Fredag

Gott nytt år och godmorgon. Tredje nyår här på bloggen. Varje år firas annorlunda och i år blir det i syrrans nya lägenhet i alby. Jag har haft en galen morgon, vilket oftast börjar runt matbordet for some strange reason. Hade en kulig video men Nisrin ska alltid hota mig om jag lägger upp den.
Måste bara säga att solen skiner starkt i mitt rum, så starkt att man tror det är sommar igen :P Men aja nu ska jag dela med mig mina planer för ikväll för jag kanske inte bloggar mer sen:
14.00 Gå med Arani till Maxi och nyårs handla
18.00 Gå till syrran och spendera uber nyår med systerdottern och NäraKära
00.00 Fira resten av kvällen hos LaEmmish!!
(Kawtar kommer hem på måndag)

Constantine

Just spent 2 hours with my husband, God natt och gott nytt år om 24tim


Nothing ever goes my way

Now ain't that a shame

Fortfarande sjuk

Igår var ett helvete för mig, jag jobbade 10 timmar. När jag kom hem deckade jag direkt och vaknade mitt på kvällen och kunde inte fortsätta sova. Tankar tankar tankar som vanligt. Hur som helst jag har letat som en apa efter en tysk R&B låt som jag sönderspelade när jag gick i Albyskolan. Och med tur och tid så har jag äntliiigen hittat den :) Klicka på länken och lyssna på den. Ska till baka till att sjuka mig och lyssna på musik. Inget annat!
F-Raz - Es tut mir doch so lied


Filmkväll :)

Jag har suttit barnvakt hela dagen bokstavligen, men jag vet att det var roligt för Manar att få se moster Kawtar genom webcam. Syrran kommer hem från Thailand nu på måndag inshalla och jag har saknat henne. Förutom att hon är helt brun :O!!
Hur som helst, gulliga Josefin som vart här och hjälpt mig gjorde kladdkaka med mig också sen valde hon filmen Freedom writers. Vi hade filmkvällen i mitt rum och även fast mina väggar är rosa så funkade det :D.
Jag jobbar imorgon för som sagt inget kommer gratis och godnatt på er <3


Freedom Writers

Jag såg en av de mest underbaraste filmerna ever. Den påminnde mig så sjukt mycket om filmen Dangerous minds ( Kända låten Gangsta's paradise videon är från filmen ). Den filmen handlar om hur en lärare gör stor inflytande på livet av hennes elever. Samma är det i Freedom Writers , den handlar också om hur en ung lärare, på början av hennes karrier ändrar mycket på hennes elevers levnads sätt. Båda filmerna inspirerar mycket, t.ex hur man inte ska ta något förgivet. Medans vi hatar skolan så får de inte ens gå i skolan för de kan bli hotade till döds eller andra saker. Hur som helst så är dessa filmer , filmer man mår bra över att ha sett. Inte för att man ska tänka på hur mycket bättre man har det och se ned på de andra men också för att förstå att alla är inte lika men också heller inte olika. Som någon sa en gång, vi ler alla på samma språk, våran hjärtan slår på samma språk, trots färg så förstår vi ren kärlek på samma språk. Ända skillnaden på oss är våra bakgrunder, men tillsammans kan vi berätta en hel värld.

Min syster är bäst

Jusste ni hörde rätt, för nu ska jag berätta vad hon har gjort. Hon är i Thailand det vet alla yäyä. HOOOON var på stranden och såg en kille stå där och självklart kände hon igen honom så hon gick och fråga honom om han var Mark Salling (han som spelar Puck i Glee) och sen så fota hon med honom!! Hon sa att jag fick skvallra hihi.



hmmm

2 saker gör mitt liv pisst just nu :( är sjuk (grrr) för det andra så tappa jag min dator :O snälla jag ber till Gud att det inte är alvarliga skador :c .

Igår var jag ute med lillasyster i skärholmen och shoppade. Jag köpte eyeliner och hår snoddar och hon saker hon behövde. Vi fikade sen också på Espresso house vilket var mys. Shailatte och tunabagel.
Senare på kvällen var det bio och jag träffade på Paula. Vi såg Narnia och både hon och jag fall för Ben Barnes mums I tell you. När jag kom hem var det sova direkt och idag är jag barnvakt and the world don't give a crap about me.


tideliduu

Paula var här och vi pysslade :D det var mysigt och vi kollade på The Simpson maraton som de hade på tv 6.
Imorgon kanske det blir stan med kusinerna, för de ska pierca sig precis som mig :) Jag har fått veta mitt nya schema, kanske jobbar Tis,Ons och Sön. Låter helt perfekt faktist :D. Hur som helst ville bara säga godnatt. Och imorgon måste jag städa mitt skåp, fota mina presenter och visa er. Men vi hörs, kanske blir bio också tihi


För er som bryr er, det ligger glitter överallt haha

Här gör man tjänster

Goodmorgon, jag har haft 2 underbara dagar. Först firade jag hos Paula sedan hos Gabi. Hos Gabi fick jag massa presenter och god mat,det var lika mysigt där som alltid! Var tvungen att stanna där lite längre för att pappan jobbade och jag ville se han öppna sin present :) men det var värt väntan och jag blev så glad när de blev glada.
Nu sitter jag på jobbet och hjälper min syster med hennes vattenjumpa, hon behöver låtar och tips. Senare ska jag träffa Paula och pyssla. Jag tar upp presenterna jag fick när jag kommer hem men tills dess ta hand om er.


Kommer ni ihåg att jag ville unna mig med ngt gott. Här är mina nya kängor. Roots heter märket och jag är helt kär. Har köpt skor av det märket förr dock måste man ha lite i budgeten för skorna är dyra (värt för de är SKÖNA).

25

Gårdagen var så underbar. Efter middagen gick vi till rummet för då var det en timme kvar till julklapparna. Sen när det var dags fick jag veta att jag skulle vara familjens tomte, så jag fick ta på mig mössa och dela ut julklappar. Först råkade jag bara ta fram presenter till mig själv och Daniela fick typ alla sina på slutet hihi. Men det var jätte mysigt och de var så söta :).
Jag fick ; Keanu reeves : Jag hade skrivit för ngra dagar sen en lista till jultomten då jag ville ha honom och då var Paula så söt att hon ramade in han till mig :D!!
Smink : Ögon skugga av Daniela i guld färg.
Choklad : Mysteriskt av tomten, de har tydligen en tomte i familjen som köper saker
Affische : En stor bild (i foto kvalité) där alla mina vänner är samlade, nya och gamla bilder. Av Paula fick jag den och jag vart bara paff. Hon kan presenter alltså.
Cupcake : Grej som man sätter på nycklarna och det ser ut som en cupcake :D
Någon timme senare la vi eller jag mig, och tjejerna tittade på The big bang theori för paula hade fått det som julklapp :)
Nu har vi nyligen haft frukost och jag ska få skjus hem till Gabsan :D ingen annan än paula ska köra

God jul :D

Jag har en sådann verkligen. När jag åkte in till Mia köpte jag bruna kängor från Roots. Världens snyggaste sko-linje. Sen åt vi på donken. Jag åkte hem och mamma hade lagat julmat men jag valde att inte äta för nu är jag hos Paula och de har lagat mat, paula har även gjort de godaste lussebullarna :). Så söt. Jag vet inte vad hon köpt mig än :/ men men det kmr hihi. Av mig fick hon en stoor gossedjur som heter Hind (ego). Hon och hennes syster är super sociala och nu ska jag vara det med så puss på er och jag twittrar säkert vad jag fick av Paula hihi
GOD JUL

down town

man ska ju öppna en present innan 00.00 , så jag ska till stan och unna mig ngt gott haha. Ska till Mia och köpa ngt där sen fikar vi säkert ??
Ikväll blir det jul hos Paula som sagt och jag bloggar senare

som vanligt , sömnlös

God morgon alla och god jul. Jag kunde inte sova mer, hade så mkt att tänka på som vanligt.
Semaste dagarna har vart jävligt förvirrande och tyvärr kan jag inte utveckla dem hära. Vi säger såhär, jag fick något som jag velat ha på jätte länge och det värmde hela mig men eftersom det var en desperatgrej så kom det inte från rätt person vilket gör mig super förvirrad. Det är inget fel på den andra men saken är att jag vill alltid ha det jag inte kan få. Vi människor är så konstiga alltså.
Hur som helst bloggar jag säkert sen på tanke på att jag firar jul hos Paula idag :)


Eindhoven (Holland)

Då vart det bestämt och bokat :) Den 17 - 23 Januari är lilla Hind i Holland hos kusinerna. Läääängtar wiiie

Good night

But before I go to sleep, I want to share my Christmas wish this year with you guys. Why it is in english? Well I don't think Santa speaks swedish and since I'm refering to Coca Colas Santa, this is in english.

Dear Santa; Everyone knows I've been a good girl. Too good maybe? So all I want for Christmas is what I've always wanted since 9 years old. Bring me Keanu Reeves! (and I'll be super super happy) Love you xoxo Hind

Behöver jag sova kanske? haha jo jag håller med. God natt


Gifted

Idag vaknade jag tidigt för att det var julmys i jobbet. Och mys var det! Min chef hade dukat allt så fint och det var samt. som en liten "hejdå" fest för henne. Vi fick julklappar och jag skrev på kontrakt så jag jobbar kvar tills Mars :D

Pratar just nu med min farbrors dotter som bor i Holland, kanske ska ta och åka dit och hälsa på alla. Har i försig aldrig gjort det och hon har fått sin egen lägenhet också :)

Förrutom allt så har jag vart sjuk hemma :( varför tänker jag inte dela med mig här men jag har tagit tiden att läsa istället. Vinter+böcker är så underbart! Läste ut första boken Gifted - Out of sight, out of mind och har beställt nu 2 och 3. Får se när de kommer.


Gröt, godis, smörgåsar, pepparkakor och så mycket mer

Pengar förstör allt

Förstår inte hur folk kan låta pengar komma ivägen? Ok jag ska prata om min egen familj för jag pratar inte för alla. Ända sen barn har jag behövt jobba för att hjälpa till här hemma så en del av min barndom försvann och jag var tvungen att växa upp för snabbt. Jag hatar pengar om jag ska vara ärlig. Det försör allt det fina och speciellt i min familj. Det värsta av problemen är på grund av ekonomiska problem. Min pappa är för snål, morsan ska betala räkningarna, jag kan inte njuta av livet om jag inte supportar mig. Iförsig så är det såhär livet ser ut, men om jag kunde så skulle jag byta ut pengar mot något glatt istället. Sjuk naiv tanke men jag lever hellre ibland i drömvärlden då den riktiga världen tar för stor plats.

Satt barnvakt idag åt min älskade systerdotter :) För underbar bara. Efter jobbade jag och jag hade bokstavligen släktträff då alla dök upp haha. Ville bara hoppa in i vattnet och bada med dem men nej :( Aja lite bilder från med Manar <3


Frukost?

NEEEH! Ska up och äta något gott som advocado :) though the temptation

Tankar

God morgon världen. Här sitter jag som en riktig earlybirdy, vilket jag inte är. Jag är oftast vaken hela kvällen för att jag inte kan sova men denna gång vände allt på sig. Har haft för många tankar surrande igenom mitt huvud. Jag hatar att det kan hända, och värst av allt, Varför kommer inte dessa tankar på dagen när jag inte har något för mig?
Det brukar hjälpa att skriva ned dem, få ut dem från systemet. Hade morsan sett mig nu hade hon ba "Hind! När jag väcker dig du vägrar vakna och nu du sitter framför datorn" haha skillnaden är att när jag vägrar vakna är det för att jag alltid måste göra saker , som tjänster eller jobba. Men att vakna och ligga kvar i sängen är mys!
Aja ska sluta tråka ut mig själv och den som "läser" detta.


Boken där tankarna hamnar

Tjohej, Glad tjej

för det första, mamma har blivit så mkt bättre på att lyssna på mina problem. Älskar henne så mycket.
för det andra, sluta fjäska med erat "tävla och bli dagens blogg" Jag bloggar inte för fans utan för eget syfte. Ge upp småbarn!
för det tredje, hur kunde han? Känner mig så dum bara.

Jag har haft den mest underbaraste måndagen. Först så träffade jag Ani Gabi och Paula på John Chris. Tjejerna var komplett igen <3 Sen fick jag träffa Anis speciella kompis :) plus till den personen.
Efter detta (massa chailatte och smörgåsar) promenerade jag och Paula till Gamla Stan för att pierca mig :D Visar bild på det såklart. Hahaha så spontan känsla och massa "crap" sades. Men jag hade den underbaraste supporten. Och det gjorde liiittee ont :).
Efter det mötte vi snabbt upp Ani och hennes kompis igen och min kusin som kom från Usa för att hälsa på. Han hade med sig en tjej som heter Debbraw! Henne gillade vi mycket :D. Riktig turist haha, hon ville fota massa och så åt vi pizza. De tyckte det var kul att pizzan var tunn. Till skillnad från USAs pizza.
Efter mycket promenad med underbara människor, åkte jag och paula till Alby för att vara lite med Gabsan på fritidsgården. Fick träffa underbara Fabian också :) sen fick jag skjus hem. UNDERBARASTE DAGEN //// Imorgon ska jag tidigt till syrran för en tjänst sen ska jag väl jobba.


Har 10 piercingar nu :) (det lila är markering och inte blod)

Sånt gör mig glad.

Eftersom det är that time of the month och jag älskar fett då, kolla vad supersyrran kom hem med, wiiiiiiiiiie
Värsta är att hon ropar på mig så som man ropar på hundar, hon locka fram mig med chipsen haha, ingen skam i hennes kropp


Red is the new grey


Oj

Det här är sjukt, och jag frågar mig varje dag. Såg jag verkligen ut sådär?


Grattis Ani <3

Min underbara vän blir 20 år idag!!!


Hemma bakom mina väggar

Jag har skapat ett stress fri zon i mitt rum. Eftersom jag är en människa som oftast upplever migrän så säger de att man lever upp til 60år. Men jag tänker tyvärr (om gud vill) leva lite längre än så.
Så jag släcker ned alla lampor i mitt rum och tänder världens mysigaste lampa. Den lyser inte gult för då skulle jag få ont i huvudet och den lyser inte vitt häller för det blir för starkt. Istället lyser den rött och väldigt svagt. Så det är nästan som om inget ljus finns men jag ska ändå kunna se något. Jag har prövat även mörkblått och det funkar lika bra!
Imorgon ska jag få träffa underbara Arani som fyller år idag och äntligen kommer hem <3 och en annan rolig grej, jag fick sjunga på jobbet idag :D



Fick skjus fram och tebax!

Gud vad jag känner att hela kroppen mår bra nu när jag är under täcket och redo för att sova. Förutom att det vart mys hos Gabi så var det även personal fest ikväll. Nämligen först julbord I Gamla Stan och sen Karaoke i Odenplan. Hade inte askul som jag skulle kunnat haft med kompisar men det var mysigt och trevligt. Så som det ska vara och iförsig bättre än inget , speciellt när man inte direkt kommer in i sällskapet. Aja imorgon ska jag jobba, kanske även sjunga på jobbet? Vi har kvinno avslutning då :)

blogg från mobilen

God morgon, god dag . Har inte direkt orkat blogga. That time of the month. Gick tidigt till Gabriela, de firar jul med hela deras familj idag. Sen ska jag hem för det är julbord med jobbet idag. Nervös? Kan man lungt säga. Vet inte riktigt varför. Aja min lediga lördag på länge, puss på er och ha det bra!

Kawtar fyller år idag

Hurrraaaa för syrraaaaaan (som är i reaking Thailand)


min lediga dag var underbar

Först åkte jag in till stan för att träffa Paula med Mia. Vi fikade på John Chris och eftersom jag skulle öppna fastan så åt jag ljummen pasta med curry och självklart efterrätt, passionscheescake :). Massa julmust också hihi. Efter det vandrade vi runt stan efter presenter och jacka till Mia.
Tiden gick jävligt fort och det var dags för mig att åka till Skärholmen för att träffa underbara Zine. Lill syrran hade föreställning på statsteatern! Förutom att vi blev bjudna på massa pepparkakor och julmust (hihi) så var syrrans show faktiskt rolig. Att se Nisrin skådespela var lite som en chock för mig. But she killed it.
En annan rolig sak, min kusin från Usa, den andra tvillingen är på besök :D Mer än så hände inte och idag förutom jobbet får vi se.


Att vara ledig är så HAPPY DAYS

Jag och lilla systern hade intressant diskussion idag. Kan man tänka sig att innan man kom till så var det miljoner spermier (syskon) som tävlade för en plats i livmodern. Och vi blev de vinnande barnet. De ni, så nästa gång ni känner att ni inte vill leva längre så ska ni tänka såhär. Ni kunde lika gärna ha inte existerat, men ni gör det så var tacksamma!

Idag ska jag till stan för att vara med Media och Paula. Jag öppnar fastan då också. Senare på kvällen har lilla syrran sin första uppvisning i statsteatern, Skärholmen. Ska gå med Zine då :)

He still loves me



Took me a while
But I'm finally here
I just wanna testify
Make it crystal clear
See I've been picked out
To be picked on
Talked about out my friend's mouth
I've been beat down
Til he turned my life around
(turned my life around)

[Chorus:]
Seems like I always fall short of bein worthy
Cuz I aint good enough
but he still loves me
(yeah)

I aint no superstar
The spotlight aint shinin on me
(no no no no no)
cuz I aint good enough
but he still loves me
Loves me

I used to wake up some days
and wish I'd stayed asleep
cuz i went to bed on top of the world
today the world's on top of me
everybody's got opinions
(they share)
They aint been in my position
(they don't care)
that it breaks my heart when I hear what they have to say about me yeah
(what they say)

seems like I always fall short (fallin short)
of bein worthy (Lord I aint worthy)
Cuz I aint good enough (no no)
but he still loves me (still loves me)

I aint no superstar
(I wanna be for you)
The spotlight aint shinin on me
cuz I aint good enough
but he still loves me

I'm not perfect
(I'm not perfect)
Yes I do wrong
(yes I do wrong)
I'm trying my best
(trying my best but)
But it aint good enough
(just aint good enough)
Shunned by the world
If I don't succeed
Cuz I aint good
But he still loves me
(I just aint good enough)

If you aint worthy just raise your hands
And let me know that you understand
That we are all so blessed
To be loved, loved

Stand for him and fall for anything
Cause through his eyes we all look the same
What would we do without blame?

Feels like we always fall short
Of bein worthy (we are not worthy)
Cuz I aint good enough
But he still loves me
I aint no superstar
(I aint no superstar but I wanna be for you Lord)
The spotlight aint shinin on me
Cuz I aint good enough
(Oh)
But you still love me

I'm not perfect
Yes I do wrong
I'm tryin my best but
(tryin my best)
It aint good enough
(I'm not good enough)
Shunned be the word
(shunned by the world)
If i dont succeed
(i dont succeed-ceed-ceed)
Cuz I aint good enough
But he still loves me
(child sing with me)
I'm not perfect
Yes I do wrong
I'm tryin my best but
It aint good enough
(But the Lord's been so good to me)
Shunned be the word
(Shunned by the world)
If i dont succeed
Cuz I aint good enough
(I aint good enough)
But he still loves me
(The Lord still loves me)

No I aint good enough
But He still loves me
(Raise your hands if ya understand)
No I aint good enough
(How he blessed you cuz he blessed you too)
but He still loves me
(even though I aint worthy)
No I aint good enough
(you aint worthy, He's there for you)
but He still loves me
(no matter what I do)
No I aint good enough
(I aint good enough)
but he still loves me
(but the Lord still loves me)

ska komma ihåg bra dagar

Oj så man har haft för sig idag alltså :), Förutom att jag fastade så jobbade jag. Jag fick vara med i årets sista vattengympa vilket var awesome :D syrran är grym och mycket credit till henne. Och så fick jag en väldigt fin kommentar av en av gästerna, han sa (fast igentligen på engelska) att jag hade allt en kvinna ska ha kroppsligt och personlighet. Inte varje dag man får höra sådant. Vi människor är som svampar. Vi suger åt oss allt vi kan komma åt men kommer vi inte åt något på länge så blir vi torra.
Fick skjus hem också, perfekt! Imorgon ska jag till Stan med Paula och Mia, senare blir det gabsan som jobbar för första gången. Lycka till frugan.
Nu ska jag kolla på någon film och kanske sova?


då var det ondsdag

Notera att rubriken säger ondsdag och inte onsdag. Haha tyckte det var kul att jag råka skriva fel så det får stå kvar!
Idag fastar jag och kommer även göra det imorgon, tydligen 2bra dagar inom islam att fasta :)
Tänkte berättar varför för er som är intresserade av historia (och inte terror attack);
Muhammed (saws) träffade på några som var judar och de fastade på en torsdag. Då frågade Muhammed (saws) varför? Då svarade männen att det var för Moses. Då tänkte våran profet att eftersom Moses också var en av våra profeter så föreslog han till muslimerna att vi också skulle fasta men att vi inte fick göra det på samma sätt eftersom idéen inte var våran. Så då skulle man antingen fasta dagen innan eller dagen efter samt. torsdagen. Plus så är det chansen att få alla dina misstag, ångest och synder som du åstadkommit detta år förlåtet. Inget jag säger nej till :) Så där har ni det. Islam för mig är det finaste som finns.

Idag jobbar jag naturligtvis vid 4 tiden


inte normalt, eller?

Jag har nyligen upptäckt dock jag på någotsätt alltid vetat att jag och Mia har en väldigt, väldigt konstig relation. Antingen har vi värsta diskussionerna där båda tror att vi har fett rätt så vi kommer ingen vart, eller så har vi skumma konvesationer i telefonen. Hon älskar att ringa och bara prata om allt och inget.
Det senaste och sjukaste, ringde hon för att hon var trött och skulle snart sova (LOL) men ville prata om ett skumt sms och händelse hon skickat och vart med om.  Och som vanligt ledde det till att ingen av oss vet när vi ska lägga på, och båda var kissnödiga (förutom hennes bajs samtal) så vi kom på kiss tävling, vem som kunde kissa fortast och sen springa tibax till luren. Jag vann självklart haha men inget normalt man tar och gör. Vem vet, en dag kanske vi kan prata samt. som vi kissar? Som jag sa till Mia "vi är inte där än" haha.
Aja nej nu ska jag fan ta och lägga mig påriktigt annars blir jag bara hungrig.


Promenad i minus grader

Många frågar mig hur jag mår efter självmordsbombaren, hur det påverkat min muslimska familj? Ni som undrar jag säger samma sak som jag säger till alla. Snubben som gjorde detta till själv var en helt patetisk människa som lät sin familj gå miste av en fader och en make. Han har inget med min familj att göra och speciellt inte med min religion. Han får gärna kalla sig muslim men det är människan som behandlar och tillför en handling och inte religionen. Det finns ingen dålig religion , bara dåliga människor.

Pavel och Gabriel kom och badade hos mig i fittjabadet. Det var även kvar till stängning så när jag slutade så promenerade vi alla hem :). De är alltid lika roliga haha och så träffade vi Bobo på vägen eller var det Bamse? De är så lika de.
Aja nu lyssnar jag på Kane och ska snart sova


Min mobil har fått ett nytt utseende :)

Barnvakt som alltid

Just nu sitter jag barnvakt åt den undebara Manargrynet. Vi har kollat på den lilla sjöjungfrun som är den bästa disney filmen som gjorts enligt mig. Älskar den så obeskrivligt.
Nu ska jag duscha, fixa mig för 2 tiden ska jag fika med Gabs och sen som vanligt jobbar jag.


Någonting har lyfts ifrån mina axlar

Jag har äntligen lyckats göra klart min religions uppgift, nu kanske jag får mitt dumma betyg :) Sammhälle kvar and byebye!

Jag äta frukost nu, kanske fika ute sen. Hur som helst ska jag le idag och bara le!


Lucia

Idag är den ända dagen då siffran 13 inte klassas som olycksnummer :) och det är även datumet då en underbar gammal kompis till mig vid namnet Lucia fyller år :) och så har både Manar och Leon sina första Lucia-tåg på dagis :D och jag jobbar (ironin) men jag ställde upp för syrran så hon kunde gå på sin dotters Lucia-tåg.
Jag saknar även skolan då vi alltid hade våra mini tuneringar med Lucia-tåg :( alla bullar och saft vi fick då. Det ända jag inte saknar var att jag var tvungen att gå upp 4 tiden? usch. Neej sånt kanske man får uppleva igen om man blir förskolelärare! Låter mys, nu ska jag tillbax till jobbet. Har jobbat sen halv 8 på morgonen och slutar halv 4


Jag , när jag spontant fick vara Lucia i trean!


Efter en avslutning på denna kväll med Matrix

Nu går jag och lägger mig efter en ganska kort dag faktiskt. Imorgon börjar jag tidigt men slutar ganska tidigt :) Efter blir det mys med tjejerna.
Dagar att komma ihåg; Fredag 17dec fyller syrran år, hon är i Thailand just nu, överlycklig att hon inte behöver fira i Sverige medans vi "hennes familj" saknar henne :(. Lördag är det julmiddag med jobbet. Ska bli intressant och kul hoppas jag. Aja godnatt människor, ska försöka sova och drömma mig bort.


Syrran och jag sommarn 2008

Underbaraste bilderna


Ojsan

Första gången på länge så har jag inte haft tid att uppdatera. Men nu ska jag uppdatera från Fredan och Lördan.
I fredas var jag ju med tjejerna på Nova ( Lidingö) Och hade super mysigt. Några dansade och jag och Remma sjöng. Som vanligt blev vi bjudna på pasta och saltade pinnar men jag klaga inte, dagen var mycket värd. Sen ska vi inte glömma all skit jag åt typ som ChokladLakrits, Choklad med cookie deg och chips :D! Aja tack tjejer för en galen dag som alltid.
OK igår (lördan) efter jobbet, promenerade jag hem till gabsan och blev bjuden på fruktkaka som hennes mamma gjort. Efter det så skulle jag med henne till infflyttningsfest. Och jag måste säga att jag hade kul. Fick massa sushi, massa alkoholfria drinkar och massa wasabi nötter :). Huset som, förlåt sa inte vilka , jag bara babblar om mat känner jag. Huset som Maria (Jonathans syster) flutta in till med sin kille och bebis var jäättte fin. Gabi och jag hade typ öppna munnar hela tiden och man hörde gabsan säga hundra gånger ; suuuper supper lindo. Vi fick sällskap även av de underbara Leo och Amanda, och jag tror faktiskt att det var de som gjorde vår kväll.
Aja detta var min uppdatering, videos hinner jag inte med men bilder kan ni få för jag ska jobba idag.

Från Fredan

Från Lördan

:)

Hos Reema just nu och tränar :) eller just nu nu så lagar hon mat till mig . Indiskt! Men nu kan jag berätta. Jag ska till Lidingö som Leonine, yei Nova here we come. Jusste Reema är dålig på ljuga och hon tror jag är med i biggest losers om 5 år

shanana :)

Hemma igen efter en riktigt underbar torsdag :D.
Först åkte jag med Manar till fittjajobbet, för att byta åkkort och hon hade det sjukt kul, det ända hon ville göra var att hoppa i vattnet. Sen alltså workout måste jag säga med att putta vagnen i snön! Nu förstår jag Gabi precis.

Senare kom Reema hem till mig för att träna, för vad som sagt tar vi imorgon :D hihi de flesta vet redan.
Efter gick jag hem till Gabi där även Paula kom, jag smygklädde granen, FICK SÄTTA STJÄRNAN!! (efter jobb alltså, det är inte enkelt) och åt Peanut butter Jelly som Lidia gjorde åt mig. Fick skjus även av Paula hem. Mina kompisar börjar bli duktiga hihi. OOH Scrubs on tv, gotta go


Mina presenter till familjen under trädet, sen JAG när stjärnan sätts och sen bara en fin bild

todays agenda

Först och främst fruuukost och gosa med Manar. Sen ska jag till syrran i Fittja för lite tjänster (man får ta det när man jobbar med syrran). Efter det kommer Reema hem till mig och vi ska träna för imorgon, vad som händer imorgon tar vi då hihihi :D. Och som en avslutning , med frugan! Värd ledig Torsdag mmmya


En kväll på Berns

Inget igår gick som jag hade planerat, (låter mer negativt :p) mina planer var att komma hem och sen decka , but life took a turn. Min kompis Busra (B. Carter) ringer mig och säger att vi ska hänga med Brian Mcknight som är gäst på Berns och vem är jag att säga nej. Plus det var dags att uppleva Berns, stället jag trodde var cursed. Men jag kom in och hade bästa tiden (visst de frågade lägg på mig och inte på min kompis men sen igen, jag ser hellre ung ut än gammal). Festade vi med Brian? nej, haha han skulle komma men vet inte vad som hände. Men musiken var asskön och folket var mer "städat" , är så sjukt trött på alla äckliga drägg som kletar sig på en.
Kom hem 5 tiden och det ända jag gjorde då var att drömma om min säng. Wish granted!

Tyvärr hade jag för kul för att ens bry mig om att fota haha, och det är så det ska vara

det finns inget normalt

skummaste, igår ringde min kompis mig 1-2 på kvällen och det hon sa kommer jag inte alls ihåg haha bara att jag skulle ringa henne dagen efter.

Idag blev jag väckt av Gabsan som behövde en tjänst och nu sitter jag helt pigg och ska äta frukost snart. Tänkte träffa min nya granne idag nämligen syrran som flyttat till Alby. Ska bli kul och se lägenheten, hon har kämpat så sjukt mycket med att få den klar. Sen så ska jag jobba som vanligt, kanske tar och gymmar? Aja ta hand om er

.

You may think that sleeping makes the pain go away, but remember feelings don't sleep.


Det värsta är över

älskar känslan av att bara få komma hem och ta det lungt, bakom mina väggar behöver jag inte vara någon annan än mig och jag känner hur all oro och ångest försvinner. Sjukt hur den känslan aldrig kan vara med mig vanligtvis, den finns bara när jag drömmer bort. Längtar till nyår, läser man mina nyårs inlägg här på bloggen så kan man se att jag aldrig riktigt mått bra under nyår. Blir lite ledsen när jag ser sådant faktist. Jag ger aldrig mig själv en chans, men jag har utvecklat så sjukt mycket. Kanske för att personerna jag valt att umgås med är mer nyttigare för mig. Denna år gick ganska fort och den gick precis som den ska, jag har sagt att det kunde ha gått bättre men jag fick ändå mycket av det jag ville ha. Det värsta är över! Tackar ingen annan än Gud.


Lyssnar på två skivor nu :) en som jag äger och en som jag laddat ned. Båda skivorna är värda guld.
OneRepublic - Waking up
Taylor Swift - Speak now

Jag är så dålig

och jag lovar så dålig! Jag vaknade hos Paula och vi fick sällskap av varan, dit vi nu skulle och jag skulle hem. Och jag lovade mig själv om och om igen att när jag kommer hem så ska jag vara duktig och plugga. Tror ni jag pluggar när jag kommer hem? Först sitter jag barnvakt och sen somnar jag på plats och vaknar inte igen förrän 14.00???
Haha nu är Gabi kanske förbi till mig och hälsar på kort och jag ska jobba 16.00 idag, myssss? Nej , för vi har personal möte (det är då alla blir divor och gaggar om massa önodiga saker).


AnaGina


Magen är full med ostbågar

Är hos Paula nu, det blev en twilight kväll efterallt. Vi valde att kolla på 2an men än är inte kvällen slut för jag ska sova här :) vi tänkte kolla på de extra materialen från 3an och sen kanske Panic room bara för att haha och plus Kristen Stewart var så jävla het då (då jag trodde hon var en kille).
Just nu så fixar Paula håret, Mia har åkt hem och jag lyssnar på Don't stop believin' med Glee.
Imorgon jobbar jag men innan dess får vi se vad som hittas på, ska vara social nu :)
Paula har klätt julgranen lila :) och massa gott

Monday night

Here goes nothing, fixad och klar. Ska hem till Gabsan nu och mysa där och så får jag reda på om det blir twilight kväll eller om det blir på torsdag istället. Vi får väl se. Ha en trevlig måndag och jag ska försöka njuta detsamma för imorgon blir det jobb som vanligt.


x-mas comes early biacth!

Woooooohoooooo, dessa bilder säger allt ÖK!


Jag vet att det ser ut som om jag bajsar på mig, men man får fan ta och bjuda på sig once in a while

Gossip Girl

Såg det senaste av GG och jag är lika chokad som vanligt. Hade glömt hur mycket jag älskade den serien, kunde inte låta bli tårarna att rinna. Priceless!



God morgon

Sitter i min säng, lite förstörd om jag ska vara ärlig. Kroppen strejkar och huvudvärk, men det kan vara för att jag inte ätit frukost än. Men jag har verkligen ingen lust. Tips på bra eller god frukost? Känns som om jag är för trött för att äns vara kreativ.
Vad jag ska hitta på idag vet jag än inte, tror det blir twilight kväll med tjejorna. Men vi får se, just nu måste jag veta vad jag ska stoppa i mig så min mage ger sig.


Vänner <3

3 saker stör mig, * dekoren på mobilen börjar låssna :(, mobilen blir varm när jag pratar och det gör så att limmen typ smälter? * Jag ska uppfinna lampa med timmer, för läs-älskare som mig. Man kan ställa in lampan så att när man är riktigt seg och vill sova så vet man att lampan kommer att stängas av. För erkänn, det är jobbigt när man är skit trött och man måste gå upp för att släcka lampan? * Mina händer är sjukt torra pga att jag jobbar med vatten och kylan ute. Måste börja smörja in!!

Kom hem nyss från att vart och fikat med den underbara Nadja, hennes syster (som delar födelsedag med mig) och Sarah var med också. Vi var på Café 60, mys stället och chai te :) det ligger på rådmansgatan! Gabsan och Paula, jag måste ta er dit, de har den mest underbaraste coccos/pärlsocker-bollen.
På väg hem fick jag sällskap av Mia som vart med hennes gamla klasskompisar, vi båda hade liten form av reunion med gamla kompisar från skolan.
Aja , det var länge sen jag bara skrev och ni som årkade läsa detta UNDERBART! Godnatt och kanske imorgon ska jag upp och simma? Vi får se hur inställd huvudet är.


jag & Nadja (någon undra om vi var tvillingar?) söta Nikki och Sarah

pappa

Hela dagen som jag jobbat så har bara pappor, alltså bokstavligen bara pappor dykt upp med barnen. Det får mig att tänka jävligt mycket, vad gick så fel med min? En period kunde han vara stålmannen, han som alltid gjorde mig glad. Han tog oss på utflykter men sen var det den mörka pappa, han som aldrig skydda mig, han den snåla som lät mig och mina syskon stå tomma, han som inte ens visste innebörden av kärlek. Tyvärr är den dåliga sidan väldigt stor och tragiskt nog inser han inte skadan han gjort på familjen. När jag kollar på kärleken papporna har med deras barn, kan jag inte sluta tänka på vad det var som gjorde att allt bara gick så fel

huungrig

Sitter på jobbet just nu och ser ut som en torrboll. Seriöst?! Men aja har med mig plattången och stortsett allt från mitt rum i väskan ;) så ska fixa mig sen, kanske ska fika med Nadja i stan.
Just nu sitter jag och äter frukost medans min kollega har simskola. Ha en trevlig lördag.

födelsedagar hit och dit

Kom nyligen hem efter en lång dag/kväll. Jag letade som en galning efter beställningar jag gjort från cdon :( men tyvärr hitta jag inget. Istället , efter Sabrinas middag så följde jag hem med Gabsan för att hämta de superfina legginsen jag vunnit på tradera :) Kan visa dem när jag har dem på mig. Just nu i mitt rum sover store syrran och systerdotter, de har väl något viktigt att göra imorgon så de sover här i alby. På lördag är de äntligen grannar!
Hur som helst godnatt och imorgon jobbar jag. Kanske blir en fika med Nadjipaj efter?


cutest thing ever och tårtan var awesome

On todays agenda

Har fixat mig klar , ätit frukost. Hade en riktig Jersey Shore "PaulyD" moment då jag gick runt huset och skrek - breeeakfast tiime. Haha, jag har bestämt mig att denna depp-episoden has to fade away.
Jag börjar jobba idag men efter jag har slutat så blir det underbara Sabrina. Hon fyllde år i veckan så nu ska vi fira henne med middag och tårta. Saknar mina vänner och har inte sett många på länge, kanske det som peppat mig? Eller att även dock jag saknar syrran så har jag ett rum för mig själv :) Eller att tack vare Mia så har jag äntligen lämnat in läxan, hälften iallafall ! Hursom helst njut av eran fredag cause I will.


Kolla vad jag gjort med min underbara ägodel. Kreativt måste jag tillägga

Godmorgon

Har ni sett hur underbart det snöar där ute :) med rätta kläder så blir snö underbart. Hur är depressionen idag? Den är ok, jag vågar säga att livet känns ok nu faktiskt. Vi får se hur dagen slutar , för som sagt är jag lite mer känsligare än vanligt och vad som helst kan få saker och ting att vända.
Igår firade vi Olga och syskonen gjorde äppelpaj till henne. Här är bilder och videon.


Godnatt bejbs

men innan ska jag berätta lite. Kawtar är på g till Thailand nu. Gick på Nisrins utvecklingssamtal, hon var bra studerande :). Hemma började jag plugga sen kom mia och stor hjälpte. Sen fira vi Olga som blev 17år, de hade bakat äppelpaj. Jag sätter in videon och bilder imorgon, är ganska trött nu.
Imorgon blir det lite inspelning och jobb sen Sabrina.
Jag har vart dålig och köpt smycken till mobilen, läppstift och smink pensel.


mys i sängen

God morgon underbara. Tror jag mår en % bättre? Faktiskt mår jag lite bättre men vågar inte riktigt säga det för det känns som om jag lägger öga på mig själv, för blir jag depremerad igen då är det bara dumt att trott att allt var ok från första början.

Idag ska jag leka storasyster och vara närvarande för lillsyrrans utvecklingssamtal. Önska henne lycka till. Men innan dess MÅSTE jag plugga, för jag har inläming idag. Hur jag än gör så ska jag ligga kvar i min säng. Jag är ledig och förtjänar att bara sega och tina bort. Som norskar säger det bäst "icke sant?"


cooling

God natt

Men innan jag lägger mig så måste jag lägga upp min älskade låt. För att kunna sova måste jag höra på denna. Jag lägger upp låten men pausa på sidan så ni kan njuta med:

Band of Horses - The Funeral



I'm coming up only to hold you under
I'm coming up only to show you wrong
And to know you is hard and we wonder
To know you all wrong, we were
Really too late to call, so we wait for
Morning to wake you; it's all we got
To know me as hardly golden
Is to know me all wrong, they were
At every occasion I'll be ready for a funeral
At every occasion once more is called a funeral
Every occasion I'm ready for the funeral
At every occasion one brilliant day funeral
I'm coming up only to show you down for
I'm coming up only to show you wrong
To the outside, the dead leaves, they all blow (alive is very poetic)
For'e (before) they died had trees to hang their hope
At every occasion I'll be ready for the funeral
At every occasion once more is called the funeral
At every occasion I'm ready for the funeral
At every occasion one brilliant day funeral

saker surrar i huvudet på mig

en timme kvar tills jag ska till jobbet. Min nya drog låt är Danity Kane - Stay with me. Den finns i spelaren, leta efter den bara. Hoppas ni mår bra? Jag därimot börjar falla i min depression som jag får typ en gång i månaden och nej då menar jag inte pms, för de klashar aldrig ihop. Min depression kommer själv och oinbjuden. Men som alla perioder ska jag ta mig igenom denna, ursäkta mig bara om jag är mer känslig än vanligt. Vid sådana tider försöker jag påminna mig själv om alla fina saker jag har i livet. Min familj, mina underbara vänner (något jag inte haft förr), mitt liv överhuvudtaget, jag jobbar och jag klarar mig själv. Kanske ensamheten som spökar? Det är sjukt hur man inte är ensam för att man har kärlek runt omkring sig men ändå på något sätt så är det då man är som ensamt. Alla vet att det finns 2 slags kärlek, den man får från nära och den man får från honom. Han, vem han nu är.
Aja ta hand om er gullungar


Flum bild haha men ny fräscht plattat hår yeeeei

3år

Idag fyller min blogg 3 år, tre heeeela år har jag hållt på. En rolig grej är att jag inte kan hålla något, jag ger upp eller lägger av men bloggen har jag orkat, det har vart annerlunda. yeeei me. Jag har kollat gamla inlägg och tagit fram dem som är mest awesome för mig ^^ så nu länkar jag dem så kan ni läga dem också!

2007-12-2 (Detta var då mitt första inlägg ever)
2008-01-03 (Detta känns som en helt annan tid! När jag nyligen börjat Sandys)
2008-03-27 (Något fint jag skrev för att peppa upp mig)
2008-05-13 (När min man ringde mig)
2009-01-22 (Inlägg från när jag är i skottland)
2009-02-12
(mitt liv var så annerlunda)

Det finns mycket men ville inte utråka er :) Detta är iallafall det jag kunde hitta på 10min och som kom först upp i min hjärna. Ska ta och platta afrot nu och jobba sen!


Den här bilden är så gammal och ful hahahahah

RSS 2.0