godemorgon

Igår firade jag Gabsans födelsedag men innan dess så sprang jag lite runt som en galning. Först gick jag och klippte mig sen shoppade jag runt lite, efter det lunchade jag med Mia. Köpte Gabsans present och sen så fixade jag naglarna. Efter det plockade jag upp systerdottern och lämnade av henne till syrran. När det äntligen var klart gick jag hem till gabi och blev bjuden på hamburgare och massa massa gott. Vi kollade på Black Swan igen och så tog jag bara det lungt.
Idag vaknade jag tidigt och så gick jag ut till gräsmattan. Åt min frukost där och bara solade. Ska jobba senare men först hämta upp systerdottern.


Grattis

Älskade Gabi fyller 21år. Grattis gumman


updatering från igår

Först vill jag bara säga, AJ! Min fot har världens fetaste myggbet, det ser ut som om min fot är gravid på seriösaste allvar. That being said.
God morgon ala, hoppas ni mår bra :). Syskonen var sås öta igår när jag kom hem, först var alla - Du är så brun Hind haha sen var alla - Nu ska vi baka kladdkaka. Japp så jag fick kladdkaka :) och så var Keanu Reeves på tv. Värsta välkomnings presenten.
Idag ska jag till Skärholmen, kanske möta upp mia. Ska fixa håret och naglarna sen scoopa lite omkring. Efter det ska jag fira min underbaraste kompis eller frugan som ni känner henne.

Jusste glömde berätta om att jag äntligen fått hem min skiva Body Talk med Robyn

HEMMA IGEN

hihi om ni undrar vart jag har varit så är det Norrköping med frugan och Leon. Vi gjorde allt från sega, sola, shoppa och bara prata i 6 dagar :). Nu är jag konstigt nog hemma igen :S Gud vad tiden går. Kommer sakna min mini familj.
Aja imorgon ska jag till skäris och bara ta hand om mig själv.
Puss
ps. jag är solbräääänd

Hind

Idag är det min dag, inget speciellt eller så men alla förtjänar en dag där man bara kan koppla av hjärnan från världen och tona ner. Så efter som jag inte inplanerat något direkt så softar jag bara. Först ska jag äta frukost med mamma sen ska jag hjälpa henne packa för hon åker imorgon till Marocko.
Efter det ta en lång dusch och sen bara ompysla så jag känner mig som en ny människa igen.
Ha alla en bra dag och glöm inte att omstarta er själva och som de säger på engelska, give yourself a break.


Thank you but no thank you, I'm still waiting


Come over and say nothing, silence is everything

Aly and Aj - Silence


shanana

Jag vet att många vill se min sidecut men sanningen är att jag inte kan få en bra bild på det men så snabbt så lovar jag att ladda upp.
Jag var ju på bio med lillsyrran och att se fast5 en trejde gång gjorde mig fortfarande lika paff! Den filmen är ju så braaaaa. hihi. Aja idag åkte jag in tidigt till stan och lunchade med Gabsan, hon behövde så prata ut och jag behövde en kompis så det blev bra :) så är ju mormor sjuk :/ och det är lite jobbigt, jag vill bara vara där nu och se henne men vet inte. Får se när lönen kommer.
Vi hade en kort filmkväll hemma med grannen också och då kollade vi på... fast5 , japp har hämtat hem den haha men jag tror inte jag lär se den igen förrs jag får den på dvd.
Har beställt hem lite saker och så försöker jag fylla skåpet lite med nya kläder och accesoarer, får visa upp det någon gång när jag årkar :P. Har börjat sommarläsa igen, för det är det bästa med sommaren. Sitta ute i solen och bara läsa.
Jobbar imorgon och sen är det personalfest, på söndag gör jag naglarna med Gabriela.
Hörs sen

Tips! Lyssna på Veronica Maggio - Inga kläder. Den låten är så sjukt bra och innebörden med.


lite kort

Lite kort för att uppdatera, jag har klippt sidecut, de ni. Jag tycker det är ascoolt och det är något jag velat göra hur länge som helst så nu är det gjort :). Jag har även vart på bio och sett Baksmällan 2 , lite besviken är jag men jag hade en good laugh.
Har vart och hälsat på gabsan på hennes jobb också och även umgåts med hennes familj igen , det var länge sen och Paula har jag sett igen ^^ har verkligen saknat mina vänner.
Vart i stan också och shoppad världens sötaste tjocktröja och idag i skärholmen hjälpte jag syrran att hitta klänning och så köpte jag äntligen en ny ryggsäck/väska från bianco.
Idag ska jag på bio med lillsyrran och vi ska kolla på Fast5 igeeen haha men det är ju för att vi haft maraton och hon har inte sett den än så 3dje gången gilt eller? :P

härlig dag

Jag vet att jag igen inte bloggat på länge men här är det korta och bästa. Igår tror jag det var :P fick jag veta att jag äntligen ska få mitt slutbetyg :D jag klarade fan i mej av Samhälle!! Gud stressen som lyftes från mina axlar. Jag kan äntligen säga att jag har en framtid.
Idag fick jag en suprise, jobbet hade lovat mig sushi och när jag kom till jobbet idag så var det exakt det jag fick :D de är så underbara. Dagen vart siktig seg i jobbet men killarna jag jobbade med gjorde min dag, en blötte ned mitt hår och den andra kedja fast mig vid stolen (du läste rätt, KEDJA fast mig med riktiga kedjor) och så höll jag på att bli ned slängd i vattnet haha.
Mia kom och hälsade på vid slutet och så valde vi att luncha på max för fick mina skattepengar! Och så var vårt lilla kontrakt på hälsosam/träningspogram ute så firas gjordes det ju.
Jusste igår var jag på Mias brors mottagning och det var kul att få träffa hennes familj från Göteborg.
Nej men nu ska jag platta om håret för imorgon ska jag på mottagning igen

Bilder från födelsedagen

Underbaraste Paula skickade bilder från den 3 juni till mig.

Sen har vi en underbar person som alltid vägrar vara med på bild -> Lidia

Glada nyheter

Medans mamma gör chiken bits till oss så ska jag berätta.
Skrev ut mina Britney Spears biljetter idag så det är hundra procent att jag ska gå :) sen mejla min lärare mig och jag tror jag äntligen fått godkänt på samhälle men säger inget mer än så.
Sen igen så fick jag brorsans presenter idag :D jag har bokstavligen alla The Fast and The Furious filmerna 1,2,3 och 4 :D LYCKLIG vi ska ha maraton hemma alldeles strax men först CHIKEN BITS

Äntligen

Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Jag kommer ihåg hur avensjuk jag var första gången då jag inte hade pengar för att gå och så svek en annan kompis mig för hon tog en annan tjej fast jag var hennes bästis? Och så andra gången hade jag inte pengar sen tredje gången var den för dyr och så skulle jag till marocko. Men nu jävlar är biljetterna köpta och bokade. Golden circle är vid scenen och ståplats, bästa.


Jag missa Baby one more time Tour, Crazy Tour och Circus Tour

Men nu 16/10 Femme Fatale Tour :)



och jag ska gååå!!

Grattis Marjem

Älskade kusinvitamin från ett annat blodsfamilj.

grattis på 20 årsdagen


Överlycklig

OK jag vet att jag inte bloggat på några dagar men ska sumera lite.
I lördags hade jobebt bakat morotskaka till mig ^^ och jag hade jätte kul, när jag kom hem så fick jag födelsedagstårta och lite pengar. Jag blev aslycklig ju hihi.
I Söndags efter jobbet gick jag hem till Kusinen som även fyller år idag och vi gick på bio. Vi båda hade sett Fast Five men vi gick på den ändå haha :P alltså de mest värdelösa slösandet i mitt liv men vad gör man inte för lite snygga människor och skärmen och även sushi :D.
I måndags , eftersom jag sov hos kusinen så shoppade vi och köpte presenter till varandra. När jag kom hem så laddade jag ned Triple X och kollade på BigBrother finalen. Simon vann :D!
Idag, skickade jag ÄNTLIGEN IN mitt arbete och det är klart :D jag är så stolt över mig själv aaaaah.
Så nu ska jag belöna mig med något kuligt istället tihi

Grattis Hind

Jag har haft en dunder dag. Först hade jag middag med nära på JT i Gamla Stan där vi blev välbehandlade, till och med kocken kom ut och sjöng "ja må hon leva". Efter fikade vi på decket där mina underbara sjöng för mig igen och jag fick trycka i mig världens muffins med värsta choklad glasyren. Efter åkte vi hem till Gabriela där vi chillade på gräsmattan och rökte vattenpipa och hade kul med Leon. Och sen hem till Gabsan och chilla. Nu är jag hemma och känner mig bara såååå glad och min kusin Samia som flyttade till Usa ringde mig och även barndomskompisen från Marocko ringde mig och jag är bara så glad. Fick massa underbara presenter, ska kolla om jag fotar sen och lägger upp det :D

Och en stoooor nyhet alltså , Jag ska ÄNTLIGEN på Britney Spears konsert. Min första liksom, jag har alltid velat gå :( och nu ska jag äntligen det!


awesome or what?

Senaste dagarna har vart galeet! Någon blev skjuten i fittja exakt när jag jobbade och nästa dag blir man intervjuad av civilpoliser? De ni, när ska barnen förstå i deras lilla huvud att våld löser inget. Aja våld åtsido idag MÅSTE jag plugga och få så mycket gjort som möjligt för imorgon är det en speciell dag ^^ och jag tänkte fira det smått men för att kunna sova på kvällarna så måste jag få mitt betyg ju :(. Aja vad mer har hänt. Jag har vart på ännu ett till utspring igår och då vart det mammas kompis dotter. Efter det hämtade jag Manar från dagiset och jag träffade på Gabi och underbara Leon. Sen var det bara att springa till jobbet :/
Men gårdagen är ett minne blott och idag ska man fixa lite grejor.
JUSSTE tihi jag har köpt första filmen The Fast And The Furious, planerar att köpa alla som finns ute och bästa är att filmen kostade mig 9kr ^^ älskar CDON. Mia gumman var även här förrigår och höll mig sällskap när jag tittade på film och så tog hon med sig massa gott.
Hare bra alla underbara.

RSS 2.0