My Morocco update day 4

Hi all lovely friends, Im writing and possibly missspelling in english cause some of the swedish letters do not work. However everything is fine and I miss you guys alooooot really. Morocco is not like how it use to be and Ive just got to old for Morocco. I rather travel with you guys so next time.....
Ive got sunburned by the way and Im just as red as a tomato :O
Take caaare and Ill see you guys soon


sista timmarna i Sverige

Väntar på att Sanna ska dyka up för om 4 och en halv timme ska vi bli körda av Wesam , förhoppningsvis Gabsan också till Skavsta för att ta planet mot London och sen Marocko!! mmm ska njuta av filmen A Knight's Tale nu. Planet går 09.40
 

Min långaa fredag

Igår firade vi Gabsan och hade jävligt trevligt faktist. Vi kollade på Chile mot Spanien och jag fick äran att bära Chile tröjan!
Igår grillade jag också lite kort med hela släkten och maten vi åt döda!! Bajbaj 3veckors tränning haha.
ojusste så får vi inte glömma att jag vart hos syrran och hälsat hej då till min älskade syster dotter.
Är vaken nu ganska tidigt för är super nervös, min kusin vägrar svara och imorgon reser jag till Marocko!



är hos Gabsan och myser

Jag har nyligen sätt världens läskigaste film med Gabsan, eller ja läskig och läskig , mer äcklig, det äcklar mig när man får se hur killar kan vara.
Förresten hon lagade mat åt mig :D godnatt, förtjänar sova efter en låång dag av hård träning, packning och massa annat. OOOOJ jusste jag fick världens underbaraste present av Gabsan, den heter Ecplise : the short second life of Bree Tanner


peace

Sommar eller?

Idag är det onsdag och idag ska allt vara packat och klart. Men känner mig bara inte så redo än. Så många saker händer i livet men det är ändå skönt att få komma bort! Men allt är bara så upp och ned verkligen :(

Eclipse

Imorgon är det daaags :) Kristen och Taylor



Livet händer

Inte mycket kvar för mig till Marocko, och det känns verkligen underbart förutom att jag kommer sakna så många. Men igen så är det den kortaste resan jag gjort, jag är borta en månad.
Mycket har hänt som att Nisrin hade sin avslutning igår, då de fick springa ut fast de går i 9:an haha. Men jag hade jätte kul och Nisrin sjöng jätte fint.
Tänkte göra en schema på lite saker som händer för tro det eller ej så måste man boka för att vara med mig haha, när blev livet så?
Jusste har tränat och ätit jätte bra nu över 2veckor och jag är super stolt.


Innan jag åker.
Torsdag (idag):Tvätta på morgonen, Rajveer på dagen, träna på eftermiddagen och grilla med underbara vänner på kvällen.
Fredag:Åker till skolan för att lämna tillbaka böcker och skriva på lite papper.
Lördag:Rålis med Gabsan, kanske fler?? Träna på lite gitarr spel med Sebbe.
Söndag:Sitta barnvakt åt Manar (systerdotter)
Måndag:Med Vicky för att se Eclipse intervjun och lite mer. Packa också för resan.
Fredag: Fira Gabsan tidigt, för hon fyller år när jag inte är här.
Lördag: Sover hos min respartner Sanna
Söndag: HEJ DÅ Sverige och HEJ Marocko och älskade saknade Mamma

kortkort

förutom att mamma är borta så har jag det ganska ok. Har lyckats äta bra i en hel vecka (sen måndan) och nu sitter jag barnvakt. Vi kollar på svamp bob filmen och kusinen har spelat fotboll och vann 4-0. DUUKTIGA. I torsdags tog Mirre studenten och vi fira såklart med mottagning och samma dag hade Nisrin balen. Vacker var hon! Ikväll blir det tjejorna. Så nu njuuter jag.

haha måste bara citera min 5 åriga kusin, vad han sa till mig. Karim (Kusinen) säger till mig : Bra bebis, nu har du blivit en man, nu måste du gifta dig med pappa.

Is it off?

It's totally off. Från och med idag är jag friiiiiiiiiii från tandställning och jag mår awesome.



hihi så vääärt längtan

kortkort

Ska snart iväg för att träna hos syrran men innan dess ska jag skriva lite vad som hänt.
Har klart och tydligt fyllt 20 yeeeeeeeeei haha sen så har bästaste mig tagit studenten <3333 och sen vart det mottagnig och jag hade sååå jävla roligt, åkte limosil oxå yeei. Jag var på Meryams mottagning också, grattis hbiba. Jag började seriös träning igår hos syrran och har bara ätit massa nyttigheter!! Imorgon åker tandställningen ÄNTLIGEn av, efter att jag vart massa sjuk licksom. På torsdag tar underbara Mirre studenten som fyllde 19år igår. Hon och jag myste efter Meryams mottagning. På torsdag har även lillsyrran balen. Men aja nu ska jag gå, sa hej då till morsan i morse :( Hon åkte till marocko och lämnade oss. Men snart är det min tur. Gabsan och Ani åker till Portugal imorgon för tre dagar. AJA träääna nu , peace

Slut om 30min

Jaha då tar den 3 juni slut om 30 min och in kommer student dagen. Pirriiiggt.
Idag har jag iallafall vart i masmo och fikat jätte mysigt med Gabsan Paula och Lidia! Sen chillade jag hemma hos Gabsan och blev sjungen för hihi och mumsig pizza. Sen fick jag skjus hem och Ani kom förbi. Vi chillade lite och hon gick nyss. Nu ska jag lägga mig och vakna kl 5 för att full body göra mig :)


fiiiraaa , jippie

21 Juni

Thanks to Vicky



Hur dagen än blir

så är jag 20 idag. yeeeeeeeei me for still being alive :D OCH taaaaaaack Vicky for you know what!


mini me

dooh

Alltså det är sjukt när man vart sjuk, för allt annat blir som en dröm. Sen när man är halvt frisk då kommer man plötsligt på massa saker som måste göras.
Jag fick sätta mig ned och göra en hel lista på saker , inte kul. Och så hitta jag en twilight book, behind the scenes från ingenstans :S, är den min eller har någon glömt den?? Kanske födelsedags present :P

Igår hade vi singer/songwritting Kafé. Inte många som dök upp men de som kom haha jaa, det var jätte kul helt enkelt. Gå in på min youtube om du vill se videona :)
JUSSSSSSSSSSSTE i måndags såg jag Robin Hood!!! Den var så sjuuuukt bra. Tack Gabi för en underbar kväll.
Födelsedagar idag är VANESSA, moooooooooah
Underbara bilder:



RSS 2.0