äntligen

Dessa två dagar har vart precis allt. Igår promenerade jag med Mia och Nadan till donken. Vi hade kul faktist, har saknat dem två. På vägen hem fick jag snö i ansiktet och sjönk ned i massa snö. Men Mia halka så detsåå! Och Nadan, jaaa, han fick en låt av mig :) Vi alla spelade den mun - live.
Idag städade jag hela huset, blev erbjuden intervju som jag tackade nej till och åkte till stan för att träffa Gabi och Paula. Det var mys och vi fikade som vanligt. Sen var det hem till Gabi och hon körde oss till donken :D sen skjus hem oxå wiii, Duktiga Gabbsan. Jag och Paula fixade Facebook till Gabi också. Det var daxs.
Peace

en bra dag idag

Lite goda nyheter för min del. Jag behöver massa sånna eftersom mitt liv bara hänger löst. Blir inegn Marocko denna sommar men blir en egen dator yei. Mamma pratar om att skaffa körkort och det var fan i mig på tiden! Studenten närmar sig otroligt mycket. Jag ska efter det bara vila ut och hitta på massa saker som gör mig glad.
peace

hata SL

Rent är äntligen slut yeeeeeeei, men alltså jag har inte vart hemma på 2dagar. för jag har inte kunnat sova hemma. Men äntligen kämpa jag mig hem, Men blev fast i liljeholmen, TACK OCH LOV träffa jag Vanessa och hennes familj hämta henne och jag fick åka med. Resan tog 2tim o 30 min gaaah
peace

Rent rent rent rent rent

Lever jag? Ja. Mår jag bra? Nej. Mitt liv kretsar runt skolan just nu, som ni ser har jag inte bloggat på eviiigheter.
Premieren (musikalen) gick awesome men resten av dagarna blir för mycket. Jag andas musikalen, så seriöst är det.
Igår iallafall var jag med Paula och Gabi, hemma hos Gabi. Det var jätte mysigt att bara kunna prata ut och få vara människa. Jag sov där och idag åkte vi till skärholmen för att handla in lite saker till musikalen (har inget liv) och vi passade på att fika, jag gabsan Lidia och Paula. Det var väääääääärt det SÅ värt det. Aja imorgon är det tillbaks till det så kallade livet. Peace

årkar inte mycket

Jag har inte bloggat på långe för jag har inte mått så bra. I tisdags var jag jätte sjuk, vilket för min del var inte kul. Skolan har också vart upp och ned. Har vaknat kl 7 varjedag för att börja 9 och sluta ibland 7 ibland 8. I torsdags träffade jag älskade Paula vilket jag saknat mycket. Ani och Wesam var med också. Vi hade kul och massa skratt vilket jag så saknat.
I fredags firade vi fina Yayi som fyllde 20år. Det var också mysigt att träffa henne igen och massa andra.
Helgen  har vart allt och lite till. Att bara få vila ut? Perfekt
peace

Tack Zine

Zine min älskade barndoms-kompis la in från när jag var med i tidningen.



Peace

Helgen som vart

Lör-sön har vart undeeeeerbart. Street star var verkligen allt och lite till, galna dansare och mycket fina pojkar :P Hur som helst, Ani vann biljetterna så det var ment to go! Tack för två underbara dagar Anisan.

Pendel kaoset bara fortsätter, igår var alla tåg till Bålsta/kungsängen inställda. Inte kul alls. Men fick skjus av min regisör, och hela dagen igår var gjord för att sminka.

Idag mår jag sådär. behöver VILA , Peace

RSS 2.0