chingeling

Ja ni idag var dag 4 av simlärarutbildningen och imorgon är den sista :)
Igår när jag kom hem från dag 3 så la jag mig direkt och inget mer hände sen dess haha. 12 timmarssömn typ!
På torsdag jobbar jag och hänger med paula sen, och så på fredag blir det hårsalong time :)
Lördag jobbar jag och så reser jag på söndag till England :D
hihi nu måste jag springa på toa.

Dag två på simutbildning

Idag var en kul dag, riktigt tidig men kul :) imorgon blir ännu tidigare , hoppas bara jag kan vakna! Sitter nu och kollar på Twiligt 3 filmen med syskonen för de inte sett så mycket av den. Bara kul
Godnatt


This is how I roll, animal print, pants out control. It’s RedFoo with the big afro


I now know what I'm going as on Halloween

Heey alla glada.
Hoppas ni mår bra, igår var min lediga dag och jag satt först barnvakt till Leon som hade gjort illa ögat :( sen så chillade jag vidare hos Yayi. Vi åt massa skit :) gotti gott. Och så hade några some make-overs, Gabi slinga håret och Lidia klippte lugget. Väldigt vågat av båda!
Idag iallafall hade jag min första simlärarutbildningsdag, haha jag och Sofie antecknade allt som kaniner medans Helda och Zainabou hate'a som vanligt. Hade as kul och på hela vägen hem fucka vi ur typ till hög bas :)

Tillbaka till rubriken. Jag har alltid diggat sjuukt mycket LMFAO för de är så unika och hela min kropp vill typ bara skutta när jag hör deras musik. En annan sak är att deras kläder är så sjukt underbara :O t.ex om man kollar på musikvideon "Sorry for Party Rockin'" så har de världens coolaste zebra/Leopard brallor som jag skulle dö om jag ägde! Måste lägga upp en bild på byxorna och så har jag kommit fram till att till Halloween ska jag gå utklädd till Redfoo (en av LMFAO) för det är så klockrent, han har ett stort afroo och massa nice zebra/leopard kläder!


Dagarna går

Känns som om allt springer just nu och jag måste hinna springa med, men ändå så längtar man fram till saker och det tar sjukt lång tid att komma fram till.
I tisdags åkte jag in till Kista för att umgås med syrran som flyttat så långt ut med sin man, typ hallonbergen. Jag köpte gummistövlar och så köpte syskonen kläder, åt världens godaste indiska mat och så vandrade man runt. För mig var det bara skönt att vara ledig samt. som jag faktiskt saknade att gå tillbaka till jobbet. Jobbnarkoman kanske :P. Efter det åkte jag hem till Gabi och sov över, vilket jag inte gjort på jätte länge. Kändes skönt att känna mig behövd på ett annat sätt då Gabi fick prata ut och även jag :)
Onsdagen, igår då .. Jobbade jag, riktigt seeeg dag och då sov Gabi över! Så nu pluggar hon och jag bloggar. Jag jobbar senare och så är man ledig imorgon! yeeei


Ledig?

Sååå konstigt att inte jobba idag :) först följde jag med lillsyrran som fick sin tandställning idag! Och så vandrade vi runt liljeholmen. Efter det åkte vi till jobbet så jag skulle hämta några papper som ska skickas för simlärarutbildningen :D och så bjöd jag lillsyrran på pannkakor eftersom hon inte kan tugga.
Efter det kom jag hem och jag tog en powernap , senare kom syrran och Fredrik. Han hade fyllt år så mamma bakat tårta till honom och så fick han choklad av mig och nisrin. Nu är jag slut och huvudet värker så ska vila i sängen


Film söndag

Hej vackra. Har känt lite länge nu att ngn slags "jag är sjuk" skulle komma och jag hade rätt. Har jobbar 2 veckor i streck utan vila och nu är mardrömmen över. Ledig i en hel vecka om inte jobbet känner för att ringa och irritera vilket jag inte kommer svara ja isånnafall! Vecka 9 blir det simlärarutbildning och jag är så nervös, tänk om saker inte går bra? Aja jag hoppas på det bästa. Några dagar efter det blir det London i 4 dagar med Gabi och Emma , ska bli askuul.
Nu ska jag titta på film och jag har valt Beastly vilket är en modern version av Skönheten och Odjuret, hoppas jag gillar den :) och så har jag målat naglarna as fint, måste visa..
Ta hand om er


Live from the bathtub

Först och främst, kom hem från jobbet, la upp allt och hoppa direkt i badkaret. Sen.. Jag och Gabi ska till London :D galet glad.
Hörs imorgon, puss


Hej alla

har scoopat lite runt bikinisar på H&M och blev lite besviken faktiskt :( förhoppningsvis tar de ut mera modeller för jag har verkligen bara lust att köpa mig en riktigt fin för Marocko denna sommar!
Idag åkte jag till jobbet för att jobba två timmar, under dessa två timmar blev det tårta eftersom Sofie och Zainabou fyllde år. Och så delades det ut presenter och de blev glada vilket gjorde mig glad :D.
Efter fick jag skjus av underbara Helda och jag gick vidare för att hälsa på Lidia som jag faktiskt inte pratat med på länge, och Gabi var där även. Vi har pratat om att kanske spontan åka till Italien så vi får se hur det går till.
Om 1 vecka så ska jag på simlärarutbildning!! Kommer bli kul faktiskt tihi..
Och mer än detta finns det inte att berätta om haha, nu när jag börjat blogga lika flitigt igen så berättar jag dag för dag vad som hänt.


Bored out of my mind

Sitter och skriver en lista just nu på saker jag vill lägga ned på, hittills är det *plattång *hårtork *hårfärg
Är så trött på allt att jag kan typ gå sönder! Imorgon fyller två underbara kollegor år och lite presenter och tårta dyker upp men sen vill jag helst bara hem och ruttna. Mitt liv just nu :)
Fisk!

Love for the Hair

På sista tiden har jag vart så fixerad av hår. Att det ska må bra, se bra ut och ha en färg jag verkligen älskar.
Först och främst har jag scoopat lite här och där efter en ny plattång och hårtork för min plattång e trasig och min hårtork är typ värd 20kr, det vill säga att det är bara obvious att den går sönder förr eller senare. Men det är något som pengar får köpa mig senare i livet. Inte att tala om alla hårprudukter jag äger :O men men man känner skillnaden och så klippte jag mig även.
Nu kommer vi till hårfärg, JAG VILL BLI BLOND! och har snart velat det in forever. Jag har fått olika råd typ blek håret eller köp det här och blabla. Jag gillade mest att slinga, typ gå till någon hårsalong, berätta vad jag vill ha och så fixar de det oavsett hur mycket det kostar. Jag menar om Demi Lovato blivit blond nu också så fattar man helt plötsligt att det blivit en trend också grrrrr.. och så har kusinen lyckats now why can't I :)
Aja jag jobbar idag och mer än så händer inte.
på er

ska lägga mig snart

Ville bara hälsa alla, och jag hade en lugn dag på jobbet med Helda :) hon gav mig även en ros och Sofie kom med kärlek. En bra alla hjärtans dag alltså!


Glad alla hjärtans dag :D

So far so great :) Vaknade till ett nästan tomt hus. Lillsyrran är hemma, vi åt frukost tillsammans och jag gjorde vanilj té! Har även målat mina naglar röda med lite silver sparkle för att gynna denna dag.
Tänkte göra en rolig grej, eftersom jag haft denna blogg allt för länge så tänkte jag länka alla 14:e Feb inlägg så man kan läsa hur jag mådde runt de dagarna. Ibland är man glad och gynnar vän- & familjeskap och ibland slänger man upp ett emo-inlägg..
Jag börjar jobba 2 idag, det blir min Valentinesday. Hoppas ni får en dundermysig en.


år 2008 2010 14/2 Fanns inget inlägg

2009 14/2 (Står om Paulas födelsedag samt. om när klassen hyllade 80-talet)
2011 14/2 (Deppigt inlägg men Paulas gulliga kommentar räddade mkt :) )

Och detta var årets inlägg 14/2 så vill ta tiden och säga tack älskade blogg för 4 underbara år. Vi har redan hunnit 5 alla hjärtansdag tsammans



Everyday I fight for, all my future somethings

Natasha Bedingfield - Strip Me


Väntar på att del6säsong5 Jersey Shore laddar klart

Hur mår ni? Jag mår bra :) ska berätta lite kort hur dagarna vart..
I fredags åkte jag till skolan för de hade en kväll för alla gamla elever från alla åren som medverkat för musikalerna. Samt fick vi se Fame som åk 2/3 har satt upp. Duktiga var de och man fick så många minnen tillbaka och så fick jag träffa några underbara gamla klasskamrater och gamla lärare.
I lördags firade vi pappa hemma med tårta och massa gott. Fredrik, syrrans man var också där men inte syrran :/ har fan inte sett henne på en hel vecka.
I söndags fyllde underbara Paula år :D fick äta completos tror jag att det heter hihi och massa underbaaart sällskap samt spel! Underbar kväll för en underbar tjej :D:D
Idag så hände faktiskt inte mycket, mamma gjorde frukost :) och så jobbade jag hela dagen!


Snart är veckan min sluuut

I tisdags jobbade jag tidigt, efter jag slutat så åkte jag in till belmans café i stan och fika med tjejerna , och eftersom alla var super trötta så åkte vi hem till mig för att kolla på Cinderella Man. As grym film från 2005 med MASSA boxning : D det kliade i fingrarna på mig! Så mkt ville jag köra. jag tvingade Dominguezen att sova över!
Onsdagen jobbade jag tidigt, efter körde jag hård träning sen bastade jag och höll syrran sällskap medans hon ledde vattengympan. Vart så glad att hon ställde upp, ska även jobba med henne på söndag yeeei!!
Idag efter jobbet of corse, så åkte jag till Huddinge centrum för att handla presenter :) passade även på att köpa boduscrubb med vanilj och ice cream doft! Yum , vanilj och jag går hand i hand. Gud har så mycket produkter att jag kan ha en egen butik


jiippeee

Just nu tittar jag lite på senast Jersey Shore som varit. Min dag har vart mysig tycker jag, först började det med träning, testade Gabis nya träningsställe 24/7 och den var hyfsad faktsikt. Köpte mat från Subways♥ och så kom jag hem för att bara umgås med Mamma. Hon lagade sjukt godmat till bara henne och mig och så tog jag en dusch och testade ut min nya hårinpackning som jag köpte.
Chillade lungt senare under tecket och massa serier på datorn. Förresten kmr ni ihåg att min lila gitarr hade gått sönder? Kawtars man (vänjer mig inte direkt med att säga så) fixade den tydligen någon gång han sov här och jag märte det nyss??? Gissa glädjen :D han till och med stämde den! naaaw, I say welcome to the family :). Ringde nyss syrran och bad henne att tacka honom.
Vågar tyvärr inte röra den av syftet att den går sönder igen :P men aja ta hand om er söta och så ska jag tibax till Jersey Shore.


helt sjukt

I fredags firade jag Yayi efter att ha jobbat. Det var jätte mysigt faktiskt, vi åt massa gott och så blev vi bjudna på pizza :)
I lördags gifte syster sig :D jag vart så glad för hennes skull och mammas sida samt Fredriks kompisar/syskon var även där. Helt sjukt att man har två systrar nu som är gifta med ett helt annat liv.
Idag jobbade jag men sen när jag kom hem var syster här för lite snabb packning och så försvann hon med Fredrik, hon ska bo lite här och där tills de hittar eget.
Nu är jag iallafall ledig en hel vecka, mycket träning ska ske och sen får vi se vart dagarna för mig :)

oj vilken dag

Detta borde kallas super torsdagen. Vaknade och lunchade med alla mina syskon, alla 5 runt bordet. Tror jag aldrig älskat min familj mer som nu.
Efter följde Nisrin med mig till Skärholmen, jag klippte topparna (äntligen) köpte hårinpackning och så handlade syrran på Ö&B. Vi fikade, träffade Gabis familj och så åkte Nisrin till jobbet.
Jag kom hem, tog baddräkten och så åkte jag till jobbet. Tränade två timmar och så körde vi HLR både på land och i vattnet. Det är sjukt vilka hårda pass vi körde och jag tror inte jag har några ben kvar.
Nu sitter jag hemma, i mysiga kläder och kollar på Blossom. Imorgon jobbar jag i 4 tim sen firar jag Yayi.
God natt underbara

Brosans bday i Heron City

Hej

Nu ska jag ta och blogga en gång för alla vad jag vart med om. Kan lätt säga att jag än en gång försvunnit but I always come back.
Vart var jag sist.. Jusst ja!
I fredags så fyllde brorsan 25 år så först gick han och jag till gymet, han simma. Sen efter gick hela familjen och åt i Heron. Något sånt har vi inte gjort på jätte jätte länge, typ sist var när jag var liten. Det var mysigt och Systern tog med sig sin fästman :)
I lördags jobbade jag men efter firade brorsan igen med sina kompisar här hemma hos oss och då kom även min andra syster med sin man och sina barn. Hon var inte med där på fredan. Vi hade as kul och så såg vi immortals (which sucks BTW)
På söndagen träffade jag kusinen (of course efter jobbet) och vi gick på bio och såg The Descendants vilket var en Drama/komedi film. Rekommenderar den stort! George Clooneys roll var så underbar.
Få se nu, måndagen åkte jag hem från kusinen och direkt till jobbet.
Tisdagen jobbade jag / tränade / sen mötte upp tjejerna i Skärholmen. Vi fikade , jag shoppade lite och så åkte jag hem.
Onsdagen jobbade jag sen gick jag och Lidia på Gavin Degraws konsert. Vi fick BÄSTA platserna och hade den mest underbaraste kvällen ever OBESKRIVLIGT men jag är så lycccccklig!
Nu ska jag gå och dö lite för allt på mkig bankar och på kvällen blir det HLR

RSS 2.0