Köpet idag i Nackaforum


Ring - Leopardmönstrat Bijou brigitte
Vitaminer hälsa för alla Complete BASE
Schampo/Balsam 750ml BedHead by TIGI©
Bodylotion parfym-serien ck one Shock
Mascara "Cat Eyes" the Colossal Volum'Express Maybelline
Läppglans #166 Quartz Carat Glam Shine Diamant L'oréal

För vård och själ

sååå idag vaknade jag mycket tidigare än vad jag brukar göra på mina lediga dagar. Jag och Gabi planerade att shoppa i NackaForum och sist vi vart där var det ju i julas. Mina planer var att shoppa kläder men jag kunde inte hitta något jag gilla :( så pengarna gick ut på massa vård för mig själv och det är ju faktiskt lika bra !
Gabriela och jag åt senare lunch/fika på ett ekologiskt ställe som var supermys och pratade bara massa ut som vi oftast gör.
När jag kom hem var mina systerbarn här så jag fick mysa med dem och Syrran blir bättre och bättre. Senare på kvällen höll jag Gabi sällskap till Solna och tillbaka, och senare gjorde jag en tjänst samt bara vilade tankarna ut för mig själv. Det kallar jag ett bra slut för dagen, men ingen dag slutar bäst utan lite Jersey Shore hihi. Nej men fina och glada, luffa runt internet jag skall och så hörs vi.


Förmiddan:

Eftermiddan:

Bebis bebis beeebis!

Helt mätt

Det känns som om jag ätit för en vecka fast jag ändå bara haft 2 måltider idag, skumt.
Dagen började med att jag fått en röd vecka, det förklarar varför jag känt mig helt seg och sjuk. Blir alltid dålig runt den veckan. Jag fixade mig för APT-mötet med jobbet, så först gick jag då till jobbet sen fick man skjus till vart mötet var och så blev vi bjudna på smörgåstårta!
När jag kom hem var jag barnvakt i en halvtimme och lekte med systerdottern som är så söt. Sen träffade jag tjejerna på plattan för de skulle chilla hos Yayi bara. Hon bjöd oss även på pizza.
Och nu är jag hemma igen och är illamående samt smärta för min vecka så där ser ni 2 måltider och jag lär inte äta mera för ikväll. Tänkte flumma runt lite på internet sen kanske bara lägga mig?



hemma

Gud vad jag känner mig som en gamling no lie! Min rygg har gjort så ont bara usch, aja. Imorgon tänkte jag vakna tidigt för att träna, det är nog med alla fettis dagar. Man mår så ohälsosamt och bara äcklig utan den där lilla kicken som träningen kan ge en. Sen blir det APT-Möte och då bjuds det på smörgåstårta :) efter det hänger jag med tjejorna och kanske lite karaoke på kvällen? haha ja detta låter som en bra värd ledig dag så jag längtar.

MÅNDAG!!!!!!!!!Blir det Keri Hilson aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag LÄNGTAR HEJDÅ!

Lite sista minuten ryck men puss på er


We stopped checking for the monsters under our bed when we realized they were inside us.


blää

Många "atjoo" senare så har jag betalat mina räkningar. Nu sitter jag och snorar och har ångest för att jag jobbar idag. Man får peppa sig själv att bara hålla ut.
Vad ska ni gör idag, kommentera gjärna om något ser detta?
Keri Hilson närmar sig :) på måndag åker jag till Göteborg för att se henne. Åååh vad glad jag blir, imorgon kanske jag vandrar i stan? Dunno det ända jag vet är att magen vill ha frukost nu.


yeeeeeeeeeesss

Innan jag berättar om dagen ska jag först ta upp awesomeness. Man kan ÄNTLIGEN ha blogg.se som app helt gratis! Håller på att laddar iPod-Touch nu så jag kan hämta appen så snabbt som attans. Innan var man tvungen att använda det genom safari och då kunde man inte göra många saker :( ni som bloggat igenom iPhone eller apple överhuvudtaget vet vad jag pratar om.

Så nu tibax till idag. Först var tanken att jag skulle till stan och shoppa med tjejerna men sen så fixade Gabi naglarna hos Yayi. As duktig by the way och hon ska även fixa mina. Saken är att det tog längre tid än tänkt typ 4 tim så vi blev kvar där. Men det vart mysig iallafall för vi åt på tastys (Yayi har pizzerian bakom sig) och så spelade vi sällskapsspel. Spelet hette Picaso men vi ändrade på reglerna lite så det blev typ som charader bara att man förklarade orden. Jag och Gabo vann of course, I'm a winner :P nej men vi hade jätte kul och nu är jag hemma :)





Ny stil?

Jag är så trött på alla mina gamla kläder, känns verkligen som om stilen förrändras helt. Lite mer bohemiskt typ. Fjädrar gör mig galen, det har jag mest fastnat för, men sen om man kollar på Tove Styrkes video Call My Name så är kläderna jätte fina! Satsa på ny stil tycker jag att jag bör göra!




Det är nästan så att man vill fylla år igen så att man kan få fina saker :P

äntligen!

Idag fick jag träffa Sufjan. Och vem är det må ni tro? Jo min systerson! Världens gulligaste. Fick inte hålla honom för jag är sjuk :/ men fick pilla hihi och jag kunde inte låta bli. Han hade små öron, liten näsa, små händer, små allt!
Min syster mår också bra tack och lov, inte bästa men jag var så glad att bara få se henne.
Gabi och Leon fick också träffa bebisen och mamma hade lagat världens godaste mat. Så allt som allt var detta en mysig dag förutom att jag börjar bli värre :( Men vi får se vad morgondagen för med sig.


cruisin' for a brusin'

Ni som inte trodde att jag var klumpig som person eller vem lurar jag, alla vet att jag är klumpig som fan! Jag ska visa er vad som hänt på bara EN vecka.


Låt mig presentera mina 3 blåmärken. På benet fick jag från att "sparkat på en kartong" när jag råka komma åt en cykel istället. Den på vänster-tån fick jag från att tappat en colaburk vilket gjorde att det sprack, det ser värre ut i verkligheten. Och sist men tyvärr inte minst min högra fot, där tappade jag ett trä-bord vilket gjorde att jag typ rev mig djupt, förr var det blått runt men man läker väl snabbare efter att slagit sig så många gånger eller?
Fattar fortfarande inte, på EN vecka?

Ska lägga mig snart

Delvis för att det är sent men delvis också för att jag ska äntligen få träffa min systerson imorgon. Blää att alla i familjen fått hålla om honom förutom MIG! Men imorgon då jävlar.
Idag efter jobbet så gick jag hem till Gabsan där jag även hängde med Paula och Lidia. Detta har verkligen vart fettisdagen för mig för jag har bara käkat massa onyttigt idag och hemma hos Gabi fortsatte det. Jag har fått en ny fettish för popcorn och vad fanns hos Gabi POPCORN :) Vi spanade filmer på tv och det som visades var Deja Vu. Massa wordfeud emellan (fy vad jag fastnat) och så fick man skjus hem av underbara Paula ^^.
Aja förutom att jag försöker memorisera alla Keri Hilsons texter för 3 oktober så jag kan sjunga med så måste jag SOVA.. No more energy left.



Hej systerson


mjaa

Syrran gick igenom en väldigt dålig föda men hon klarar sig och välkomnade världens sötaste pojke till världen. Jag längtar så att få träffa min nya systerson, aaah så galet att det inte är sant.
På senaste har jag vart barnvakt 24/7 för Manar medans syrran vart i sjukhuset och jag har verkligen fått leka mamma! Men igår fick jag roa mig lite, har sett nu Colombiana 2 ggr på bio. Den filmen är så frekin awesome. Har även fikat och  bara haft det mysigt.
Idag ska jag jobba och sen träffa tjejorna. Vi får se hur kvällen slutar, hur som helst ska kolla på den senaste Jersey Shore och vi höra!
xoxo förkylda Hind


fick beställning idag

Sofia L. Nilsson designar sina egna smycken och enligt mig är hon väldigt begåvad. Genom hennes hemsida demaindesign beställde jag ett smycke som heter Earcuff Black Feather och fick hem den idag. Eftersom jag har världens fettish för fjädrar så är jag supernöjd och glad!

169:-



Helt nervös

Jag håller på att bli sjuk och på det så är syrran på BB och gör allt för att föda men hon har torterats med smärta sen igår och jag vill bara hjälpa henne på något sätt men hur? Hoppas det bästa för henne samt som jag är så nervös för henne. Håll ut syster, älskar dig. Idag är mitt liv med en systerdotter men imorgon kommer jag inte kunna förreställa mig ett liv utan en systerdotter och son.


denna vecka

Det har vart min lediga vecka och det har vart skönt att bara flumma förbi dagarna.
i Måndags chillade jag med Gabi dagen lång, tror inte vi lyfte ett finger för något och det var bäst! I tisdags följde jag med henne på visning sen blev det bio på kvällen med kusinen och hennes kompis. Vi såg filmen Colombiana och den var så bra :D skit på alla bad reviews. Onsdan blev det massa serier och sen till stan för en härlig eftermiddag med Busra, vi fikade, pratade minnen och hälsade på lite här och där.
Idag solade jag och syrran och sen så snagga jag mig igen, Sen har jag suttit barnvakt för Manar för syrran är på BB och vi får väl se hur det går. Vet iallafall att det inte blir veronika maggio för mig imorgon :(

Vart har jag vart

jo idag jobbade jag världens längsta pass kändes det som, 10 tim totalt och senare åkte jag till Heron med Suzan för bio. Hon var nämligen barnvakt åt världens sötaste samt som en tjejkompis till henne följde med.
Vi valde en skräckfilm som var such a remake från en annan när jag vart yngre... Trodde jag. Sen fatta jag att denna var 5:e filmen. Den hade samma koncept, samma handling, samma slut. Så vad var meningen med att göra en femte? Jo denna var 3D vilket inte gjorde något bättre. Den var lika blodig som Valentine och lika dålig. Den jag såg som yngre var 100 procent bättre för då konsentrerade man sig på handling och nu tydligen på kvalité och grafik ,, blää.
Filmen vi såg heter Final Destination 5 och filmen jag såg som liten heter Final Destination. Ska man se någon av de filmerna så är det den första.


In you and I there's a new land - Utada Hikaru


Million på banken men ingenting att leva för


Uptade

Detta har hänt mig sist jag blogga:

Tis: Städade hela källaren med mamma och syrran. Tömde allt som vi någonsin sparat och sedan flyttat ned det som någonsin fyllt vårat hus. Hittade världens finaste myströja som var syrrans och nu min :) sen sov jag hos Gabi.

Ons: Umgicks med kusinen, försökte hitta ny skinnjacka till henne. Sen hemma hos henne blev man bjuden på mat och massa Friends :)

Tor: Såg jag Daniel Adams-Ray och jag säger bara O M G han var så bra. Veronica Maggio, Adam Tensta och Petter dök upp från ingenstans!

Och idag så kanske jag går ut på promenad och bara rör på mig, behöver efter all huvudvärk jag fått på sistonde och lite Jersey Shore kanske och sen så jobbar man :)




Idag

Berättar mer hemma sen hur allt vart och hur Grönan blir idag !! xoxo


Behövde detta

Igår tror jag att jag sov på 3 olika ställen i huset. Tro mig när jag vaknade kl 1 på dagen så mådde jag inte så mycket bättre än igår.
Jag hade gjort en beställning från H&M 3 veckor sen och har gått runt med ångest när paketet ska komma, för de skickade aldrig någon orderstatus men när jag gick in i hemsidan löste allt sig för man kunde söka upp paketet och där såg jag att den vart framme sen förra veckan :/ så det var bara raka vägen mot centrum och hämta upp what's mine. Så nu har jag lite nya fräschare kläder och jag behövde verkligen detta. Något som gjorde mig glad igen, lyckligtvis passade allt och satt helt awesome! Gud vad man kan fynda på REA i hm.se
Lägger upp vad jag köpt:

1. Halsband 39.50:- 19.75:-
2. Cardigan 249:-
3. Beigerosa/randig Tröja 69.50:- 34.75:-
4. Gråmelerad/mag Tröja 49.50:- 24.75:-

Ser ni sjukt grym Rea!

Jag är som flera pusselbitar

Min dag har vart så nere att det känns verkligen som om bara jag får en gitarr i handen och sjunger ut så kommer allt bli som vanligt igen. Det är väl så det alltid vart hela mitt liv, min röst har vart min "get away" när jag bara behövde försvinna från "mobbarna" "problemen" "självförtroendet" och mycket mer som alltid gick och fortfarande går snett. Är ni också så? Vad har ni för "get away" då man bara kan drömma och försvinna lite till en bättre plats. Är det konstigt att säga att man är ens bästa vän igentligen för man är den ända som igentligen förstår dig själv upp till 100%.

Igår erbjöd jag Nadja att sova över pga att hon jobbade i närheten och det var för kompliserat för henne att åka hem så sent på natten. Så idag när vi vaknade så åkte vi till jobbet och åt frukost. När hon åkt iväg var det bara att jobba men jag hade inte direkt världens bästa dag på jobbet. Så sjukt när en sak går rätt, går andra hundra saker fel?
Nu sitter jag i min comfort zone iallafall vilket är hemma och tar det bara lungt. Var så trött att jag sov naptime. Usch alltså vill bara försvinna lite bort ett tag där lycka faktiskt har en mening. Aja en sådann dag kommer väl snart eller?

I keep smelling the scent of your perfume, it reminds me to never forget you

ok så jag ljög

igår var en bra dag. Jag hade det as trevligt på jobbet för alla var så glada att det smittade av sig :) När jag slutade träffade jag kusinen och vi fikade på Alberts på östermalmstorg. Vi pratade ut mycket, sjukt nog fast jag växt upp med henne så är det mycket vi aldrig vetat om varandra. Hon sov hos mig och idag så kollade vi på många filmer! Först Road Kill med Paul Walker, klassiker för oss eftersom vi växte upp med den filmen. Sen såg vi på Just Friends med Ryan Reynolds. Efter det kom hennes mamma på besök och vi åt middag även med syrran på besök!
Jusste bästa, jag fick Fast 5 av brorsan idag så nu när jag har alla filmer så var vi tvugna att ha filmkväll och mer lyckligare än så kunde jag inte bli. Nu ska jag gå sova för jobbar imorgon men score för en mysig och ledig lördag.


mums och mums :)

Godemorgon

Är lite otydlig på om detta är en bra morgon eller en dålig, vad tycker ni?
Igår sent på kvällen fick jag fnatt så sms en killkompis och ut på promenad blev det. Idag ska jag jobba sen bara komma hem och ta det lungt. Låter som en idé eller :) Aja vet inte vad mer jag ska skriva förutom ni som har tumblr ge mig eran och min finns över min bild.


om jag fick bestämma så skulle jag sova föralltid

Why not

Åkte in till Skärholmen för var med kusinen, hon höll mig sällskap medans jag köpte min efterlängtade kylplatta till datorn, hon köpte samma byxor som mig härmis :) och så köpte vi lunch hos Milla's. Vi gick hem till henne, åt massa ostbågar och kollade på vänner. Sen åkte jag hem för jag började må dåligt igen och ville bara lägga mig. Och det är vad jag ska göra nu så peace :)

Getting ready for the season

Känner mig så öm och dinglig. Många tipsar att det kan vara väder ändringar på G och jag tror nästan att det är därför jag känner mig så sjuk?
Ska till Skärholmen snart för att köpa min kylplatta till datorn och kusinen kommer hålla mig sällskap. Blir fika sen ooh suktar efter te!
Jag skrev för några inlägg sen att jag hade shoppat lite sistaminuten med syrran och nu tänkte jag lägga upp vad jag köpte. Puss på er och HEJ DÅ


1. Basic mössa, GinaTricot 59:-
2. Mössband, BikBok 69:-
3. Pälsväst, GinaTricot 399:-

hemma nu

Idag vaknade jag av all regn som försegick utanför mitt fönster. Syrran och jag planerade att gå till solariumet men när man hör massa regn ute så vill man inte? Aja när jag vaknat till ordentligt så började man undra, solarium är ju perfekt när solen inte vill titta fram. Så tvångsväckte syrran så åkte vi till Sätra för att få lite färg.
Efter att vi båda lyckats ganska bra måste jag säga så åkte vi in till Skärholmen för behövde smink-bårtagnings-våtsarvetter (vad heter det igentligen). Syrran köpte även massa plattånger, en gama och en billig variant från ÖB tihi. När vi vart klara åkte syrran hem och jag åkte direkt till jobbet blää. Hade världens sämsta arbetsdag men jag har verkligen den mest underbaraste Chef och det är inte många som kan säga det!
Nu är jag hemma iallafall helt trasig och lyssnar på musik. Imorgon ska jag till Skärholmen (igen? blir skärholmen mycket på sistonde) och köpa en kylplatta till min data. De har äntligen fått in dem igen. Sen kanske jag hälsar på Arani som är tillbaka.


Syrran hittade på Sätras-Ica Boost/Redbull för tjejer. Visst är de fina :D?

worst (best)friend ever

Älskar dig gumman och här är din rätta GRATTIS för att du fortfarande är bäst efter 21år. Älskar dig



You need to dream to exist


Fick hem något hemlängtad!



kortkort

Sjukanmälde mig idag från jobbet så vart bara hemma och tagit det så lungt det bara gick. Från ingenstans ville syrran till Skärholmen så följde med henne en timme ifrån att allt skulle stängas. På den korta tiden köpte jag två mössor och en pälsväst, får visa allt ngn gång. Läste även på BikBoks sida att Whitney Port ska vara gästdesigner :O det kommer ske oktober läängtar! Sen fick jag och syrran skjus hem av hennes killkompis så nu är jag hemma igen. Hon bjöd mig på räksallad så lyckad 3 timmar tycker jag.

What's the difference between happiness and pain


sjuk :(

Gick och jobba idag igen fast jag blivit värre så är nu sjukskriven för imorgon.
Igår kom Gabi och hälsade på mig i jobbet :) min räddare i nöden och vi fikade även på röda cafet, ny favorit -> Rabarbel/vanilj te :). Vi pratade mycket ut och sen så åkte jag till mina kusiner och blev bjuden på tacos och vännermaraton! Mys.
Idag bokade jag mina Keri Hilson i Göteborg billjeter, ska ta med grannen och lillsyrran. Till mig blev det VIP Biljett så jag kommer få träffa henne. HEJSAN Göteborg 3okt :)


"Sitter i min lilla egna bubbla av smärta"

Sitter i min lilla egna bubbla av smärta och fixar lite itunes saker. Igår var jag på Nattbio med kusinen och kolla på Horrible bosses sen så gick vi förbi syrran och Rim på Movitz och bara umgicks, hon sov över här sen. Skulle vart med henne idag med vänner maraton men fick min mens och så vart det gäster hemma hos oss så valde att ta det lugnt ännu en gång. Imorgon jobbar man som vanligt och sen får vi se vad som hittas på. Just nu ska jag kolla om de lagt ut ngn ny Jersey Shore del och även fixa lite andra grejer.


Vackra syster i hennes yngre dar

GTL

igår var jag och gabsan på bikramYoga och idag så tränade bastade och solade vi. Samt har jag shoppat ponsho och finbyxor, ska lägga upp bilder om jag hittar. Ska fixa mig nu och träffa kusinen för vi ska på natt bio :D lite tradetion som vi har.


RSS 2.0