Detta tittar jag på just nu

Jag har följt detta från början och nu närmar jag mig slutet. America's best dance crew (ABDC), denna vecka har de LMFAO Challenge :D nämen tjeeena. Kan lägga up delen från youtube om ni vill kolla!
Idag kom Gabi förbi och vi åt frukost/brunch och myste för fullt! Efter gick jag upp till hydro och hämtade min nya parfym jag beställt Christina Aguilera - By night, sååå sjukt god. Jag jobbade, kom as försent för t-banan slutade fungera pga sjuksfall? Vad betyder det :S
Jobbet var sjuuuuukt tråkigt men nu är jag hemma igen med även utskrivda biljetter till Marocko , yeeei.
Ska kolla på ABDC nu, puss


mellan inlägg

Gud är hemma och mina fötter värker som om jag sprungit ett maratonlopp. Sa det till Lidia idag när jag var med henne och tunnelbanan sa "nästa Alby", jag tror det är en av de bästa känslan när man vet att man snart är hemma.
Först började allt med att jag öppnade kylskåpet och den var helt tom! Det var bara att klä på sig och ut till vivo för att mat handla. Köpte till massa kiwi och jordgubbar, dels för att kiwi innehåller alla vitaminer kroppen behöver och för att jordgubbar kan man ha för diet samt så ska det "bota" cancer. Nej men det var bara att göra härlig smoothie när jag kom hem och så slängde jag på äpple också.
Efter så åkte jag in till skärholmen för att hjälpa Lidia hitta stident skor, vilket jag fick lillsyrrans hjälp med också. Tyckte vi alla tillsammans hittade bra och snygga skor :D
Vi stötte även på Mia :D som e tillbaka! Jätte kul att saker kändes lite complete igen. Efter detta var det dags för min "marocko" lista , allt jag skulle ha med och fortfarande inte var köpt köpte jag nu.
Primer-spray Make-Up store, tyg sandaler H&M, sminksarvetter + nivea + tandborste Ö&B, Solskydd Cubus
Perfekta listan :)


Business woman

Här sitter jag som en galning och försöker få en strippfirma att svara på mina samtal. Haha något jag aldrig trodde jag skulle skriva på min blogg, men systers möhippa är på G och allt står äntligen klart förutom själva strippan. AJA!
Detta är det jag haft för mig denna morgon och nu ska jag faktiskt ut och köpa mig lite frukost för det behövs här hemma, har tappagt lusten annars helt.
Senare för dagen ska jag hjälpa Lidia att hitta student skor och så får man se hur kvällen slutar men det är skönt att få en sak gjort.


L Marshall - The Wait / Pt. 2




Vad hade du för lärare på gymnasiet? Allt jag vet är att min sångpedagog vad STJÄRNA och fortsätter peppa mig!


tudelutt

Min dag började såhär, hade as mycket ångest drömmar fram och tillbaka! När äntligen en telefon ringer så vaknar man upp från allt onödigt.
Åkte in till stan och åt på Jensens BöfHus med gabsan och Lila, perfekta frukosten enligt mig alltså. Efter det så vandrade jag och Lidia runt stan innan det vart dags för min tid hos frissan, lika nöjd blev jag för han är ju så sjukt duktig PZ-Hair! Värd varenda krona.
Lite roligt, först ringde jag Mias mamma för jag visste att gullungen skulle komma hem idag coh sen så när hon landat så ringde hon mig :D Blev så glad att apan är tillbaka nu, man vet aldrig när hon skuttar iväg igen.
Var lite hos kusinerna och hälsade på även och nu är jag hemma i min lugna miljö.
Vi hörs imorgon knuttar, ska spana lite runt bloggvärlden


It feels better than nothing at all

Idag kommer jag inte att prata om dagens händelser, utan idag kommer jag att prata om känslor. Känslor jag inte kan lita på, aldrig har kunnat och aldrig kommer att kunna. Känslor som ändras för just den stunden och den personen som får dig att känna som om du sprungit ett maratonlopp utan att ens behöva blinka.
Är det möjligt att kunna få tiden att stanna men ändå få allt runt omkring dig att surra snabbare än normalt? Eller kanske det är pulsen och hjärtat som ber dig att stanna upp ett tag och bara ta det lungt. Ska man le, ska man gråta eller ska man bara vara stum. Resonera eller bara hantera situationen.
Ska man kanske bara acceptera att man är mer förvirrad än allt annat och bara acceptera att om det är kärlek på högsta grad, sluta försöka definera det och våga leva ut på känslorna för att senare bli besvarad när man är sårad eller lyckad.


Hejdå solen och in kommer regnveckan

Hej underdunder. Hur mår ni? Jag är sååå trött, har jobbat samt suttit barnvakt och försökt packa vilket ledde till lite tvätt åtsido!
Det har gått lite sen jag blogga, i fredags så jobbade jag och så sov jag hos Gabriela. Dagen efter så åkte vi in till stan med underbara sällskap och så njöt vi av solen, på kvällen köpte vi tacos och så förberedde vi oss för våran mellokväll och så bakade Paula underbar äppelpie! Loreen VANN och det var det bästa slutet på kvällen.
Nästa dag blev jag skjusad till jobbet av Gabi och så hade jag mot slutet ett rent helvete så för att peppas upp igen blev det bowling med jobbkompaniet , det kallar jag bästa peppning!

Imorgon ska jag till frissan yeeeeeeeeeeeei, ett annat yei är att jag fyller år på Söndag :D ooooh Marocko snart! Jusste Marilyn Monroe fyller tydligen år två dagar innan :O!



Sola sola sola sola bort din sura min

Underbara dag åååh! Först vaknade jag och åkte raka vägen till Gabis skola vart underbar sällskap väntade, vi lunchade världens godaste sallad och så njöt vi av solen.
Åkte vidare för att jobba i två timmar och så vart det hem till Lidia där man återigen fick underbar smoothie och så såg vi Iron Man. Gud vad jag älskade Torsdagen och skulle lätt återuppleva denna dag. Tack tjejer för att ni gör mina dagar!


Kan man leva på Smoothies? JAVISST

Igår vaknade jag tidigt, städade lite vidare och så gjorde jag en smoothie på gubbar och sommaräpplen. Sjukt gott måste jag tillägga. Senare var det bara ut till balkongen och sola/platta håret och syskonen var här samt som syrran visade ytterligare sina bröllopsklänningar för hennes tjejkompisar -.- sett dem 100ggr nu
På kvällen träffade jag kusinen och drack världens underbaraste dryck vid namnet Glacéau vitamin water med smaken persika, hallon och vanilj ! och självklart daim haha. Haha ville igentligen komma först fram till att vi (brorsan också) var på bio i Sergel och såg filmen the Avengers AWESOME :D älskade deeeeeen. Hahaha längtar när den kommer ut på dvd ska lätt äga. Vi avslutade kvällen med att promenera till slussen (underbara stan på kvällen samt under sommarn).
Aja detta var underbara onsdag en av mina favorit dagar nu förtiden.




Someone was hot :)

allt som saknas är jordgubbar

Måndagen avslutade jag med att jag jobbade och fick hålla två simskoler helt själv :D För er som bara kikar in så utbildar jag mig till simlärare och praktiserar, så igår fanns det inte äns lärare i närheten utan tilliten var på mig :)

Idag så jobbade jag ganska tidigt, men jag fick sluta tidigt även så det var den possitiva sidan! Efter jobbet i det ultra sköna vädret så blev jag bjuden av systern på systerdotterns picknick i hennes dagis. Hon var så supersöt och alla barnen var så glada och sprang runt, de dansade och sjöng för oss samt som syster gjort asmumsiga pannkakor :D vilken start för sommar måste jag säga.
När jag kom hem så deckade jag bra i många timmar, sen så vart det storstädning i hela huset -.- det är skönt och fräscht nu men det var inte trevligt att från tvätta kläder, skrubba toaletter och badrum, speglar till att dammsuga hela huset. Nu är det bara disken kvar men den får fan i mig någon annan ta :O haha okej detta blir den mest cp'igaste inlägg om jag fortsätter att prata om städning :P så I say goodday to you!


massa go' saker

Jag passar väl på att blogga nu innan jag måste göra lite saker :) jag får ha två simskoler idag så ska passa på att kolla vad som behövs samt som jag måste upp till posten och hämta 2 packet :)

Jag är äntligen lite bättre men köpte till mig pollen-medecin för att försäkra alla håll som jag kan ha blivit sjuk på.
onsdagen blev det hemma gjorda pannkakor, torsdagen hälsade jag på kusinen, fredagen vart jag i Skäris först med syster och sen med Gabi (blev även filmkväll hos Lidia), lördagen så var jag på uteservering i Paulas jobb som bjöd på grill (på kvällen vart det middag hos Hanan med champio. final), söndagen jobbade jag :/ och nu sitter jag här med en färdigskriven lista inför Marocko och så lite förberedelser för ikväll :)

ps. Fick Ranch dressing från USA av min kusin som är här och hälsar på :D jag har även köpt hem vaniljljus som jag inte öppnat och tänt än men ändå luktar den av sig :S



xoxo

Kom nyss hem och är på både bra och dåligt humör :) Igår var hela familjen här förutom mamma :( de ville hälsa på sjuka mig samt som mamma ville prata med oss! Det var mysigt att se henne igen och så lagade jag mat till familjen, korvstråganoff med ris och även för att jag saknat hemlagat. Inte lätt när herren på teppan är borta.
Syskonen i sin tur gjorde blåbärspaj och kaffe, blev mysigt fikande hära.

Idag hade jag läkartid CT (röntgen), det gick bra men jag fick i mig massa kontrast så nu måste jag strikt dricka 2/L vatten i två dagar, haha igentligen är detta en standard men det har ju väl aldrig vart strikt för en att dricka :P Ligger snart uppe på en liter, och så måste man kissa ut allting haha.

Idag får man se vart dagen för en, ska helst passa på att vila en dag till bara. Känns perfekt så och imorgon ska jag träffa kusinen som också blivit sjuk nu :( alla dessa väderändringar är inte kul va!


god morgon

Nu är det såhär, mina bakterier har eskalerat sig och jag är vad ni skulle kalla förkyld ;) sheeena! (sarkasm)
Idag är jag ledig från att jobbat runt helgen och även igår :( men nu är det över och jag får vila för att bli frisk! Måste bli frisk, har så mycket framför mig att jag inte kan sitta här och snora varjedag.
Fick förresten veta en liten rolig nyhet, Demi Lovato ska sitta som jury för The X-Factor i USA med Britney Spears. Jag kallar detta för två flugor i en smäll och nu kallar min mage efter frukost. Det är ingen hemma som vanligt runt denna tid så nu ska jag dansa naken och kanske sola i balkongen ( det som gjorde mig sjuk redan från första början )

xoxo

Hind at your service listening to Coldplay - X & Y, most beautiful song! Listen to it :)
Hur mår ni kära människor, jag mår sådär. Hosta och heshet har vart min bästa vän för några dagar, vill man ha riktig sol och värme så lär man bli sjuk för alla konstiga väderändringar. Idag har det ju bara regnat och regnat, men luften blir så fräsh efter tycker jag. Så eftersom jag bara vart hemma och kollat på America's best dance crew och scrollat igenom gamla minnen så valde jag att gå ut i en halvtimmes prommenad. Märkte även att jag inte var den ända som prommenerade i detta väder utan även mina grannar runt om mig. Härligt måste jag säga :).

Vad har jag haft för mig, hmm jo jag har suttit barnvakt fram och tebax. Jobbat, gått på myskväll hos Yayi och ätit massa gott! Städat mitt rum (börjar bli någon slags fetish), tvättat kläder, vart i Skärholmen med Syster2 och shoppat inför Marocko. Kan inte komma på mera än såhära.
puss på er


Fint va? tog bilderna själv på min runda

Här är jag

Ofta e jag dålig på uppdatera mer än önskat, följ min twitter då. Där går allt som smör och bilder finns alltid. Du har loggot över bloggbilden på högersida eller uppdateringarna lite längre ner, har du inte twitter så kan du följa min twitter genom att bara vara inne på min blogg! Hur som gullungar så lägger jag upp vad som shoppats på sistonde

Hollister Hand&Body Lotion Malibu Beach 125:-
JC BasLinne Militärgrön 40:-
H&M Zebramönstrad Linne 50:-

 


Missat mycket

Jahapp då var det bara att berätta vad jag vart med om :)
förutom mina finn-explotioner och knas dagar så har jag haft det hyfsat ok.
fredagen så jobbade jag först dagspasset, kvällen däremot vart det LMFAO på grönan vilket vart galet! Sen vart det LMFAO på cafe opera och det vart ännu mer galet :D så massa galenheter och ingen gör det bäst än LMFAO. Paula vann choklad lyckos henne och jag vart helt utkörd från att ha tvingat kroppen att hålla ut.
Lördagen, vaknade jag mitt på dagen runt halv 2 tiden och kände för att hälsa på jobbet för hemma vart det inte bättre. Tränade, bastade, körde hårinpackning och bara kände mig lite reboostad. Efter så bjöd Helda mig på Thaimat, vi åt hemma hos henne och rökte pipa :D efter så skjusade hon hem mig och när jag kom hem la jag mig direkt på sängen och vaknade inte förräns nästa dag så 13 tim sömn :O.
Söndagen efter min koma så jobbade jag och efter det blev det bio helt plötsligt, battleship! Mycket bra film med mycket bra sällskap.
Måndagen påminnde mamma mig från ingenstans att hon reser till marocko dagen efter och hon måste masspacka :O jag som glömt fick värsta paniken! En månad utan kvinnan som alltid finns där för mig :/ hjälpte henne så mycket jag kunde och så skulle man jobba på kvällen. Inte lika roligt.
Igår satt jag barnvakt i några timmar och så kom Gabi förbi och vi solade på min balkong :) efter så fikade vi på Cafe Dox i gamlastan MYSIGASTE CAFET! och så vandrade man runt lite stan. Hon sov över också så det var mysigt att bara umgås med henne.
Idag så satt jag barnvakt igen och så åkte jag in till Skärholmen för att hjälpa storesyrran shoppa lite och så köpte jag något fint till mig själv på REA i H&M :) och nu sitter jag hemma och har betalat av lite och fixat saker och ting.
Detta är kanske en av de längsta inläggen jag skrivit men det gör inget för mig hihi

Shulelu

Här sitter man med sin "trying to reduce" finnar, passionsjuice och lyssnar på Madonna- La isla bonita. God morgon på er med haha, jaa jag vaknade nyss och är på halvtglad humor. Idag ska jag chilla ett tag tills mamma kommer och sen ska jag fika hos Gabi.
Jobbar imorgon, på kvällen Redfoo twice !


tada

onsdag onsdag onsdag, jaa ni nu ska jag berätta och förvänta er inte något konstigt , har bara vart med om så mycket för mig själv idag. Vart hos neurologen, Lidia följde med och så fick man berätta om allt som hänt en under dessa 6 månader som även känts som en evighet.
Efter allt detta hämtade Gabi upp oss och vi köpte mat i Maxi och åt utanför med en kort njutning av solen innan det blev kalla Sverige igen.
Sen blev jag skjusad hem och då har jag bara haft en Hind dag, inte gjort ett skit and it feels damn good. Kollade även på bridesmaid som jag fått hem på posten ^^
puss

hej :)

Måndagen åkte jag och mamma in till Skärholmen, hjälpte henne lite inför hennes Marocko resa samt som vi lunchade god Lebanesisk mat och jag passade på att hälsa på Paula när hon jobbade :) Lika fin som alltid.
På kvällen blev jag bjuden av Gabi att fira Valborg hos hennes klasskamrater, ingen brasa blev det iallafall men massa god grill säger man aldrig nej till. Jag hade det sjukt trevligt och det var kul att lära känna nytt samt se bekanta ansikten. Efter mys och en smäll av pollen så åkte jag och Gabi hem, en bra avslutad kväll helt enkelt.
Idag sov jag ut och bara kräla i sängen, love those days. Blev bjuden på grill igen av familjen chilena, hamnade på matkoma haha, och så återvände man hem för att bara ta det lungt och boosta för morgondagen då man ska besöka en neurolog. GOOD LUCK TO MOI

RSS 2.0