planer blir alltid dissade

Först och främst vill jag bara säga Grattis Nisrin, fort. 15min tills din dag är över :)

I fredags jobbade jag och på lördagen firade vi lillsyrran eftersom ingen kunde någon annan dag. Trevligt var det med alla syskon och så blev det en överraskning av hennes vänner. Glad vart hon när hon fått sin efterlängtade mobil.
Idag jobbade jag sen så körde Sofie upp oss till china :P glömt vad det hette nu igen och så solade vi solarium. Blev lite besviken dock på färgen :( hon körde hem mig sen och så skulle jag ha hjälp lillsyrran att plugga men hon dissa mig :( så jag valde att kolla på film istället.
Imorgon dissa min bror mig på the Avengers och skjöt upp det, så nu ska jag istället med mamma till skärholmen och hjälpa lillsystern sen

Glömde visa vad jag köpt :)

Marilyn Monroe tavla- Bolagret 85:-
Jacka vit- BikBok 149:-
Detta var rabatter och utförsäljnings priser.

 


ledig föfaaan

åååh det har vart så bra att få vara ledigt, tisdagen vaknade jag, fixade mig och så åkte jag iväg till Skärholmen. Träffade på kusinen för hon hade handlat massa gott för lillkusinens födelsedag. Klippte håret och så åkte vi hem till dem, det var överraskning för henne så hon vart jätte glad.
Efter träffade jag upp systern för att jag ville ta henne på bio, vi såg 21 Jump Street och den filmen rekommenderar jag till alla! Den var så rolig :) vi njöt av världens godaste nachostallrik och bara bablade som vi alltid gör.
Onsdagen först hade jag inga planer alls men sen så ringe Gabi, så både hon och lidia samlades hos mig och så åkte vi vidare till Gabi som lagade mat för oss. Vi chillade där, drog på en hemmafest som en av hennes klasskompisar hade och så åkte vi hem till henne igen.
Torsdagen, följde jag med Gabi till Skärholmen :) hon handlade presenter och så lunchade jag friterad kyckling :O så jäävla gott och efter det så handlade hon mat. Gullungen gav mig skjus hem igenom Sveriges fula regn :/ och när jag kom hem började jag fixa mig för Boubous skiva :D
Träffade upp alla tjejer på jobbet och så åkte vi till Ett Ställe, det var så kul att bara se henne glad och ha det roligt vilket var det viktigaste! Efter åt vi på mcdonalds och när jag kom hem så deckade jag!!!!
Nu sitter jag vaken och skriver ner allt jag vart med om :P medans mamma gör frukost. Hon åker till Marocko snart och jag kommer att få vara utan henne en månad, helt sjukt :( Lillsyrran fyller år på helgen och jag jobbar idag.
Hoppas ni får en bra fredag!


tidi

Hejsan svejsan. Vad finns att skriva om, har jobbat de senaste dagarna. Imorgon tänkte jag klippa håret och fira min kusin och senare hänga med systern. Lite tid för familjen, inte ofta man har det :)
Aja detta var allt jag hade att skriva om :D

crunchy

Här sitter jag glad och äter jordnötsringar som brorsan köpte med sig hem. Har städat rummet och deklarerat, duktig tjej :) laddar ned en film med Keanu Reeves som är anime och är nyfiken på den tihi.
Idag skulle jag träffa Oleg och hans tjej och bara fika i stan, men han kunde inte dyka upp så planerna blev lite annerlunda. Solade solarium och så lunchade jag världens godaste kräftsjärtsallad på den mysigaste stället CofePlace.
Brun liten fläck är jag haha och så messar mig folk fram och tebax om El Classico, Real Madrid vann så en glad tjej vid namnet Helda kommer dela med sig kärlek imorgon.
Aja to much flum talk, jobbar imorgon blää

Veckan som gått

I söndags vart det drake, och orden för att förklara finns inte, obeskrivligt helt enkelt :)
Måndagen därpå skulle jag jobba tidigt och fick vara med på simskoler, senare när jag kom hem vart det att bara plugga igen och göra klart mitt arbete, hade lite Keanu Reeves maraton även för att inte grilla hjärnan.
Tisdag var prov dagen och jag massplugga att jag trodde jag skulle dö, hela vägen dit och så kändes det som om jag faila provet ändå :( we will see!
Onsdagen skulle jag göra det sista av arbetet för att lämna in, kursens betyg får jag reda på i slutet av v. bokstavligen slutet :/ sen vart det att jobba
Jobbade dagarna ut och när jag kom hem igår började jag träna, svettades ordentligt och så duschade jag, sov som en stock
Nuuuu är jag vaken och ska äta frukost sedan fixa afrooot :)


detta har hänt

Avslutade sist i torsdags och nu ska jag berätta lite vad jag haft för mig :)
Fredagen så sov jag ut hela morgon och förmiddan för så trött var jag men på något sjukt sätt så lyckades jag komma halvtimme för tidigt haha, jobbet gick iallafall bra och när jag kom hem genom skitsovädret så bestämde jag mig för att kolla på colombiana med brorsan. Bra avslut!
Lördagen gick jag upp tidigt för att vara med och hålla en simskola, ganska kul faktiskt :). Gabi kom och överraskade mig så jag bjöd på kaffe. Efter det gick jag hem för att börja fixa mig för personalfesten, det vart i rackethallen. knas, vi blev bjudna på massa gott och kebab samt som vi körde badminton förfullt. Efter drog vi tjejer vidare till heron för att bowla :D alltid lika kul och så avslutade vi kvällen hos Helda med pipa. Jag vaknade inte förrän 12 idag och nu sitter jag och bara pluggar :( DRAKE IKVÄLL!!!!

night with a lesson


I'm sexy and I know it

Idag vart värdens varmaste/tråkigaste dag, fick städmani och Helda rädda dagen :) blev bjuden på kebab och Sofie hälsa på. Fick även underbara nyheter av paula att lmfao ska komma 4maj ! Och så väntade en dvd hemma på mig, nämligen colombiana :D så jag kunde inte vara arg på dagen längre hihi gooood natt
Ps. Sitter och äter massa chips med mamma


God morgon :)

Hur mår ni ? Jag mår bra<3 , i tisdags hade jag avslutat kvällen med att jag pratade med min granne som nu bor i USA ! Alltid så sjukt att se hur folks liv verkligen ändras när de vågar ta chansen.
Dagen efter, dvs igår så möte jag upp tjejerna i Skärholmen då dem småshoppa och så luncha vi världens godaste lasange, efter skulle Paula jobba och vi åkte hem till Gabi där jag bara myste och blev bjuden på middag.
På vägen hem ville Zainabou att jag skulle hälsa på för hon mådde inte så bra och så hade hon tråkigt, passade på då att gå till jobbet samt som syrran var där och träna så vi åkte hem tillsammans. Men efter det så DÄCKA jag och nu är jag vaken med jobb som förföljer mig :(


update

I lördags satt jag hela kvällen och bara skrev klart mitt arbete och tog pauser med film mys :).
Dagen efter jobbade jag med Sofie och eftersom så mycket händer henne just nu så föreslog vi bio, hon ville se American Pie:The reunion men det gjorde inget att jag skulle se om den :) Boubou kom även och vi åkte till donken efter för mat. På kvällen åkte vi vidare till Sofie som gav oss en hemrunda senare vidare till Helda och rökte vattenpipa :). När jag kom hem så däckade jag med andra ord.
Måndagen kom alla syskon hit så jag började med min städmani och började göra om i rummet igen och dammsög en massa! På kvällen sov Josefin över och vi laddade ned en film som hette "Madea's big happy family" vi dog av garv och så avslutade vi kvällen med pipa. Känner att vattenpipan börjar komma tillbaka med sommaren :)
Idag pluggade jag hela morgonen och så gick jag direkt till jobbet och nu är jag hemma och äter chips :)

Hellerrr?



ögonen svider

Gud vad ont jag har i ögonen just nu för att ha stirrat in i skärmen hela dagen bokstavligen! Blev klar med ett abete nyss och tog paus innan idag för att laga lördagsmiddag (pommes, sötsurmarinerad kyckling, bearnese och rostad lök) och kolla på "the other guys". Jag jobbar iallafall imorgon och ska kolla på "what's your number" samtidigt som jag kanske somnar :)

If the weapon is your love, I got my hands up

Demi Lovato - Hold Up


There is a beauty in being vulnerable

"Nöj dig aldrig med vad du tror att livet ska erbjuda"
Dagen började med att jag sov hos Lidia, umgick med henne :) och så rörde jag mig igenom snön hem.
Jag har i princip vart hemma helt själv och pluggat samt bara tagit det lungt. Jag såg världens underbaraste film som hade allt, sjukt bra soundtrack, känslan av att finna sig själv, ovanlig kärlek och ett leende under hela filmen. Den heter Garden State och Zach Braff samt Natalie Portman är med! Den var så udda men ändå så underbar, Drama/comedy. Den påminner om Meet Bill, aja den gav mig helt enkelt en life-boost.
Nu ska jag sova för imorgon måste jag plugga igen och jag behöver sömn.

Massive update

En vecka sen från idag så vart det Lidias skiva :D, Jag åkte in till stan med Zainabou och snabb shoppade för Heldas present sen åkte jag vidare hem till Lidia för att vi alla skulle fixa oss tillsammans och sen dra på studentmiddag samt. hennes skiva :) vi hade så underbart kul och det känndes bra att se henne le. Efter dog jag och Gabi vidare och slagga hos mej.
Fredagen jobbade jag så inget mer hände där efter, eller jo rökte vattenpipa med grannen!
Lördagen jobbade jag men sen så firade vi underbara Helda och bara hade det supermysigt.
Söndagen vart det jobb igen, men efter vart det Heldas skiva så då fucka man ur igen
Måndagen vaknade jag hos helda efter att sovt över, gulliga Lisa bjöd mej på massa gott och så åkte jag efter till Maxi, handlade vaniljté och så köpte jag en ny hårfön! efter så tog jag med syskonen och åkte till Kista för att hälsa på Kawtar och shoppa lite
tisdag så vart jag med syrran och kusinerna i Skärholmen och ba chilla, små shoppade även :p men bara för att jag inte kunde låta bli, sov hos gabi på kvällen och på morgonen fick jag huset för mig själv till att bara plugga och sola :P
Onsdag kväll så blev jag bjuden hos grannen för massa gott och vattenpipa med systern och umgänge
idag, träffades massa underbara hos mej, vi tog det lungt sen gick vi på bio, eller åkte i Paulas nya bil! och för att se American pie: The reunion :D den vart så awesome att jag dog! nu sitter jag hos Lidia. Hon har somnat och jag kände för en massive update
så nu känner jag att jag gjort upp för min blogg missandet

RSS 2.0