mån

Var hos tandläkaren idag, spände tandställningen.
Alltså paaaaiiiiin. Att det alltid ska göra så ont.

Hur som helst. Idag känns allt så tomt bara. Har missat för mycket skola. Men vad ska man göra om man är sjuk lixom :/. Men inte bara det asså allt känns så ner. Saaaaknar Arani :'( .

Haaar fått min nya baddräkt :D. Den är såååå fin.

Blir massa uppträdandet snart. Speciellt kammar caféééét !

Lördag ..

Dagen började med jobb som vanligt :D, gud längtar till lönen bara !
Var lite stressigt men annars var det ok.
Men bästa var väl att jag inte behövde köra stägning, hur skönt som helst haha :).

Men efteråt var det Klara på g :).
Hon har tjejmiddag, Kyckling och mango *mmmmmmmmmmmmmmmmm
Sen var det efterrätt *mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haha hur som helst nu sitter vi i vardagsrummet och kör singstar. Jag som äääälskar singstar :D

Men snart snart är det äntligen kammar cafét då jag ska få sjunga Gia Farrell - you'll be sorry..

New friday

Allt i skolan var najs. VI slutade 11. Jag gick till lunchen och käka och vid ett träffade jag Suzan. Jag har äntligen fått mobil igen. Vi fixade sl kort, Träffade Hina och Sevil i Skärholmen. Vi var lite med Nassnet. Sedan åkte vi hem till mig så jag kunde be. Tog mina arbetskläder because Im a working woman now tihi..
Vi mötte Nisrin för sl kortet och åkte vidare till skärholmen där vi skulle träffa Suzans nya valp Speedo :) men jag föredrar Shaggy (Suzans idé). Vi var med Nassnett, Aida och Ayla.  Vi hade kul faktist. Vi sjöng och pratade om idol hhaha. Men gissa vem som kommer i sista menuten. SAID??? Alltså han hälsa inte ens :( (men han har fått tandställning :) ).

Det roliga är att jag inte rörde Speedo för jag trodde jag skulle behöva twada 7 gånger. Men det var visst inte sant. Så nu rörde jag han för första gången haha , han kittla mig på ryggen. Jusste on the way träffade vi en snygging som lärde oss om hundar.

Who said that hotties aint dog lover :) (han hade percing i tungan)
OOOOCH nu är jag huuuungrig som fan :/

GOTT NYTT ÅR :)

Vi muslimer har nyår idag. Blir så glad :D. Året är 1429!
sÅÅÅÅ gott nytt år alla muslimer...

Idag var en bra dag faktist. Allt gick som smör. Men maten var inte bästa, DETTA måste vara typ första gången i historien som jag klagar på skolans mat? Aja men vi fick ost och kalkon till smörgås ^^ MUMS.

Roligaste på vägen hem åkte jag med Jessica, Annika, Nadia och Sara.
Annika gick av i Spånga för att gå hem och det vill Sara oxå men Nadia var så envis att Sara skulle med till stan så hon höll henne håårt hahaha tills dörren stängdes. Sara gav sig men det roliga var att tåget stod helt stilla och helt plötsligt öppnades dörren igen. Hhahahah utan att tänka så kutade Sara ut, Nadia som verkligen e så envis sprang efter och lämnade kvar sin väska hahah. Dörrarna stängdes, jag och Jessica satt kvar haha, men jag höll henne sällskap i stan tills Nadia dök upp nästa tåg. NADIA låt detta inte hända igen! :)

Igår eller idag fast rungt 1 tiden dåra chattade jag med en riktiiiig störd kille. Han bodde i Norsborg så typist norsborg killar. Men han tyckte det var konstigt att jag var oskuld och att det inte är så smart och spara sig till giftemålet. För man skulle tröttna på samma K**. Alltsåå ärligt? Han är ett braaaa exempel på fjortis.

Chattade med Solomon, var så länge sen :(. Han har fått en underbaar son ^^. Plus så ska jag göra en låt med han !

Aja hade inget mer och skriva :)

Saknar lovet :(

Alltså jag har verkligen vänt på tiden. Kunde verkligen inte vakna. Kom typ till sista lektionen. Och snacka om att jag var ärlig varför jag var sen. Men jag har verkligen najs lärare. De skrattar åt sånna saker :D. Förutom Kerstin dåra som typ höll på döda mig för att jag var tvunegn att gå ivåg :| Hon höll fan döda min sång pedagog ( det var henens lektion jag avr tvungen att gå iväg till). Men jag fick veta att alla ska välja solo låtar. Shiet vad ska jag välja ?

Kom hem, mådde lite sådär. Trodde jag skulle spy men jag var bara hungrig. Fick äta Mackaroner, korv, köttbullar och brunsås :D. Hade litet tjafs med morsan, men det blev ok sen.

Ngt såååååååå sjukt hände idag! Jag skrev bokstäverna A till Ö på en lapp. Men inte i ordning. Sen bad jag Nisrin välja siffrer. Det skabbiga var att ordet jag fick upp när jag stämde ihop siffrorna och bokstäverna var " AHCSADO".
Alltså det är början på något muslimer säger som betyder, jag accepterar att det finns en gud och att Mohamed (saws) är hans budbärare. Alltså så stolt att vara muslim!

Äääääääääääääääääääääääter glass nu :D. Och kollar på kanal 5. Age of Love (så bra).

Första skol dan

Så kul, klockan var runt 01.00 och jag hade nyss sett klart en Eddie Murphy film. När han ska åka till Queens för att hitta sin drottning. Så kul den filmen!
Hursomhelst min syster som kom hem från Spanien för 4dagar sen, låg och sov bredvid mig med sina ytterkläder. Hon hade jobbat så hon råkade somna direkt.
Det roliga är att efter 4 dagar så måste hon väl insett att hon är hemma? haha men nej nej.
Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde, men något gjorde jag så att hon vaknade upp lite, satte sig upp på sängen och kliade sig på huvudet.
Då säger hon det roligaste jag aldrig trodde hon skulle säga.
"Rim! Det här är nästan som min säng i Sverige" ahhaha och så tittar hon på mig. So funny. Jag av chock, jag ba HUH? Hhahaha hon kollar på mig, hon ba va fan gör du här, hahahaha. Hon lever fortfarande i drömmen. Jag ba Kawtar? haha då säger hon men ojusste, FAN! jag är hemma. Hahahahahha så sitter hon och mumlar om hur dålig Sverige är tills hon somnar igen. Detta är inte första gången det här händer..

Fick en ganska bra sömn faktist. Var glad att det äntligen var skola! Inte för alla människor eller så men för han. Drömprinsen. Alltså är så kär i den karaktären jag gett honom. Att lära känna honom skulle förstöra allt ju. Att tänka på honom är som att tänka på Bobby V. - If I had my way. Lyssna på den låten SÅ BRA. Men tänka sig han man verkligen älskar, så säger man samtidigt IF I HAD MY WAY. Låter så fint. Kan så inte sluta drömma om han och hans vackra namn. Ingen vet vem han är föresten förutom jag. Har lärt mig av mina misstag att aldrig nämna sånt.

Tankar;
Föresten Alltså ärligt? Jag som har så stoooor respekt för mat! Vad fan är fiskbullar med Currysås????????? Det SKA vara med Hummer eller dill sås!
Läste om Lupe Fiasco (så snygg) (man kan se han i Kanye West video Touch the sky), han är muslim :). Vad glad jag blir haha. Han gjorde sin version från Jesus walks till Mohamed (saws) walks.

"Niprone - I can't find my way out"
amazing days flew away to a better a place
imagine a face shattered by the damage it makes
I travel in place i could escape now
i've memorized the map but i couldn't find my way out



KaChing Ching..

Alltså allt går så bra för mig i jobbet. Kunde inte fått en bättre plats. Det går till och med så bra att jag får jobba extra. Jag kan höra det bara CHINGA* hahha :D Marocko here I come.

Kollar på så jävla rolig film. Mannen i huset.
Chattar samtidigt med min kusin från Amerika :D. Så kul och träffa människor man inte trodde fanns.

Alltså "vänner/kompisar/bästisar/själsfrände" ?. Ibland undrar jag bara vem som kom på de skit orden. Alltså visst finns det människor som bryr sig? Men alltså Gud skapade dig ensam, och det är så jag föredrar det. ENSAM.

Anisan har åkt bort :(, och imorgon är sista dagen innan skolan börjar igen. Så tragist. Men jag älsar att sjunga hahah. Hoppas jag har lektion med min pedagog ^^.

Nytt nyårslöfte : SLUTA äta chips. Vill inte dö i sjukdommar tack vare salt :/. Hahaha kollade på " du är vad du äter".
Inköpningslista : Addidas tröja, parfym!

Min syster hade middag hemma hos sig igår. Var med hela släkten. Men det var inte så kul. Alltså passar inte in i min familj eller min släkt. Alltså hell jag passar inte in nånstans. Inte ens i min klass.


T-centralen

Idag har allt bara vart uppåt.
Jag sov över hos Anisan ^^ vilket var najs. Jag var så morgon trött. Anisan gjorde frukost (ägg med ost ^^ ).
Idag skulle alla tjejerna träffas i centan för att fira Insams 18 årdag.
Det började med att Insam var tvungen att köpa nya skor :). Hon hittade typ aldrig och jag höll på dö av hunger men ÄNTLIGEN så åt vi :D. Vi åt burger king såååå gott hahahha. De andra åt i kungshallen men inte jag och Insam ^^. I ate kyckling burgare SÅ GOTT , lök ringar, pommesfrites, Cola och Sourcream dipp!!!!! Himmelskt.
Senare gick vi till H&M där jag köpte röd nagel lack (så hett) enligt mamma så är det kärring färg hahahah.
Insam köpte lite grejjer hon med ^^.
Sen lyfte jag ärslet så hon kunde få nya skor. Så jag tvinga henne köpa ngra till sist, men de var fina (så avendsjuk). Sedan kramade jag henne hejdå, hon skulle på kryssning.

By the way de pratar om kjolen Ani köpte hahahah enligt Vanessa är det en "Paula kjol".
Hur som helst jag träffade resten av tjejerna och vi åkte hem till Ani. För hon har nämligen en Godbye party :(. Kommer såååååå sakna henne men jag och resten speciellt Paula måste hälsa på henne. Det kostar minst 500kr. Måste så fixa ihop henne med Chilly TIHI.
Vanessa kom och hon tog med sig chips, vi alla åt så gott.
Vi alla tjejor har kul hära och jag sitter på Gabis knä och skriver blogg ^^.
Ojusste Ani (Pimp-filipino)!!!

Senare fick vi äta Tamilsk mat igen såå gott :D Jag och Sabrina gick till rummet. Drack fanta för det typ brann i våra munnar. Hahaha vi hade liten rap tävling. Jag sate den stora finalen ^^.

Har fått mitt Schema för Sandys och den är så soft alltså.
Min chef komemr inte jobba nångång jag jobbar SÅ BÄST.


ooooh happy day

Dagen började med att jag vakna :)
Dammsuga hela husten :| Men aja Suzan sov hos mig ^^ Vi åt frukost, sen gick vi ut.
Hon skulle åka tunnelbana och jag skulle träffa Anisan i centrum :D Hon åker ju på lördag till England ( Jävla Tamil) Kommer saaaakna henne :(
She had some buisness men sen åkte vi till Hötorget. Hon skulle klippa sig. Det blev jätte fint och billigt oxå 120kr. Men enligt henne SOM ALLTID var hon inte nöjd hahah ( min Ani :) ).
Sedan bjöd hon mig på vårrullar MUMS med sötchilly.
På tal om Chilly träffade jag Matthew idag och Anisan berätta lite shiet :)
Sen skulle jag köpa present till Insam så vi gick till Drottning g.. I JC köpte vi linnen bara för 50spän :D Najsiga var de :D. Och alla som jobbade där :O så snygggggaaaaa. Hade ögon kontakt med en speciellt :P.
Sen var jag bara tvungen att gå till KICKS och spreja Midnight fantasy. 315kr, den luktar ju så gott !
Efter 4tim av shopping och låååååånga köar så gick vi hem till henne.
Nu sitter jag här och skriver blogg ^^. Och hon visa mig hennes Addidas kofta :O från fottlocker såååååå fin!
Kommer sakna henne :( GET YA FREAK ON ANI :(:( Och hon vill ha mig ^^!
Heeeeela hennes hus luktar såååå god Indisk mat, altså hennes mammas mat luktar så gottttt !!
Alltså för 3mån ska jag drömma om dagar hon och jag pratar om Ciara Timbo och vår dumma musik smak :( .
HON SKA RINGA MIG! men än har hon inte åkt :D...

Har nyss ätit som Tamil food sååååååå gotttt
Nu sitter jag och käkar kex :D och kollar på Timbo videon.



Nytt år, nya misstag

Alltså vad ska jag säga. Ska jag kalla denna dag för idag eller igår. HAHAHAHA jag gick ju och la mig runt 08.00.
FÅ se nu vart slutade jag sist.
Jusste! Suzan ringde äntligen och berättade till mig att hon skulle sms mig när jag skulle träffa dem.
När jag var i tunnelbanan träffade jag en full tjej. Alltså fick skuldkänslor av att hon skulle klara sig hem själv kl 1 på natten. Men vi höll ihop hahah. När jag var i Hallunda bad jag henne att vara föriktig och ta hand om sig själv, kändes bättre då :).
När jag var framme träffade jag Suzan, Zakiya och Aszme. Suzan var jätte söt.
På väg till Aszme fick jag veta att Hadi och co. skulle komma. Snakka om hjärt klappning hahah. Men Typist fick jag veta att Zakiya hade strulat med honom, så för mig var det bara att glömma han snabbt som möjligt.
När vi var framme tog vi det lungt tills killarna dök upp.
Alltså ärligt måste erkänna att killarna var SKUMMA men inte alla :).
Jag blev bra kompis med vissa och det var bra. T.ex Jag och Ali (Hadis lilbrorsa) kom bra överens.
Jag tror lite känslor började uppväckas men alltså som jag alltid känt och alltid kommer att känna. Om jag inte kan älska mig själv, hur ska jag kunna älska någon annan?
Men jag kunde vara mig själv med honom och det var bra iallafall.
Sjukt hahahaha Rocky trodde jag var Hadis lilla syrra. YEAH RIGHT. Sen började folk blanda ihop mig med Suzan hahaha så sjukt.
När vi äntligen la oss berättade Ali en godnatt saga om hans dag.
Senare flyttade jag upp till sängen med Suzan och andra tjejerna.

När jag vaknade var Zakiya oxå vaken och vi gick ned för frukost.
Insam ringde mig och jäveln berätta att hon skulle träffa Karan. BÄST för henne att inget dåligt hände! Hon ska inte ha något med den jäveln att göra !
Jag och Zakiya råkade väcka Hadi och Ali, men sen satt vi alla i vardagsrummet. Vi spelade sen tittade vi på världeeeeeeeeeeeeeeens längsta film alltså :O. Sagan om ringen 3. Alltså den ville inte ta slut. Men det var mysigt. Ville bara säga att min "curse" är äntligen borta nu hahaha. För var det att varje gång jag ville se den filmen fick jag aldrig se klart den för något alltid hände, men nu fick jag :D. 
Jag och Rocky låg på soffan med täcke täkt. Han skulle kunna bli min nya bästis hahaha. Han är en bra kille.

Aszmes pappa gjorde värsta frukosten åt oss ^^ Gott gott. Vi åt "gaifett".
Sen när filmen ääääntligen var slut promenerade vi alla ned till Hallunda centrum. Vi sa hejdå till Aszme och tog tåget till alby. Vid Alby sa jag och Suzan hej då till alla och gick till Pizzerian. Där åt vi PIZZA :D:D ( med championer ). Jag träffade Christos och Mirza, det var inte igår alltså.

När vi kom hem till mig var Hanan,hennes man och Noufal här. Vi hälsade på alla, gick in till Brorsans rum och hon skrev ett blogg inlägg :).
Hon har gått och här sitter jag nu och skriver hahahha.

Nåja detta har vart min dag ;). Inte bästa men bra! Ville oxå bara rekommendera en film jag såg här om dan. Grind ( Komedi ) med bl.a Mike Vogel och Adam Brody. Kolla på den !

Shayne Ward - Breathless


RSS 2.0