Jag såg han igen

Jag såg Erik Hassle igen, jag vet inte hur jag lyckas men jag lyckas haha!

De senaste dagarna har vart lugna, därför har jga inte bloggat så mkt heller. I Fredags uppträdde jag med Reema på Riddarholmen i gamla stan. Det gick awesome förutom att gittarren döda mina fingrar. sen sov jag hos Gabsan.
I lördags var jag hos Nadja för hon fyllde år och jag sov dära! Mysigt var det med mycket vattenpipa :P folk tyckte jag var ego som inte ville dela med mig wäwä..
Idag var det skolan och jag fick äntligen ett åkkort.
Mer än så har inte hänt, skolan imorgon igen, intervju på onsdag och spelning igen (hihi) på lördag och jag firar även min älskade Zine

Började skolan idag

vilket var ok. Lite pinsamt och se de nya treorna men ändå. Kanske bara behöver gå halv år :)
Har segat mycket idag och såg Disney's Starstruck. Me liké! Det är typiskt "disney originals" men jag älskar Disney mer än allt så kanske en vacker dag ni ser mig där! Eller MTV??
Fick hem min bok idag ääntligen som är en seriebok, den heter Gifted och skriven av Marilyn Kaye!



detta har hänt

I söndags var jag på bio i Kista och såg Inception med Emma Gabsan Pavel Yousef och Viktor. Det var roligt och filmen var asgrym. Efter filmen dock var lite blää, Gabsan hittade inte bilen så det var totally "dude where is my car" haha. Vi letade efter bilen ganska läänge. Men Emma och Yousef hittade den till sist vilket var bra :)
I går var det reunion med alla tjejer. Det var kul att se alla igen speciellt Ani, jag har verkligen missat mycket i hennes liv. Vi hade galen dag med lingunga fram och tibax. Sen gick jag hem till Gabsan och firade hennes pappa. Han fick choklad av mig :).
Idag blev det Kista igen. Idag var lite seg dag pga fastan men jag överlevde. Jag Gabsan och Lidia hade en väldigt trevlig dag och Lidia har mer mod än man tror haha. Tack för en underbar dag tjejer.
Imorgon börjar skolan för mig, inget jag ser fram emot måste jag säga, men aja det är bara samhälle. I'll survive. OBS videon från husby finns på facebook för underbara Paula ladda upp den, annars kommer den snart upp i min youtube också så håll utskick.

Igår gick bra

Just nu pratar jag med Ani som är hemma från Prag. Mia kommer med mina nya skor!
....
Långt samatl blev det :). Igår uppträde jag på husby och det gick ju så jävla bra, Thommy paula och mia var där och verkligen supportade mig. Min låt gick bra tyckte jag efter att ha kämpat med den hela veckan :O. Fick köra lite accapella också efter att skivan tröga jiji
....
Gabi ringde, och detta inlägg tar mer tid än vanligt haha
Jag och mia öppnade fastan på BK och hade supertid, köpte godis på vägen och mådde bra helt enkelt.
Idag fick jag lite inbjudningar till spelningar och jag skickade lite info så jag kunde få spelningar. Älskar mitt liv just nu. Jag har många spelningar framför mig hihi
Aja idag blir det helt plötsligt mycket, kanske träffa Gabis älskling sen bio?? Livet rullar alltså

uuuh ska hämta mina skor nu!!

Today is the day

Hind i Husby :) ni som kommer jag älskar er men för ressten jag uppträder I will not go. Jag tror en del av den låten finns på youtube, tryck på loggot under min bild för att se den.


see mitt namn hihi

After the morning disaster..

så har jag kollat lite på Ghost wisperer, 4delen säsong 2 av Jersey Shore, sista delen säsong 6 The Hills. Känner mig super updaterad och snart ska jag till Subtopia för att spela in för 3gng?? Det borde vara tredje gången gilt eller hur, på tanke på att uppträdandet är imorgon :( känner mig super stressad ju! Men Feven gjorde mig jlad :) she called out of the blue och ville hitta på ngt vilket jag tyckte lät super, just like the old days. Det är sjukt hur tiden går hela tiden, redan 20 och inget framför mig. Vilket är spännande, samtidigt väldigt skrämande. Undrar vart jag är om 10 år. Aja ska sluta tänka på livet och faktist leva lite..


så här ser man ut när man inte får äta :)

nej???

Alltså nej, Jag blev väckt skit tidigt av syrran idag för att ngra "internet" snubbar skulle borra i vårt hus?? Jag menar de var snygga but still WTF?? Aja min sömn är jätte förstörd :/ och eftersom vi inte haft ngn information så sa de att de kunde komma nästa månad, för de skulle tydligen flytta runt major stuff i mitt rum??? grrrr, och nu borras det as högt från grannen. So sleep is not an option :(
Hursomheslt, njöt jag av Laguna Beach marathon igår, ääälskar den serien. Sen vart jag hemma hos Sabrina med Paula och Gabsan. Sabrina har helt underbara föräldrar. Sen hem för att öppna fastan och kolla på Ghost Whisperer för den hade äntligen laddats klart. Älskar den serien! Kanske ska kolla nu...

vecka sens Marocko

Fastan för min del började idag och hittills överlever jag med min nya bok som jag köpt skriven av Lauren Conrad - L.A. Candy. Jag har också för er som årkar laddat upp en ny video på min youtube, tryck bara på loggot under min bild för att kolla.
Idag blir det inspelning igen med Cesar för den förra lät ganska geggigt, måste låta perfekt för lördan (Husby Festivalen). För er som vill komma börjar allt runt halv 6 tiden.
Idag har det gått exakt en vecka sen jag kom från Marocko och jag måste säga att tiden bara springer. Jag har lagt av med vattenpipan ett tag :) vilket jag är lite stolt över. Istället har jag njutit av den lilla solen man får här i Sverige och fikat med Paula och Gabsan ( vi träffade på Yayi och Gabo också) på espresso House. Godaste shai latten. Igår var många underbara människor hemma hos mig också och vi kollade på en skräck film som heter the collector, ni som gillar happy endings kolla då INTE på denna film.
Aja ska gå tillbaka till min bok samtidigt som säsong ett av Ghost wisperer laddas ned, älskar den serien. Aja Ramadan karim alla och en lång dag väntas framför oss.



Bokorm som jag är!

hemma igen efter det bästa sommarlovet

Är hemma igeeen, kom hem för två dagar sen. Redan är ALLT upp o ned, fastan är igång och jag behöver jobb och körkort. Annars åker jag inte tillbaka till Marocko. Om man vill så kan man hihi.
Alla tycker jag är brun vilket jag bara måste säga mission complete!!
I onsdags efter jag kom hem från marocko, kom paula Gabsan och Bina förbi och hälsa och de fick lite roliga saker :). Sen körde Gabsan runt oss alla hem och jag fick träffa Leon som blivit så stor :D. Sen hem till gabsan och Pavel, oleg, Emma kom förbi och vi rökte vattenpipa hihi.
Igår var jag i stan med Gabsan och Lidia. Vi fikade och jag fick en latte ^^ sen åkte vi hem. Senare den kvällen följde jag med henne till Skärholmen och Vi åkte sen till flottsbro med Alex och Oleg, de badade och sen vattenpipa!! Efter blev det donken jätte sent och vi träffa wesam som nu jobbar där. Han skjusade hem mig.
Denna vecka har jag lite på G, jag ska förhoppningsvis spela in och kawtar kommer hem imorgon

10 days left

first a happy birthday to Leon. Gabi hope you had fun celebrating Leon.
Second its only 10 days left for me to come home. My mom is in Sweden now since yesterday.
Third, I have a cold, how fun.

Im in Rabat now, the capital city with Sanna and just taking it easy. The food is awesome and tomorrow Im going to the beach. I havent done alot then swiming, eating and missing you guys. I love you and see you soon

RSS 2.0