm not broken. Så många människor jag inte årkar se i ögonen. Människor som jag ändast ser svik i deras ögon. Folk frågar: Varför mår du så dåligt. Svaret är att JAG mår dåligt pågrund av folk. Så snälla någon svara mig. När ska de förstå, när ska alla förstå.

oont

Igår var det en väldigt lååååång måndag. Blev klar med mitt historia prov TACK och lov.
Tandläkaren var jag oxå hos men shiet snacka om att jag har oont just nu :( hela mitt huvud kommer sprängas aldelets snart ;/ och så fick jag gummi????

Nåja idag (tis) är inte min dag IGEN, jag börjar få jävligt många sånna hära dagar. Sitter i skolans datasal och känner mig som bajs. Mitt huvud tickar som en bomb.
Ush med mitt självförtroende också, aja skriver mer hemma ^^

Goood morgon Sverige

Shena mellan bena. Dax att skriva igen
Veckan är snart slut. Historia provet närmar sig :/. Men who cares Marocko nätmar sig ju bara mer och mer. Påsklovet med föresten! Gud saknar Klara :(, hoppas hon har det bra och att ajg får se henen snart.
Nu sitter jag hemma helt utråkad men men klarar mig så länge jag få ha datorn ^^.
Yayi och jag har skit kul i dansen vilket e bäst och Ani komemr hem snaaaaart och det e ennu bäst :D.
Föresten min lön komemr snart oxå mohahaha :D.

alwaaaays :D


Alicia Keys

Igår 8/3 e den dan jag alltid skall komma ihåg shiiieeeeet alltså. Var på Alicia keys konsert IT WAS SO WORTH IT.
Jag säger så här hon sjunger bättre live SÅ MYCKET BÄTTRE än på tv. Hon sjöng så äkligt bra att jag börja gråta. Både jag och Mariam (hon var med) höll på som galningar alltså. Bästa var att hon sjöng alla bästa låtar som ex. my boo :O. Men hon sjöng inte min låt :( why do I feel so sad :/. Men kan annars inte klaga. Hon hade en kille där som förband och han sjöng oxå med henne Jamail Paul , ALllltssssååå DAAAAAAAAAAIIIIM hur duktig han var oxå. Men hursom helst när hon spela på sitt piano, det tog priset :').
Alltså den jäveln lever min dröm. Tänk att få stå på scen och höra alla PRECIS alla skrika just för mig. Oh gud inte undra på varför hon själv grät.

RSS 2.0