skiva idag :D

Imorgon släpps twilight på dvd här i Sverige :D Beställde ett ex idag, får se om jag får hem den ^^

Idag är det Yayis skiva med temat coctail :/ alltså alla dessa temor, aja får hoppas på det bästa!!
Det var varmt och skönt idag som planerat och vi hade eng nationella vilket betydde att jag avr tvungen att gå upp halv 6 :/ men men... Skriver mer sen är helt inne i musik :P

grrrrgrrrgrrr

jäävla skit detta är andra gången jag kommer till skolan 1 timme för tidigt??? Jag är hopplös, antigen kommer jag sent sent seeent eller en TIMME för tidigt? gaaaaaah ,, aja det är bara att dö!









värd söndag

Idag var en lätt värd dag!!

Vaknade, åkte in till jobbet, hälsade på tjejorna och fick frukost :D. Senare åkte jag till Subtopia, trodde jag skulle på styrelsemöte haha men det var tydligen en tango lektion så den stannade jag en timme på, Valde sen att vända mig hemmåt för syrran kom på besök med Managrynet!! När tiden närmade sig 5 vände jag tillbaka till Sub för mötet. Efter mötet så var det medlems kväll och Cesar gjorde en asgrym föreläsning om vad som igentligen händer i världen, saker som vi inte direkt lär oss i skolan (vilket vi igentligen borde). Sen kollade vi på massa dansvideor vilket var AWESOME måste säga att JabbaWockeeZ är GRYMMA (från Americas best dance crew).
Senare för att avsluta dagen mer perfekt köpte jag Marabou Apelsin krokreork något :p, MUMS





buuhu

Aja alla Stockholmare njut idag av solen. Det är nämligen 25+ nånting. Jag ska tyvär jobba men tyvär och tyvär :D det är min sista dag på det där jävla skit jobbet sen kan jag äntligen andas ut med jävla ångesten jag har!!

Senare ikväll kommer jag träffa hemma tjejerna och vi ska fira en viss födelsedag :)

PÅ tal om det var jag hemma hos Meryam igår och firade två underbara syskon som fyller år på samma dag, creepy men grymt.

Vaknade idag med känslan av att jag inte fattar om jag är kär eller inte, låt oss säga så här, finns en viss person som förtjänar kokstryk, MAN LEKER INTE MED FOLKS SKÄNSLOR
Having that being said, Peace :D och njuuuuut av solen och lycka till till er alla som söker till idol idag!

Bounce

Idag gick jag och såg bounce, obeskrivligt, de vet verkligen hur man gör en show I'll tell yah ;)
Gaaaah






















mawmaw

Senaste dagarna har vart skumma! som jag sagt till många så har Fredan kännts som lördan, och lördan som söndan och söndan som lördan aja Am I making any sense blää..

I söndags var jag med Zine. När vi är med varan mår jag bra :) och vi hade kul! Det vill säga inte hennes skiva :/ men kul :D Lite strömavbrott och förseningar med bussar och LOST mitten av stan någonstans :)

I måndags mådde jag inte alls bra :/ hade så ont i magen att det sög och var helt slut av all slutskivor. Men inte för att det hjälpte för samma dag var det Paulas skiva. Men vi hade kul så ska inte klaga :D glömde dock ta bilder så jag "smög" fotta allt på vägen hem, Jack skjusade oss, inte så lyckad skjuss dock haha. Men all in all allt was good!

Vägrade gå till skolan idag, Vad skulle ni gjort i min situation när det kommer till never ending skivor och nästa dag är en lektion och 4tim hålltimme tills nästa lektion för att sen sluta för dagen?? grrr



gräs

I fredags avr det Aranis studentskiva, måste säga woow alltså stället hette April och den var evrkligen amazing och musiken absoolut!! Ni lyckades verkligen :)

Ikväll blir det Zines skiva. Vi ska ha kul älskling!



Temat var kriminell ;) and 41dagar kvar

yei yei yei OCH YEI

Sommaren kommer den kommer :D:D varken sig jag lever eller dör!! 44 dagar kvar serru!

Så idag var lite speciell dag ;P Ingen skola men det vet bara ni som läser detta so don't tell!
Lyssnar på lite musik och äter en apelsin MUMS :) var i gymmet igår ( mama made me) och lovar att sluta äta för mycket socker. som sagt jag är inte fet vill leva längre :D!!

Helt galet uttråkad :D men men alltså 44 dagar kvar?? yeeeeeeei



Hitomi, Lona, världens sötaste fe, Christie (Barbies kompis), Mimmie

här och där :)

Igår var kul faktist. Paula var manga haha och Jonathan var dektetiv ocg jag en råsa leopard och tillsammans bildade vi vår egna manga. Paula hette Hitomi och Jonathan hette rigo och jag Lona, så fint namn :D

Hur som helst har tråkigt blää saknar faktist skolan. Kollade på Ellen imorse :D

nya planer

bajs på Wilma Flintstone (can't belive I said that :( ) Hur som helst det blir råsa leopard istället :)

För alla nu SKAFFA TWITTER!! IT'S BeAwesome!!


follow me on Twitter

 
Snabb förklaring om vad det är :), Ni vet (Medias förklaring) facebook där man skriver vad som händer just nu?? Exakt så är Twitter, man skriver hela tiden vad som just nu händer elelr vad du tänker. SKAFFA SKAFFA känner mig ensam :P

Gabi's skiva

Min vackra kompis har skiva imorgon och deras klädskod är att klä sig till tecknat hahaah så jag googlade lite. Sist jag var på maskerad var Emmas födelsedag då jag var Chaplin. Men jag planerar att gå som Wilma Flintsone om allt går som planerat haha :D AJA HERE GOES NOTHING!
Bästa förra halloween var jag utkläd till kille då trodde alla att jag faktist var en kille :O ????



23:46

Aja hade lust att skriva lite kortkort om min dag :)

Vaknade. Åt fruktsallad till frukost mums! Sen valde jag att sätta mig i balkongen med min gitarr. Spelade lite och sen märkde jag att solen faktist sken riktigt ordentligt :O så jag chansade på att sola haha inte riktigt lyckat men men försökte :P ÄÄH Marocko om 47dagar yeeei. Senare åt jag mat för mamma lagade big food för gäster vilket skulle vara min syster och hennes dotter som blev en månad idag ^^ SÅ tårta blev det ALÅÅÅ. Nu sitter jag som en kossa och chattar runt, Jusste tack vare Media har jag Twitter nu :) So go ahead to follow me around http://twitter.com/hindh

Peace

älskade managryn

Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattis Manar, en månad nu :)


shabashaba

Livet är som det är. Det är bara att hänga på. Marocko närmar sig 51 dagar kvar!

Lite smått och gott från mitt påsklov
I Fredags åkte jag till Linnea med hemma kompisarna :D, vi hade kul förutom att lite fylle grejer och så som vanligt :).
Tackar Olle än en gång för att han årkade sms med mig!

I lördags åkte jag hem, spelade lite gittarr här och där sen åkte jag in till stan för att se Fast and the Furious med hemma kompisarna. Måste säga att filmen var så värt att se men engligt mig så knäcker fortfarande trean Tokyo drift ;).

I söndags åkte jag hem till Olle (Isold var också där) och ´hade filmkväll med Pirates of the Caribbean. Så värt det :D:D

I måndags åkte jag hem till Kusinen Meryam :) Älskar henne

I tisdags mötte jag Isold och vi hade tjejgrej me and her one on one :D. Hon sov hos mig

I onsdags skulle jag träffat Insam men ändrade planer :/ så jag och Isold åkte in till slussen (götgatan) och windowshoppade som idioter :P. Hennes pappa bjöd oss på BK och vi pratade om Marocko :)

Idag är det torsdag och jag väntar svar från Nadja men men kanske åker hem till Kusinen igen..

PEACE OUT

kortkort

Igår var jag på skiva vilket var kul :D, idag började jag kl2 och hade svenska, fick grymma smycken av Nadja :) gullunge. Och hade ens vilket var askul och nu sitter jag hos Paula för att snart dra till Linnea :)

RSS 2.0