Broadway

Så om ni vill veta vart jag bor så säger jag bara Broadway baby! Igår så åt jag chinese och så vart jag på fetaste jetlag. Idag så gick jag på shopping , nu ska jag snart äta middag med mina sjuklingar , både små kusinerna är tyvärr sjuka ! Aja njuta vidare av USA ska jag xoxo


Hello NY

Resan gick som den skulle, och nastan lite for bra. Amerikanska flyget var bast dock, dde hade alla massa serier och filmer typ som Lawless och Total Recall, how awesome isnt that?
Hur som fick fruktsallad, grilled cheese och bagels sa frukosten kanske inte ar sa farlig hos morbror .P
haha tangenterna ar sa upp och ned sa ska sluta blogga nu och ga tbx till resan ist.
 


LEGGO

Allting är packat och klart och jag är nervös som fan men men jag längtar till att få se supernatural på flygresan så det går bra ihop :P
I lördags vart jag på möhippa och fick en rejäl släktträff, lite kuligt.
Hälsade på syster som gav mig tidig julklapp :) lite nagelpyssel och sjukt väldoftande tvål! resten av dagarna har tyvärr bara vart jobb. Mia kommer förbi snart för att hälsa hejdå och jag har gjort mina sista ärenden så nu e det att bara lägga mig snart och sova
 

Liten update

Idag så fastar jag, många muslimer kommer att fasta antigen fredagen eller söndagen men alla fastar lördagen tillsammans :) För er som undrar så är det Ashura vilket betyder att- När profeten Mohammed (saws) träffade på några judar som fastade, frågade profeten nyfiket varför. Då svarade dem att de fastar för att hedra när profeten Moses rädda folket från Faraon, då sökte våran profet upp några vänner och berättade för dem vad han hört. Han meddelande även att han tyckte vi skulle fasta med dem eftersom även vi hedrade Moses men för att inte efterlikna judarnas dag till pricka så fastar vi en extra dag, antigen före eller efter :) Så Happy Ashura everyone, man ska även passa på att fasta för att få våra synder förlåtna.
 
Vad har jag haft för mig :) mjoo sist vart det om Twilight kvällen jag hade med underbara tjejorna. Från hemmafilm (Breaking Dawn part 1) till middag på EAT och så avslutning med bio på Rigoletto för att se slutet!
Söndagen vart det tjejkväll med familjen då vi gymade,bastade och simmade! ooch Pizza såklart :P
Jusste ända sen jag såg klart Dark Angel så har jag blivit en Supernatural-tönt. Har typ mini maratons varje gång jag kmr hem trött från jobbet!
Och så spenderade jag en dag med Mia i Skärholmen, hon hade ärenden och jag njöt av Subway.
 
Vissa underbara bilder är tagna av Mia och Paula xoxo

På sistonde

Har jag fått en grej för nagellack. Detta är bara några få


Bössa

Väntar på att tjejerna ska komma för att starta twilight kvällen :)
Länge sen jag blogga dock så här sitter jag med ipoden och får xtra hjälp av Twitter. GRATTIS till Paula som fixat Twitter btw wiie, och gott nytt år alla muslimer :) lördags vart det mysfirande för syrrans bror med tårta och tacos. Veckan därefter har jag jobbat tyvärr men idag blir det kulight tihi


borde ha lagt mig

How I met Your Mother: Nothing good happens after 2 a.m.
 

Måste säga att de hade rätt meeeen det är inte 2 än, så I'm still sane :P
Kollade nyss klart på hela Dark Angel serien vilket gör mig ledsen och lämnar mig fortfarande med massa frågor :( Lyckligt nog hittade jag fortsättning på serien fast pocket :) hur coolt är inte det? Fortsättningen står i en bok wihoo. So I did what every geek-fan would do :P Beställde Dark Angel DVD Season 1 + 2 samt boken moahaha!
 
Bara att jag kriga runt på olika hemsidor för bästa pris.
CDON 149kr (-68%)
eBay 178kr
Adlibris (Pocket) 60kr

Torsdag

Hejsan alla människor. Tiden rullar för fullt och USA närmar sig men jag blir bara nervös för alla katastrofer, nu är det tydligen snöstorm :/ oh my!
I måndags träffade jag Mia i stan och skuttade runt. Ville shoppa så mycket haha men var tvungen att slå mig själv bara för att låta bli! Istället så fotade jag lite grejer som jag vet att jag skulle gilla så att jag blir shoppingsinpirerad i NY, smart ide faktiskt :) Senare kom Gabi och vi lunchade på Kungsans. Dagen avslutades med timmis-möte på jobbet.
Tisdagen så solade jag solarium :) tanken var att träffa Taraneh senare men istället satt hela stockholm kommunalåkning på någonslags trömavbrott haha , alltid mysigt att sitta i mörkret, mitt i ingenstans med massa främlingar som har panick och smått klastrofobi :P Men efter massa timmar så kom jag fram till skanstull och där bjöd hon mig på mat och vi umgicks lite. Senare på kvällen umgicks hela familjen med Community på tv!
Onsdagen så åkte jag till Nacka Forum och hälsade på Mia som jobbade på New Yorker, jag var på spaning efter ett par nya jeans och hon hjälpte mig :) lunchade senare på Subway, satt i ett bord med tre främlingar haha forever alone men de var trevliga och respekterade mig. På kvällen satt jag med barnen och avslutade dagen med bastu på jobbet och rejäl relaxing.
Idag jobbade jag vilket var världens tråkdag haha, och så umgicks jag med Gabi och Paula först hemma hos gabsan sen på pizzerian utanför hennes hus. Det gjorde dagen och det vart verkligen så sjukt mysigt.
Så allt som allt har detta vart en bra vecka :) Imorgon blir det bröllop haha
 

lite sne uppdatering haha

Här sitter jag som en senil och försöker minnas vad jag gjorde i onsdags haha. Så ska kolla upp twitter två sekunder...

Så nu är jag uppdaterad haha. Solade solarium med systern, sen gick jag på massrean de hade i Skärholmen och åt Sushi med store systern. På kvällen blev jag upphämtad av kollegorna som ville röka pipa.
Sen har jag jobbat och blivit bjuden på fin middag av systern som i sin tur blev bjuden av hennes bästis som jobbar där haha. Första gången jag åt "stake", och så har mamma lagat världens godaste fredags-coscos och så har det vart mer jobb med lite barnvakt sidan om :) That's it folks!
 

RSS 2.0