Nej

Jag tror det verkligen gick över gränsen för mig denna gång. Jag har gillat honom så mycket och jag har försökt faktiskt men syrran hade rätt. Och jag förstod inte riktigt förrän hon sa det "hade han gillat dig så hade han kommit för att träffa dig istället för att be dig åka till han hela tiden". Hon har rätt, det gjorde det för min del. Tror inte jag gillar han så mycket längre, tråkigt för honom. Är det rätt så ska man bara inte behöva kämpa så mycket, då ska det klicka till någonstans på vägen men eftersom det är så jävla långsökt så orkar jag faktiskt inte.
Aja ska lägga mig snart, är så himla trött på mycket just nu. Inget kommer enkelt , inte ens min familj.
Brorsan har sårat mig så himla mycket att han inte ens förstår det själv. Det ända jag väntar på är ett simpelt förlåt för jag har verkligen inte gjort något fel. Hade det delvis vart mitt fel så hade jag vart " The bigger person" och tagit ett steg fram men efter som detta är något han skapat och förstorat så jävla stort så räcker det inte med att han tog bort allt i facebook och fort. påstå att det är jag som lever i en emo värld med en sjukdom?

Mysig morgon

Imorgon fyller bloggen 3år, då har den funnits i tre hela år :) Tänkte gå back och kolla om jag hittar lite roliga gamla saker och länka så jag kan dela med mig.

Idag vaknade jag inte förrän 1 tiden och det vart skönt. Älskar att få sova ut. Börjar jobba kl. 4 idag och så får vi se om jag bloggar när jag kommer hem, annars hörs vi imorgon




hemma nu

Jag har haft en rolig kväll, kolla när jag berättar varför :)



Just nu

färgar jag håret!


Vad händer, Livet händer

Lördag. Jag hade min tack-middag med marockans mat. Tjejerna hade det jätte trevligt, efter vart det fika och hemma bio då vi kollade på Mean Girls med Daim tårta :). När det var kväll var det äntligen utgång och vi träffade på syskonen och drog till salsa klubb. Vi hade as kul förutom att det fanns dräg (blää), sen bästa på hela kvällen så sov alla hos mig. Vi skjöt ihop sängarna och sov som små mysiga sardiner.

Söndag. Efter jobbet skulle Gabsan och familjen (även Pavel) åka och se Harry Potter på bio and I was invited. Den var helt underbar , och jag längtar redan nu till den sista delen. Jusste imorgon ska jag färga håret, det kommer bli en mörkare, mer jämnare färg and me can't wait. Nu ska jag lägga mig för jag har haft en extremlig lång dag.
Och för er som undrar varför jag valt att ta bort min Facebook så är det bara för ett litet tag. Jag känner att jag behöver vila just nu från massa onödiga kommentarer.


kortkort

Sitter på jobbet just nu och beställt pizza till mig och syrran. Banan, curry och kyckling ;) as always. Gårdagen var den ultimata tjej kvällen. Berättar mer hemma sen! Jusste har tagit bort min facebook och det känns bra.


God morgon

Jennifer Lopez : Waiting for tonight oooooh, where you will be here in my arms..
Jag sitter på jobbet as uttråkad som alltid och nunnar på denna underbara låt. Ganska passande I would say om man tänker på vad som händer ikväll hihi.
Som vanligt , people if you wanna come, now is tha time. Annars ska jag fortsätta nunna på denna underbara låt och drömma mig bort.
Ps. en kulig fakta, när jag var yngre hetter Milda smör "Flora" och de lovade att det skulle vara samma goda innehåll med ett nytt namn bara. 100 år senare så kommer ett nytt smör som de namnsätt Flora? Vad ska de säga nu, ett nytt gott innehåll med ett gammalt namn bara. ds. (Är verkligen uttråkad)

I had the best time ever.

Idag var det inget annat än julhandla. Jag är så grym måste jag tillägga, jag klarade av att hitta de bästa presenterna till alla mina underbara på en dag. I och försäg åkte vi in jävligt tidigt och spenderade hela dagen i Nacka Forum. Jag fick äntlingen med mig en ny jacka, svart everest och ett par varma skor från Bianco, Me like.
Längtar tills de får öppna presenterna och får se deras uttryck. Jag tackar gud för att blessat mig med dessa underbara personer och mitt liv blev bara lite mer lyckligare. Bästa shoppingsdagen ever.
Imorgon är min tack-middag och sen utgång, men inget kommer gratis i livet och jag ska självklart jobba först.


Lidias "moose"

Hotness is in the family

Jag har börjat kolla på säsongsavslutningen av Scrubs och har fastnat för en speciell kille som heter Dave Franco, han spelar Cole Aaronson. Hur som helst, när jag kollade så tyckte jag att han hela tiden påminde mig så sjukt mycket om James Franco så ville göra en liten history check på Dave, and get this. De är bröder :O. Inte nog med att båda är heta men de är bröder också mums. Lite rolig fakta är att Dave är Juni barn ( me like ) och hans pappa är från Portugal och Sverige , och hans mamma är rysk. Det kallar jag blandning , nog om flum hihi. Nu ska jag fortsätta att njuta av den underbara Dave Franco!


Dave Franco och James Franco (Spider-man, Pineapple express, Tristan och Isolde)

humbug

Gud vad min dag vart upp och ned, jag har haft fetaste migrän samt mått så illa. Har ätit ingenting och levt på vatten. Hur som helst, imorgon är det min dag, ska äntligen få köpa en jävla jacka. Aja ska tillbaks till tvn, lite för agressiv.

Min mamma är bäst

Jag ligger i min säng nu, hemma från jobbet, kollar på Nikita och äter världens godaste kaka som mamma bakat.
Hon var tvungen att smörja in Zon salva på hela min rygg, den vart cp-fierad. hur som helst , peace out , efter detta I'm on my way to sleep!


fräscha naglar har man nu

Ready set go, nu studsar jag vidare till jobbet. Längtar till helgen och ni vet varför.



Bruno Mars - The Lazy song

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

I'm gonna kick my feet up and stare at the fan
Turn the TV on
Throw my hand in my pants
Nobodys gon' tell me I can't
I'll be lying on the couch just chillin in my snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
Cus in my castle I'm the freakin man
Oh Oh
Yes I said it I said it I said it cus I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

Nothing at all Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Woohoo ooh Woohoo ooh hooh ooh ooh

Tomorrow I'll wake up do some P90X
Meet a really nice girl have some really nice sex
And she's gonna sream out 'this is great' (Oh my god, this is great)
Yeaaah

I might mess around and get my college degree
I bet my old mam would be so proud of me
But sorry paps you'll just have to wait Oh Oh
Yes I said it I said it I said it cus I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

No I ain't gonna comb my hair
Cus I ain't going anywhere
No No No No No No No No No Oh

I'll just strut in my birthday suit
And let everything hang loose
YeahYeahYeahYeahYeah...
Ohh ohh

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Finns ingen mer mysigare text än denna

Det vänder på sig

Har någon sett hur det ser ut där ute? Inte, kolla ut. Jag måste säga att från insindan ser det super mysigt ut men vill inte veta hur kallt det är där ute :O Sjukt glad iallafall att vinterjackan köps på Fredag. Jusste jag la ett bud på världens finaste leggins och jag fick dem för 52kr? Awesome right. Tradera rocks haha. På tal om fredag ska jag julhandla med Gabs och Paula, kommer bli super mysigt speciellt för att lönen kommer då också.
På lördag har jag en tack middag! Det längtar jag också till och efter utgång.
Mycket att se framemot, puss.


För er latisar som inte årkar kolla ut, here's a pic.

God natt

och kom ihåg .. You make your own family. Bara för att man är blodsbunden så ger det inte dem rätten att behandla dig hur som helst. De är inte gudar, för de är fortfarande människor och felar lika mycket som dig. De gör misstag, glöm aldrig, den som alltid funnits där för dig och känner dig bättre än dig är din riktiga syster, din riktiga brorsa, din riktiga pappa och din riktiga mamma.



Hemma hos gabs

Igår när jag var i skolan för att plugga (skulle ha prov), så var Olle självklart där för att hjälpa mig. Som vanligt klarar jag mig för att han verkligen är duktig. Och så fick jag hans hemliga ultimata recept på kladdkaka som jag lovar att bränna sen.
När jag kom hem följde jag med Gabsan till subtopia för att disskutera om den nya fritidsgården som ska öppnas, very interesting. Alby börjar ändras för det bättre, t.ex albyparken eller överhuvudtaget byggnaderna. Vi bor i framtiden ;). På tal om framtiden , gabi pratar om att flytta ut men mer seriös denna gång, hon har verkligen målat upp en bild på hur hon ska klara sig. Vem vet, jag kanske bjuder in mig själv där föralltid hihi.
Som vanligt jobbar jag senare

Nu ska jag visa hur rolig Olle kan vara under pluggtid

Olle :
" ... och så är det ekonomiskt för att ..."
Hind: " Olle jag fotar lite nu så du vet "
Olle : " Ja men då måste jag vara beredd :P "

Kladdkaka

Ok så inlägget innan skrev jag om hur jag ville ha mat. Och denna inlägg så har jag ätit mer än tänkt kanske. Jag åt kycklingsspetts med bearnes och BBQ :) sen fick jag lust för lite efterrätt så jag gjorde ..... i försäg har rubriken avslöjat. Tur fanns det grädde! Aja nog om go'saker. Imorgon har jag prov, önska mig lycka till. Ska möta Olle tidigt för han ska själv plugga. God natt


När jag väntar på något gott så väntar jag aldrig för länge

Hungrig :(

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm I could go for anything right now. Jag kollar på "Och så kom Polly" och de äter typ bara mat i den filmen känns det som. Vetu vad, BYE BYE. Ska skutta iväg för mat hihi.

Då var det över

Jag vaknade nyss från en oändlig natt som jag vart med om. Var ju på konsert för att se Avenged Sevenfold. Jag och mia började köa kl.6 ish och vi blev insläppta bokstavligen 6. Så 12 tim, här har ni det jag skrev undertiden jag var där och några bilder.

05.44 :
Mia var så smart att hon glömde biljetten (min biljett) så hittills har vi missat 2 tåg och kanske bra platser? Mia pepprar på min skalle, peace.
07.03 :
Vi har vart här i en timme och är de andra i kön, hihihihi! Underbart jag och Mia passa på att skrika av glädje.
10.28 :
På g till espresso house för att få något att tugga på. Har ätligen fått kissa :P
11.45 :
Tiden går inte exakt snabbare :( är bara glad att toa finns när man behöver! Jag tänker på min varma säng och saknar vännerna, men Mia är mys.
12.58 :
Nu har vi stått i 7tim bokstavligen, Och är bra kompisar med tjejer som stått här sen 12tim tibax. Mia är på g med mcdonald's mat.
15.40 :
Insläppet är 1800 och just nu känns det bra. Min näsa är röd men what the heck, folk sjunger till A7x låtarna och fyller med värme. Det är faktiskt underbart att köa. Visst finns det mycket dåligt, som kyla men gemenskapen som formas, människorna man lär känna pga musik.
00.36 :
På väg hem nu. Fick träffa Revs inspiration Mike Portnoy, men ingen annan. Jusste , de tappa bort min jävla mössa och jag vill bara hem och sova. Jobb imorgon men konserten var VÄRD!



Den sista bilden var fotat av ingen annan än den underbara Marie som var med oss

Avenged Sevenfold

Jag ska berätta lite som hänt. Efter jag fixat mig lite mer acceptabelt för samhället så gick jag hem till gabsan medans jag väntade på mia. Jag umgicks även med Paula och Fabbe dära <3. Vi skulle baka kladdkaka men då ringde mia så de fick göra det utan mig. Så nu är jag hemma hos henne och vi åt kobba :D! Hörde du det Zine , jag åt kobba :D:D haha. Ni som inte vet vad det är too bad! Förklarar en annan gång. Vi åt massa cookiedoug glass också och fick veta att paparouch spela igår :(. Hur som helst vi ska lägga oss nu, some last thinngys then goodnight. Vi åker imorgon kl.5 för att köa vid 6 tiden utanför fryshuset. Konsert insläppet är halv 8.

 


wihooo

Jag är på BRA humör måste jag säga, jag vaknade och duschade. Sen vart det frukost med lillsyrran och då väljer mtv att ha Rewind och riktigt sköna låtar dyker då upp som Return of the Mac och Dilemma med Kelly och Nelly och många fler! Man borde ha sådanna morgonar varje dag.
Nu ska jag fixa håret och fixa lite grejer för övernattning för en viss grupp blir det :D


Ser ni hur trevlig jag ser ut efter duschen haha

torsdagar är de nya filmdagarna

Innan godnatt så tänkte jag berätta hur underbar dag jag hade. Zine kom hit och vi åt kladdkaka jag bakat, den blev lite fail men ät bar :D Sen kom kusinerna också hit och vi kollade på Scott Pilgrim vs The world, även fast jag redan sett den haha så ville jag se den igen, plus ingen annan hade sett den så perfekt ;)
Sen körde vi lite på dansmattan, med projektorn så tänk er hur coolt det var! Nu har alla gått och familjen kollar på Avatar men jag bestämmde mig för att lägga mig för imorgon ska jag plugga , duscha, välja outfit sen hem för att sova hos Mia, för tidigt på lördagen köar vi för inga andra än Avenged Sevenfold. Längtar längtar ....
Good night and goodbye



Är man ledig så är man

Nu ligger jag helt däckad i min säng och seg. Sen jag vakna har jag först såklart ätit frukost men sen så har jag spenderat all min tid till att städa mitt rum och tömma alla onödiga saker som lyckas förmultna i mitt rum en gång i månaden. Man blir faktiskt sjukt irriterad på att dela rum, man kan tömma hur mycket som helst, fast bara det som är ens eget. Måste vänta tills Syrran kommer hem och bestämmer vad hon ska göra med sitt. Jag börjar undra om min familj har den sjukdomen då man måste spara , spara och spara fast sakerna är trasiga eller ur datum.
Aja jag är helt slut nu i alla fall, och det är inte bra för jag är sjuk men jag måste kunna andas i ett dammfritt rum eller hur?
Ska ta och duscha snart för man blir äcklig när man är sjuk, sen ska jag byta om och göra kladdkaka för älskade Zine (who is also sick hihi) ska komma hem till mig. Har inte styrkan för stan precis.


En av mina mest äldsta vänner

Världen är osägbar

Vad gör jag. Låt mig säga såhär, dagen slutade inte exakt så som jag tänkt mig. Åkte till jobbet för att jobba men när jag vart där blev jag bara värre, så de skicka hem mig, älskade gabsans familj skjusa hem mig. Så när jag kom hem bokstavligen krasha jag på soffan och kolla på Hitta Nemo med underbara systerdotter. Nu tittar jag på the big bang theory och lite andra serier som Malcolm in the middle. Imorgon ska jag först plugga sen träffa sue i stan sen vara med tjejorna. Godnatt!


underbar morgon

Igår vart det värsta dimman överaaalt men nu är det frost och det ser ut som diamanter överallt :) haha förlåt, godmorgon. Blev väckt av den mest underbaraste, systerdotter. Ska lägga upp en video då hon leker Peek-a-boo med mig.
peace

syns inte så mkt :( äh Manar sjunger bäbä vita lamm nu, peace

kort gott

Lite snabbt först,när jag kom hem vart det värsta chips festen här, sen jag ska ladda på mobilen imorgon

och sist men inte minst, fick bästa inlägget av Paula. Någon jag kanske glömmer ibland på bloggen men aldrig i mitt hjärta. Gumman jag älskar dig med. Tack för att du finns.



Eid i mitt hjärta och för alla härliga människor.

Jag åt nyss världens godaste kyckling curry som mamma gjorde :) hihi aja , idag vaknade jag hos Gabsan, hon pluggade som vanligt men sen bestämde vi oss för att promenera. Så vi promenerade till Masmo där vi satte oss i röda kaffet. Jag tog en chai te och gabsan en chai latte. Efter fikat tog vi tunnelbanan tillbaka men vi promenerade till albyparken, vilket de gjort så fint där, de är inte klara än men på god väg. Efter den underbara promenaden i det härliga vädret så kom jag hem för det är eid idag och ville vara lite med mamma innan jobbet. Tack alla som önskat mig en god eid förresten, lite tråkigt bara att jag inte kan svara haha men men lönen kommer den 26nov och då blir Hind normal igen!

Tack gud för min familj, tack gud för mina älskade vänner, tack gud för att du finns och gör mitt liv rikt. Tack för att du visar mig att rikedom är inte pengar eller kläder, utan att du visar att det rikaste finns i kärleken runt omkring mig.


shingeling

Nu bloggar jag lite genom mobilen innan jag somnar. Jag gick till gabi efter maten. När jag kom hit vart vi i tvättstugan och jag bestämde mig för att baka kladdkaka vilket blev en succes. Vi kollade också på easy a efter att vi krigat. Nu tvingade gabsan mig att sova över så godnatt underbara och vi hörs imorgon vilket igentligen är idag. Peace out!

Every fasting is a feast

Jag är seriöst helt plask padask mätt som in i helvete. No more food for over 2 weeks please!
Ska slänga upp lite bilder, sen ska jag till Gabsan och jusste för en halvtimme sen kom Rudde med en gitarr till mig som jag får låna :D glad blir jag mums, så nu är jag inte längre gitarr lös

Förberedelse

Min tuna sallad och lamm kött (i marocko slaktar man får men usch jag kan inte äta det då)
Round ONE

typ 50% ligger på bordet och en glad Hind med kyckling soppa på G
Round TWO

Sist men verkligen inte minst, huvud rätten. Bearnese med ris och fritrerad kyckling

Burlesque

Glöm inte att pausa musiken på sidan och dagens inlägg finns under denna.


 


No camera gives me justice in the morning

Godmorgon, blev väkt av att mamma kommer fram och tillbaka; Du måste be dina böner Hind, du fastar Hind det är inte bra att sova, Hind sitt inte framför datorn. Mamma stuff, saker mammor säger -.-'
Aja jag pratade nyss med Paula och hon är sjuk :( vad är det här, alla mina vänner är sjuka. Ska jag ta det som en varning? Is it my turn soon, jag menar jag är ändå den mest sjukaste människan i världen. (peppar peppar)
Jag är ledig idag iallafall och det passar mig perfekt, jag får fasta i lugn och ro, kanske ska ta och läsa något sen :) like old times.
Veckan ser ut så här; jobb jobb Zine maybe Paula efter? sen jobb jobb mer jobb och sen prov 'blää


Nobody sees the beauty untill it goes to rest

Mina glädje piller

Nu är jag hemma ! Hej :) Jag vart ju riktig irriterad där vid slutet för människor är så jobbiga, men Sandra gjorde världens godaste dessert. Hon la upp glass med grädde, strössel, banan, sylt och mera. Hon har kraften att få allt så gott och alla på så glad humör igen.
Efter jobbet gick jag hem till min älskade chilenska familj där de alltid välkomnar mig med massa kärlek. Emma hade gjort pizza, och Gabis underbara mamma hade stickat en halsduk till mig. En fin vit halsduk som man kan rulla runt halsen. Jag blev så glad och kände mig verkligen som en i familjen. Jag umgicks dära och vi kollade på Wanted för den var på tv, lika bra som alltid och killen är riktig yummy. Sen gick Emma lite med mig för hon skulle också hem. Imorgon är det fastan för en dag, så vi får se vart dagen leder mig, tydligen kan denna fastan förlåta dina synder och vem säger nej till det :) God natt


namnam

Jag vill hem

Jag håller bokstavligen på att dö. Man känner att man jobbat för mycket och det finns en viss gräns bara.
Ena sidan är det kul för många frågar efter mig och man märker att jag passar in, på andra sidan är folket som kommer hit otrevliga. Otrevliga kunder som har lätt för sig att ta ut sin ilska och säga vad de vill. Men jag måste ta det och fortsätta le. Trevligt va? Aja hoppas ni njuter av en lugn söndags kväll och spenderar den med film och mys cause thats how I would do it :)

You spin my head 'round baby 'round 'round

Gud på sistonde har jag haft de världens mysigaste drömmarna :) Skulle kunna drömma föralltid om jag fick men nej, verkligheten is just around the corner. Igår efter 10tim pass kom jag hem och sötaste syster dottern var här. Hon hoppade upp och ned och dansade. Hon gör mig så glad hihi.
Idag jobbar jag igen kl. 14.00 men ska först äta frukost och sega så mycket som möjligt för mitt huvud håller på att explodera. Vi kanske fastar imorgon pga att eid är här snart.


Taget på G till jobbet

kolla vad jag kommer hem till


Tack för att ni gör mig hel!

Är äntligen hemma igen efter en lång dags jobb. Igårdagen samt idag har vart allt och lite till men aja jag slänger upp mass bilderna så minnen finns livet ut! Hoppas ni årkar se alla :P












Dreams, do they come true?

Idag har jag bara mesat mig under mitt täcke och drömt bort. Drömt om att vara med i en kärleks film, desperat? haha kanske till gränsen. Men drömmar gör själen hel. Manliga rollen skulle def. spelas av Keanu Reeves.
Blev väckt av underbara Paula som ringde. Jag ska nämligen ha en ladies night med underbara människor ikväll. Sen ska Paula sova här.
Först och främst är det nog med att ligga i sängen och upp för att äta frukost. Sen ska jag snabbt till jobbet och hämta upp lite kvarglömda saker sen hem och plugga? Det blir Mia iallafall 17.00


Jag har inget emot en gråvit värld där fantasin sätter färg

Man lever en dag i taget

Underbara människor, hur mår ni? Jag mår sådär. Vill ni ha en jobbig känsla, då ska jag beskriva en jävligt jobbig. Varför kärar man ned sig i en människa som är gift? På ett sätt är det hans fel, varför är han som han är?
Aja skit samma. Jag är så trött på att vara ensam, jag är trött på att känna mig oälskad. Jag är trött , så trött att jag inte bryr mig om att vänta heller.
Imorgon blir det iallafall tjejkväll med projektorn. jag behöver det! Jag behöver ett liv igen, tankar bort från såkallad kärlek och känslor.


Tro mig jag var inte så sorgsen som på bilden

Mamma: Gör si och gör så, Hind: Skjut mig

Sitter hemma nu, har vart med morsan nere i tvättstugan och hjälpt henne. Vi ska ned dit nu igen, sen när jag kommer hem ska jag platta håret! Bort med afrot har haft det i en vecka nu :/. Brorsan ska måla om sitt rum, blått. Får nog se det ikväll när jag kommer hem för jag ska jobba.


Fina vädret ute och syrran Hanan när hon var yngre

Hemma..

.. igen efter en lång arbetsdag. Så nu slänger jag upp bilderna :) jusste vi planerar dunder tjejkväll på torsdag ni som är bjudna är, Paula Gabi Lidia Mia



Snabb blogg

Jag tycker det är kul förresten att jag nästan haft min blogg i 4 år. Kanske man ska fira eller :P Igår vart jag ju hos gabsan hela dagen men kom hem och sov hemma. Ska snart till jobbet och Gabi, Mia ska träna så jag blir upphämtad med bil hihi. Tänkte slänga upp lite bilder, speciellt från dagens väder :O sjukt alltså. Det var länge sen vi fick snö såhär tidigt! Vinterjacka pronto!! Aja lönen kommer snart och jag har prov på måndag igen. Enligt min lärare så vet han inte om jag fick G på den förra men det ser bra ut? Hur som helst ha en bra tisdag och vi ses <3

Don't be chocked that people die, be suprised you're still alive. Flyleaf - Cassie (acoustic)

Bilder kommer sen, gabsan är här nu

mobilen blev lite coolare

Måste bara skryta om att jag kan blogga från telefonen nu tihi. Aja massa tim senare, gabsan pluggar fort. men vi körde till centrum och köpte massa chips choklad så nu mår vi bra!

Ledig idag efter 6 dagars pass

Igr innan jobbet så gymmade jag med mia och gabsan. Det vart pretty nice måste jag säga :) nu har jag och gabsan matchie phones haha. efter jobbet fick jag skjus hem till gabsan där vi tittade på filmen Veronika decides to die, väldigt bra film och jag gillade den. Den var inspirerande. Jag sov här och nu sitter gabsan och pluggar medans jag kollade på Ema's 2010 som jag missa igår, som valigt fanns det najsiga saker som hände samt. tråkigt,men men thats ema's. Får se vad som händer resten av dagen

Slå min lördag

Jag tänkte blogga om gårdagen med lite bilder :)

Efter jag jobbat och dagen var slut så promenerade jag hem :) det var så fint väder och efter att vart instängd i bastu så vill man njuta av det härliga! Tyckte det var så gulligt för på vägen var hund avtryck på marken.

När jag kom hem så såg jag att de hade målat i köket, så vi har nu helt fräscha väggar vilket är fett nice, ojusste de hade målat taket också :) Aja jag var hungriig så jag tog fram toast mackor och ett glas Cola *mums* kollade lite på Mtv's Teen'Mom sen somna jag.

Jag vaknade igen av att Mia ringde, hon ville promenera till donken och äta och jag var naturligtvis på. Alla vet att mår man dåligt eller bara stressad ska man promenera för då mår man som bäst. Vi bablade som vanligt :) gick förbi maxi också och sen kom jag hem.

När jag kom hem så vart det tydligen myspys hos grannen så jag tog vatten pipan och stack dit. Vi rökte massa hela kvällen och åt go'saker :) Sen kom jag hem, kolla lite på tv och sen decka. HÄRLIG lördag!! Kl.11 ska jag träffa Mia för att träna innan jag börjar jobbet.

Kom till fittjabadet!

Sitter på jobbet just nu och har inget annat för mig än att blogga lite. Folk har oftast simskola men eftersom det är höstlov så har de ledigt. Snälla människor kom och bada hos mig eller någonting, det är verkligen boring no lies.
Aja jag ska gå tillbaka till att roa mig själv.  Bloggar mer när jag kommer hem vilket är fyra tiden :)


Måste bara lägga upp denna bild, saknar Anisan!

god morgon

En viss tid har jag känt nu hur min kropp strejkar emot och hur den bara gör ont. Så igår vart det nog. Efter jobbet gymmade jag med Gabsan och syrran. Jag säger så här, jag ville inte gå där ifrån, så mycket ville jag träna. MEN GUD hur bra jag mådde efter. idag iförsig har jag bara massa träningsvärk hihi.
Idag skulle jag ha simmat men hade jätte ont i huvudet eller rättare sagt har ont. Men jag jobbar halv 3 till 22.00, så njut av den trevliga fredan.


Alby genom fönstret

shanana

Människor jag har inte bloggat på länge. Jag har lite dagar att se fram emot :) den 20 nov är det Avenged Sevenfold och den 27 nov får jag min lön yeei.
Aja som vanligt har jag jobbat, vilket jag kommer göra ända till söndag. Men ska inte lägga öga vem vet, jag kanske inte får jobba så mycket nästa år, typ kanske bara helger.
Min rygg värker och jag låter som en kärring haha men det är så det känns. Var ute på promenad nyss med Gabsan Emma Yousef och Samir. Det var nice men kallt och nu är jag äntligen hemma så ska sova. Ville bara blogga lite för jag inte gjort det på länge och saknade det :) Har fått en ny mobil förresten HTC Wildfire. me looove hihi


En trött Hind, fotat med sin nya älskade ägodel :D

RSS 2.0