New Jersey baby !!

Hej alla glada och goa! Hoppas ni mår underbart, just nu som ni förstod från rubriken så är jag inte i New York längre. Är och hälsar på världens underbaraste man, nämligen mammas morbror. Alla håller min familj så kärt och pratar om minnen angående mina farföräldrar, ganska coolt faktiskt :)
Saknar dock tok familjen i NY, ska tibax dit på måndag
Igår var första dagen hära och då gick vi en asbra vattenpipa ställe där de röker med is :)
Aja nu ska jag vila magen efter den bästa pannkakan med syrap


Varför går det för fort!

Kan någon skrika HALT! Så man hinner njuta av resan :( aja hur mårs? Frisk och pigg nu till skillnad från att haft feber och förkylning men enligt mamma så är det många som vart sjuka , är det sant ? För mig vart det klimatändringen.
Jag har vart på 34st på underbaraste macys dock så är det 9 våningar så hann inte se allt men ska definitivt tbx. Jag har rullat runt på stainway och brodway, imorgon ska jag och morbrorn turista :) xoxo


Dagarna rullar förbi

Jag lever men har hamnat på nån rolig blandning av jetlag och förkylning haha. Men inte för att det är så kallt, jag håller mig till att Sverige tar priset.
Igår kom min kusin från new Jersey och hälsa på. Han tog mig till Manhattan , det blev allt från Dunkin' Donuts till Sephora till 5th Avenue till Times square till central park till rockafella aa för att sammanfatta så promenerade vi mer än 8 tim. Han ville att jag skulle se allt på dan till kväll haha.
Aja jag ska underhålla babykusinen nu, han tjatar om power rangers medans andra sover


RSS 2.0