NYTT ÅR på G

Heeeeeeeej , Stor kärlek till alla !

Vi fick se lite snö imorse, wippie :D men allt försvann senare :/ Alltså allt jag någonsin önskat mig innan årets slut var lite snö, och jag fick det hahah men jag borde önskat mig för mycket snö :/ PYTTSANN!

KOllade hela dan på mtv idag ^^ BIG FAN hur som helst de visade top 100 av 2007 så najs. 1 var Timbaland fett glaaaaaaaaaaaaaaaaaad.

Väntar på att Suzan ska ringa så jag kan gå ut och fira lie ny år :).
Föresten JAG HAR ETT JOBB NY vet inte om jag redan nämnt det men endå WIPPIE :D.
Nya löften måste göras och då får de göras här!
Föresten tack alla som önskat mig Gott nytt år detsamma för er alla!!

NYÅRS LÖFTEN;
Sluta ta folks crap
Åka till Marocko
Få en Digi-cam :)


Hatar Lycka...

"My heart is sick of being in chains" tagen ur Tori Amos - Crucify.

Har någon aldrig tänkt på att LYCKA är ett väldigt onödigt ord.
Varför söka upp det hela tiden när man blir besviken gång på gång?
Alltså vad är meningen? Förtjänar man ens det? man börjar ju fan förlora känslan när man endå end up olycklig. Det är som om man inte förtjänar det för "it keeps getting snitched away".

Så jävla dålig dag idag. Fick min mens vilket betyder att det blir choklad hela veckan. Det enda som lungar ned mig. Ni skulle ha sett mig så som jag satt där med Aladdin asken och en burk med hembakade choklad-kakor. Snakka om " my precious".

Passar inte in i min familj alltså. Vad är meningen att hjälpa morsan städa och få henne må bra, berätta om hur mycket man älskar henne om hon endå inte uppskattar dig? Ärligt talat nu vad är det här för plats jag blivit satt i världen. Min brorsa som skriker fritt på henne, bryr sig inte när hon ebr honom ngt, VARFÖR ska hon skydda honom? Hon kunde lika gärna ha stoppat att bli gravid efter honom för jag och min lilla syster har endå inte samma betydelse?
Jag hade ont i magen som i helvete. Istället lagar hon mat till honom än att laga ngt till mig med så jag slippar ploppa i mig choklad? Om han klagar på ngt så lyssnar hon men när jag har problem sitter han och ler mot mig medans alla tror att jag e knäpp i huvudet för att jag skriker. Hon fattar ju ingenting!! Alltså jag sitter fan och GRÅTER samtidigt som jag skriver detta. Om hon skulle se mig skulle hon tro att jag lever i min egna lilla värld och låta bli mig tills jag gråtit färdigt???
De bryter ned mig sakta sakta. Massa hål i hjärtat. Snart blir det bara ett stoort svart hål som bankar sakta sakta.
Hatar SPECIELLT att min pappa ska spela "fader" nu? Lite försent efter att han misshandlat mig hela mitt liv!
När ska jag finna min plats här i världen. Jag e värd att göra så mycket mer. Att uppnå något stort , jag vet att det är därför jag kom till.

JAg lovar gud gav mig min röst, Sången är min lycka. Det är det som gör mig lycklig INGET ANNAT.
Ska aldrig sluta sjunga ALDRIG!!

Hursomhelst enough about me GRATTIS INSAM!!!!


:)

Oh gud idag var allt så roligt.
Dagen började med att Mariam skulle följa med mig till Skanstull så jag ÄNTLGIEN Kunde få köpa mina örhängen, hon skulle köoa ett par till sig själv.
Nisrin följde oxå med som sällskap (stakarn hon fasta).
Allting började inte helt great, mitt hår var så jävla fucked'up , at jag senare täkte det bara med luva ( så jääävla jobbigt).
När vi satt på tunnelbanan blev jag helt plötsligt flum :S. Alltså tror inte jag skrattat så jävla mycket i hela mitt liv. Ville bara ha huvudtabblet för så ont gjorde det sen av all skratt. Ärligt om ett gott skratt förlänger livet då måste jag fan vara odödlig just nu.

Hur som helst så jävla roligt, innan vi gick ut sminkade jag mig och Mariam frågade om jag hade långa ögonfransar. Kunde svära att jag hörde henne säga öronfransar. Kunde inte sluta garva alltså shiiiiet, ville inte släppa det. Senare på väg mot tunnelbanan skulle vi tävla vilken väg som var "snabbast" (Mariams lata idé).
Mariam var förän oss och jag bad Nisrin repeat allt jag sa haha jag började skrika: I see a hoe.
Då sa Nisrin: O. Sedan fortsatte jag; She langa blow då Nisrin fortsatte: Low.
Efter några minuter dog hon av garv för hon hade äntligen fattat vad det var hon sa (så jävla trög) hahahaha hon ba omg ja sa low typ i 10 min (hon var så trög idag haha).

Nisrin mådde illa så min mamma sa åt henne att hon kunde behöva lite friskluft.
När jag frågade henne om hon skulle med mig och Mariam så svarade hon, att det skulle behövas lite fiskluft.
Alltså ännu ett garv attack. Allvarligt fiskluft (hon typ hatar fisk).

ALltså the word of the day jag svär Low. Jag sjöng T-pain - Low typ på vägen hem :D (rekomenderar låten). Det sjuka var att jag hade köpt te från pressbyrån då man får sånna hära kaffemuggar med lock.
PÅ muggen finns det ju en jätte stor orange cirkel som jag bara var tvungen at trycka på.
Samtidigt som jag sjöng "shorty got low..." och tröck sköts locken i väg.
Hhahahaha istället för att hamna rakt fram så hamnade den på kvinnan som satt bredvid mig. SÅ jäääävla roligt hahaha för den kom hårt. Alltså jag bad om förlåtelse men vi alla satt och garva så jävla mycket. Kvinnan som satt bredvid mig blev så jävla sur ( stackarn kan förstå henne).

Vi kom hem senare (fixade mitt dumma hår), Jag fick äntligen mina örhängen och vi sjöng singstar :).

Sex and the city :D

Kollar på sex and the city just nu LOVE IT föresten filmen borde komma snart ;). Cant wait ! Hhahaha älskar när Samantha freak out.

Idag har det vart najs. Jobbade och faktist det var skit kul. Kommer trivas stort. Tjejerna där är helt underbara faktist. Föresten one step closer to Marocko wippie. Plus deras mat e skiiiiiiiiiiiiiiit gott kommer njuta att äta där varje lör-sön ;).

Snart ska jag äntligen få min kappa, feeett gla ju :D. Och MÅSTE köpa mina örhängen! Annars jag importerar mig själv till Amerika och köper dem där tihi...

OMG så jävla kul jag kammade ut mitt hår idag (har typ inte gjort det sen fredas) VÄRSTA AFROOOT hahahahha så jävla fint. Såg ut som det fluffet victoria secret brukar ha på sina modeller när de gör catwalk för bikini.
By the way det här med bikini. JAG måste ha en guld och den ska ha en stor ring mellan brösten så jävla fin.

Hur som helst haha märker ni att jag inte har mycket och skriva om förutom att mitt liv äntligen ska bli GREAT läääängtar tibax till skolan då jag får göra det jag är bäst på SJUNGA och längtar till det nya året :D.

alåå

Idag var faktist GREAT.
Haha det började slow men turned out pretty well :).
Har funnit ett nytt moto " Why deny the obvious when its so obvious " Låter så najs.
OJUSSTE vill bara påminna alla att nu är det så rätt att titta på MTV då de tar fram smaskig heterna om allt som pågått 2007. Så sjukt att det nya året kommer snart. Nya löften ska skrivas ned och hoppas jag kan klara dem. Den största jag har nu är att få körkort :D och få åka till Marocko as planed!
Imorgon är det refresh start på cafet Sandys. Hoppas det är värt det på tanke att Chefen är en skit, men vem vet han kanske inte är det. Jag börjar kl.13.00 iallafall fett najs :D. Ett till nyårslöfte måste iallafall vara att sluta ta folks skit speciellt från vissa som tror att de är mina vänner. Alltså hur länge ska man sitta där med ett falskt smile och acceptera folk behandla dig som skit.
Alltså ärligt måste jag ge Britney Spears stooor berömelse att hon våga raka av skallen. Önskar jag också kunde göra det. Alla säger att hon gjorde det för att hon skulle sluta vara attraktiv men jag tror hon hade samma symte som jag har. Att få en refresh start. Med att håret växer ut startar allt på nytt igen. Som det nya året.
New misstakes are waiting to be made.

Var med Mariam idag :). Hon blir bara mer vacker för var dag. Hahaha vi hade så kul. Först kollade vi på Step up och typ mobbade alla. Sen dansade vi rejällt i mitt rum (eller iallafall jag :P ). Shiet om hon kunde följa med till Marocko, skulle visa upp henne som min stolthet haha :).
Men men nu blir det bara de amerikanska örhängena kvar för oss att köpa ^^.

SHENIXEN

Aja här är jag igen. Inget nytt. Alltså something new people ??
Gud alltså en låt jag stooort rekomenderar är Shayne Ward - No you hang up. SÅ jävla gullig text :).

Haha min kusin är typ 3 år och han har redan fått sin första kyss.
Snacka om PIMP, flickan var inte ens med på det haha och sen när alla frågade honom om det var sant försökte han dölja sanningen genom att säga att det var äckligt. Så jävla söt.

Det blir jobb denna vecka från tor-sön. Det är ju najs iallafall. Äntligen ska jag börja få pengar YES. Pengarna ska iallafall lätt gå till Marocko resan. Jag bryr mig inte om ingen följer med mig igentligen bara jag får åka.
Hoppas min morbror inte är där :/ Pallar inte med att han tror att han bestämmer? Snälla man träffar människan typ aldrig.
JAG LOVAR ska ta typ 200000 bilder haha ;).
Ska bli najs att sätta in dem hära och dela med mig dem.

Hmm alltså börjar bli rastlös. Imorgon ska jag åka hem från kusinerna, kanske städa rummet, platta håret från mitt afroo :/ (ingen juvlig syn).
Onsdag : Ska ta och ringa Sue kanske och hitta på något. Saknar henne fan :(
Ojusste SO PROUD har fastat alla mina dagarn nu YES.



todaaaaaaaaaay (GOD JUL)

Det är fett depp att tänka såhär just nu men det känns som om jullovet snart är slut.

Dec 24 25 26 27 28 29 30 31 Jan 1 2 3 4 5 6 7 8

Hursomhelst är jag hos kusinerna :D, har så jävla roligt här varje gång. Haha lill kusinen älskar Moggi (han menar Madagaskar) Så sjukt när han dansar till ' I like to move it move it '. Han har redan lärt sig shake'a.

Gud vad jag saknar min syster :/. På tanke på hur mycket vi bråkar varjedag saknar jag henne. Hon har ju bara vart borta 5 dagar ( "bara" haha). Fan va orrätvist medans jag är här i Sverige är hon i Spanien HALLÅ??

Jag undrar faktist om Cristoffer (idol) nånsin får sitt eget skivkontrakt? Skulle köpa den LÄTT :D

Måste bara tacka alla hära som  har önskat mig en GOD JUL :
Suzan, Ani, Linnea, Kristall och någon okänd :S

Ojusste för att uppmuntra mig själv Suzan jag äter ballerinas

shingshong twing :)

Ville rekomendera lite grejjer
 
Dagens film :
Santa Baby (kanal 5 kl.20.00)

Dagens låt :
Fergie - Wake up (the dutchess)

Ett måste :
Singstar , High school Musical

Dagens Hemsida:
http://www.sp-studio.de/
så jävla roligt, man kan göra egna south park gubbar :)

Mig dåra haha :P ->

Sheeena :)

haha har märkt dåra att det tar en viss tid att bli känd här, men äh.
Idag var så sjukt. Jag åkte till Skanstull för att köpa par örhängen ( de som kommer från Amerika :D ) men det var visst STÄNGT. Haha men lite motion är aldrig fel.
Alltså för dessa dagar känns allt bara så fel. Det borde kännas top just nu på tanke på att det endå är jullov men endå har man den där pirr-känslan i magen, väntan på att något kommer att gå snett. Hur förbereder man sig för en sån känsla ?
Hur som helst helst de senaste dagarna har jag lyssnat på Robyn - Be mine. Alltså den texten säger så himmla mycket ju!
Det är sjukt ibland när man tänker såhär men det känns som  om jag befinner mig helt fel. Att jag är menat att göra så mycket mer. Men allt går till spillo när jag slösar mitt liv i skolan.


För dig som orkar läsa texten till BE MINE
It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said
It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel
like I'm falling apart inside
But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would


BREAK UP - råd !

Min dag började lite sjukt. Min kompis som jag inte pratat med på skit länge ringe.
Hon hade viktiga saker och berätta om. Tydligen någon kille som hon var ihop med 2 ½ månader hade vart otrogen mot henne alla dessa år. Och hon var så chokad för att när hon dumpade honom blev han till en helt annan människa, iskall. Han började dra upp om att hon alltid svikit honom och bevis på att hon dumpa honom så var det sant. Efter några dagar hade han hittat någon ny medans hon trodde att det de hade, hade någon betydelse. Men jag som kompis var bara tvungen och ge henne råd och det här är råd jag tycker alla borde gräppa tag i.

* Värde sätta sig själv. Det är lätt att utan honom tycka att man inte förtjänar något. Men istället för att värdesätta sig själv om hur man inte förtjänar något bättre utan han, värdesätt honom. Vad är det som är så bättre som gör att man går tilbaka till han? Alltså igentligen kommer man med tiden och se att skalan mellan 1 till 10 så är han t.o.m under 1. För en människa som får dig och känna skit är inte värd något.

*  Kalla dig hora. När du gör slut med han och verkligen menar allvar kommer han kalla dig svikare, säga att allt är ditt fel att saker blev som det blev. Alltså vid nånstans har han förstod att det ÄR han som gjort fel men för att det ska bli enklare så skyller han allt på dig. Killar är inte som tjejer att de gråter utan de skyller ifrån sig, det är så de kommer vidare förhållanden. Men kom ihåg stå emot, säg emot t.ex säger du hur fan kan du se dig själv i spegeln för allt du gjort. Men eftersom du vänder spelet mot honom kommer han reagera starkt för enligt honom är det han som ska vinna det är han som vill komma över dig. Det är då han 100% kommer att börja kalla dig för hora och massa annat. Men det gäller för dig att inte ge dig stå alltid emot för att om du inte gör det kommer det sluta med att du gråter för att komma vidare medans han redan "dealt with his problem".

* Varför Älskar du han? Många som går tillbaka till människor som sårar dem glömmer oftast att fråga sig själv VARFÖR man går tilbaka. Vad är det hos honom man älskar. Försök hitta possitiva saker för jag kan garantera att negativa saker förekommer mäst. Det är oftast att man inte får den kärleken hos familjen eller vännerna så man tror att han ska kunna uppfylla den tomheten, men istället för att slösa massa tid att gå tillbaka, ta den tiden och hitta någon som faktist kan älska dig på riktigt.

* Bevisa något Efter ni har gjort slut, efter du kännt hur mycket han sårat dig försök inte med att hämnas eller bevisa något för honom så han ångrar sig. Det betyder bara att du inte har släppt honom än medans han glömmt dig förlänge sen. Kämpa istället och bevisa något för dig själv. Hur stark du är som kunde fatta beslutet att lämna honom äntligen efter allt han gjort.

* Att falla är inte det viktigaste, det är att resa sig upp igen. Många glömmer oftast det. Visst är det ok att sörja så man får ut allt på bästa sett men att hålla tag i det fortafarnde länge kommer bara få dig att må dåligt i längden. Du måste förstå att du är värd bättre och resa dig upp och ta tag i livet igen.

* Lära sig av sina misstag. Att ha en sån här upplevelse med någon som behandlat dig dåligt behöver inte alltid vara negativt. Se det possitiva i det. Du lär dig att inte falla så djupt nästa gång. Du kommer att förstå tecken bättre att nästa gång sådant liknande händer vet du hur det kommer att sluta så du är smart och ser till att det blir "a happy ending".

Så jag hoppas mina förslag hjälper för de hjälpte stoooort min kompis.

Kunde inte vänta...

Haha detta evrkar väldigt nytt för mig. Har typ kämpat och skriva blogg förr men klarar aldrig det. I hope this one will last :D. Hur som helst min dag har vart som vanligt. Bara att vi hade skolavslutning idag. Shiet va Estet trean var bra haha hoppas vi låter så om två år. Men snakka om killen som trodde han var Justin Timberlake. Fattar inte varför han läser ngt boring program när han kan läsa sång vafan.

Aja min dag var tråkig sooooom vanligt men Suzan är här nu :D och vi har kollat på massa filmer High school musical, save the last dance 2, take the lead.
Imorgon blir det PARTY och tandläkaren haha

OJUSSTE !!! jag la ind enna bild för snart blir det MAROCKO för mig och Suzan !!!!!!!!!
.

Welcome to my world :O

Mitt första inlägg prövar runt lite, I'll get down to buisness imorgon :)

RSS 2.0