GAVIN DEGRAW

Jag har vart med om mycket och jag ska berätta ngn annan dag men först IMORGON; ska jag se Gavin Degraw Live. Hypad JJAAAAAAA!!! Lidia och jag hihi we are the best. Aja läste lite om honom och hittade saker som intresserade mig.

Birthday 4th Feb (3 dagar efter konserten)

his mother was a detox specialist, which he mentions in his song "I Don't Want to Be". He is mostly of Russian and Irish ancestry.DeGraw began singing and playing piano at the age of eight.

The first single "Not Over You" (Sweeter) was released on iTunes in June. The track was co-written and produced by Ryan Tedder (OneRepublic)

On August 8, 2011, DeGraw was hospitalized after being assaulted by several people in New York City. Police said a group of men attacked DeGraw early Sunday morning at 6th Street and First Avenue in the East Village, near The National Underground. He suffered a broken nose, a concussion, two black eyes and lacerations to his face. Only minutes after the attack, DeGraw was then struck by a taxi. He was admitted to Manhattan's Bellevue Hospital Center for treatment. He had to cancel his scheduled August 9 performance at the Saratoga Performing Arts Center, located in Saratoga, New York. (Inte undra på att han ändrats så drastiskt i ansiktet så snabbt :O)

DeGraw has said that his ultimate goal is "to leave this world a better person, and for me to not be the only one who knows it."



tidig morgon

Vaknade 7 idag och är så seg men men vad gör man inte för gymet? Gabriela ska på massage, eller prata med kvinnan som masserar mig och syrran så ska visa henne vart det ligger och så. Sen ska jag hem igen för är jätte trött och behöver verkligen bara tid till ingenting känner jag.
Imorgon firar vi brorsan för att han fyller 25år samt även på Lördag men då jobbar jag så det vill jag inte tänka på.
Hoppas ni mår bra iallafall alla där ute, min mage är mätt från att ha ätit Subway och jag tror jag kommer däcka när som.

Ännu en gammal bild :P hihi det är roligt att gå igenom gamla mappar.


duktig tjej

okokok.. så jag ska lägga mig, snart :) Har bara suttit uppe och kollat på Blossom. Är på sista säsongen sen är det slut :/ varför måste alla serier ta slut hela tiden! Ääh håller på att ladda ned Sabrina Tånorshäxan alla 7 säsonger. I need a life indeed.

Igår efter att jag gymat med syrran kom jag hem och Gabi sov över. Idag efter jag suttit barnvakt, träffade vi Lidia och fikade i Gamla Stan på ett fik som heter Cafe Dox. Gillade det jätte mycket, kom hem och så gick jag på vattengympan. Ännu stolt över att jag lyckats hålla träningen OOOCH jag har gått ned 2kg :D.
Hur som ska jag lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorgon för ännu en träningsdag. Yei me!

Bjuder på denna bild :) Jag var runt 12-14 år när den togs


back on track

Hej alla, nu ska jag berätta vad som vart igång. Förra veckan började jag med att sluta med all småätande och söt/salt saker och hittills har jag inte svikit mig själv alls. Har lyckats köra hårt med träning sen igår, kroppen börjar såklart säga ifrån så imorgon ska jag ta det lungt med simning och bastu. Låter bra eller hur? Jag är fan stolt över mig och så har jag alltid bara lust att träna mer varje gång jag tränat klart :) I'm gonna keep this up iallafall.

Kom nyss hem från systern för åt frukost hos henne, fick en riktig mega frukost så har bara velat rulla känns det som. Fick även hem resultatet från läkaren och blod samt urin-provresultaten är normala. Det är ju skönt att höra men samt blir jag bara ledsen för jag vet ju att det är något med mig som bara inte stämmer. Men vad?
Ska iallafall fiska runt internet nu lite och får se hur kvällen slutar.


Gammal bild men gillar den :)



God natt Sverige

Efter jobbet var jag med kusinen och fikade samt efter blev det bio :D Sherlock Holmes 2 ! Tyckte den var bra. Sen var det bara hem igen och sova för jobbar tidigt imorgon igeen. Försov mig en timme idag så vi vill inte att det händer igen ;)
Godnaaattt


Innan jag lägger mig..

..och säger Godnatt till världen så ska jag berätta lite kort vad jag gjort. Veckan är snart slut och det rullar allt på förfullt. I måndags kom systers fästman på besök och skulle sova här, samma dag gick han till muskén och blev muslim. Helt sjukt. Tisdagen hade jag läkartid, skulle ta massa tester för att se hur saker låg till igen med huvudvärken. Träffade även kusinen och vi lunchade :) onsdagen jobbade jag och så lunchade jag även med Gabi, senare den kvällen fikadejag med syrran på jobbet! Har förresten vart så duktig med mitt ätande.
Idag efter jobbet såklart, gick jag på lilsyrrans första seriösa föreställning. Hennes klass var lika duktig som alltid och pjäsen inspirerade och gav en stor impakt! Hon fick en vit ros av mig :D och hon vart glad.
Nu är jag hemma och ska sova tidigt för jag ska även upp tidigt :) ingen Blossom idag :( men aja massa job heeeeela veckan


Thank you for making me feel like nothing


steg för steg

Allt går verkligen bara runt i cirklar just nu, är man lycklig? är tiden värt det? gör du det för dig själv? hur ofta om dagen är du självisk? lever du för andra? Som sagt väldigt mycket och ibland känns det bara bättre att få skriva ut det än att prata med andra. Ibland vill man inte ha råd eller svar utan man vill ta dagen som den kommer solo. Har alltid undrat om jag är en ensamvarg, en som blir mer glad av att vara själv.
Vill heller inte behöva förklara mig själv, jag är inte självisk och jag uppskattar mycket men jagg uppskattar inte mig själv väldigt ofta.
Man har alltid trott att livet blir enklare ju äldre man blir men det är inte sant, livets svårigheter får bara olika ansikten under olika uppstånd. Som sagt - allt är som vanligt men inget som förr..



Motiverad

Nu får vi se hur långt jag håller denna gång. Jag fick se gamla bröllopsvideo från Syrrans, GUD vad smal jag var :O det är sjuuuuuukt. Så alla har ju mål inom något, och min andra syrras bröllop kommer ju snart så jag ska fan i mig sätta igång. Bra mat och styrketräning, JAG HAR 5 månader nu jäävlar

Aja nog med detta, jag har bara jobbat och umgåts med underbara vänner och familj. Nu blir det lite Blossom

Så annerlunda att det är sjukt


The sun is gonna surely shine!

Jag vaknade 6 idag, har hänt mig förr men det börjar hända allt för ofta eftersom jag lägger mig så tidigt :/ Aja man förlorar inte så mycket av dagen iallafall.
Det har inte hänt så mycket faktiskt, i fredags var jag hos Gabs. Paula och Lidia var där med, vi hade Sex And The City marathon och så kollade vi på filmerna, fick se andra filmen för första gången. Alla hade till slut somnat förutom jag som la mig 5 tiden.
På lördagen så gick jag och mina kusiner till en Etipoisk resturan, sjukt god mat jag trodde jag skulle dö. Och det var bara trevligt att umgås eftersom min kusin från USA var och hälsa på.
Söndagen jobbade jag bara :/ och nu är jag vaken och kollar på massa Blossom :) älskar den serien och eftersom jag inte kommer ihåg så mycket från mina yngre dagar så börjar jag helt om. Ligger redan nu på säsong 2.
Jobbar senare ikväll, men det är inte så pjåkiga arbetskollegor :)


Torsdag

Ska snart öppna fastan, mår lite bättre idag men saker är så upp och ned fysiskt och psykist. Ibland har man bara sådanna dagar man är sjuk och vill vara för sig själv. Underbaraste filmen är på tv Finding Neverland som är baserad på mannen som skrev Peter Pan :)
förresten har ni kollat ut, det är snö överallt. Måste erkänna har saknat det lite, fast till en mängd. Får se vart dagen för mig, har inte riktigt någon lust att gå ut idag så kanske bara sätter mig ned och skriver efter filmen är slut


Wääzääp

Själv mår jag si och så. Vaknade 3 idag pga att hela min hals är svullen till mitt vänstra öra. Har bara tubat hela dagen, skulle ha träffat Gabs och Paula men inte i denna kondition :(
På TV visade de en film som heter Because I said so och den var så gullig :) och nu sitter jag framför datorn och kollar på serier. Jag såg klart "The L word" igår, hela 6 säsonger och så vart jag ledsen för att jag inte har något mer som intresserar mig. Meeen där ljög jag visst tihi, började kolla runt lite på serier/filmer som Melissa Joan Hart gjort (Sabrina tonårshäxan) och då hittade jag en rolig serie som jag faktiskt gilla väldigt mycket som heter Melissa&Joey. Joey spelas av den snygge Joseph Lawrence! Om man inte kommer ihåg honom så var han med i serien Blossom, då han är känd för citatet "wooow". Men för er som inte vet vad jag pratar om FY!
Aja ska tillbaks till serien, what else is there to do.



regn efter regn efter regn

Sov hos gabsan igår efter syrrans grej och när jag vakna så åkte jag till Skärholmen för att hänga med Paula. Jag har börjat fasta denna vecka så vi lunchade i stan. Jag gav henne hennes julklapp och så fick jag min :D en talande klocka wiiie !!! Jobbade senare och nu är jag äntligen hemma efter att få gått i stormen :/ mina halsmandlar är lika stora som granatäpplen och man mår baaajs gaaah. Aja nu ska jag dricka min cola i min starbucks mugg och bara ta det lungt :)


Gott nytt år

Då var det äntligen det dära nya året alla prata om. Det firades med kusiner ch massa god mat. Vaknade inte för så länge sen och ser ut som en vrak haha. Men livet är hittills som det ska vara och så får man se vad för kuligt som finns på datorn.

RSS 2.0