För och Efter

Visst blev det fint?
 

Lady Gaga med de underbaraste

Jag la aldrig upp denna bild när jag och tjejerna var och såg Lady Gaga och vi fick en oförglömlig kväll. So here it is! Tack tjejer :)

Här går det undan

Nu försvinner man bara gång på gång men istället för att berätta vad som hänt för jag vet ändå att det bara vart massa jobb så berättar jag om gårdagen :)
Först hade jag tid hos frissan, det blev så sjukt fint. Inte klokt hur duktig han är! På vägen träffade jag Molly, vilket är en jätte gammal kompis till mig. Vart så glad :D.
Åkte till syster på jobbet, bjöd henne på sushi eftersom hon har typ hjälpt mig sjukt mycket med allt. Köpte en ny hårinpackning pga att min är snart slut och så köpte jag en ny tröja :)
Vi åkte hem och syster fick se mitt rum som jag gjort om, lite mer vuxen ser det ut nu faktiskt. Hon umgicks hära och sen när hon åkte hem träffade jag Mia för underbar promenad till donken där vi åt/fika och så köpte jag med mig hem ansiktsmask för att avsluta kvällen med lite friska vitaminer.
Nu sitter jag här och bara tar det lungt, börjar jobbet snart förstår ni haha!
 
ok, lite kort vad som ändå hänt : har haft sleepover m. systrarna. Umgåts med Ani, tog ut henne, träffade på flera underbara och det blev en bra kväll. Min systerson har fyllt år. Bokade biljetter till Umeå :). Hela familjen har haft inflyttningsfest för syster. Gymat.  AND THATS IT FOLKS
 
 
 

Have a tissue with you

 

bilder :)

oj oj oj vad jobbet kan göra med en! I call it Zombie-mode på högsta grad. Man jobbar så mycket att det blir livet istället för en del av livet. Aja bara att kämpa på och så kanske det lönar sig med en USA biljett vilket skulle vara det härligaste ju.
Jag har solat solarium, fikat, tränat, hälsat på syrrans nya lägenhet, kollat mycket på Dark Angel, Melissa and Joey (serie) och läst som attans (Fifty Shades trilogy), uuh MTV VMA's såg jag och Miley Cyrus var def. den snyggaste där, hängt med tjejerna. Och resten av dagarna jobbat :) Men jag lyckas uppdatera twitter flitigt så där finns det mycket också.

dagarna bara rullar förbi

Så nu ska jag berätta lite vad som hänt mig.
Lady Gaga konserten var galen och hon gör verkligen aldrig sin publik besviken! Jag hade hur kul som helst med tjejerna och hon gav mig ett minne för livet.
Lördagen träffade jag en gammal killkompis till mig, vi spelade lite biljard och såklart vann han mig. Smart som jag är så ska jag alltid slå vad? I never learn haha. På kvällen blev det filmkväll med mycket gott hos Kusinen, vi såg Garden State och Just Friends samt som jag sov över :).
Söndagen vart det jobb och även världens segaste dag men kvällen blev det bättre då det vart bio med M och vi såg filmen The Bourne Legacy. Mycket grym film måste jag säga!
Måndagen åkte jag till Zinkensdam och kollade på systers nya lägenhet, gud alltså hon har allt där och kommer aldrig att behöva röra sig mer än 2 meter. Lägenheten var sjukt fin och hon var hur glad som helt.
Efter att hon åkte in till jobbet så åkte jag förbi solariumet snabbt för lite sol och så promenixade jag med Mia och gjorde det gamla goda typ donken haha. Blev bjuden på gott också ;)
Nu sitter jag här, helt sugen på Ben&Jerry's som finns i frysen. Skrivit lite nya cv:n och så ska jag röra mig mot Mia som är sjuk och vill bara sega med film.
Imorgon blir det jobb :/ och ja det vanliga.
 

RSS 2.0