Doush

saker blev verkligen inte direkt så som jag hade planerat det att bli?? Arani sov över, mysigt. Vi kollade på lite filmer (älskar) och min syster gick över till Indisk galenskap.
Dagen slutade med och började med att jag och Ani babblade natten lång, alltså gravade så mycket att jag glömde att vi skulle sova.

Meningen med idag var att jag skulle dra på Nadja's middag, men saken är jag fastar och de äter middag. Hur ska det gå till igentligen? Aja valde att stanna hemma. Hoppas du älskar mig endå Nadja!!!
Nu sitter jag här som en tönt, 2 timmar kvar tills mat och lyssnar på jul låtar. JA jul låtar?? men det är så lugnande speciellt när man är så stressad och ångestfull. En bortkastad söndag endå. Morgonen började endå med att jag började bråka med pappa, låt oss säga så hära : Att vara i ett hus fullt med fastade folk som inte får någon mat är PAIN. Alla är så himmla agressiva hela J**la tiden!! GAAAH får inte svära. Aja gott folk PEACE och är för mig.

































Ramadan

aja here we go again :) FAstan är här, den började igår och hitills så har det vart jobbigt. It's wort it in the end I guess :D Får mig verkligen att UPPSKATTA mat, det är inte alla som har det framför sig. Värsta är att det finns en tid vi får äta men folket som inte har mat har ingen tid som ba Nu får du äta, deras svar skulle nog vara - Ska vi äta luft??
Hoppas verkligen att folk som är anorexiker eller bulimiker förstår vad det är de gör.

Var på bröllop igår. Anis syster gifte sig. Måste säga att allt var så underbart :O makes me wanna get married inshalla.

Aja skola imorgon och audition blääää,,  jag får äta om 14min!!















jaaaha

SKOLAN började idag :/ var kul och träffa vissa men inte alla. Olle jag och Annika hängde på BK vilket var najs :D vi pratade lite om skvaller och så najs najs

Idag är det exakt en vecka sen jag kom hem från Marocko :( vet inte hur jag ska förklara. TA MIG TILLBAKA ÖÖÖÖR!
hade verkligen det bästa sommarlovet. Bättre än vad jag kunde önskat mig. Men sista veckan här i sverige innan skolan var inte så pjåkit heller. Har hunnit grilla, träffa Gabis bebis, vart i stan med Media baby och Nadan, fått nya skor och med mera. Imorgon är det bröllop och födelsedag att fira!

aja PEACE



RSS 2.0